6011
  • RJoco
    Van, aki játszani szeretne a pénzéért és nem szerkesztgetni. Nem azt vette meg.
    Nem lenne rossz, ha a szoftver iparra is bevezetnék a legalább éves fogyasztóvédelmet. Egyből normálisabban írnák a programokat.
    A 2 hét, meg a két óra egy vicc.
  • Jóózsf István #4489
    Nem csak engem zavar a logikátlanság!
    Van olyan ember, akit az is zavar, hogy a háromszor akkora tartányba ugyanannyi folyadék fér! Milyen emberek vannak!?!?!
    (Nemhogy fogná az ikszemelszerkesztőt és átírná százcsillióliterre, ahogy egyik-másik gyökér szokta! )
  • kamionosjoe
    Képek 2. (Majd lehet csinálok videót is, ha technikailag meg tudom oldani.)
  • kamionosjoe
    Sziasztok! Szépen lassan haladok a játékkal, már csak néhány feladatom maradt Michigenben utána következik Alaszka. Megint hoztam néhány képet. :)
  • Jóózsf István #4486
    "Fixed a bug where the ‘’Water’’ cargo was missing in the list of available cargos for creating the tasks"

Épp csak azt a hibát nem javítottátok ki, hogy ne tűnjön el a pótkocsikból GYÖKEREK!
  • RJoco
    Lőttem egy szép képet, hogy mivel húztam el azt a vackot.
  • RJoco
    Hű de durva.
    20 másodperc volt átváltani egyik helyről a másikra. Az is durva.
  • Jóózsf István #4483
    Éééééééés... Bennük sem kellett csalódnom! Volt víz, nincs víz. Pont mint ezelőtt!
    Na, megyek aludni, mielőtt még kárt teszek valamiben, vagy valakiben.
  • Jóózsf István #4482
    Remélem itt történt pozitív változás, mert ha ezek is kiszopatnak, akkor belehugyozok a konnektorba!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Added texture to the fire tank for Derry Special 15C-177
    Fixed a bug where the ‘’ZiKZ 566A’’ truck was overbalanced and overturned to the rear part if the 'Firefighter' addon was full
    Fixed a bug where was desynchronization between host and guest, when guest unloads water cargo
    Fixed a crash encountered when pressing the continue button after starting the game
    Fixed a bug where crack textures appeared on the ground
    Various render fixes
    Localization fixes

• Jóózsf István #4481
    Most, hogy mondod tényleg lassabb.

Nem jobbak a sárgáé, hanem én csesztem el a kékét! A sárga gyári. Ez sem igaz, mert egy pindurit azon is húztam, de mivel a sárga jóval hosszabb, így nem kellett meghágnom a fizikát és egy grafikai hibát előidéznem.
  • RJoco
    Ügyes voltál :)
    Furcsa volt, hogy sárga a daru, mert nekem az kék, de nem szúrt szemet, hogy jobbak az illesztései.

Nálatok is megnőtt a töltési idő?
    Nem csak a mentést tölti be lassan, de a területek között is lassan vált.
  • Jóózsf István #4479
    Elrejtettem egy furcsaságot a képen.
    Ha esetleg nem verné ki a szemeteket:

Rohadtul elegem lett az orosz daru bénaságából. Attól, hogy rövid, hogy a meghosszabbítása bénára sikeredett, mert szétcsúsztak a szekciók és az már engem is zavart.
    egy huszárvágással átmásoltam az orosz daru fájljába az amerikai daru minden egyes betűjét. Magyarán kicseréltem a teljes tartalmát.
    Álmomban sem gondoltam volna, hogy működni fog. És lőn!
    Így nálam amikor felteszem az OROSZ darut, akkor ez jelenik meg.
    És ez nekem így jó!!!
  • RJoco
    De akkor mi a jó fenének kapunk két hatalmas konténert? Semmi értelme. Éppen ezért gondolom, hogy inkább bug.
    De, ha neked így jobb, akkor vedd úgy.
  • Jóózsf István #4477
    Én úgy vettem, hogy: "Bakker, hogy nekem nem jutott eszembe!" Inkább ficsőrnek veszem.
  • RJoco
    Naná, hogy nem hagyott nyugodni a dolog. De, hogy ilyen hülyén megoldani... Akkor ez mégis csak egy bogár lesz. A készítők fejében, ha direkt ilyen.
  • RJoco
    Az időre leszállítós feladatokat alapból nem csinálom meg. Akkor ezt a készítők bukták el. De legalább nem egy újabb bug.
  • Jóózsf István #4474
    Ez egy cseles feladat. Amennyire én tudom direkt ilyenre van csinálva, hogy teszteljék a játékosok kreativitását! ÉN IS ELBUKTAM!
    Íme:

Azon a pályán a garázsnál van egy olyan feladat, hogy időre kell leszállítanod olyan konténereket, máshova. Mondjam tovább, vagy hagyjak egy kis sikerélményt?
  • RJoco
    Az egyik feladatnál le kell gyártanom két kabint és kivinni a helyükre.
    Ehhez Cargo Container kell, ami amúgy nincs egyik raktárban sem.
    De a feladat elküldött egy helyre, ahol kaptam két Oversized Cargo-t, ami nem jó a kabinokhoz.
    Még mindig a farmos rész, Heartsland-on kellene gyártani és ott is kellene kivinni a kabinokat.
    Most ilyenkor mi van?
    Ez is bugos?
    Vagy én maradtam le valamiről?
  • Jóózsf István #4472
    Gondoltam kipakolom ezt a raktárat... Persze a kontroller most is megoldott mindent HELYETTEM!!!
  • Jóózsf István #4471
    Ha nekem nem hisztek...
    Az nekem is feltűnt, hogy állandóan leakad a Derry alja, de ezt úgy vettem, mint egy újabb XML kihívás!
    Attól félek, hogy sokat már nem változtatnak a kocsikon, de akkor sok örömötök nem lesz benne! Amikor megláttam, az első gondolatom az volt, hogy végre nekem is lesz a egy mindenre jó batárom, ami nem mod. Hát ez nem jött be.
    A kisautó, meg hááát, KISAUTÓ. Azzal én nem sokra megyek.
    Most a katonai kamazt nyüstölöm gyári futóművel. Nem is rossz. Persze picit majd finomítani kell rajta.
    A vizes problémát nem hagyhatják úgy nyilván! Van egy másik is. Ahol az égett rönköket lehet felvenni, odakészítettek egy közepes rönkös pótot. Arra nekem nem volt hajlandó felrakni, de lehet, hogy amiatt, mert azt én módosítottam és amikor másolgattam a fájljaimat, akkor nem vettem észre, hogy abba ők is belenyúltak. Ez azért klassz, mert az összes felépítményemmel és pótommal meg kell értetni... Ami meg azért nem egyszerű, mert némelyikhez egyedi összecsomagolt rönk textúra van... Na mindegy.
  • RJoco
    Pétées. Azzal én nem játszom.
    Reméljük ennek a sok szerencsétlenségnek egy részét kijavítják.
    Az itt a víz, hol a víz trükköt mindenképp javítaniuk kell.
    Nem csoda, hogy neked olyan sok bogyó kell. Nekem elég lesz majd feleannyi is
  • Jóózsf István #4469
    A dejónak nem ez a lényege, de nagyon meglepett és örültem is neki, hogy a játék számolja a folyadékok mennyiségét is. Azért, mert én abban a hitben éltem, (Nem tudom honnan vettem, de nem én találtam ki!) hogy egy tartány vagy üres, vagy teli. Tehát; ON - OFF. Ha csak két deci is van benne, akkor is telinek veszi súlyilag! De, mint ahogy látjuk is (Ha nem vagyunk vakok) NEM. Szépen skálázódik.

A mennyiségekhez elméletileg a megfelelő tömeg is társul. Magyarán a nagyban a víz tömege 20 tonna kicsiben 10 és ennek megfelelően írtam át a nagy repülőgép oltó bicajban is. Szóval, akár dolgozhatna a játék valós mennyiségekkel és tömegekkel!
    Van egy olyan dejóm is, ahol húzom a Kamazzal a félpótot, amihez hozzákötöttem a zsámolyost is. Egész jól ment. Persze ez a NERFELT motorokkal nem működne! Ha érdekel bárkit is, akkor feltöltöm, bár abban még nem voltak belőve a pótok futóművei.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.01.15. 10:09:11
  • Jóózsf István #4468
    Annyira nem hirtelen, mert amikor először kigördültem vele a bázis kapuján, akkor majdnem be tudtam vele fordulni... Ettől kaptam egy kisebb idegrohamot és jeleztem is, hogy nemhogy megreszelem, de adok neki egy hátsó kormányzást is a #4462-ben.

Körülbelül 2-3 órát sikerült gyári körülmények között lehúznom a játékkal. Hogy ez jó, vagy rossz azt nem tudom. Azt tudom, hogy a kiégett területek talaja egy mocsárhoz hasonlít. Na mármost, ha egy erdőtűz pusztít valahol, akkor a talaj minden, csak nem nedves! Legalábbis azon a bolygón, ahol én élek. Nyilván más univerzumokban ez akár lehetséges is lenne. De, tudtommal itt a földön, még az a fizika érvényes, amit nekem tanítottak néhány X évvel ezelőtt.

Ami nem hiba, de rohadt bosszantó: Új áthatolhatatlan akadályok vannak.: Elüszkösödött fatönkök - csonkok, amit a szürke környezetben mégannyira sem lehet észrevenni, mint a simákat. Vannak olyan kidőlt fák is, amik nem semmisülnek meg amikor rájuk hajtunk, hanem egyfajta ragaszkodó pórázként ejtenek foglyul.
    Szóval szedukszent ajánlott odakészíteni a játék mellé.

A félpótos vizes tartányt ezennel felemelem 20'000 literre mert van egy olyan küldetés a második pályán, ahol közel 16'000 liter kell, plusz a mellékesek. Azt meg ugye tudjuk hogy viszonyulok az indokolatlan ide-oda rohangáláshoz...

Van most egy olyan hiba a játékban, hogy eltűnnek a pótokból a vizek amikor kilépünk a játékból. Na az még egy remek móka, amikor valamiért abbahagyod a játékot, félúton vagy a cél felé, odaküzdöd magad, majd statálod kón, hogy nem is hoztál semmit! Eleinte azt hittem azért tűnik el, mert a szerkesztgettem. (amihez ki-be léptem) De rohadtul nem. Szóval, nem indul jól a vízszállítós prodzsektel a barátságunk.

Ja, és a fogyasztás: 20X60=1200 óránként. A 340-es tankkal akár 17 percet is tudnál vele játszani Ami nem is lenne rossz, ha azt vesszük, hogy a játékban minden zanzásítva van. De az én ízlésemnek nem felel meg.
    (FuelCapacity="330") Szóval, legyen 16 és fél perc.
    Azon kívül ahhoz a Tajgához nem lehet ilyen pótot kapcsolni, ha daru is van rajta. Az új bicajokhoz szintén ne próbáljatok pótkocsit kötni, ha tűzoltó felépítmények vannak rajtuk. Az is csak nálam lehetséges! Ez csak azért szép, mert a kisebbik autón van dedikált vonószem. Ami ugyan hátrébb van az alvázon levőnél, de ez csak egy sor az ikszemelben:
    "Ha ez a felépítmény van rajta, akkor a bekötési pont "Trailer" Offset="(-3.747; 0.604; 0)" -ról "(-4.447; 0.604; 0)" -ra változik. De miért kellene ezt a fejlesztőknek megcsinálnia, amikor vannak olyan hülyék mint én, akik megteszik helyettük?!?!?!?

A nagyobbiknál még ezzel sem kellene faszakodniuk! Na mindegy is. Biztos én gondolom rosszul és engem raboltak el idegen lények EGY MÁSIK BOLYGÓRÓL. ÉS HOZTAK IDE, EBBE BOLONDOKHÁZÁBA. (kurvafinomanfogalmaztam!)

Mindent egybevéve: Az ikszemel szerkesztés rossz! Éééértem? Ne csináljátok! Ééééertem? Éééértem!
  • RJoco
    Én asszem, hogy ennek a verdának 230 vagy 340 a tankja és 15-20 liter között fogyaszt. Ehem-ehem.
    A tartály akkor nem vili. Mi az a 30'000. Mert, ha 30 ezer liter és te 5000-re emelted fel a készítők beállítását, akkor arrgh.
    Az ixemel szerkesztésre azért is utaltam, mert láttam, hogy a vadiúj verda első hátsó kerék kormányzású lett hirtelen.
  • Jóózsf István #4466
    630 liter talán túlzás. De a 2-3 liter percenként az 120-180 liter óránként ami viszont köhöm-köhöm. Szóval a 630 talán nem is annyira túlzás!
    A következő kérdésre a válasz: A tartányos félpótok a valóságban 20-30'000 literesek. Az, hogy én felemeltem 5000-re és ennek megfelelően a súlyát is, (!!!) azzal is csak a valóságot közelítettem meg. (Egy pindurit) De biztos nem is ezért célozgattál az ikszemel szerkesztésre!
  • RJoco
    Hol lehet ilyen fejlesztést találni a Taygára, hogy 630L legyen a tank és csak 2-3 litert egyen percenként?
    Csak nem az xml szerkesztődben?
  • Jóózsf István #4464
    Egy kis kedvcsináló. Két tanácsom van, ha majd játszotok vele. Először a szerződéses feladatokra koncentráljatok. A pályán elhelyezett termékek nem korlátlanok.
    A másik, meg, hogy addig ne szállítsatok vizet ehhez a feladathoz, amíg nem aktív, mert benyeli a játék. Nálam is félig kész volt ez a feladat, de kezdhettem elölről.
    Szépek a pályák. Vannak klassz levágások, amiket sokszor észre sem vesszük, mert nem egyértelmű. De akár jobb is lehet, mint az út, mert esetleg sziklás, amiben legalább nem süllyedünk el.
  • Jóózsf István #4463
    Több mint három órája vergődök, hogy ebből a kombóból kihozzak valami elfogadhatót. Két dologra hívnám fel a nagyérdemű figyelmét:
    1; A Derry megkapta egy az egyben a játék történelmében és úgy általában a világ játékainak történelméből a legostobább motorhangját! Ami nem más, mint az Ank hangja. Ezért önmagában megérdemelnék, hogy szöges léccel verjék a tarkójukat.
    2; A pótkocsi vonóháromszögébe, vagy ha úgy tetszik a forgózsámolyba beleírnak egy rugó erőt, ami mindenáron vissza akarja állítani egyenesbe. Ez olyan erősre sikeredett, hogy eltolja a pótkocsit egyenesen! És egy helyben állva is odébb húzza. Szimulátor mi? Azt szimulálja, hogyan kell ótvar-szar-trehány munkát végezni.
    Én még ilyen gyökér bandát életemben nem láttam. Nincs egy ember ott a cégnél, aki szóljon nekik, hogy EZ ÍGY NEM JÓ!!!
  • Jóózsf István #4462
    Szpóóóóójler!!! Ja, nem. Mert már lelőttem ezt a poént.
    Ezt biztos nem gondolták komolyan! Ez a kanyarképesség még ezektől a fejlesztőktől is vicc lenne! Már megyek is neki az ikszemel szerkesztővel.
    Bosszúból négy kerék kormányzásúra csinálom meg!!!
    És van egy fogadásom is: Az első mod ami ezzel a járművel készül, szintén összkormányos lesz. Annyira adja magát!
  • Oldgamer
    Józsi!
    Otthon, este, egyedül.

Jól hangzik amit írsz az új pályáról, illetve a feladatokról. A tűzoltás kimondottan tetszik, a tűzoltó járművekért rajongok már kiskorom óta, a piromániám pedig már nagyon hamar megmutatkozott.
    Majd számolj be a feladatokról, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.
  • Jóózsf István #4460
    Nu. Már működik.
    Karikáztam is rajta másfél órát. A terep nagyon hangulatos. Őszi. Helyenként picit túl laza a talaj. Ezt is megírtam nekik. Majd kezdenek vele valamit, vagy nem. Szűz játékkal játszottam, gyári autóval. Érdekes, hogy a Loadstar 1700 viszonylag jól boldogul a tutibaró felfüggesztéses Jeep, meg vergődik...
    A fázis témája az erőtűz, tűzoltás és kármentés.
    Már jobban tetszik, mint a sivár 8. fázis! De ne szaladjunk ennyire elébe!
  • eta32 #4459
    Láttam ennek nyomatékot is adtál a fórumon.....m
    Már jó ideje nem toltam a játékot meg mostanában nincs is hozzá ingerületem,így ez a 3. fázis-évad vagy hogy is hívják már egyáltalán nem mozgat meg ,főleg hogy az alap játékban benne vannak olyan hibák amiket direkt kreáltak bele és csesznek javítani már évek óta....
    Azzal kell kezdenem a játékot minden egyes belépésnél hogy a menübeállításokban turkálok állítgatok olyan dolgot aminek MŰKÖDNIE kellene ha már évekig működött....a készítők sz.rnak a felhasználók fejére én meg az övékére
  • Jóózsf István #4458
    Már nekem is eszembe jutott, de a következő kérdések merültek fel: Hol? Mikor? Kivel?
  • Oldgamer
    Nagyon komoly, ilyen RC munkagépeket én is elvezetgetnék!
    https://youtu.be/0994Ri4Yeoc
  • Jóózsf István #4456
    Igaz, hogy oda van írva, hogy csak a járművek vannak kész és el is olvastam, de annyira be voltam zsongva, hogy a "TÉRKÉP SEM" részt figyelembe sem vettem.
    Amellett a járműveket sem lehet használni...
    Ezt CSAK nektek!
  • Jóózsf István #4455
    Kurvajó az új pálya meg az egész kilencedik fázis!
    Épp csak nem tudunk belépni!
  • Jóózsf István #4454
    PÉTÉES!!!!

Aki kinnfentes, annak:

Hello Runners!

A new update is now live on the PTS, don't hesitate to give us some feedback!

Please note that only the vehicles are available for the moment, the maps and missions will be available a little later

Find more details about the changes below:

New content

[DLC] New region, Ontario – a region consisting of 2 new maps set in Canada.
    [DLC] New trucks:
    Derry Special 15C-177
    ZiKZ 566A

Other Changes

Fixed a bug where the DLC Rezvani Hercules pack was missing in the ‘’Content Library’’ menu on Xbox One, Xbox Series and PlayStation 4
    Fixed a bug where the Mod Browser showed an infinite loading after loading a save in coop
    Fixed a bug where crash encountered when selecting the ‘’Clean All Up’’ option in Mod Browser
    Fixed a bug where the user could start the contests two more times after using all the attempts displayed in Hard mode
    Fixed a bug where the user was redirected to the base game store page when attempting to access the DLC “Season 8 Grand harvest” store page from content library on PC
    Fixed a bug where the active zone of the ‘’Honest Work’’ task was not fully displayed at a certain camera angle on the 'Railway Terminal' area of the 'Crossroads' level, Belozersk on PC
    Various render fixes
    Localization fixes

New Game Plus (NGP)

Fixed a bug where descriptions of the rules of the NGP save slot were missing in the ‘’List of Saved Games’’ menu
    Fixed a bug where creating a New Game Plus save interfered with the last Custom Scenario with New Game Plus mode save
    Fixed a bug where addons were sold at 50% of the price in NGP when all parameters were set to default
    Fixed a bug where the contracts rewards displayed in the profile menu failed to match the actual reward when ‘’Contract payout rules’’ was set to 50, 150, 200, 300 percent in New Game Plus
    Fixed a bug where the trailer's selling price was also increased when the ‘’Trailer pricing rules’’ parameter was set to ‘’2 times normal price’’ NGP
    Fixed a bug where the addons purchased price was different for the sale price if the ‘’Vehicle addon pricing rules’’ is not 2x on Nintendo Switch
    Removed ‘’Only trailers found in the world are available’’ NGP option

Mod editor

Fixed a bug where the ‘’Distribution group name’’ field was missing in the settings of the zones
    Fixed a bug where starting parameters were not applied when launching the custom map
    Fixed a bug where the editor couldn't be launched in the Steam and EGS store
  • eta32 #4453
    Ha már fa rakodás...
    A tér ábrázolása valóban nem a legjobb a játéknak,de szokható főleg ha nagy részt belső nézetből vezet az ember....
    Én a fát is kizárólag abból szoktam rakni,persze néha nekem is át kell váltani külsőre ,mivel ezt így megrakni nem oly egyszerű,leszállítani egy másik mapra meg végképp...

megrakva
    A daru a MR-ben sokkal jobb volt itt eléggé rángatózós ahogy Józsi is említette...
    A fogója is tré,de ez van,mellesleg ha lehet mindent az Armatsuval szállítok rakodok.nem becsomagolva hogy legyen még extra kihívás... szigorúan belsőből,nyilván a hosszút nem tudom ezzel szállítani...

Utoljára szerkesztette: eta32, 2023.01.12. 09:32:14
  • RJoco
    Nem tudom, hogy mennyire szoktátok nyomkodni a dudát, de megfigyelhető, hogy a hangeffektet egy levegőben terjedő lökéshullám is kíséri. Táblákat és kerítéseket lehet kidönteni a dudával.
    A tábla elütésével óvatosan, mert nem törik el, ellenben az alja elakadhat a talajban és a kocsit is megakaszthatja...
    A két lábon álló táblákat gyári kocsi ki sem viszi. Az olyan nekik, mint a fa, csak a tábla nem is hajlik.

A térábrázolás tényleg gáz, de amúgy is problémám van a térlátással, szóval sokat forgatom a kamerát és mindig a fehér karika helyzetét figyelem, nem a tárgyat. Rönköknél eleve igyekszem úgy állni, hogy a daru középen legyen a fának. Így nem kell annyit forgatnom a csipeszt.
  • Jóózsf István #4451
    Igen. Az egész játékra jellemző, hogy szar a térábrázolása. Én ezért szoktam nekimenni az oszlopoknak és egyéb tereptárgyaknak. Mert azt gondolom, hogy elférek...
    Amikor rakodok, fogalmam sincs, hogy épp a rakfelület felett vagyok, vagy sem. Pontosan átérzem a problémádat. Ehhez jön még a daru idegbeteg rángatózása, ahogy rángatja a rönköket. Amik persze kicsúsznak a csipeszből, mert a rönkök már csak olyanok, hogy csak úgy csúszkálnak minden körülmények között.

És igen. Sokszor nem vesz tudomást a rakomány a fákról. Ezt ki is szoktam használni. Még anno az első repülőgépes szállításnál vettem észre!