6011
-
eta32 #3570 Nos volt ez a küldi amit itt vittem át ezzel a szerelvénnyel.
Nem mód kamion ,nincs is rajt az összes fejlesztés csak emiatt a küldi miatt vettem meg anno,ez már hard karrierben ment.
Modolt járművekkel nem művészet "emberkedni"....
Michigan küldetés
Nem mondom hogy egyszerű volt,a legnehezebb küldi itt átkelni ezzel a póttal és trakival... -
Jóózsf István #3569 Mindenki azt mondja, hogy tök feleslegesen tépem a számat, mert a világot nem lehet megváltani. De azért, csak volt értelme, ha ezt a csökönyös f.szt is sikerült a megfelelő útra téríteni!
Igaz, hogy beletelt pár hónapba és biztos, hogy nem csak én rágtam a fülét miatta. Meg aztán a módosításokat még nem láttam, lehet, hogy teljesen használhatatlanok. Épp csak hangyányit puhított rajtuk.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.01.15. 07:37:57 -
Jóózsf István #3568 És akkor a Kola
Jócó! Neked ez szpojler!
Milyen batyu van a quadsteer-en?!?!?
Jégvarázs. Úgy emlékeztem, hogy nem lehet végigmenni a parton. Azért is indítottam el a felvételt, hogy majd lesz egy kis küzdelem ott, ahol át akarok vergődni, de sima ügy volt. Ennek a végén kellett volna jobbra a párkányon menni, de a kellő időben nem jutott eszembe, csak amikor már lementem a leejtőn.
Ha a baj nem megy JóskaPistához, akkor
Kola nem volt annyira vészes, mint az emlékeimben. Természetesen kerültem azokat az utakat, ahol személyautónyi sziklák nőnek ki indokolatlanul a talajból. Úgy mondanám, hogy ez a régió, egy rossz próbálkozás volt. Vagy valamelyik fejlesztőnek a tizenéves kislánya csinálta. -
Jóózsf István #3567 Én meg mindig ott mentem, ahol lejössz az aszfalt úton a garázstól és egyenesen át az árkon a kerítés mellett.
A faszállítós szörnyeteg megszerezhető, csak olyan járművel kell elmenni a legutolsó pályára ami javítani is tud, de legalábbis bivalyerős, hogy bevontassa a garázsba. Vagy mindenképp meg kell javítani? Endy mindjárt megmondja! -
#3566 Én nem is akartam átmenni rajta.
A fasor másik oldalán a kerítést középre véve kényelmesen lehet haladni.
A múltkor néztél egyet az eltűnő jegesmedvék láttán.
Taymyr-ban farkasok vannak.
Asszem a Tayga lett a kedvenc cuccolós járművem. A durum kerekek még így 47-es méretben is nagyon tutik. És sokkal jobban fordul, mint a Tatra.
Viszont azt a faszállítós szörnyeteget nekem is össze kellene szednem. Van olyan feladat, ahova 6x kellene fordulnom. Hatszor. NÓóóóóRMÁáááLISAK EZEK?!?!?! -
Jóózsf István #3565 Na igen. Erre jó ez a bicaj. Most mindattól függetlenül, hogy nálam azért vannak enyhítő körülmények, mint jobb tapadás. Picivel nagyobb kerék. A futóművet pont nem sorolnám ide, mert valami csoda folytán a gyári értékek közelébe sikerült a modder által elfuseráltat visszaállítanom.
Én átmentem csalás nélkül is, másik autóval, csak nagyon okosan kell taktikázni a bal oldalon. -
#3564 Ott micsigenben a 10. perc környékén, én soha nem mentem át azon a vizes szakaszon. -
Jóózsf István #3563 Kalandozásaim egy-egy emlékezetesebb pillanata.
Micsigeni. Feléig csak krúzolás. A gyengébb idegzetűek ne nézzék tovább! (Lehet, hogy még nem HÁDÉ!)
Alaszkai. Semmi leges!
És egy kis majomkodás.
Készülnek a Kola-i felvételek. Sajnos ott egy párkányt kihagytam. Nagyon bánom! -
eta32 #3562 Na ez a híd építés Don-ban kb 3-4x-es bukta volt....
9 ezret kaptam érte a long trailer csak maga 14000 volt akkor még a rengeteg üzemanyag ,plusz a fadaru vétel, fakockák szállítása előállítása,ezek daruzása....
Nem is értem hogy gondolták....?????
De azért azt sem gondolták hogy 2x megyek a long logokért...szokásos ügyes módszerrel....megint csak megoldottam....
-
eta32 #3561 Csak elsőre ..majd megszokod,később már kifejezetten élvezetes,persze kinek mi.....
Itt még nagyobb szerepe van a logisztikának...az üzemanyag okos felhasználásának.
Persze az elején van dögivel de később már,a bevételed jelentős részét felemészti....de mivel itt is vannak ingyen kocsik van kompenzáció....
Nem véletlen kezdtem bele sokadjára....igaz az elején rezgett a léc ,hogy kell ez nekem sokadjára megint Michigan ,de aztán mikor bele lendül az ember már nagyon adja.... -
Jóózsf István #3560 Nyomaszt a HARD! -
eta32 #3559 Nincs most olyan mod térkép amit szívesen tolnál??
Hard Mod karrier esetleg.... -
eta32 #3558 Ezért mondtam hogy imádom a Forestert.
A felső 2-3 szálfa néha előre csúszott picit de 1x megálltam és megigazítottam ,de nem volt vészes.
Ha így jól elrakod őket jól megtámasztják egymást.
Nos ezt nem próbáltam ki ,de inkább előtte csináld ,míg el nem indítod a játékot...
Most ezzel megint jól használhatók azok amik eddig a nézet miatt nem annyira ....
Ha lenne pénzem meg is venném a 3. Tátrát ,de 200 ezer ,most Donban annyit tankoltam és még fogok is mire végzek ,hogy na....
Na meg 2 szerviz kocsit fogyasztok...
Igaz azért a pénzem egy része az új nagy Tátra fejlesztésére ment el.
Még nem tudom melyik másik régiónak esek neki ....az azovra kellene az aktív felfüggesztés ,de nagyon sokat kell Amúrba dolgozni érte.
Valószínű áttelepülök Visconsinba ott ha minden igaz megint lesz ingyen jármű....
-
Jóózsf István #3557 Tudom mire volt jó a Twinsteer!
Persze csak az összes fejlesztésével együtt: Gázolásra! Legyen az gázló, vagy csak sima latyak. Ebben viszont verhetetlen.
Szóval túl sok mindenre nem használható.Ezért is kezdtem vele foglalkozni. Így, hogy Quadsteer, (Nagyobb kerék kitéréssel!) meg állítható futómű, meg súlypont áthelyezés, (Ez sajnos elengedhetetlen, mert egy lenge tavaszi szél is felborítja.) na meg a pótkocsi vontatás, és az a daru a plató végébe... Zseniális ötlet!
Mod. Nem mod. Szerintem simán vállalható.
Eljutottam Kólára.
Tyaymyryyyyy-ral kapcsolatban volt egy rossz érzésem. Rohadtul utáltam rajta dolgozni, de legszebb nagy kurflit itt futottam. Olyan szépen körbe lehet járni az egész térséget, mintha csak arra tervezték volna, hogy turistákat vigyenek körbe rajta.
Alaszka inkább unalmas volt. pedig itt is kerestem a bajt, kétszer borítottam is, de azzal együtt sem volt olyan jó, mint mondjuk Michigan. Eddig az a libling! -
Jóózsf István #3556 Azt úgy is át lehet írni, hogy közben fut a játék, vagy ne reszkírozzam? -
Jóózsf István #3555 Hogyhogy nem csúszott ki? -
eta32 #3554 Azért azt nem gondolták hogy annyit fordulok hogy pár fakockát tudjak gyártani...
Így megpakoltam a Forestert, azt gyerünk a saját lábán szépen elvittem a rakományt ,le sem esett egy sem....
Forester megpakolva
Majd lerakodás ....
Rakomány lepakolva
És már lehet is Craftolni....
Jó lehet picit többet vittem pár rönkkel ,de biztosra mentem ,no meg imádok fát pakolászni....
Mondtam hogy imádom a ezt a Forestert...
Értelem szerűen minden fel és le rakodást belső fülke nézetből felét sötétben...ez nem is kérdés.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.13. 18:58:57 -
eta32 #3553 Nos látom nagyon bele ástad magad,nagy vállveregetés érte és köszi a kimerítő választ.
Én ennyire nem mennék bele sem időm sem energiám....
Na meg nekem a FOV változtatással pont elértem azt amit szerettem volna.
Nyilván ez amit írtál,jobb és sokoldalúbb de nálam a 3 moncsi miatt már ha a FOV-ot hátrébb tudom tolni minden vágyam teljesült....
Nos :::: Saját gép/dokumentumok/My Games/ SnowRunner/base/storage résznél alul van egy olyan hogy "video.dat" DAT. fájl
Nos ezen belül a FOV értéket, (note paddal) olyan értékre módosítom amilyenre akarom.
Most 175-re lőttem be.
Alapból 130-on toltam eddig...
Nyilván mint írtam is ha belépek a játékon belül a videó beállításokba akkor vissza áll az alapba ,de ezt újra beállítani(átírni) fél perc megint.
De amúgy sem piszkálom a vidi beállításokat...
Aztán ha előbbre kell tolnom a mert pl: a tatarin-on amúgy is hátul van ott eddig is előbbre kellett tolnom az egér görgővel.
Így aztán tudok tologatni így már annyit hogy minden kocsin megfeleljen.
Nyilván így hogy a FOV hátrább került még nehezebb bizonyos szempontból belsőből vezetni ,de viszont oldalra a rosszul belőtt kocsiknál már oldalra is jobban kilátok a többinél meg még jobban.
Persze olyan is van hogy most bal a kis háromszög ablak kerete lóg bele a bal tükörbe ,de valamit valamiért,nem vészes.
Sok kocsi mindere nincs jó és egyszerű beállítás ,de így már sokkal használhatóbbak azok amik eddig nem tetszettek... -
Oldgamer #3552 Józsi!
A hátrébb vitt belső kameraállás nagyon tetszik, így már kellően élvezhető a vezetés, a betekintési szög teljesen rendben van! A pc-s grafi szintén komoly, nem konzol minőség az biztos. Meglepődnél, hogy a konzolos verziónál mennyire puritán, kidolgozatlan a műszerfal, komolyan mondom ps 2 szinten mozog. Külső nézetben azért jobb szerencsére. -
Jóózsf István #3551 Jajj! Kimaradt: Ha teszik a Főnix Tátra, akkor ez a módszer különösen ajánlott, mert ez az a fülkekamera amit a fejlesztők úgy ..sztak el, ahogy van! És igen. Ez az, amit az én javaslatomra változtatott meg a modder. A mai napig az én értékeimet használja.
NEM GYŐZÖM A MELLEMET DÖNGETNI!!! -
Jóózsf István #3550 Akkor félreértettelek. Én abban a hitben éltem, hogy neked túl elöl vannak a fülke kamerák és emiatt nem tudod normálisan belőni, hogy lásd a tükröket. És én erre mondtam volna egy elég macerás megoldást. De ha te tudsz magadnak olyat, ami neked jó és egyszerű, akkor ne is menjünk bele az xml szerkesztésbe, hacsak nem akarod más okból, hogy megmutassam.
Viszont ha már így összejöttünk mutasd meg a "te verziódat!" Mert minden érdekel, amivel jobbá lehet tenni a játékot!
Az alapot mindenesetre leírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért nem láttál xml-eket, mert be vannak csomagolva ide: d:\EPIK FOS\SnowRunner\en_us\preload\paks\client\ (Az epic fos behelyettesítendő, az általad választott telepítési mappával!!)
Ebben a könyvtárban van a varázslatos initial.pak nevezetű fájl. Ehhez kell egy winrar, de azt mondják elég egy 7z is ami kicsomagolja. Ezt kell benne látni. Innentől már részletkérdés, mert a Media könyvtárban van minden amire szükség lehet, de annyira szerteágazó, hogy nem tudok róla általánosságban beszélni. A lényeg, hogy minden itt van, amihez "könnyen" hozzá lehet nyúlni.
Nagyon fontos, hogy egyrészt le kell állítani a játékot, mielőtt nekiállunk, mert egymást fogják felülírni a mentések és eleve ahogy az elérési útban látszik:amíg szerkesztget az ember, "PRELOAD" Tehát, csak akkor fog minden változás érvényesülni, amikor betölt a játék. És ugye ami fájlon változtatunk, annak vissza is kell kerülnie a csomagolt fájlba. Tehát mindvégig nyitva kell legyen a kicsomagolt initial.pak!!! Amikor a szerkesztővel mentünk, legyen az egy kutyaközönséges beépített szerkesztő, akkor a Winrar szól, hogy "Haló! Megváltozott a fájl tartalma! Mentsük?" És akkor "Igen kérlek szépen!" És már át is barkácsoltunk valamit. Nyilván arról nem kell papolnom, hogy biztonsági mentés, biztonsági mentés a biztonsági mentésről, mert irtó könnyű elbarmolni benne bármit. Elég csak véletlenül kitörölni egy írásjelet és annak az autónak lőttek. Jó eséllyel, ha mondjuk az egy mod jármű volt, akkor végleg. Vehetünk újat. Tudom, mert nem egyszer eljátszottam! Hát ennyi a gyökere. Innentől már, mint említettem részlet kérdés, mert például itt vannak maguk a járművek pótkocsistól egy külön mappában ezen belül: initial.pak\[media]\classes\trucks
Vagy az általam mostanában oly sokat látogatott futóművek: initial.pak\[media]\classes\suspensions
Ha ráérez valaki az ízére akkor már becsukott szemmel is megy. Az már más kérdés, hogy a nem nyilvánvaló megnevezésekkel hogyan boldogul az ember. Mert pöllő a fülke kamera az egyértelmű:
<Camera
Center="(-2; 0; 0)"
RadiusMultiplier="1.4"
ParentFrame="BoneCabin_cdt"
>
<Cockpit
_template="Default"
WindshieldDiffuseTexture="trucks/ws_6900_twinsteer_glass__d_a.tga"
WindshieldShadingTexture="trucks/ws_6900_twinsteer_glass__sh_d.tga"
ViewPos="(4.585; 2.942; 0.497)" Ezen az értéken kell változtatni.
>
<Rear ViewPosOffset="(0.15; -0.1; 0.7)" />
<Mirror
ClipDir="(-0.895; 0; -0.445)"
ClipOffset=".2"
FOVScale="1.9"
MeshFrame="mirror_left"
ReflectionDir="(-0.895; 0; -0.445)"
Size="(0.16; 0.46)"
Pos="(5.111; 2.89; 1.389)"
>
<SecondaryView
ClipDir="(-0.895; 0; -0.445)"
ClipOffset=".1"
CurveAngle="7"
FOVScale="1.4"
MeshFrame="mirror_left_convex"
Size="(0.185; 0.185)"
Pos="(5.04; 2.525; 1.35)"
/>
</Mirror>
<Mirror
ClipDir="(-0.808; -0; 0.590)"
ClipOffset=".2"
FOVScale="2.5"
MeshFrame="mirror_right"
ReflectionDir="(-0.808; -0; 0.590)"
Size="(0.16; 0.46)"
Pos="(5.112; 2.89; -1.386)"
>
<SecondaryView
ClipDir="(-0.808; -0; 0.590)"
ClipOffset=".1"
CurveAngle="7"
FOVScale="1.6"
MeshFrame="mirror_right_convex"
Size="(0.185; 0.185)"
Pos="(5.04; 2.525; -1.332)"
/>
</Mirror>
</Cockpit>
</Camera>
De itt már benne vannak a tükrök is!
Ja igen! A múltkor baromságot mondtam, mert azt állítottam, hogy minden érték a jármű grafikai középpontjából értendő. Ami logikus is lett volna, de pont ma, amikor lejjebb tettem a twinsteer pótbekötési pontját, kiderült, hogy a magassági érték a talajtól értendő, ami azért furcsa, mert bármikor megváltoztathatom a jármű magasságát és akkor az az érték már nem az az érték lesz, de ezt bízzuk a játékra!
De a többi stimmel.
Ha vesszük a fülkekamerát: ViewPos="(4.585; 2.942; 0.497)" Ebből az látszik, hogy a pont a kocsi eleje felé van (+4.585. Azért tettem plusz jelet, mert minden érték lehet negatív is!) ... 2.942 magasan és (ezek szerint a balra a pozitív:) 0.497 -re a jármű hosszanti középvonalától. Ha jobb kormányos lenne az autó, akkor -0.497 lenne az érték!
De ha egy konkrét jármű konkrét tulajdonságát szeretné valaki megváltoztatni akkor egészen pontosan rámutatok az értékre! A KÉPESSÉGEIMHEZ MÉRTEN!!! -
eta32 #3549 Nem szívatlak....
Mindig is érdekelt.....
Most hogy a Tatrák meg vannak főleg kell....
De nem kell magyaráznod mert,van annál egyszerűbb módszer is mint amit írsz hogy mind egyet külön.
Én 1 perc alatt megtaláltam a módját és mindegyiken működik.
és csak egy értéket írtam át...igaz most nem kell piszkálnom a videó beállításokat ,mert akkor vissza áll ,de azt amúgy se szoktam....de 20 mp alatt vissza rakom ha mégis vissza állna...
Annyira rakom amennyire nekem kell....most 180-ra lőttem be....ha érdekel megmutatom....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.13. 16:51:22 -
Jóózsf István #3548 Szívatsz, vagy tényleg érdekel?
És úgy is érdekel, hogy minden egyes autónál át kell írni, amelyiknél szeretnéd, hogy jobb legyen a szemszög?
Mert akkor el kezdem magyarázni. -
eta32 #3547 Ja köszi a vidit .
Ha lennél oly kedves és pontosan leírnád hol melyik xml kell és mennyire átírnom...szívesen venném...nem is találtam xml....
Ja hát alapból ez a kocsi tényleg egy vicc.... -
Jóózsf István #3546 Igen. Hisz az eredeti már eleve nem tud vontatni semmit. A hátsó daru meg már végképp kiváltság! Ja és Quad Steer!!! (Ami nélkül szerintem ki sem kellett volna adni. Pontosan tudom, hogy mire volt alkalmas az eredeti módosítás nélkül. SEMMIRE!
Csináltam neked egy kis demonstrációt is, hátha kedvet kapsz az xml szerkesztéshez. Hátrébb toltam valamivel a fülke kamerát. Így most ezt lehet látni benne. Hasonlítsd össze a te járműveddel...
Ezzel a körúttal el tudtam cseszni egy fél napot. Lőttem róla a egy felvételt is,n (nem az egészről!!!) de közbecsúszott egy kis malőr és véletlenül nagyra sikeredett. Talán holnapra fenn lesz nézhető formában. -
eta32 #3545 Ez a gép mod ,nem?
Mert az eredeti nekem annyira nem jött be ,igaz hosszú sok ráfér de szűk fordulókba nem ideális ,és akkor még finoman fogalmaztam...
Na meg a pót is mod?....
Erre a térképre mentem a minap felfedezni 2 tatarinnal a 4-ből 2 tornyot sikerült elsőre felfedeznem ,a másik kettőt üzemanyag hiányában nem sikerült elérnem,ja és félig totálkáros lett mind két tatarin...recoveryvel vissza a garázsba....
Majd ha megint erre jövök akkor nagyobb erőket mozgósítok meg.....
De tényleg utálatos egy térkép....
Bele kezdhetnél egy HARD karrierbe is ,mindjárt lenne feladat.,,,,
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.13. 08:06:44 -
Jóózsf István #3544 Mivel nálam uborkaszezon van és az egy hónapos szabadságom alatt félő, hogy megzavarodok, kitaláltam azt a feladatot, hogy ezzel a szerelvénnyel, körbeutazom minden régió minden térképét. Kivéve a roppant utálatos kettővel ezelőtti kiadás kieső kis gané térképét! Ide a lábam be nem teszem többé! -
#3543 Alaszkában is kell ilyen csöveket szállítani.
Én rádobtam kettőt egy 8-as pótra, majd nem messze a lerakótól átraktam az általatok említett pótra, de csak egyet. Hatalmas szenvedés volt vele eljutni a lerakathoz. A következőt a piros négy helyes pótra raktam.
A harmadikkal meg mentem egy teljes karikát. -
Jóózsf István #3542 Pontosan ahogy mondod. Kettő egymás mellé elfér kényelmesen, a harmadik meg lesúlyozza középen a kettőt. Szemből és hátulról gúla.
Én sem használom semmire soha. De az egyik mod pályán jött egy ötlet rá és bejött. -
eta32 #3541 Ja értem,de azt hogy, 2 egymás mellé ,1 meg hegyéje gondolom.
Nem szeretem azt a pótot széles és hosszú a szűk fordulókba és a nagy dimbes dombos részeken még inkább elakad.... -
Jóózsf István #3540 HA gúlás csőszállításra kérdeztél vissza, az gyári pót. Ami a magas nyereghez passzol (Nehéz félpót. Minden különleges szállítmány alapja!!!) és nem a hosszú változat! A játék legeleje óta benne van! -
eta32 #3539 Majd későbbi mapokon nem csak a korláttól lesz defekted....
Most Donban a betonok és sziklák a úton is az ellenségeim lettek,volt hogy hátsó és középső pukkant ki egyszerre az 5 tengelyesen...
Vagy a taygán a középső hátul....
Pedig volt hogy tényleg óvatos voltam,de hiába,ennyi szervizt mint itt még 3 első mapon nem csináltam mint itt... -
eta32 #3538 Én eddig 2x3 néztem be oda ,de hamar rájöttem hogy nem az én világom ,pedig a MR-nél sok modot használtam,,,de valahogy ott jobban meg volt ez oldva mint itt.
Már az is milyen hogy a teszt mapra akarok menni valamit kipróbálni és minden frissítés után vagy nem tudom mi az oka de be kell jelentkeznem ,email cím, plusz kód...mekkora hülyeség .
Könyörgöm nem bank ez .... -
#3537 Nem adom el.
Defektet leginkább csak akkor szoktam kapni, ha csúnyán szalagkorlátnak futok. A futómű, meg a motor viszont gyakran szokott sérülni. A tank csak a földben hagyott tönköktől. Nem is értem, hogy miért nem lehet kiszedni. Direkt szopatják a játékosokat. Az úton hagyott kisbolygókkal együtt. -
#3536 A Banditára is fel lehet tolni. Nem sokkal stabilabb. Lassan kell menni. Ügyes is volt, mert ezen a térképen csak egyszer borult fel. Az is azért, mert megint tök sötét volt és nem láttam, hogy milyen mély a víz. Ettől eltekintve meg is voltam magammal elégedve, ügyesen vezettem. Főleg, hogy ezen a térképen nem kevés ferde út van.
A Taygát már most szeretem. És még fejlesztés sincs rá. Egész jó lett a hangja is. Jól is fordul. Lehet, hogy a Tatra le lesz cserélve. -
eta32 #3535 Ja nem volt vele semmi gond.
De ott a telepen és még pár szivatós helyen kaptam a hibákat a defektekről nem is beszélve...a tankolás meg csak nyelte a lóvét,meg még nyeli is mert nem végeztem ....
Jó de nekem nincs mod kocsim pótom ,gondolom amiről írsz az olyan nem ?
Ja hát már ahhoz sokat Runneroztam hogy ugyan azt az utat 3x tegyem meg ha nem muszáj...
Most még a híd építéshez is kér rengeteg long fát még ott is kell majd okosságot bevetnem...
Na meg a fakockákhoz hogy tudjak a hídhoz vinni,kell vinnem rengeteg farönköt a fűrészüzembe hogy termeljen.
Azt nem tudod hogy ha oda generátort viszek az által is beindul az üzem ,vagy csak ha fát viszek akkor,de lehet valamire rosszul emlékszem korábbról???,
Azért már megvan a nagy tátra is nagyon nem ájultam be tőle ,jó lenne itt is az aktív felfüggesztés ,ja az alacsony nyeregről nem is beszélve ,valahogy ezekről a nagy batárokról lemaradt direkt gondolom....
Azért volt pár kényes szitu ,sokszor nem is értettem mitől kerültem ilyen helyzetbe....de szerencsére nem kellett mentenem,
Az első utón....az új tátrával...
aknamezőbe hajtva -
Jóózsf István #3534 Ezzel találkozott már valaki? Nyomát sem találom.
Itt emelném ki, hogy a modböngészőben keresni, legyen az a weben vagy a játékban, olyan mint Zuzu Petasszal beszélgetni!
Vagy a modkezelő tök hülye, vagy ami valószínűbb a modderek! Mert teszem azt hogyan kerül egy jármű a térképek közé? Úgy, hogy a degenerált rossz címkét ad neki! Vagy ugyanez a pótkocsikra...
De ne rugaszkodjunk el ennyire... Miért nem kereshetek az összes térképen egyszerre? Miért KELL nekem megadnom, hogy ősz, tél, tavasz, vagy nyár?
Olyan az egész, mintha egy tébolyda üzemeltetné! Ha én lennék a gazdája, csak rászólnék a gyökérre, hogy: "Hé! Ez a mod szerinted ebbe a kategóriába tartozik?"
De úgy látszik csak engem zavarnak ezek a dolgok.
-
Jóózsf István #3533 Jajj! Vigyázz akkor, amikor a Tátra gyárban helyreállítod a csövet ami a levegőben fut. Lehetőleg semmilyen jármű ne legyen alatta, mert felfűzi a tartóoszlop. Nem keveset szenvedtem, hogy az átszúrt pótkocsit elhozzam onnan!
Lehet, hogy már későn szóltam?!?!?
Azért zsiványságért neked sem kell a szomszédba menned! A hosszú csőszállítás mindenkiből kihozza a okosságot!
Hosszú csövet amúgy a magas nyerges félpóttal lehet leghatékonyabban szállítani. Hármat gúlában! Sajnos így egyik sincs lekötve, de amint látom, ez nálad sem kizáró ok. -
eta32 #3532 Én pedig azt húzkodok Donban és nagyon jól teljesít ahogy máshol is sőt....
Csőszállítás...
Csőszálítás ,már a másik oldalon....
-
eta32 #3531 El ne add,most Donban nyomom és a nagy ballonos kerekekkel nagyon adja,meg úgy mindenhol jól teljesít az egyik legjobb...
Persze nekem már rég rajt van minden.....
Azt hittem séta galopp lesz ,de azért annyira nem....
Amit keresek majd mind megy tankolásra....no meg ennyit nem szervizeltem eddig ,kb a 8. defektnél járok,pedig tényleg óvatos vagyok...
Kemény főleg a Tatra gyár felépítése.....
Az Aramatsu Forester ezért is kifizetődő nem kellett 3x fordulnom,igaz le kellet pakolászni 6 rönköt meg vissza de azt meg élvezem...
Igaz picit nagyobb sár és víz és vége van ,de majd utaztatom traileren ,de itt most nem kellett messze mennem a küldihez hogy a fahíd meglegyen.
Aramatsu Forester