6011
-
Jóózsf István #5050 Minden rontás amit a pétéesről írok. Ne kelljen minden esetben felhívnom a figyelmeteket. :-)
Mekk van a Mekk is! Picit azért reszelek rajta. A gyári gumija kapásból nem ér egy kalap szamócát sem, pláne úgy, hogy a futóműve nem követi le a talajt!!!
A küldetések picit erőltetettek. Kétszer is ellőtték azt a patront, hogy két függönyös pótot húzzunk el valahova. Ráadásul az egyik küldetésben a helyszín ugyanaz. Anélkül, hogy bárkit meg akarnék bántani: Ki az a hülye, aki az egyiket nem kötélen húzza? -
#5049 Rakománnyal és pótkocsival már érdekesebb lehet.
A kérdés, hogy átvisznek e, ha túlpakoltad a verdát vagy/és kötélen ráncigálsz még magad után egy pótkocsit, esetleg egy másik megpakolt kamiont? -
Jóózsf István #5048 Hogy legyek fogadatlan prókátor is... Ha mondjuk valaki kiszámolja, hogy mennyibe kerül az üzemanyag és a jármű "kopása," ha körbemegy kifejezetten nehéz módban, és megéri, akkor azt mondom fizessen a révért!
Kocahófutósoknak (mint én) teljesen értelmetlen, a vicces mivoltát leszámítva. -
#5047 Ez tényleg Gáz, Ló. -
Jóózsf István #5046 Értem én, hogy komp! De, ha mellette van egy gázló?!?!?!?!? -
#5045 Hajjaj, ezt nehogy közöld velük, mert akkor tuti, hogy hozzányúlnak és cseszhetjük.
A darut kipróbálhatnád kis autókkal is.
A Tátra erővel szoktam azokat emelgetni. Általában nagyon nehezen akarnak elválni a talajtól. Mintha ragasztva lennének. De, ha egyszer megindultak, akkor már nem gond a platóra tenni. -
Jóózsf István #5044 Az teljesen steril volt. A módosításban annak a bicajnak a hátsó két tengelye is kormányzott.
És azért nem sikerült felemelni, mert gyenge a daru. (De majd állítunk rajta!!! Merthogy sokkal szimpatikusabb, mint az eddigi nagy daruk! Ahogy mondod. A támasztók miatt.)
Az új pálya nagyon baró! élvezet rajta vezetni! Még az első felét sem jártam be, de már imádom (Csak meg ne bánjam!) Amolyan Wisconsin-os jellegű. Hegyes - völgyes. Itt nem lesz Indián módi!!! :-) -
#5043 Igazad van, nagyon gáz ez a felület. Megpróbáltam én is belépni. Erre kérte a születési dátumom. Ki emlékszik arra ennyi év elteltével?! Meg amúgy is, MINEK?! Talán valami erőszakos tartalom van az oldalon? Vagy meztelenség? Inkább nem érdekel.
Még, jó, hogy a játék nem nyaggat ilyenekkel.
Láttam a darus videód. Mi volt benne a vanila? Nálad nehéz ezt megállapítani.
Amúgy miért nem sikerült felemelni a levegőbe egyik kocsit sem?
Ahogy nézem, abból a szempontból jó lesz, hogy nem fognak elakadni a támasztók, mint a másik daru esetén. Azzal igencsak nehéz volt a helyszínre menni. Hiába nem terepre tervezték ezeket. -
Jóózsf István #5042 A fókusz fórum megoldása, (Nem akartam értetlen helpdeszkesekkel levelezni) hogy újra regisztráltam... Már vagy harmadszor, mert amikor valamit változtatnak az oldalon, akkor mindig ez van.
Most is másképp működik megint. Eddig különböző címkéket lehetett aggatni a témákra, és/vagy a hozzászólásokra, hogy érdekel, vagy sem. Most átváltottak a teljesen hétköznapi olvasott, vagy olvasatlan verzióra.
Na de!
Ez hogyan is vezetett az én kitiltásomhoz és az ostoba hibához hogy, amikor a fórumra akartam bejelentkezni, akkor átdobott a fokusz entertainment oldalra be is tudtam jelentkezni, de ott már a bemutatott kép fogadott. És még egyszer hangsúlyoznám, hogy ehhez nekem nem kellett tennem semmit!!! -
#5041 Privát videó. -
Jóózsf István #5040 Új nagy daru. Erősnek épp nem mondanám!
Jobbára ezért is babráltak bele az autókba. -
#5039 Hajjaj, PTS-ben új régió?
Mikorra várható a megjelenés?
Nah, jó hír eta-nak!
Javítják a Monolith-os Hard Mode-os feladatot!
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.06.01. 21:07:37 -
Jóózsf István #5038 Szinte minden járműhöz hozzányúltak valamilyen formában. Sírva fakadok! -
Jóózsf István #5037 Hát ez az!
Egy frászt vagyok kitiltva! Tiszta hülye volt az oldal. Már jobbára működik. Valószínűleg Emiatt volt full diló! NEM VOLT!!! MÉG MOST IS AZ!!!
Az előbb még meg tudtam nézni azt amit linkeltem, már nem. Merthogy megpróbáltam belépni.
-
#5036 Az elején még én is így voltam.
Aztán amikor annyit rohangáltam a pályán és olyan akadályokkal találkoztam, hogy tépett az ideg, akkor leszoktam róla. Főleg, amikor kapok egy kocsit highway-es vagy allterrain gumikkal, hátsókerék meghajtással, difi nélkül. A terep, amin el kellene vinni, az sáros, mocsaras. Persze egy másikkal be lehetne húzni, de az rengeteg üzemanyag és idő. Főleg, ha nagyjából onnan kellene folytatnom az utam az ellenkező irányban, mint ahol a garázs van.
Persze vannak kivételek, mint most is az 5600D, amit lábon vittem a garázsba. Bár amikor az aszfaltosról átmentem a földesre, akkor nagyon kérdéses volt, mert a kettő között saras (mint mindig, nem is értem ezt) és elég nehéz volt áttuszakolni. Talán az egyedüli ok, hogy sikerült a 3 hátsó hajtott tengely. Difi ugye ezen sem volt. Se összkerék. Feltuningoltam és egy imádni való járgány lett. Leszámítva, hogy csak 280 liter a tankja, ami terepen enyhén szólva is kevés. Összkerékkel simán megeszik 20 litert. -
kamionosjoe #5035 A recoverre gondoltam. :) -
#5034 Inkább mi van veled, hogy kitiltást kaptál?
Beszóltál a fejlesztőknek? -
Jóózsf István #5033 Mi a f.om van már megint a fókusz fórummal?
-
#5032 Teleportálni?
Mármint a térképen egyik járműből a másikba ugrani?
Inkább odahajtasz, hogy átszállhass?
Vagy a visszaállításra (Recover) gondolsz? Ez esetben az utánfutókat nem viheted.
Csak azért kérdem, mert Mud Runner-ben volt egy olyan acsi, hogy a térkép megnyitása nélkül kellett megcsinálni a pálya feladatait. Ami azt jelentette, hogy nem akadhattál el és nem fogyhatott ki az üzemanyagod sem. -
kamionosjoe #5031 Mindenféle autót ki szoktam amúgy próbálni mindenféle feladathoz, egy idő után kiderül, melyiknek mi megy jobban. Na közben Alaszkán összeszedtem a szanaszét hagyott autókat, utánfutókat meg tartályokat, mivel teleportálni nem szeretek eltartott az egész több, mint 5 óra hosszan. :) -
#5030 Ha nem zavar egy kis spoiler, akkor itt fogsz hozzájutni a Tatarin-hoz.
Viszonylag egész jó régió. Úgy emlékszem, hogy kellemes volt.
Leszámítva, hogy van egy rahedli időfutam és pont a minap néztem, hogy csak 83 vagy 87%-ra van megcsinálva úgy, hogy az összes contract és task kész. -
kamionosjoe #5029 Mind1 majd később visszatérek, ha még lesz kedvem. Amúgy megvettem most a következő szezonokat is egész Ontárióig, szóval ha Taymir kész van megyek is tovább. -
#5028 Az elején még nagyon kevés a kocsi és fejlesztés, így nem csoda, ha nem megy az időfutam.
Sokat számít, hogy milyet választasz.
Alaszkában nekem a Marshall volt, meg a Hummer-t szedtem össze. Mert a Hummer ugye nem tud úszni. De azért itt is megpróbálták.
A Hummer-nek kicsik a kerekei, így a hegytetős futamra esélytelen. Szerintem.
A Marshall meg nagy és magasan is van. Volt, hogy orra esett és megállt úgy. A motor még éppen járt, de nem volt csörlőpont. Na itt hagytam abba az időfutamot.
Most már ott az a cuki kék, amit a lenti képen is láthatsz, nagyon jó verda. A Tatarin meg konkrétan egy harckocsi, 4 tengellyel, összkerékkel, bekapcsolt difivel. Manőverezhetősége nem olyan jó, mint az International Loadstar 1700-nak (a képen), ellenben mindenhol elmegy, ahol nincs jég vagy túl mély víz.
Persze időfutamokat lehet és kell is nagy kocsikkal is csinálni, de Alaszkában nekem nem sok volt. Illetve a tutorial annyira nem tért ki rá, honnan, mit és hogyan érdemes csinálni. Valahogy ráakadtam a Tatra 813-ra és azt nagyon, de nagyon sokáig használtam áruszállításra. Fahordásra meg nem is tudom mivel kezdtem. -
kamionosjoe #5027 Na elvileg mindjárt végzek Alaszkával, a feladatok már kész vannak, csak még két upgradet nem találok, de már keresem az internetes térkép segítségével. :D
Mondjuk már régen végeztem volna, csak az időfutamokkal szórakoztam hónapokig, hogy csak azért is meglegyen az arany mindenhol, de aztán rájöttem felesleges kínlódás, jó a bronz is. Majd ha időmilliomos leszek visszamegyek és megcsinálom aranyra. -
#5026 Jól bevitt a játék a mocsárba. Egy időfutamra neveztem be, gondoltam jó lesz, úgyis arra visz, amerre menni akarok.
Még jó, hogy kijelöltem az útvonalat, amerre menni akartam. Ahogy elfogadtam, átváltott éjszakára és belső nézetbe. Azt nem néztem, hogy ezt így kell megcsinálni. Nem sok híja volt az ezüstnek, így csak bronz lett. Lehet, hogy nem az 5600D-vel kellett volna mennem.
A játék megint produkálta magát:
-
#5025 Jahogy, a teljesítmény optimalizáció csak az új pályára volt :O -
Jóózsf István #5024 Minden pálya másképp terheli a gépet. Ezt a modoknál vettem észre. De ugyanúgy igaz a gyáriakra is! -
#5023 Azért itt Wisconsin-ban is vannak ám anyagigények. Ráadásul egyes feladatok megvalósítása is köcsög. Épp az imént mentem oda egy scout pótkocsihoz, rajta cuccal. "Aktiválódott", minek hatására a félig alatta lévő fa kiegyenesedett, feldöntve a pótkocsit, feloldva a rakományt, ami mindjárt le is csúszott. -
#5022 A játék elején tapasztaltam egy kicsit, hogy 59-re (60-ról) beesett az FPS. Gondolom a frissítés miatti shader számolás.
Amúgy semmi. Összeszedtem a kocsikat Yukonban, átmentem Wisconsinba. Ott is jól ment minden. -
Jóózsf István #5021 Ahhoz képest, hogy: "Performance optimizations" Szerintem rosszabb lett. Legalábbis abban a régióban, ahol a vizet teszteltek nagyon sokszor esett be 40 körülire, vagy épp alá a kockaszám. -
#5020 Vissza nem megyek még egyszer megcsinálni.
Azért az elég csúnya folt lett. -
Jóózsf István #5019 EL SEM HISZEM!!!
Működik! Nem csak ez. Van egy másik dejó is ami egy órás. (nem hiszem, hogy feltöltöm.) körbejártam az összes víztornyot. És mintha rendeltetésszerűen működnének. Az még nem világos, hogy ha egyet feltöltök, akkor kivehetem a másikból és vagy fordítva, mert nem volt türelmem össze-vissza locsolgatni, de mintha sikerült volna elérniük, amit X hónappal ezelőtt akartak! :-)
Jaaaaa, és úgy is megmarad a töltet, hogy ki és visszalépek a játékból, vagy csak térképet és/vagy járművet váltok!
Próbáljuk meg így.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.05.26. 21:48:00 -
#5018 Részvétem.
Én ezért utálok nekiállni minden ilyen dolognak és ezért sem űzöm itthon az ipart. Sosem lehet tudni, hogy épp mi megy félre, mire kellene figyelni, aztán már csak a fizetés marad. Persze magamnak nekiállok, azt, ha eltolom, akkor vehetek újat. Úgyis szeretek új dolgokat venni :)
Most majd az fog jönni, hogy frissíthetem a BIOS-t, meg újra rakhatom a proci hűtőt, mert a gigabájt szerint ezért sípol az alaplap és ezért lehetnek egyéb érdekes jelenségeim. Na mindegy. Ha valami félremegy, akkor új lap, új proci, meg új hűtő is ;)
A linked nem működik. Vagy az a lényege?
A muslinca ellen a legjobb, ha egy pohár aljára töltesz egy kis Prill-t (mosogatószer), langyos vízzel megtöltöd a poharat és öntesz bele egy kis ecetet. Az ecetre rámennek, a prilles vízből meg nem tudnak kijönni. Garantált muslincafogó és több nem fog a monitorodba menni. Régen nekem is voltak muslinca gondjaim és ez segített. Azóta nem hadonászok a monitor előtt, mint egy hülyegyerek. Legalábbis nem emiatt :))))))))
Az új peccst még nem sikerült kipróbálnom. Pár napja nem sikerült elindítanom, mindig sikerült mással elütnöm az időt. -
Jóózsf István #5017 Ja igen. Mindig csak azt felejtem el, amiért jöttem.: Fóát nyúvegasz áltimét edissön az epiknél ingyé! -
Jóózsf István #5016 Pont elevenembe tapintottál!
Igen, csak a vga új. A monitor egy 43-as LG (4K) Amit épp tegnap b.sztam el, mert nálam olyan intelligens muslicák vannak, hogy bemásznak a kijelző és a fényvisszaverő lap közé. Természetesen meg is döglenek! Az elsőt a szerviz szedte ki, mert azt hittem, hogy pixelhiba! A másodikkal addig nem is volt baj, amíg ez a nyomorult fent volt a felső szélén a kijelzőnek, de egyszer neki koppantottam az ablakot a móninak és ez a tetű beesett majdnem a kellős közepére. Onnantól semmi mást nem láttam a monitoron, csak azt a rohadt kurva muslicát!!!
Tegnap rászántam magam, hogy szétszedem és kitakarítom. minden simán ment, addig, amíg teljesen össze nem raktam és fel nem raktam a falra. Még az összerakás előtt teszteltem is, egy teli fehér képpel, hogy nem-e maradt bármilyen piszok benne. Minden ok volt. Addig, amíg nem lett egy fekete kép. Merthogy bal alul valamit rosszul csináltam. Utólag már tudom, hogy nem pattant a helyére a panel és egy csúnya bevilágítási folt lett rajta.
Elkezdtem piszkálni, fújkáltam sűrített levegővel, hátha csak egy kis porszem szorult oda, de semmi. Már épp úgy voltam vele, hogy leszarom, ma már nincs erőm még egyszer szétszedni, amikor hallottam egy pis pattanást... És akkor sírva fakadtam. Ugyanis meg volt feszülve a kijelző és lett rajta egy három centis repedés... (Összesen talán 1.5 milliméter vastag. nem nehéz eltörni) Szóval most ez van. Ez egy 200 forintos (Jocó kedvéért egy ajrós) nagyságú folt a bal alsó sarokban. Biztos megérte a muslicáért cserébe! :DDDD
Nem nagyon b.sz szét az ideg, nehogy azt higgyétek!
Kérdeztem az ELDZSÍT...: 116 pengőért (Cakk-pakk) megoldják! 200 egy ilyen moncsi.
ÍGY MARAD! -
Jóózsf István #5014 Peccsnóc 23.0 Próbálta már valaki?
Kaptam 25%-os cupont az epiktől, de csak úgy válthatom be, ha minimum 43xx forintért vásárolok. Na! Gondoltam akkor most kinullázom a hófutót, mert van két déelcé, meg ez a masztodon is érdekelt volna... Nem tudtam összehozni a minimum árat. 4250-ig jutottam! :-) -
eta32 #5014 Grat az új gpu-hoz...
Csak a GPU lett új?
Milyen moncsit használsz?
Én ma megyek az új gépemért...
Kivi leszek hogy muzsikálnak majd alatta ajátékok.
Mire mindent feltelepítek,stb....
A régi eladó,ha valakit érdekel I7 proci, gtx1080ti GPU.
Semmi baja,csak az új miatt eladó.
-
Jóózsf István #5013 Ebben a régióban szoktam rá az indiai módira (Púposra pakolt járművek) Főleg a havas-jeges pályán.
Érdekes viszonyokat hoztak össze a pálya készítők. Felemás érzéseim vannak a régióval kapcsolatban. Tetszett is, meg nem is. Kegyetlen is volt, meg nem is. De azt hiszem inkább volt rosszindulatú, mint szórakoztató. Kihívásnak jó volt, de nem szeretném újra átélni. -
#5011 Ma végeztem Yukon-nal. Még össze kell szednem a kocsikat, meg a pótokat, aztán irány a következő régió. Az időfutamokat mondjuk megint meghagytam. Lehet, hogy meglesem, bár kicsi esélyt látok rá.
A második térképe egész kellemes volt. Az első viszont nem jött be annyira. Bár így is akadt egy-két szép pillanat. -
#5011 A CoolerMaster-t hátrébb lehet tolni. Így be tudod játszani a réseken a kábelt és bedugni.
Persze ehhez elég nagy gépház kell. Nekem a normál Fractal van. A 7-es most. Még így is van helyem bőven, de nekem ki lehetett szedni a rácsos részt, így nincs keresztbe semmi. Az 5-ös asszem nem ilyen volt, de méretre talán pár centivel volt kisebb itt-ott. Ha így jó neked, akkor ne költs fölösben 70-80 eurót.