6632
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #5831
    A monitor háttérvilágítás alatt például az ambilájtot érted? Vagy a hagyományos lcd monitorokat?
  • RJoco
    Hétvége. Lehet, hogy állandó szerver problémájuk van? Vagy elérési gond?
    Ha nem kb. azonnal akarom megnézni, akkor egész jól viszi a tieide is. Na, de pár nappal később már ki emlékszik arra, hogy mit akart megnézni? Ráadásul egy fórumon már rég idejét múlt lesz.

Az a durva az idegrángással, hogy látszik a térképen is. Átültem egy messzebb lévő járműbe, akkor kuss volt. Visszaültem és megint. Hiába álltam meg, nem használt. Egyedüli megoldás volt, hogy tovább mentem. Először bíztam benne, hogy nem repül el minden a fenébe. Ezért sem oldottam fel a rögzítést. A fenének sem lett volna kedve összeszedni. Mégegyszer lemenni meg végkép. Főleg, hogy így utoljára még szemetet is gyűjtöttek nekem, amiért megintcsak mehetek le.

Az éjjeli grafikára meg van egy elméletem.
    Szerintem a játék nem ismeri a negatív talajszintet. Vagyis a vízszint valahol a bányák alján van. Így nem a bánya van lent, hanem az épületek vannak fenn. És ez lehet, hogy bezavar a nap fénye általi tükröződések grafikai részébe éjjel.
    Csak onnan jött az ötlet, hogy a bánya alján nem tapasztalom ezt a hibát.
    Amúgy az is eszembe jutott, hogy monitor háttérvilágítással rendelkező játékosokat lehet, hogy nem zavarja ez úgy. Ott tompulhat annyira a jelenség, hogy talán észre sem veszik, de legalábbis nem zavaró.
  • Jóózsf István #5829
    Megnéztem a dejódat.
    Háááát, te sem jattoltál a hugyubnak, mert a tied is elakad. Az a hosszú - hosszú dejó háromszor akadt el és pufferelt! :-)
    És azt kell mondjam, hogy a bétában nem volt ilyen beidegelődési probléma.
    Azt nem tudom biztosan állítani, de szoktak olyat csinálni, hogy elsőre nem találják el a tömegét a rakományoknak. Én viszonylag korán megcsináltam ezt a küldetést. Lehet, hogy menet közben elcseszték...

(Ma különösen szar a húgyúb!)
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.06.09. 01:12:44
  • RJoco
    Az utolsó blokk.
  • RJoco
    Biztos csak viccnek szánták.
  • RJoco
    A bánya alján.
  • RJoco
    A 3 tengelyes nehézpótok minek kerültek a játékba?
    Mert tök jó, hogy megcsinálták, de a küldetésekben használatosat már lusták voltak átalakítani.
    Én meg nem ettem meszet, hogy ilyet bármire is önként használjak.
  • RJoco
  • RJoco
    És ezt hogy?!

• RJoco
    Odébbtoltam a két tekercs fémet és simán be engedett rakni egy harmadikat úgy, hogy nem vett el semmit a kettőből.
  • RJoco
    A leomló kőszirtek azért jól a frászt hozták rám. Ha ilyen jól csinálták volna meg az egészet, de jó is lenne.
    De mi az a csörömpölés az új verda motorjából? Hengerfejes vagy mi?
    Az tuti, hogy a bányákban benne van annak a trógernek a keze, aki Amurt is csinálta. Amúgy egész kellemes régió lenne. Egy ponton olyan érzésem volt, hogy MR-rel játszok. Aztán elmúlt.
    Kíváncsi lennék arra a rohadt nagy patkányra, amelyik leszedi a markoló tetejét, hogy idebb vigye, majd leszedi a markoló részt kanállal együtt és azt is odébb viszi. Aztán persze mindent szanaszét hagy.
    A hard-osokat nem irigylem. Az új kamion éjjel olyan szinten sávosodik, hogy kibírhatatlan. A durva, hogy belső nézetben ugyanúgy megvan a jelenség. Még csak a sávok helyzete sem változik.
    A beállításokkal játszva sikerült enyhíteni, de eltüntetni nem. Úgyhogy nálam marad a nappali játék.
    Az viszont jó, hogy a kapott két új verda egész használható mindjárt a megkapás után. Nem feltétlen kell azonnal a garázsba rohanni tuningolni.
  • Jóózsf István #5820
    A modok frissítését én sem szoktam érteni. Elég rapszodikus.
    Ha látom, hogy frissült az oldalon, de a játék nem akarja frissíteni, akkor letöltöm és felülírom kézzel. És igen sokszor látom azt, hogy a játék leszarja, hogy frissült a mod.
    De olyan nem fordult elő, hogy "VÉLETLENÜL" elfelejti, hogy arra fel vagyok iratkozva. Inkább az, hogy én elbarkácsolom.... :-)
  • RJoco
    Nahátaztánámezajáték.
    Kiléptem belőle, gondoltam megnézem nincs e valami turpisság és a 13-al együtt kiadtak egy DLC-t a pályához. Ilyen még nem volt, de soha nem lehet tudni.
    Mert az elméletem az, hogy van pár híd, melyet be kellene felyezni, de egyelőre még nincs feladat hozzá. Mondjuk a még nem elérhető feladatokat nem néztem át, szóval...
    A másik, hogy van pár érdekes helyszín, ami pont úgy néz ki, mintha át lehetne menni egy másik térképre. Feltéve, ha eltakarítjuk az akadályt. Vagyis viszünk oda ezt-azt.

Ja, de a lényeget majd elfelejtem.
    Belépés után tölteném a mentést, de reklamál, hogy az egyik mod hiányzik. Mivan?! Melyi? A Bart's Tatra Pack. Hát ez érdekes, mert semmit nem kapcsoltam ki. Nézem a mod böngészőt, egy képet sem tölt be. A mod ott van. Feliratkozom megint, de semmi. Nézem a rendes böngészőben a mod oldalát, a listában szintén ott a mod. Mégsem látja a játék.
    Hát ez van. Bukta a kocsikat, meg a rájuk költött lóvét.
    Mostanában úgysem használtam őket. De kicsit bosszantó.
    Az üzemanyagtartályos-javítódobozos mod és a batmobil működik. Előbbi nagyon fontos, utóbbi nem érdekel. Csak szórakozásból próbáltam ki.
  • RJoco
    Másik régiókban nem volt ilyen gond. Azonnal feltűnt volna.
    Most csak emiatt az egy dolog miatt állítgatom az időt mindig reggelre, mert borzasztó így játszani éjjel. Ahogy megjelenik a sáv, nyomom is a 6 órát.
  • Jóózsf István #5817
    Nekem is sávos.
  • Jóózsf István #5816
    A sávosodásra gondolsz?
    Olyat én sok játékba és vagy videókban látok. Most per pill nem vettem észre. De legalább azt javították, amikor a fényszórók kévéjének a szélén egy nagyon éles nagyon világos vonal látszódott. Mintha egy fehér ceruzával húztak volna egy vonalat.

És igen. A kép is változott. mintha homályosabb, tompább, részlet szegényebb lenne. Gondolom úgy optimalizálták, hogy eltüntettek pár dolgot a képről, hogy ne kelljen a vga-nak bíbelődnie velük!!! :-DDD
  • eta32 #5815
    Mióta ez a játék megjelent a kormány beállításokkal globálisan gond volt van ,csak nem ekkora volumenű mint mostanában.
    Volt akinél a G29 már tavaszi frissítés után sem működöt és hasonlő anomáliák a többi kormival is.
    Most bele tették a MOZA kormány támogatást ami kb fél milla ,gondolom mindenki azzal tolja ezt a szutyok játékot,mikor alap kormányokkal sem működik vagy csak részlegesen....
  • RJoco
    Neked nem a múltkor is ez volt a gondod?
    Vagy azóta javították, hogy megint elrontsák?
  • eta32 #5813
    "Grat a készítőknek"
    Sikerült a játékot a megjelenés utáni(pedig az már nagyon régen volt) pár hónapra vissza tenniük......a mostani frissítésnek köszönhetően.
    Gondolok itt a hangerő vissza áll alaphelyzetbe minden játék elindítás alkalmával ,de ez lenne a legkisebb gond .
    A játék elfelejti ,inkább meg sem jegyzi hogy te mivel is játszol mit használsz, vagy mit állítasz be vezérlőnek,gondolok itt kormányra .
    Controller beállításra vissza teszi ezt is.
    Már újra is raktam a játékot de ez sem segített ,de ezen nem is lepődtem meg....
    Még jó hogy nem vettem meg a 4 évadot vagy minek is nevezik...
    A frissítés előtt játszható használható volt,mostani állapotában egy béta állapotba került....számomra.
    Na az utóbbi időben amúgy se nagyon toltam vele most aztán meg pláne ....ha akarnám se menne...
    Persze controllerrel elbohóckodhatnék vele de az eddig sem volt kedvemre....
    Ez így kuka...
    Majd ha lesz kedvem az ősszel ránézek hátha reszelgetnek rajt valamit ,aztán még rosszabb lesz ,mert eddig ez volt.....
  • RJoco
    Ez már annyira hiányzott, hogy az első befejezett feladat egy időfutam volt.
    Azért a pályának vannak optimalizálatlansági gondjai. Úgy, hogy 1 hónapot ültek rajta történés nélkül.
    Emellett van egy nagyon zavaró jelenség is.
    Éjszaka majdhogynem játszhatatlan.
    Másnál is így néz ki?

Gondolok itt azokra a "fény" csíkokra, meg a homályra.
  • Jóózsf István #5811
    Akkor keress magadnak 11 napra elfoglaltságot! :-)
  • RJoco
    Tök jó. Lesz 16 napom, hogy megcsináljam a régiót. Csak 1 térkép, talán még menni is fog.
  • Jóózsf István #5809
    Áhhhh! Reménytelen!

Ha megnyitom a fókusz fórumot, ezt látom.

Ha lejjebb görgetek, akkor meg ezt.

Ha esetleg felmerülne valakiben a jogos kérdés, hogy annyira hülye vagyok, hogy nem tudom beállítani, akkor...
    Jobb oldalon azok a dátumok a témához való utolsó hozzászólások ideje. Tehát semmilyen logika szerint nincs előrébb a 29-es peccsnócc, mint a májusi közösségi frissítés.
    Most ebből nagyon szépen lehet következtetni, hogy mennyire komoly céggel állunk szemben. Ez amolyan nézd meg az anyját, vedd el a lányát példa.

És így már én is tudom, hogy BIZONY negyedikén lesz kiadva...
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.05.31. 06:07:27
  • Jóózsf István #5808
    Az tény?
    Mert én megint megvakultam...!
    Ha ilyenkor belinkeled a forrást, akkor nem kérdezek vissza. BECSSZÓ!
  • chris0000
    Season 13 Jún. 4!
  • Jóózsf István #5806
    Lassan helyreáll a rend.
  • eta32 #5805
    Nos van hangja de az a legkevesebb az összes nyílászárót egy ideig zárva kell tartani mert jó darabig büdös...nekem tuti
    Szabadban a széltől függ mennyi idő míg eloszlik a füst-köd,de kb fél óra múlva már nem kell vele számolni.
  • Jóózsf István #5804
    Nálam is az volt az első tipp. De milyen hangos?!?!?!?
    Most láttam először.
    És az, hogy ez a köd órákig nem oszlik el, vagy ülepedik le?
    Nagyon durva.
  • eta32 #5803
    Szúnyogítrás...
    Már régóta ilyennel is irtják...
    Nagyon büdi.
  • Jóózsf István #5802
    Off.
    Tőletek is megkérdezem: Mi a tököm ez?
  • chris0000
    hi. igen júniusban jön, de még csak annyit se írnak, h ez jún.2 vagy 27. marad a várakozás... üdv.
  • Jóózsf István #5800
    De fent van, de az oldalon a fórum témák össze-vissza vannak.
    Van egy olyan ficsőrje az oldalnak, hogy azt a témát teszi legelöre, amihez a legutoljára szólnak hozzá. De nem a főtémákat. Azokat mindig elöl tartja! Eddig így volt. De mivel rommá cseszték az oldalt, már nem számíthatok semmi jóra!!!
  • Jóózsf István #5799
    Hol van ez az infó?

Ja megvan. A GŐZÖN!
    A saját fórumán nincs is fent!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.05.26. 07:36:09
  • RJoco
    Ja, hogy április 29-én közölték, hogy majd júniusban jön a 13.
    Eh...
  • Jóózsf István #5797
    Felettébb furcsa.
    Megnézhetném a dátumokat és akkor kiderülhet, hogy csak türelmetlenek vagyunk...
    De érzésre valóban egyre hosszabb ideig tart a béta. És még csak az sem rémlik, hogy új ficsőrt tettek volna a játékba, amit az is alátámaszt, hogy a mod pályák rendre elindulnak és hiba nélkül futnak.

És még csak megjelenési dátum sincs!
    Mellesleg ugyan ez van az X4-nél is. Most épp 7.00 béta 6-nál tartunk, ami nem rekord, de... De ott legalább van min dolgozni.
  • RJoco
    Hát, ha tudom, hogy ezen a 13. fázison, ami ráadásul csak egy térképből áll, ilyen rohadt sokat fognak űlni, akkor simán nekiállok egy régiónak, amit még nem csináltam meg.
  • RJoco
    Éljen!
  • Jóózsf István #5794
    ÉSSSSSIGENNN!
    Röpke egy hét alatt elértem az alap állapotot. Be vagyok jelentkezve a fókuszhoz!
    Jíhá!
  • RJoco
    Köszi! Majd nézelődöm.
    Hiába van odaírva, hogy támogatja, mikor nem támogatja. Tényleg, készítettem képet is, át is küldöm mindjárt a másik csatornán.
    Amúgy találtam fájlszerkesztős megoldást, mikor beteszi keret nélküli ablakba, viszont valamiért nálam ez úgy 20 FPS-re áll be a játék alatt. A grafika is tré lesz. Szóval nem ez a megoldás.
  • Jóózsf István #5792
    A lassú töltésre van egy mod. Minná keresem... Ehun-e!
    És érdemes majd az alsókaros puskára is feltenni egy modot, de az még neked nagyon messze van. Azzal az a baj, hogy ha egyet lősz vele, akkor is újratárazza az összes lőszert..

A támogatást nem az ujjamból szoptam ki! "Widescreen and Ultra-widescreen support."
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.05.14. 18:48:58