6011
-
Jóózsf István #5010 Pont nem végzett még. Amikor elküldtem, akkor volt még hátra a 4K-ig kb 2 óra.
Lehet, hogy a vindóz szopat minket a gyorsgombokkal. Nekem ugyan ez a metódus. Oldalpanel és ott kattintás. Érdekes módon az oldalpanel és/vagy az átfedés gyorsgombja működik.
Nem rossz ötlet az a tartó, bár ahhoz megint csak fűrészelnem kellene a foglalatoknál a köztes lemezeket...
De a processzoron már van víz, így egyértelműbb a másik út. Csak tényleg azt sajnálom, hogy ez a gyári hűtő valami eszméletlen jó. A vízzel nem lesz jobb. Most épp sztrájkol az alfakúl weboldala, így nem tudom megmondani mennyibe fog fájni, de alaphangon kb 150-re számítok. És akkor lesz kész a gép! Így terveztem.
Valójában nem vágtam, mert egy fogóval hajtogattam ki a lemezt. Vágni majd csak most fogom, ha elszánom magam rá. Már meg is vettem a lidiben az eszközt. (Egy hete. Még ki sem bontottam.)
Azt azért megkérdezném a Zafír tervezőmérnökgárdájától, hogy az még úgy ahogy rendben van, hogy ennek a kártyának négy szélesnek kell lennie, de hogy azt a kurva hűtőborítást miért kellett olyan közel rakni a befogató lemezekhez?!?!??!!? Agyrém! Ha csak fél centivel hátrébb kezdődik, már semmi bajom! -
#5009 Most nézem a videót, csak 720p. Ezen játszod vagy az adrenalin nincs jól beállítva? Esetleg a YT nem végzett még a nagyobb felbontással?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.05.22. 21:24:10 -
#5008 Grat az új VGA-hoz. Épp most gondoltam arra, hogy legközelebb szakítok ezzel a vonallal azon hír miatt, mert a zöldek direkt nem gyártanak túl sok VGA-t, nehogy lejjebb kelljen vinniük a kereskedőknek az árakat. Mi ez, ha nem kiba**ás a felhasználókkal?
A játék nálam valamiért 60 FPS-re állt be. De mostanában a mentésnél sem reccent meg. A 60 FPS-t meg nagyon stabilan tartja.
Felvételnél, hiába van zöldem és beállítva a gyorsgomb, nem működik. Inkább behozom az átfedést és úgy indítom, állítom le. Az a biztos. Ha nem állítom le és úgy zárom a játékot, akkor el sem menti az addig felvetteket.
Pirosnál meg Bandicam-ot használtam.
Vizezni szerintem fölösleges, de, ha van hozzá kedved, akkor hajrá! Engem is érdekel a dolog, de az megint egy vagyon. Akkor már a procit is vizezném, ami szintén tök fölösleges. Így is elvan. Amúgy is lehet, hogy alaplapot kell cserélnem, mert meghülyültek az USB-k és az új monitor is rendellenesen viselkedik. Amúgy is sípol néha a lap. Vagy a táp a lap miatt.
Azt azért nagyon csúnyán belevágtad. Az én kártyám is 4 helyes, viszont a felfogatása csak 3 helyet igényel. A Fractal házamba meg úgy 2,5 hely van a gyári vertikálisnak és csak két felfogatós. Viszont a CoolerMaster V3-as vertikális tartója megfelelő ezeknek a nagy kártyáknak. Kicsit hátrébb kerülnek a kimenetek, de azt úgysem piszkálja az ember minden nap (csak amikor a monitor hülye szoftvere megkéri, hogy fw frissítésnél csak egy monitor legyen rajta - még nem is frissült).
Asszem ez már 4.0-ás kivitel, mert sok ryzen kábel csak 3.0-ás.
És akkor az oldalát is felpattinthatod és a kártya is kap elég levegőt. -
Jóózsf István #5007 Ínséges időket élünk... De én megtalálom mindenhol a számításomat! :-)
Nagyon kezdetleges térkép. Nem is ajánlom, de valahogy van hangulata. Jó lenne kiindulási alapnak. Csak valami profinak kellene befejeznie!
Látszik az új VGA-m? Persze, hogy nem!
De igen. Egy picit. Simábban fut a játék, bár néhány mod pálya úgy akad még ezzel is... De lett 60 kocka, mert már bírja a vas.
OFFFFF : Az X4-en (Ahogy azt tudtuk is előre) semmit nem hozott. A többi játék is inkább csak szmútabb lett. (Ezt a kifejezést később letagadom!!!) Szóval szebben lágyabban, "jobban" futnak egy picivel morcosabb beállításon. De az k.rvára nem látszik, hogy kihajítottam az ablakon fél gurigát! És ez még az olcsóbbik eset, mert lehetett volna 8-900 pengő is! Ha épp zöld.
Ja igen: A Piros tetejét vettem. Ha kiheverem a megrázkódtatás(oka)t, akkor bevizezem. De egyelőre csak szívok vele. Mindent borított. Máig tévét sem tudtam normálisan nézni vele. Most sem 100%, de már alakul.
Olyan bajaim vannak, hogy pöllö a felvétel gyorsgomb nem működik. Se a gyári, se az általam beállított. De ez áthidalható. A tévét mondtam és volt egy harmadik is, de az most nem jut eszembe.
Ja igen! Szó szerint be kellett faragnom a házba!!! :-D
Négy foglalat vastag és 2 (KETTŐ) kiló! Szó sem lehet arról, hogy a helyére tegyem fektetve! -
#5006 Azt mondta a játék, hogy víz alatt nincs fülkenézet. Pedig még csak éppen a szélvédő alját érte volna el. -
#5005 Épp a fahordásnál gondoltam MR-re, hogy ott mennyivel jobb volt fát hordani. Vajon nem láttak benne elég potenciált és nagyon bele akarták rakni az áruszállítást vagy miért kellett egy új játék? Jah, megvan, mert az új játék drágább, mint a DLC, így még egyszer le lehet húzni a népet.
Innen kezdve már fölösleges azon elmélkednem, hogy vajon nem e az volt a gond, hogy nem tudták beletenni az áruszállítást.
Minden esetre igen, MR egy sokkal jobb játék annak ellenére is, hogy csak fát kell vinni. Vagy lehet, hogy épp azért. -
Jóózsf István #5004 A vesszőparipám! Nem hiába ugatok, hogy ebben a játékban (SR) szándékosan fércmunkát végeznek!
A legjobb példa rá a teherautók hangjai. Hát milyen gyönyörű hangja volt a MAZ-nak! És most? Pedig ugyanaz a cég. Csak át kellett volna emelni egy csomó mindent. Nem! Inkább megcsinálják újra... SZARUL. -
Jóózsf István #5003 Itt is ÓKÁ! -
#5002 Nálam is bejelzett a chrome, de egész más címet adott meg. Most már megy. -
Jóózsf István #5001 OFF
Mi a tököm van a prohardverrel?
"Figyelmeztetés: Lehetséges biztonsági kockázat következik
A Firefox egy lehetséges biztonsági kockázatot észlelt, és nem lépett tovább a(z) auth.rios.hu oldalra. Ha felkeresi ezt az oldalt, akkor támadók megpróbálhatják ellopni a jelszavait, e-mailjeit vagy bankkártyaadatait." -
#5000 Az Aramatsu-nak jó daruja van. De ezzel a másikkal, amit a kocsikra lehet rakni, nem valami kényelmes. -
Jóózsf István #4999 Te se vagy már a régi! :-) -
#4998 Azért aztán ám!
Még mindig Kanadában vagyok, mint megtudtam. Ázsia előtt Yukon-ban jártam, így oda is tértem vissza a tűzoltásból.
Szépen felhúztam a gyárat és azzal a vacak Cat-tal leszállítottam a köveket is. Amúgy egész kellemes volt a gyárépítés. Az 5 tengelyes Azov-ot nagyon szeretem. Bár a 350 literes tank azért necces és extra felszerelést sem lehet vinni. Ilyen szempontból még mindig a Tátra a nyerő. Viszont a 3 kormányzott tengely és az állítható felfüggesztés nagyon jó.
Megbízásból már csak a fahordás van, de az nagyon durva.
Először megpakoltam a hosszú fás kocsit 5 adaggal. Az első meredekebb emelkedőnél lecsúszott az összes. Felszedtem 3 szálat, természetesen félrerögzítette. Helyretettem, a többi szálat meg töröltem. Leszállítottam.
Második körben gondoltam viszek egy OS fa félpótot. A fatelep felé elakadtam a fáknál... Töröltem a félpótot, visszaállítottam a kocsit a garázsba. Harmadik körben más úton indultam el, de aztán árokban kötöttem ki elakadva. Visszaállítottam a kocsit, a pótot otthagytam. Negyedik körben megint a vanilla hosszú fa felszerelést használtam, mint először, de már nem pakolgattam semmit. Második kör így leszállítva. De már nehezen ment, mert lépten-nyomon elásta magát a kocsi. Alig akart haladni ott, ahol korábban gond nélkül átment.
Ötödik kör, ami még csak a 3. fuvar, fogtam egy Taygát, mert 51-es kerekei vannak. Kiszedtem az árokból az OS pótot. Míg meg nem pakoltam fával, nagyjából jó volt. De utána? Rémálom. Két helyen is elásta magát. Az egyiknél még sikerült kiszednem, a másiknál töröltem a pótot és a fát is, a kocsi meg ment a garázsba. És bezártam a programot.
Összesen 5 hosszú fát kell leszállítani. Durvák a körülmények.
Az első helyre viszonylag egyszerű volt bevinni. A másik kettő már nem ilyen egyszerű. És valahogy ki kell jutni a fatelep környékéről is. -
Jóózsf István #4997 Ez ragadós, mert én meg egy PONSEE-t láttam Makádnál. Ami meg a favágós játékom fő szponzora. De nem volt manipulátora, csak szállító volt.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.05.07. 16:58:30 -
#4996 El nem hiszitek mit láttam a minap. Csak néztem és sajnos nem álltam meg képet csinálni róla.
Egy Aramatsu-t láttam egy erdőbe vezető úton. Fel volt parkolva egy trailerre.
Nem messze Münchentől. -
#4995 Gondoltam, hogy te az erős daruk miatt csinálod így. Én ezért nem is próbálkozom.
Örülök, hogy a tátra daruja meg tudja emelni a scout-okat és pótjaikat. De azt is úgy, hogy egész közel kell húznom a kocsihoz.
Nagyokkal nem is próbálkozom.
Az vicces volt, hogy nagyon ráálltam a 4-es pótra és csatlakozásnál a már rajta rögzített pótot csatlakoztatta a játék :) -
Jóózsf István #4994 Jogos. Én is szoktam ilyet.
Csak nálam az erős daruk miatt a pótoknál nem kell alkalmaznom. Viszont van olyan jármű, amit nem éri meg daruzni és azt én is felhúzom. -
#4993 Neeeeem. Azzal én nem szenvedek. A tátrával áthajtottam a póttal a póton, közben lecsatoltam a pótot a megfelelő pozícióban. -
Jóózsf István #4992 Daruval.
-
kamionosjoe #4991 Sziasztok, ez nem az én videóm, de szerintem tetszeni fog nektek. Én is kint voltam nézelődni, majd rakok fel néhány képet. :)
https://www.youtube.com/watch?v=aoSGEK4PXMI -
#4990 Direkt ezért csináltam hátulról is képet, mert elölről könnyű figyelmen kívül hagyni az árulkodó jelet.
Megtippeled, hogy tettem a pótkocsira a pótkocsit? -
#4988 . -
Jóózsf István #4987 Ha nem szólsz rá sem jövök, hogy pótkocsin van a pótkocsi! -
#4987 Elmerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A pótkocsi a lényeg amúgy :)
-
#4986 Nem is gondoltam volna. Azt hittem, hogy idősebb.
Most már legalább kindert meg legót lehet a kezébe adni :)) -
Jóózsf István #4985 Három éve... -
Oldgamer #4984 A WRC 9 nagyságrendekkel szebb játék mint a 10, kár hogy nem olvastam utána mielőtt megvettem. Ki gondolta volna, hogy gyatrább!? Utólag youtube-on is 10-ből nyolcan leírják, nem tetszik nekik az újabb verzió. Jó, hogy nagyobb akcióban vettem, talán nem bukok rajta sokat ha eladom. Tudom ps 2 játék volt, de anno a wrc 3 az egyik kedvencem volt, mások is írják. Több mint 10-éves game! Élveztem évekig azt a verziót -
#4983 Én sem szeretem. De itt csak kettő volt. És azok sem vészesek. Ezüstre meglett mind a kettő. Mondjuk egyértelműen nem a megfelelő kocsikkal mentem.
Nem modolt járművel csináltam.
Nekem a WRC9 van meg ps5-re. Nincs vele bajom. Ha komolyan veszem, akkor igen csak fárasztó.
Grafikával sem volt gondom még egy játékkal sem. Mindegyik gyönyörű. -
Oldgamer #4982 A 100%-ra értettem. Igaz nagyon nem vagyok képben, kerültem mindig is az időfutamos feladatokat, minden játékban utálom. Kivéve autóversenyzés. :)
Apropó autóverseny: megvettem a WRC 10 ps5 játékot. Régen csalódtam ekkorát rally játékban! Nagyon gyenge grafikai kidolgozottság, gyatra hangok, fakó színek, robotarcú nézők, illetve nevetséges fizikai hatások. Durva, hogy ps 5-re így összecsapnak egy játékot, komolyan mondom ps 4-re különb küllemű játékokat készítettek. Csak olyan jàtékot fogok venni legközelebb, mely csak és kizárólag ps 5-re jelenik meg, ellenben alig fogok tapasztalni minőségi javulást. Ez az eddigi tapasztalatom legalábbis. Jó ha ezek game-ek a konzol 40%-át kihasználják, vicc! -
Jóózsf István #4980 De nem kell SIKERES-nek lennie!
Mármint nem bukhatod el, de a kilencven százalékukat elég csak bronzra hozni. Magyarán, ha végigmész, akkor már jó. Ha csak a 100% a cél... :-) -
Oldgamer #4979 Gratulálok Jocó! Sok meló van egy 100%-os teljesítésben, mert itt ( ha van ilyen a map-on ) az időfutamokat is meg kell csinálni ehhez, ezeket sokan utálják. Mondjuk én amiatt nem szerettem, mert mod kocsik híján kész őrület volt ezen feladatok sikeres teljesítése. Megfelelő verdákkal azért viszonylag könnyebben megejthetőek. -
Jóózsf István #4977 De a terhelést már megkapja a jármű. Én így szoktam tesztelni, amikor futóművet állítok, hogy beállok egy gyárba, raktárba, vagy adott esetben fatelepre és azt játszom, hogy beállítom a rakományt, majd elkapcsolom és figyelem, hogy a futómű mennyire rugózik be-ki. -
#4978 Kanada 100%-on. Ez sem gyakori. Meg az sem, hogy az új session előtt befejezzek egy aktuálisat :)
Unatkozásra nincs okom, még sok másik régió van, amit nem csináltam meg.
Ez a régió felettébb kellemes és üdítő volt. -
#4977 Fizikálisan még rajta sincs, de már dől a verda. És amúgy is, hogy?
Jók ezek a meglepik.
-
#4975 Aztaaa!
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.04.20. 20:05:47 -
Jóózsf István #4974 Jocó! Kérdésedre a válasz. -
#4973 A törlés már régóta nem megy. Korábbi a hiba, mint ez a nem jelenik meg a hsz.
Most is beléptem és az utolsó hsz, amire válaszolnék, nincs itt.
Elküldöm ezt, aztán megjelenik.
Kanadában már csak 3 és fél feladat van, meg egy időfutam a benzintúttól. Aztán szedhetem össze a verdákat. -
Jóózsf István #4972 Az a nem gyenge!
Beírtam egy pontot, hogy az esetleges ÚJ hozzászólások megjelenjenek, azután kábé tizenhárom másodperccel később törölni akartam a hsz.t, hogy ne éktelenkedjen ott a pont, mint az előző és kaptam egy:
Időtúllépés! A szerkesztésre szánt idő letelt!
Na most ez az az üzenet, amit épp szerkesztek! Nyíííííííííhahahahhahahaha
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.04.20. 18:03:17 -
Jóózsf István #4972 . -
#4971 Éppen így tudtam én is, de gondoltam, azért rákérdezek.
Akkora fan nem vagyok, hogy csak azért dobjam meg őket pénzzel, mert olyan jó játékot csináltak.