6011
-
#4450 Én jobb szeretek nyugodtan ülni. És tényleg nincs gondom vele.
PC-na az árnyékokat is ki lehet kapcsolni.
Más: Nem is tudom. Nem nagyon szokott kilógni semmi. Főleg nem rögzítve. Rögzítetlenül viszont leverik. -
Oldgamer #4449 Legfőképpen a daruzás kameraállása a legbosszantóbb, meg az árnyékok nem megfelelő ábrázolása. Az utóbbi a játék egészére is jellemző. Vagyis a távolságokat/mélységeket ( főleg daruzásnál ) nagyon nehéz jó megbecsülni. A borulások nagy része nálam emiatt következett be a játék során.
Igen, a kapkodás rakodásnál hátrány, de ember legyen a talpán aki nyogodt tud maradni.
Más: nálatok pc-n is előfordul, hogy kinyúló rakományelemek, darun lógatott fák stb pl éles fordulóknál áthatolnak a fatörzseken, mintha ott sem lennének? Kisebb táblákban elakadnak, vagy kapuknál , de a fatörzsek szellemként funkcionálnak. -
#4448 Jól kell beállni és nem szabad erőltetni, ha elakad.
Nekem a rönközéssel csak az a legnagyobb bajom, hogy kicsi a fej, így kettőnél többet nem tud megfogni és van, amikor a kettő sem stabil.
Illetve meg tud fogni hármat is, de az annyira necces, általában tuti, hogy elejt legalább egyet.
Mudrunner-ben sokkal jobb volt rönközni. -
Jóózsf István #4447 A rönközés külön élmény! Azon még az XML szerkesztés sem segít! -
Oldgamer #4446 Józsi!
Tegnap én is kiégtem a farakodásos feladatokkal, engem ez készít ki nem a nehéz terep, meg a sok felesleges utazgatás. Ráadásul egyenként engedte a játék a farönköket felpakolni a pótra, a daru sok esetben megbolondult, megtekeredett, ide-oda csapkolódott, lehetetlenné vált a pontos rakosgatás. 2.5 -órámba telt mire 4-rakodást megejtettem, leszállítottam. Összesen 6 db feladat van már csak hátra, 99 teljesült. -
#4445 Hiába próbálgatom a dolgokat, nem működik. -
#4444 A cibálás megvolt.
Másik traktor nincs a közelben, de nem is kell messze mennem, hogy vigyek egyet.
A ki-be lépést még nem próbáltam, mert csak kiléptem. De belépésnél majd kiderül.
A töltő képernyőn meg szokott jelenni egy email cím, ahova a bug-okat lehet jelenteni. Lehet írok nekik egy levelet. -
Oldgamer #4443 Szóval Imre... Nálam akkor is csak Joe leszel na. :)
Azt hittem a háttér elhomályosítása a te akaratod műve, viszont jól néz ki ezzel a megoldással.
Nekem a traktorok irányítása/vezetése nem okoz gondot, a Village pályán előszeretettel használom kimentésekhez is. ( nagyobb távokat teszek meg vele ) Amit viszont észrevettem, nem mindegy milyen abroncsot teszek rá, pl a nagy rücsis kivitelűvel valóban nagyon nyeklik-nyaklik a jármű, a szélesebb kisebb rücsissel jobban kezelhető a kocsi. Betonon persze ez is mint a többi, szintén kriminálisan viselkedik. -
Jóózsf István #4442 Az egy X akta. Nincs rá igazán orvosság. Volt már olyan nálam, hogy megjavult.
Olyanokat próbálj, hogy kötélre veszed, cibálod kicsit. Felakasztod másik traktorra. Ki-be lépsz. Esetleg újraindítasz. Etc. -
kamionosjoe #4441 A franc se játszadozik a fókusszal, csak a játékban ilyen a fotó mód, ha kicsit megmozdítom a kamerát akkor már el is állítódik. Egyébként én Imre vagyok. :D -
#4440 Most ennek ilyenkor mi a baja, miért nem tudom ráakasztani a traktorra?
A szántó és arató megy. Ezt meg egyszerűen nem akarja. Másik térképen, másik traktor fel tudja szedni az ottanit.
Orvosolható valahogy?
-
#4439 Megpróbáltam az autómentő rámpára felcibálni egyet, de nem ment. És a modolt kék daru sem tudta felemelni.
Azt nem tudom, hogy a heavy félpótra lehetne e rögzíteni őket. Akkor esetleg még az elképzelhető, hogy trakesszal feltolatok egy eszközzel és ott leakasztom. De, ha nem lehet rögzíteni, akkor ott megette a fene.
A másik megoldás az lenne, ha trakesszal felállok valami ilyenre, rögzítem és úgy viszem. De akkor meg inkább elcibálom a tuning Tátrával. Sokkal gyorsabb és a traktorral sem kell annyit vacakolnom. -
Jóózsf István #4438 Na igen. Azt elfelejtették a fejlesztők beletenni a játékba, hogy rakfelületen lehessen rögzíteni a talajművelő eszközöket. Így csak furmányosan...
Pedig nálad pont jó lenne a 815-ös Tátra platóján elférne a krumpliszedő, egy rampás járműszállító utánfutóra fel lehetne tenni a talajművelőt és esetleg vontathatnád az egyik traktort amihez hozzá lenne kapcsolva a vetőgép. Milyen gyönyörű menet is lenne. De ez ugye lehetetlen!
Na, majd egyszer. Talán! Vagy lehet hogy én átírom... -
#4437 A farmos eszközöket mivel lenne célszerű hurcibálni?
Az egyik földhöz össze kellene gyűjtenem mind a hármat. És ahogy néztem, van egy csomó föld, amit meg lehet művelni, csak kellenek oda is az eszközök. Így nem kellene mindig ugyanazt a sárdagonyát nyűni, hogy meglegyen a krumpli.
Most a tuningolt Tátrával cibálom magam után, de ez valami katasztrófa.
A trakesznak csúfolt valamivel meg nem fogom akkora távon húzni, mert az még rosszabb. Így is oda fogom vinni a trakeszt, mintsem lábon szenvedjek vele. -
Jóózsf István #4436 Akarsz Giuseppe lenni?
Esetleg José?
Joszip?
Juszuf?
Giő-sép? (Ezt nem ajánlom!) -
Oldgamer #4435 Józsi..Joe... Jocó..
Ez a jàték könnyen beszippantja a Józsefeket, kissé kakukktojásnak érzem magam. -
Oldgamer #4434 Joe!
Kegyetlen jó fotók! Látom szeretsz a fókusszal játszadozni, így nagyon hangulatos a filing amit visszaad. A színek is rendben vannak.. szebb mint élőben.
Józsi!
Tudod hogyan hidaltam át azt amitől te befásultál? Annyi járművet ( 3/4 részénél a játéknak 10 db jármű ) vásároltam, és ezekkel voltam jelen a térképen, hogy valahol a küldetések közelében mindig volt egy kocsim, nem kellett hosszú km-t feleslegesen letudnom. Tehát simán felezni lehet az utak hosszát. Annyi pénz összegyűlik a játék felére, hogy tudj felhalmozni különféle járgányokat...de nem vagy kezdő, lehet elvből nem alkalmaztad ezen " trükköket " Nekem van olyan bogaram, hogy mikor kivégzek egy mapot, az összes kocsimat leparkoltatom valahol, és kattintok egy fotót róluk, így egyben. :) Alakul az ilyen fajta fotó gyűjtemènyem. -
Jóózsf István #4433 Tényleg nem vágytam már rá, hogy minduntalan akadályokba ütköztem. Nagyon aljas módon voltak megírva a küldetések. Direkt úgy vannak rendezve, hogy a lehető leghosszabb és legnehezebb útvonalon kelljen közlekedni. Mert amíg ezt vagy azt nem teljesítetted, addig nem javíthatod mag ezt vagy azt a hidat, vagy útzárat és a többi. Szóval tényleg öreg vagyok már a kihívásokhoz. Egyszer elég volt. Továbbra is azt mondom, hogy ez a legjobb mod pálya, de nem nekem való MÁR!!!
Gyorsan rá is mentettem egy másik pályát ennek a mentésére, nehogy meggondolhassam magam!
Dzsó!
Látom megtetszett a képszerkesztője. Nem rossz képek! -
kamionosjoe #4432 Ennyi. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kamionosjoe #4431 Csak 10 képet enged egy hozzászólásba belerakni.
kamionosjoe #4430 Szép napot mindenkinek! Hoztam jó sok képet amit karácsonytól idáig fotóztam. :)
Oldgamer #4429 Csak nem a Village-hoz!?
Mit történt, hogy feladtad? A saras mélyedések gondolom...
Nekem 6 db küldi van hátra összesen. Furcsa gondolataim vannak mostanra, várom hogy sikerrel teljesítsem ezt a monstre sokfeladatos mod-mapot, de egyben hihetetlenül hiányozni is fog. Több mint 2-hónapja jelen vagyok ezen a térképen.
Te se add fel, nálam is voltak mélypontok, aztán pár sikeres küldetés után tovatűnt a mérgem. Igaz, ha jól emlékszem írtad, egyszer már végigvitted. -
Jóózsf István #4428 Nnnna! Most jött el a pillanat, amikor azt mondom, hogy én ehhez a pályához már túl öreg vagyok. Kuka. -
Jóózsf István #4427 Én is használtam úgy, hogy menüből kontrollerrel lépdeltem jobbra, vagy balra a lehetőségek között. Borzasztó. Inkább próbálok jól célozni a jobbos mutatóujjas gyorsgombbal.
Azt mondom Jocó, hogy legyen XBox. Azt nem mondom, hogy nem konfiguráltam, de csak két gombot állítottam át. Nem hiszem, hogy annyit kellene állítgatni. A gyári kiosztás jó. Mondjuk én kontroller szűz voltam a hófutó előtt.
Ugyan beszéltünk már a témáról, de Spintires-t és a Mudrunner-t én is billentyűvel játszottam. De ebben a játékban szükség volt a kényes, rizikós, szűk helyen a precíz kormányzásra és a gázadásra (ami ugyan a kontrollerel sem lehetséges!) és akkor azt mondtam, hogy kell egy eszköz amit nem kell felszerelnem - leszerelnem - kerülgetnem. Merthogy kormányom is van, de az macerás.
A kontroller a legkézenfekvőbb megoldás.
Ennek a végén szintén van egy "ELŐNYÖS" helyzet. Szívesebben végigtoltam volna a földúton, de a játék alkalmatlan rá. Már fontolgatom, hogy minden általam favorizált jármű, (legyen az akár pótkocsi) súlyát megnövelem, de legalább a duplájára, hátha helyrebillen a súly és egyéb erők aránya. Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy tolom a pótot az meg egyszer csak odébb ugrik, vagy felágaskodik, vagy a gép hágja meg! Agyrém. Csak akkor a motor erőt kell növelni és még ki tudja mibe kell belepiszkálni. És nem is nekem kellene ezzel bajlódnom, hanem egyszer kellett volna 3-5-8-10 évvel ezelőtt JÓL KISZÁMOLNI!!!!
"Szimulátor"
Szimulátor mi? Az édesapukádf.sza! Az a szimulátor!!
Amúgy ezen a pályán én is vergődök a sárban. Vagy inkább azt mondom, hogy el tudnék képzelni zökkenőmentesebb haladást. -
Oldgamer #4426 Eddig még nem jöttem rá, hogy lenne gyorsgomb erre. A nyíl gomb jobb-bal variálásával lehet irányt váltani a gyári kijelölt pontok között, lényegében felezni tudom az időt ezáltal, de így is nagy procedúra, hiszen bokros fás részeken esetenként 50-100 db kijelölőpont is adva van. Nem értem a készítőket, hogy fűszálakba miért enged kapaszkodni!? Fatörzsek ok, na de hajszálnyi bokroknál stb könyörgöm, miért? -
#4425 PS-en nincs gyorsgomb rá?
PC-n van. Nálam az, amelyikkel húzom is.
Ilyenkor oda csatlakoztatja nagyjából, amerre nézel.
Engem azért párszor megmentett a borulástól a gyors reagálás. -
Oldgamer #4424 Józsi!
Én oda arra a metal rolls-os részre bemenni alig tudtam, te meg emeletes buszként funkcionálsz, nem szégyelled magadat? ? Igaz, gyári kocsival próbálkozram...
Egyébként konzolon a winch-pontok kijelölése nagyon körülményes, esetenként egyenként kell végiglépdeltetni a megadott pontokat, ez hosszú idő meg macera.
Pc-n egér odavisz, és ennyi ha jól látom. Ettől függetlenül komoly amit csináltál szállítás tekintetében! -
#4423 Hiába térdelsz. Attól még be kell konfigolnom, amihez általában semmi kedvem.
Emellett még a választék is túl nagy. Steam, XBox 360, PS4, PS5. Mondjuk a PS5-öt nem szívesen fogom be, mert, ha megint rákattanok valami játékra, akkor kell a két kontroller. Ha az egyik lemerül játék közben, akkor azonnal tudjak váltani a másikra. Emellett amúgy sem használná ki az extrákat, amik rejlenek benne.
De már eszembe jutott, hogy megpróbálom a Steam kontrollerrel. -
Jóózsf István #4422 Ha gondolod letérdelek és sírva könyörgök, hogy te is használd a tiéd!
Úgy döntöttem, hogy ide elég egyszer bejönni. -
#4421 Szerintem te nagy előnyben vagy azzal a kontrollerrel és az analóg vezérlőkkel. -
Jóózsf István #4420 Hogy egy klasszikust idézzek: "Gyakorolni! Gyakorolni! Gyakorolni!" -
#4419 Mérlegre gondoltam.
De csinálhatod mind a két módszerrel.
És tetézheted még egyebekkel.
A vas gerenda vékonyabb, több szinten pakolható.
A túlméretes konténerre 4 dolog is pakolható. A vasúti sínre még több talán. Csak legyen daru, ami elbírja.
Ötleteim vannak, csak kérdés, hogy minek -
Jóózsf István #4418 Ezt is a pillanat hozta, de rajta leszek az ügyön.
Egymáson, vagy egymás mellett is jó, mintha egy mérleg lenne? -
#4417 Szép!
Úgy is megy, hogy két cucc van a konti tetején? -
Jóózsf István #4416 Emeletes szállítás? Ugyan már!
Emeletes daruzás!!! (Level kettő) -
kamionosjoe #4415 Úgy látom a házigazda nem túl aktív itt, de szerintem a topik címét meg kellene változtatni és inkább úgy leírni, hogy: "Spintires/Mudrunner/Snowrunner" akkor többen ide találnának biztosan. De ha szólunk egy modinak az is meg tudja változtatni.
Jó dagonyázást ma is mindenkinek! -
Jóózsf István #4414 Szaszdzsó!
Egyszerre irigyellek és nem. A játék elejét 5-6-szor játszottam "végig" jó visszagondolni rá. Szeretem azt a részt. Reményteli érzésekkel vágtam bele a játékba...
Ugyanakkor, ha valaki elvenné a mentésemet, a büdös életbe nem indulnék neki még egyszer!
Jó szórakozást! -
Oldgamer #4413 Üdv Joe!
Jó játékot, illetve kellően erős idegrendszert kívánok ehhez a game-hez!
A fotók nagyon jól néznek ki! Ez a beillesztés csak akkor kényelmetlen max, ha több fotót mellékelsz, egyébként nem zavaró pl 1 db-nál. -
kamionosjoe #4412 Okés, igyekszem akkor úgy megoldani. Köszönöm! -
#4411 Szia! Köszi a képeket, de legközelebb légyszi vagy spoiler közé tedd be őket vagy csak linkeld.
Engem felettébb zavar, hogy az utolsó olvasatlan hozzászóláshoz egy csomót kell görgetnem a képek miatt.
Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele.
A játékhoz sok kitartást!