Saber Interactive játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
"Mert ennyire beleszarni abba amit csinálnak lehetetlen! Még a legmegátalkodottabb emberben is van annyi jóérzés, hogy ilyen szar munkát nem ad ki a kezéből!"
Örülj neki, hogy te még ilyen emberrel nem találkoztál.
Én sajnos nap, mint nap.

Nem volt szó róla, hogy németek fejlesztik? Vagy csak X4 esetén van így? Mert akkor az mindent megmagyarázna. Azt is, hogy miért nem ismerik a QA-t.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Túl egyenetlen a terep, ahhoz viszont nem elég puha a gumijuk. És valóban botrányosan fordulnak.
Ebből egyedül a fordulást lehet gyorsan és egyszerűen orvosolni, a kerekek talajhoz való viszonyát, csak a rugózással lehet kompenzálni. De nem egyszerű jó megoldást találni.

Azt sem értem, hogy a 700-as törzscsuklója (Csavarodás irányban) TÍZSZER merevebb-szorosabb, mint az újabbé! AZT' UGYAN MIÉRT????

Kinn voltam egyszer egy munkagép kiállításon Nem tudom mi volt a pontos neve. Ott egy törzscsuklós Caterpillár dömpert úgy "reklámoztak" hogy mellé állt egy kotró gép, (Markoló) belenyúlt a kanállal a puttonyába és felborította! A gép és a puttony kilencven fokban el voltak csavarodva. De a KEDVES FEJLESZTŐINK úgy gondolják, hogy a 700 EL TUDJA EMELNI az egyik kerekét, ha ráhajt valami akadályra. AGYRÉM AZ EGÉSZ!
Olyan mintha a fejlesztők kényszermunkán lennének. Mert ennyire beleszarni abba amit csinálnak lehetetlen! Még a legmegátalkodottabb emberben is van annyi jóérzés, hogy ilyen szar munkát nem ad ki a kezéből! FELFOGHATATLAN!!! <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.10.16. 17:04:05
Bercy
A Farm Simulator teljesen más játék. Ott a fizikán nincs hangsúly. Gyenge a fizikai motor. Viszont rengeteg licencelt gép és eszköz van. Inkább az ökoszisztéma menedzsmentről szól.
SnowRunnerben mintha a fogamat húznák annyira élvezetes. A traktor nem hajlandó fordulni.
<#eljen>

Forever>***eta32***

A tanyautánzó játék Más. Majd Endy elmeséli!
RJoco
Nagyon jó ez a gép. Megszerettem.

Megvolt az első földmegmunkálás is.
Ha ez ilyen a számítógépes farm szimulátorban is, akkor jó, hogy még nem vettem meg.
Ez a trakesznak csúfolt gép... Annyi normális traktor áll minden régióban szerteszét, erre kapunk egy ilyen csuklós izét.
Hozzáteszem, ilyen traktort még sosem láttam. Erre a bajor régióban normálist használnak. Na abból már nem egy pont olyat láttam, mint ami a mobilos farm szimulátorban is van.

RJoco
Köszi!
Sokat segítettél.
Azov 73210

Bercy
Azt szerintem meg lehet venni. Azov 7xyzn a neve a játékban.
RJoco
Tényleg nem ártana, ha a pótkocsik is sérülnének, esetleg robbannának. Amiket én itt művelek, rossz nézni. Tartálykocsit kellett A-ból B-be szállítanom.
Hát, hogy az miket nem művelt ott mögöttem....
Úgy oldalba kapta az egyik villanyoszlopot, hogy simán tört volna ketté.
Jó ez az új régió. Eddig nagyon tetszik.
Az első terület jobb felső sarkából el kellett vinni egy javító kocsit. Hátul 3 tengelye van. Megkapom vagy majd megvehetem? A nevét sem tudom, mert nem írta ki.

RJoco
Ez az új pálya nagyon brutál. Rommá töröm a gépet, úgy száguldozom.
A legtutibb a napraforgók közé egy ösvényt gyalulni.
Ellenben egy-két helyen nagyon szívatós. Egyáltalán nem látszik, hogy ott gyenge a talaj, csak mikor már benne vagyok kilincsig.
Nem tudom kinek a hülye fejéből pattant ki az ötlet, hogy a vasúti átjárókhoz ekkora bukkanót tegyenek, de jókat lehet rajtuk ugratni. Ha lenne kormányom, akkor biztos két kézzel kapaszkodnék bele. :))

Ahhoz képest, hogy tegnap is mennyire haragudtam a játékra, egész nagyot gurultam. Mintha jobban össze is tudtam volna csoportosítani a tennivalókat...

Ma megnéztem egy jücsüböt, mert azt ígérte, hogy a nyolcadik fázis összes fellelhető és megszerezhető járművét bemutatja lelőhelyestől mindenestől! Egy dolog érdekelt, hogy a nagy Kirovec-hez milyen feladatokat kell végrehajtani. Szerintetek mit nem tartalmazott a dejó? <#falbav>

Azt titkon reméltem, hogy a mezőgazdasági eszközök AMIK RENDELKEZNEK VONÓSZEMMEL (!!!) sima teherautóval is vontathatóak lesznek, de nem. Azt még nem próbáltam ki, hogy a platón és vagy járműszállítón rögzíthetőek-e, mert ha nem, akkor megy dzséj és némabob a fejlesztőkhöz!

Annak sem látom értelmét, hogy a PTS mentésben, illetve magában a pts-ben elvesztettem egy csomó acsit és jópár kihívás teljesítését. Nagy veszteség nem ért, de mégis csak zavart. Ráadásul az egyik kihívásnál módosítottak a szabályokon, mert rájöttek, hogy benne felejtettek egy hibát! Amelyiknél 5 vagy 6 helyet kell meglátogatni egy sevi 1500-al természetesen időre. És a pálya elején van egy sziklás ügyességi pálya, ami nagyon lelassít. Na ezt ki lehetett kerülni úgy, hagy balra lezuhantunk a szakadékba és mint ha mi sem történt volna, folytattuk az utat jelentős előnnyel!
Na ezt módosították úgy, hogy a jármű nem szenvedhet bizonyos mennyiségű sérülésnél nagyobbat. Tehát kb bukta a sztori! Ez sem lett volna akkor a ügy, de ha már az ember egyszer megcsinálta...

Szóval maradt az, hogy elölről a nyolcadik fázis. És így semmilyen anomália nincs a mentésben! Minden eddigi eredményem megmarad. És tényleg más szemmel más aggyal futok neki újra. Talán ha jól beosztom, még szórakoztató is lesz. TALÁN!!! <#wink>
Bercy
Quality Assurance :)
Szerintem külön alkalmazásuk van arra, hogy a játékban előforduló hibákról vagy épp javaslatokról szóló információ ne jusson el hozzájuk. És vagy ne vegyenek tudomást róla. Bár, egyszer az egyik bejelentésemre mintha azt mondták volna, hogy vették!
RJoco
Fogalmuk nincs arról, hogy mi az a QA.
Ami azt illeti, nekem sincs. Question-answer talán? <#alien>

Bercy
És az milyen, hogy földmunka közben a portól úgy beszaggat a játék PS5-ön mint annak a rendje. Sikerült jól optimalizálni. Ezeknél nincs QA?
Igen. Sajnos a kihívást nem a terep jelenti, hanem a kitartás, hogy tűrd az oda - vissza rohangálást. Erre futotta idén a fejlesztőknek.

Nos. Nekem ez a rilíz 24 pengőmbe került és egy sérülésbe a hangfalon.
Megpróbáltam összefésülni a mentéseket, hogy ne kelljen újra végigf.szakodnom a nyolcadik fázist. Nem sikerült. és még fel is cseszett. A kontroller pechjére épp ezt a percet választotta, hogy hisztizzen... A többit sejtitek. <#wink> Hogy még a hangfalam is megsérült, amire úgy vigyáztam mint a szemem fényére, az csak hab a tortán!
Szívből gyűlölöm ezt a játékot!
Egyik médiamarkecban se lehet egy k.rva xbox vezérlőt kapni! Szerencsére 15 perc biciklizésnyire van egy kis konzolos bolt.
RJoco
Épp most akartam elindítani, de ezek után inkább nem teszem.
Sajnos nem csak ezzel a hulladékkal van így.
Tegnap valamiért elállítódott a Logitech programja és nem úgy működött az egér, mint kellett volna. Majd idegbajt kaptam, hogy egy pillanattal korábban jó volt, aztán nem.
Most bekapcs után nézem, hogy miért szivárványozik a billentyűzet. Hát mert a köcsög program kikapcsolta a profilonkénti világításvezérlést.
Agybaj.

Bercy
Aki játszott Phase 8-cal PTS-en, ez a régió végig egy szimpla joyride lesz? Az első map elég könnyűnek tűnik. Mondjuk legalább elő lehet venni ez eddig haszontalan járműveket is legalább :)
A Csillag Polgár diszkójának a fórumába bele van írva az elejébe, hogy: "Nem tiltjuk a csúnya szavakat, mert néha szükségesek..." <#wink>
Van itt káosz leginkább a készítők fejében....
Érdemes elolvasni a hsz.-at nagy katyvasz az egész....szokás szerint sajnos.....<#falbav><#levele><#gunyos1>
Várjuk a javítás javítását .....XD
Ami eddig Hard mod volt az most nem az ,a menüből meg úgy mindenből el is tűnt.....ez már vicc kategória....<#falbav>

Forever>***eta32***

Nem szeretek csúnya szavakat használni ..
De szájba ..,.tt azt a jó ...ját,a játék készítőjének , a mostani frissítéssel alap helyzetbe, átállított jó pár dolgot, bekapcsolta a súgót.... vezérlő beállítását átállította....<#conf><#banplz><#idiota>
Elmehetnek oda ahova most kívánom őket<#levele><#gunyos1>
Ja állítani akarok a menüben valamit egérrel lefagy a játék kidob az asztalra....
Na ez már tényleg a legalja amit ez a dilettáns idióta bagázs véghez vitt most ezzel a javítással....
Eddig ilyen még nem volt,jó a legelején 2 évvel ezelőtt de akkor semmi nem működött normálisan kb 1 évig...<#idiota>
Igaz még most is vannak anomáliák a vezérlők között néha egér-controller-kormány ,de emészthető ...ha nehezen is...
Még szerencse hogy észnél voltam és rájöttem mit is barmoltak el , így könnyen majdnem könnyen vissza állítottam így mehet minden beállítás a régiben....
Ja a csúcs most az hogy minden belépés után a menüben kell kotorásznom hogy a vezérlő beállításom vissza rakjam oda ahol volt az előző kilépésnél....
Ez most komoly?????
Vissza tértünk a 2 évvel ezelőtti szintre akkor voltak ilyen idiótaságok....
Már kezdek berágni....<#falbav>
Ja majd jön javítás kb több hónap múlva mi????<#fejvakaras><#falbav>

Forever>***eta32***

Én most töltögetem.
Egyenlőre úgy sem cucolok megyek át oda,még sok a tenni való Amúrba....leginkább csernomanszk task van hátra na meg a fő küldiket kezdtem el apránként...
Most még tuti sok bug van benne ,hagyok időt a készítőknek kigyomlálni....mire végzek ezzel a régióval majd elmegyek a nagy trakiért....<#wink>
Üzemanyag szállításra jó lesz meg kihúzgálni az orosz vasakat a dagonyából,igaz arra ott a ziks is már....meg a nagy cat ,jó is volt Amúrba az első mapon Urska Riverben fenn a félig kidőlt fás résznél az átkelésnél még mindíg ott van...hátha kell még arra mennem...<#wink>
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.10.14. 04:44:00

Forever>***eta32***

RJoco
Lehet, hogy itt lemaradt a beállítás?
Az űrmérnök és x frissít is. A többit meg beütemezi, de, hogy minek, azt nem tudom. Van amit napokkal későbbre ütemez.
Játékonként be lehet állítani, hogy melyik tölthet le, melyiknél nem. De, ha nem játszom, akkor minek ütemez ész nélkül?!
Na mindegy. Jobb lesz mára elhagyni, mert fel fogok robbanni.

De hát azt be lehet állítani, hogy mindenképp frissítsen! Vagy csak akkor, ha nem játszol és úgy is, hogy valóban rá kell nyomni, hogy tegye meg. Nálam majdnem minden frissül automatikusan.
RJoco
3,4 GB. Most jön. És, ha nem nyomok rá a frissítésre, akkor szívtam volna, mikor játszani akartam volna.
Tényleg nem értem én ezt a steam-et.
Meg, hogy minek kell átnézni minden egyes alkalommal a letöltött fájlokat. Több időt veszi igénybe, mint maga a letöltés.

A frontier égisze alatt született egy újabb EA játék. Kíváncsiságból ránéztem, hogy mégis mit kérnek érte. Ez is 30 euró. Megbolondult a világ.

Akkora f.sságot álmodtam, hogy felébredtem!
Már hogyne lenne mod! A Twinsteer messze nem rendelkezik ilyen felszereltséggel! <#wink>
És nálam egyébként sincsenek gyenge motorok, mert nem azért játszom a játékkal, hogy minden csip-csup baromság miatt aggódjak! Ha meg a valóságot szeretném, akkor átköltözök az Ural-on túlra!
RJoco
Látom te sem tudtál aludni az éjjel.
Ez a gép nem mod-olt véletlenül?
Szépen megpakoltad, jó, hogy bírta a játék.

<#eljen><#taps><#hehe>

Forever>***eta32***

Nem értem miért kell emeletesen pakolni, amikor van hely!?!?!?
Mert ugye vannak a szerelvények, a hosszú szerelvények és a g. hosszú szerelvények. És a végén azt is túlpakoljuk! <#nyes>

Kínomban nekimentem ennek a régiónak. Ezt a pályát már egyszer szólóban megcsináltam, de együtt a négyet sosem. Annyira nem is jók, de már kezdett elvonási tünetem lenni. Még az is lehet, hogy ha megszívatnak a fejlesztők és tényleg elvettek egy csomó acsimat és a kalandok eredményeit, akkor csütörtöktől újrajátszom a 8. fázist. De ettől egyelőre nem vagyok elragadtatva!

Ebben a pályában szinte semmi kihívás nincs vezetéstechnikailag. Csak a fejlesztő túlkapása (REMOH) a küldetéseket illetően, amit továbbra sem értek. 2 vasgerenda 4 betonlap egy hídhoz, ami normál esetben önmagában három kanyar lenne. És vannak ám durvábbak is...
RJoco
Ennek a manővernek egy része nekem is megy bármelyik géppel :)

Kedves, drága Játékostársam!
Nem a Cater szar, hanem meg kellene tanulni vezetni! :))))))))))
https://www.youtube.com/watch?v=yp17rXhOcZY
Képzeljétek! Sikerült áttennem a pétéesből egy mod pálya mentését a simába! Ami azért "meglepő és mulatságos", mert egyszer már próbálkoztam ilyennel sikertelenül. Most sem akarta bevenni elsőre és el is fogadtam, hogy akkor ez "lehetetlen". De aztán rányomtam még egyszer, hogy ha meggondolta magát akkor be is tölthetné és láss csodát! Annyira meglepődtem, hogy még. <#wink>
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.10.10. 17:53:58
Az már csak pénzszórás....engem annyira ezen része amúgy sem izgat <#wink>
Ja meg Hardon annyira azért nem sok a lóvé hogy ilyenekre szórjam el....<#wink><#hehe>

Forever>***eta32***

De hisz egy csomót elköltöttem belőle!
Kellett a
"Legyen meg minden orosz jármű."
"Minden amerikai jármű."
És a "minden jármű" acsira!
Az összes CATER egy kalap szar!

Kipróbáltam a hajószétvagdosó játékot. Elég komolytalan de mivel nyútoni repülési modell van benne (Majdnem, mert elveszti a lendületet) szét is idegelt fél óra alatt.
RJoco
Ahhoz képest, hogy csak EA a gyárépítő, már 30 pénzt elkérnek érte.
Nem mintha nem lenne, csak nem biztos, hogy megérdemlik. Várok inkább egy akciót. Talán kibírom addig.

Volt panasz a csuklós CAT-ra. Én most kipróbáltam azt, amelyikkel a kavicsos félpótot kell húzni heavy saddle-val. Borzasztó. A motor gyenge és az AWD hiányában még nehezen is kormányozható. Ez a gép kőbányába való, döngölt útra, nem sárba, meg sziklákkal megszórt aszfaltra.

Minek gyűjtögetni azt a sok lóvét ha úgy sem költöd el.....kamatozni sem kamatozik <#hehe>,másra meg úgy sem tudod használni<#confused>

Forever>***eta32***

Fújjjjj!
A kezemet vágnám le. Így is zavar, hogy a Zil-t vennem kellett. Illetve nem kellett volna, ha várok két hetet.

Jocó!
Nem. de "kölcsönkérem" és majd mondok rá valamit. A dejók alapján nem ájultam el...
RJoco
Shipbreaker-t nem nézegetted még?

Max megveszem pénzért ha túl macerás lesz megkapni gyorsan ingyen....<#wink><#hehe>

Forever>***eta32***

Űrmérnöknél nem nagyobb. Azt el is felejtettem. És a Minecraft-nál sem! <#wink>
RJoco
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Kíváncsi vagyok, hogy vajon lesz e olyan feladat, amivel überelni tudom ezt a szintet és a pótra pakolhatok 4 sort is.
Természetesen, ha kicsi esélyt látok az értelmes teljesítésre, akkor kihagyom, mint itt is a metal beam-es esetet. Ha nagyon akartam volna, akkor még útba ejthettem volna, viszont nem akartam a pakk tetejére pakolni az amúgy nehéz anyagot. Azt az aljára kell. Emellett a raktár kialakítása sem igazán megfelelő a feladathoz. Nagy lett volna a macera. Jah, a fém azokhoz a gurigákhoz kell majd a gyárban.

Utoljára szerkesztette: RJoco, 2022.10.08. 23:48:30

Téged aztán rendesen elkapott a gépszíj!
Én unatkoztam össze.

Elég régóta játszom (játszottam) vele. Nem jutott eszembe soha, hogy drága. Kétszer futottam neki, mert elsőre elértem egy szintet és ott megsértődtem. Annyira, hogy sztím könyvtárban is elrejtettem, hogy ne is lássam! Aztán egyszer csak jött egy ihlet és "végigtoltam" Ez persze hülye megfogalmazás, mert ennél nagyobb homokozót még életemben nem láttam. Az X4-et is beleértve, pedig az se kutya!

Most néztem csak meg a frissítések videóit 4-6-ig. Nagyon hangulatosak és vágykeltőek, de nem tükrözik a játék hangulatát. Ezt az idiotizmust amit sugall a fejlesztők teszik bele, mert ők ilyenek.
Neked nem lenne rossz mindamellett, mert csúnyán ki lehet élni benne a kreatív hajlamokat és szín tiszta logika az egész. (A folyadékokat leszámítva, mert ott van egy kis bizonytalanság.)

Szóval a játék jó. Ugyan "nincs kész" és senkinek sincs halovány fogalma sem róla, hogy mikor és mi lesz a vége, de jó vele játszani. Valaki kolosszális üzemeket épít benne és vannak akik még nagyobbat. Díszítgetik, farigcsálják, csiszolják, hogy mindig minden takkra történjen. Színtiszta matematika az egész játék.

Kicsit kampányosra sikeredett ez a hozzászólás, de nézzetek meg pár dejót a jücsübön, hogy jobban képbe kerüljetek és aztán döntsétek el...
MODOLNI IS LEHET!!! <#nyes>
RJoco
Érdekes. Azt te építetted fel vagy csak belekontárkodsz? :))
Nincs nekik valami nagyon jó akciójuk? Ingyenességre vagy valami játék, amin részt vehetsz és nyerhetsz egy példányt, amit aztán elajándékozhatsz vagy valami ilyesmi?

Azt ugye tudod, hogy egy sor küldetést el kell végezned, hogy egyáltalán beadja azt a küldetést amivel megszerezheted!?!?!
Igen jövő csütörtökön....13.<#wink>
Asszem el kell menjek a nagy trakiért....
A minap kipróbáltam a teszt mapon és olyan helyeken elment még tartályos póttal is ahol semmi eddig....igaz hóban nem próbáltam....<#kuss>
Kell nekem.<#taps>
Igaz még Amurban vagyok,mint tudjuk ez a legszivatósabb és nehezebb régió , ..most kezdtem-folytattam május után megint a játékot,de ha már van ilyen akkor nem csak a végén szeretném használni....<#wink>
A kicsi kirovtes az nem sok mindenre jó meg a step sem nagy szám ,de ez a nagy nagyon brutál.
Nagy traki

Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.10.07. 08:05:42

Forever>***eta32***