6715
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Gratulálok a teljesítményedhez!
    Vajon mennyi km-t tehettél meg ezidáig összesen!? :)
  • Aborg
    Megneztem a videodat. Erre a modszerre mar en is gondoltam, hogy igy rengeteg pontot el lehetne cipelni a platon egyszerre. Te meg is csinaltad :) Kimaxoltad a gamet? Gratula!
  • Jóózsf István #2547
    Ennyi.
  • macleody
    Modok, de ott vannak a videó alatt a leírásban.
  • chris0000
    hi. ezek vajon játszható pályák a játékban, vagy csak demo? thx. üdv.
  • Aborg
    Igen, nekem is feltunt hogy nem sok ido van reagalni. Meg az ETS2 elott volt az a Scania simulator. Abban volt egy feladat a tesztpalyan: elore szoltak hogy be fog lepni az utra egy szarvas, ugyhogy vartad, szamitottal ra. Aztan merte a reakcio idodet. Meg igy is meglepoen hosszu volt.
  • Oldgamer
    Az első belső nézeti frontális balesetnél majdnem eldobtam a tabletet a kezemből! :) Persze nem vicces túlzottan, nagyjából sok esetben ennyi lehet a reakció idő a karamboloknál. Durva.
  • Aborg
    Eleinte azt hittem hogy fedelzeti kamera felvetelek! A jatekot nemreg en is probaltam, a toresek tenyleg erdekesek, de egy torott auto mar nem nagyon tud menni... Ez a film talan valami multis jatek lehet, nalam nem volt forgalom.
  • Oldgamer
    Egy kis off
    Crashrunner 2024 :)
    https://youtu.be/TfzZZnRy7nc
  • Jóózsf István #2540
    Hogy én forduljak hatszor-hétszer? Egy frászt!!! (Még feltöltés alatt van. Kis türelmet!)
    Ha fejlesztők nem oldják meg, akkor a modderek és egy kis lelemény majd megoldja. Azon a félpóton kábé harminc kisrönk van!!! Az ugye tíz adag. A két fennmaradó pálya összes rönkös küldetésére elég, némi tartalékkal, ha elszórnék útközben párat. Mondjuk arra nem számítottam, hogy ezek a fák lekötetlenül is rohadt nehezek!!!
    Van itt valahol egy rakomány mozgolódás fetisiszta (Vagy több is.) Hát, egészségetekre!
  • eta32 #2539
  • Jóózsf István #2538
    Ne fogadj, mert én meg azt olvastam valahol, hogy a béta kiadása után egy hónappal páblikrilíz. Az meg nem lehet olyan messze!
    Emlékezz a harmadik fázisra. Ott én lepődtem meg, hogy máris kiadják...
    Ha fogadnom kéne, akkor erre a hétre tennék egy jelentősebb összeget.
    Tegnap megint belefutottam egy buta hibába az Égisz pályán. Az egyik küldetést nem vette be a játék. Mármint leszállítottam amit kellett, de nem lépett tovább. Kénytelen voltam manuálisan elmagyarázni neki (.dat szerkesztés) Buktam a jutalmat, de tovább tudtam lépni.
    És egyben elköszöntem Északi Védelem és Medvécske Folyó pályáktól. Csontra ledaráltam ,ami csak azért meglepő, mert azt találtam mondani hetekkel ezelőtt, hogy ez nem fog bekövetkezni.
    Szóval aki elbizonytalanodik a pályák láttán, annak üzeni, hogy kitartás, majd megkedveli.
    Egy frászt! Azért végeztem ki őket, mert nem akartam látni a személyi lapomon, hogy ott van még küldetés!
  • eta32 #2537
    Parancsolj....habár sokat nem hinném hogy dob a játékon....
    PTS Update 23/04/2021 (13.9)
    Most egyenlőre pár hétig szünetet tartok,már 1 hete el sem indítottam érdemben...
    Megvárom míg a teljes kiadása is javításra kerül ,tuti abba is hemzsegnek majd a bugok,az meg akárhogy is számolom min 1 hónap de inkább több
  • Jóózsf István #2536
    Elég rég jártam erre, de nyitva találtam az Urska pályán a vasgerenda készítő korlátolt felelősségű társaság telephelyének hátsó kapuját. Ami azért nagy szám, mert a hozzá tartozó küldetésre SEM nyílt ki! El is könyveltem, hogy ezt így tervezték. Aztán az is lehet, hogy tényleg, de nép "áttörte"!
  • Jóózsf István #2535
    Hadat üzentem az Égisz pályának!
    Már csak egyetlen egyszer szeretném oda betenni a lábam! És aztán soha többé!
  • Jóózsf István #2534
    PTS 13.9 van, jegyzék nincs.
  • Jóózsf István #2533
    És az is megvan mivel fogom teljesíteni a rönkszállítós küldetéseket!!!
  • Jóózsf István #2532
    Csak tizenöt másodperc és mindent érteni fogsz! Vagy nem!
  • eta32 #2531
    Elnézve a játék mostani állapotát (PTS) és a javítási listákat,pár korábban felsorolt is van ,amit már "elvileg " javítottak....no meg a "bónusz" hibák tömkelegét.....plusz a hsz.-at amik rengeteg régi és új hiba ki NEM javításáról szólnak.....
    Sok itt még a tenni való ,ha egyáltalán megvalósul még ebben az évben...
    A kézifék(pót) dolog asszem nagyon arrébb van ,de persze itt semmi sem elképzelhetetlen.
    Sokszor a legértelmetlenebb dolgokat helyezik előtérbe,nyilván a pót fék nem az csak úgy általánosságban írom...
    Ez az új ZIKZ ,nincsenek jéghez való láncok ,de erre a régióra csinálták????
    Ja had korcsolyázzon a paraszt....meg még több kiegészítő is kellene hozzá...
    Ez a régió is olyan septiben össze dobott lett mint a többi,majd 3 hónap múlva érdemben játszható lesz...talán...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.22. 08:07:26
  • Jóózsf István #2530
    Megint találtam egy érdekességet. Az oldalfalas félpót (Csalóspót) fájljában is van változás:
    "ConnectedToHandbrake="true"" Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a kézifék a póton is érvényesülni fog. Ami nagyon nem baj, mert a napokban kaptam agylobbot, hogy hiába húzom be a szerelvény vidáman gurul le a leejtőn!
  • Jóózsf István #2529
    PTS Update 21/04/2021 (13.8)

• eta32 #2528
    Ja tegnap már olvastam ezt a csörte váltásod is.....
    Inkább nem mondok semmit.....
    Nem csak téged idegesít hogy hülyén fordulnak a vontatott kocsik....
    A fórumon már én is belefutottam pár "okos" emberkébe...
    Volt aki pont az angol tudásomra harapott rá...mondtam is neki folytathatjuk Magyarul is,.....mondjuk válasz nem jött....
    Pont tegnap használtam a voront a "The Prince of Victory" küldi miatt (élő játék) azon volt a radar akármi,és szépen "billegett" a hátsó felfüggesztés....
    Amúgy ez a radar akármi (Metal Detector) egy akkora baromság legalább is nálam valami rosszul műkszik.....na meg ez a küldi is
    Néztem róla vidit a neten ott (persze korábbi időkben készült) menet közbe is működött ,nálam csak ha megálltam,no de azért minden méteren megállni ,azt sem tudom hogy mégis merre???
    De a vidi segített....
    Lehoztam a völgybe a folyóhoz a roncs kocsikat ,majd a voronnal oda mentem becsipogtattam azon a helyen ,(persze már nem voltak ott) de így is működött...
    A egyiket még a helyén "mértem" be de akkor sem adta a sárga ikont csak megjelent a mapon.....
    A repülősnél legalább jelezte a hol vannak....
    De hát ezért van a net ott minden fenn van.....de hogy szívatom magam a keresgéléssel....
    Mondjuk a repülőknél is picit "csaltam " mert a nagyot a darussal kivittem a partra ahol már könnyen el tudtam szállítani a reptérre...
    Amin megint felhúztam a szemöldököm....a fahordás, long rönkök imandrába,3x kell fordulni ugyan arról a helyről felvéve, majd ugyanoda vinni....
    Ennél azért nagyobb kreativitásra számítottam.
    Igaz ezeket utólag biggyesztették be ezekbe a mapokba ,na de akkor is...
    Mondjuk ebben a sprint futamban azért volt kihívás.....4x-re sikerül...de meg lett a gold...
    Dirty business Időfutam
    Itt Kolan már csak a fahordások vannak....
    A P12-vel vittem a hosszú rönköket Kolan egyik map végéből Imandrába , így jobban volt kihívás azért...na meg nem kellett külön darut is oda vinnem a P12re az is ráfért...
    Zene....: én mindig játék közbe zenét hallgatok (nyilván játéka válogatja elsősorban a kamionosokról van szó) csak nem azt amit ők akarnak,de ez mindig így volt a zenére kényes vagyok,benyomom a kedvenc rádió csatornám,nem magyar...és had szóljon.
    Apropó zene a játékoknál azzal kezdem a beállítást még az elején ,menü zene 0-ra véve...
    Egyik játékban sem hallgatom azt amit bele tettek,de ez már rég így van,ennél fogva nem érdekel.
    Inkább a hangokkal foglalkoznának ,mert némely kamionnál ez a "hanghurok" a sírba tud kergetni.....már fél éve is írtak róla de miért is javítanák...

Eddig a triálok közül egyet csináltam meg,még korábban abban még úgy ahogy láttam valami értelmet (nem sokat) de a többi számomra haszontalan hülyeség azt az energiát a játékra és hibajavításokra kellett volna fordítani...
    A minap írtam is itt róla.
    Keress meg 4 kocsit oké ,de hogy el tudjam szállítani egyiket is működni kellene a kocsi váltás funkció,ja azt most elcseszték (PTS-ről van szó) akkor mégis hogy...
    Biztos van egy réteg akik erre gerjednek ,de nem hinném hogy akkora tábora lenne hogy ennyit kellene bele feccölni...minden season pass
    alkalmával...
    Mikor az élő játékba sokszor azért kell kilépnem mert berántja a kormit egy irányba térkép váltásoknál ,vagy már a játék elején(csak így segít)
    Fél éves hiba ez is...
    Az nem oly régi csak úgy kaptuk bónuszként,hogy sokszor nem tudom a jelölőket módosítani mert beragadnak .
    Ezt a kormány controller egér bill kombót a mai napig nem tudták össze hangolni kezdetek óta ,csak drótozgatják ,de nem akar össze jönni.
    Persze együtt tudok ezekkel élni (mást nem tudok amúgy sem csinálni) na de könyörgöm alap dolgokról beszélek .
    Nem baj ZENE van
  • Jóózsf István #2527
    Az a baj ezzel a céggel, hogy rosszul is kommunikálnak. Most fedeztem fel, hogy valamikor fejlesztették a VoronAE hátsó felfüggesztését is a Maz mintájára. Nem ugyanaz, de hasonlóképp működik. Eddig az volt, hogy a hátsó laprugó köteg fixen ált a helyén (Mintha odaragasztották volna!) és a két végén lévő tengely járt fel-le. Most ugyanúgy himbálódzik a rugóköteg, mint a maznál az a HIMBA. Ezáltal simábban és valósághűbben kezeli az akadályokat. Tényleg! Érezhetően javult...
    Nyilván nem csak ennek az egy járműnek fejlesztették, de csak ez jött velem szembe. Mert belepiszkáltam a kormányzásába és ellenőriztem, hogy történt-e azóta valami a járművel és láttam, hogy a két fájl (Eredeti és a módosított) mérete nem egyezik. Az övék jelentősen nagyobb volt. Megnéztem, hogy miért és láttam, hogy a futóműbe van írva plusz sor(ok?)... De hagyjuk a részleteket.

Endy!
    Egyetértek a gúnyos megjegyzéseddel a zenével kapcsolatban. De picit nyomtam még este a fő játékot (egy küldetés erejéig) és azt kell mondjam, hogy jobb így zenével! Nyilván nem ez a kérdés, hanem, hogy van fontosabb javítani, fejleszteni való a játékban...
    Ez sem túl fontos, de engem sírba tesz!!!

Mostanában triálokkal hergelem magam. Van egy olyan küldetés, amikor egy dobozos Uaz-t kell átküzdeni egy mocsaras pályán egy fatelepre.
    Tényleg rontás!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Eszetekbe ne jusson az, hogy a tajgával húzzátok, mint ahogy én tettem.
    Elküzdöttem a pálya háromnegyedéig mindkét autót és ott elakadtam. Az egész úton csak és kizárólag csörlővel lehetett haladni!!!
    Akkor jöttem rá, hogy tulajdonképp nem is kellett volna szenvednem, ugyanis a pálya megoldása az, hogy az uazzal elmenni addig, amíg ez biztonságosan megtehető (kb 50 méter!) ott leállítani a motort és csörlővel fától - fáig húzni, egészen a célig!!! Ha lehet, akkor itt-ott be lehet segíteni a motorral. A fennmaradó távolságot így tettem meg, de mivel az utolsó csepp naftát is átöntöttem a Tajgába, a célba már nem jutottam be.
    Na sebaj. A Tajgát visszatettem a kiindulási pontra és elkezdtem elölről a küzdelmet. Igen ám, de a pályát nagyjából tönkretettem, mert ugye a csörlő kötési pontok fele megszűnt. (Földön heverő fa, stb...) Így másik úton kellett mennem kijutottam a pálya jobb szélére és az erdőben mentem VÉGIG!!! Minden gond nélkül!!!
    Tehát: Van valamelyik szélen az erdőben autózzatok, vagy a pálya közepén csörlővel egy csepp üzemanyag felhasználása nélkül!!!

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.04.20. 07:38:56
  • eta32 #2526
    PTS Update 19/04/2021 (13.7)
    "Added music for Amur Oblast maps"
    Ez úgy hiányzott mint egy falat kenyér....
  • chris0000
    így van complete edition és semmilyen előfizetés nem kell (ps+)! örökre megmarad! üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.04.19. 14:37:02
  • Oldgamer
    eta!
    Sok játék esetében tapasztalható az, hogy 1-év elteltével nem, vagy alig olcsóbbak a játékok, főleg azok esetében, melyek sikert arattak. Itt is erről lehet szó. Apropó játék: akiknek ps4 konzoljuk van jó hír mától, hogy a ps plusz ingyen odaadja ( letölthető ) a Horizon zero dawn complete edition game-et! A dlc-vel együtt. Szóval aki lemaradt érdemes letölteni, minőségi szép játék. Alapból 6000-8000 ft-ba kerül boltokban 3.5-év elteltével is.
  • eta32 #2523
    Én még azon is csodálkozom hogy egyáltalán bele került 1 év után ahogy a farakodás-hordás is.....
    Na azért kellett bele fektetni energiát annyira nem egyszerű....
    A MR az már más tészta ott mást nem nagyon tudtak megváltoztatni ,mivel fahordáson kívül nem volt más,,,,na meg az szimulátorosabb volt, ehhez képest,kár is össze hasonlítani mivel itt H manuál váltó soha nem lesz benn ...sajnos....
    No meg úgy összességében így 1 év távlatában ha nagyon megnézzük semmi köze az SR-nek a MR-hez akár honnan is vizsgáljuk.
    Az egyik ebben a másik abban jobb,hogy aztán ez mennyire jön be valakinek....a készítőknek tuti bejött ,mert szerintem ekkora népszerűségre és sikerre még ők sem számítottak.
    Persze ez elsősorban az elődök népszerűségének köszönhető,itt ugye más a készítő,más a koncepció stb ...
    Talán majd a következő rész......ha lesz egyáltalán.
    Mostanában tuti nem ,még így 1 év után ,még ezt is be kellene fejezni,ha nem is hibátlanra....innentől még biztos lesznek fizetős dlc, de sokat nem hinném hogy belefektetnek ,mert a modok miatt ,sok értelmét nem látom.....
    Akinek mapok-kocsik kellenek ingyen letölti....
    Majd ha átkerül a Steamra idővel gondolom ott is eladnak belőle sokat,még ha fél áron is,az is bevétel a készítőknek...
    Mondjuk már az epicen sem oly drága a játék....sokszor akciós áron van
    Érdekes hogy ha nem akciós a full game annyiba kerül mint a megjelenéskor....

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.19. 10:44:06
  • Bercy #2522
    Mivel a hard mód jelentősen érinti a budget menedzselés talán ezért gondolták a fejlesztők, hogy a játék elején lehet csak választani. Szerintem olyan nagyon sok energiát már nem akartak belefektetni. Utolsó patch - DLC. Lehet, hogy csak azért aktiválták, mert a fájlok között sokan közösség megtalálta és PC-n páran engedélyezték is.

Mudrunnerben sokkal nagyobb különbség volt hardcore és normal mód között. Ott játékmechanikai és játékfizikai különbségek is voltak. Könnyen előfordult, hogy újra kellett indítani egy mapot ha hardcore módban voltál. De ott ugye minden map egy teljesen különálló kis rész volt, szóval nem volt nagy veszteség újraindítani.
  • eta32 #2521
    Nyilván lesz konzolra is ,miért is hagynák ki belőle.....
    Az tuti hogy hivatalosan nem lehet ide-oda variálni ahogy írod és szeretnéd.
    Vagy normál karriert tolod vagy másikat hard modban.
    Az hogy majd "meghekkelik" és lehet a mentéseket ide-oda rakosgatni más kérdés,de véleményem szerint sok anomáliát fog okozni,mivel eléggé bele van nyúlva sok mindenbe a hard modban...így nehéz lesz össze mosni ,és értelmetlen is,mert az már nem hard mod lesz ,csak ámítás....
    Persze idővel majd kiderül minden,
  • Oldgamer
    Igen, kicsit lusta voltam utánanézni a hard módnak, emiatt tippelgettem mit is tartalmazhat. Meg volt 2-hónap kihagyásom is nem régen egy màsik játék miatt, nem emlékeztem a részletekre. Köszi neked is a segítséget!
    Annyit hozzátennék, hogy ezt a szimulátort nem csak vérbeli gamerek tolják, rengetegen vannak azok, akik úgymond kocajátékosok, ők minden bizonnyal gyakrabban variálnák a nehézségi szintet. Ami a lényeg: legyen konzolokra is ez a lehetőség, aztán lehet filózni a továbbiakról. :)
  • eta32 #2519
    Ha elolvasod a lentebb levő írásaim (nem fog görcsöt kapni az ujjad annyira nem volt rég) majd mindent megtudsz, miből és hogy is áll össze a Hard mod.....A fő dolgok a fórumon(hivatalos) is fenn vannak,mik a "korlátozások" nehezítések.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Players can now start a new save in hard mode. Here are the rules for this new game mode:

There are no objectives/objects markers on minimap, except markers for unloading zones. There is no option to enable\disable them. Markers are replaced by marker areas.

Recovery costs money. Price differs for types of trucks.

Scout - 2000
    Highway - 2500
    Heavy duty and offroad - 5000
    Heavy - 8000

Auto loading costs money (150 for 1 piece of cargo)

All vehicles are sold for 50% of purchasing price

Player can not sell trailers, only utilize them

Repair in a garage costs money. Refueling in a garage is disabled. Players can only fully repair cars, without the option to repair separate parts. Full repair price differs for trucks types

Scout - 1500
    Highway - 1500
    Heavy Duty -2500
    Offroad - 2500
    Heavy - 5000

Contests become unavailable after 3 attempts.

Fuel costs money. Price for 1 litre/gallon differs on stations (~2-5 for litre/gallon).

Service addons and trailers can be resupplied with repair points in special Resupply zones. These special zones are only available in Hard Mode. Repair points cost money: 1 repair point = 2 convertional units. Repairing one sparing wheel costs 50. Enter resupply zones with service trailed or addon.

Deployin in a garage costs money, if it was previously retained in a different garage.

Deploy within 1 region price - 1000
    Deploy in the other region price - 3500

Matchmaking with Hardmode

If the player created a session with Hard Mode, only players with existing Hard Mode save will be able to connect to the host with Hard Mode vice versa.
    The player with Hard mode will be able to find a game with Hard Mode players.
    If the player invites another player and their saves settings don't match, he will be warned with the opportunity to end the connection."

Nyilván a fentebb leírtak még változhatnak ,valamelyeset,de ilyen ki-be kapcsolgatós módszer hivatalosan tuti nem lesz benne ,mert annak sok értelmét én sem látnám...
    De segítek....
    eta32
    Ebben is van pár gondolat róla.

eta32
    Nálam már eldőlt hogy így fogom folytatni vagyis újra kezdeni a játékot,nem is kérdés...
    Pedig ennyi beleölt nap-óra után azért elgondolkodtató.....de így akár jövő ilyenkor is a Hard karriert tolom még
    Az élőben 16 nap 19 óra a PTS-ben picit több mint 5 nap....
    Az össz % ,ALL: 74% áll jelenleg....
  • PagoX
    Simán meg lehetne programozásilag oldani, hogy egyszer felkapcsolhass hard módba, de onnan már nem lenne lehetőség visszakapcsolni.
  • Oldgamer
    Köszi szépen!
    Valóban, csalás lenne a köbön. :)
    Viszont tudjuk, hogy tettentő hosszan lehet játszani ezt a game-t, elölről kezdeni az sokaknak nehézségbe ütközne. ( pl félúton járva ) Egyébként más jellegű játékoknál sok esetben lehetséges a nehézségi szint megváltoztatása menet közben is. Úgy gondolom az alapjáték esetében problematikus egy new game, mod térképeknél viszont mindenképpen érdemes ezt használni majd.
  • Jóózsf István #2516
    Tudomásom szerint egy teljesen új játékot kezdesz. Ha nem így lenne, akkor esetleg felmerülne, hogy ki-be kapcsolgassa az ember és akkor meg már minek?!?!?
  • chris0000
    hi. thx az infokat , beta után lehet megveszem konzolra... üdv.
  • Oldgamer
    A majdani Hard lehetőség beállítható már elkezdett játék esetében, vagy new game-ként lehet így játszani? Gondolom pc-verzió meg konzol esetében is ugyanaz lesz a beállíthatóság ez ügyben. Mennyivel nehezebb hard módban?
    Jól sejtem, hogy térkép, sérülés foka, javítási lehetőségek, tankolások, útvonal kijelölések mikéntjében lesz nehezítés? Meg pl a napszakok nem megváltoztathatósága terén? Az utóbbinak nem örülnék túlzottan.
  • Bercy #2513
    Még nincs hard mód, de pár hét múlva, amikor vége a beta tesztelésnak (PTS) akkor majd lesz konzolon is.
  • Oldgamer
    Sziasztok!
    Konzolon nincsen hard mód, ahogy video/kép beállítási részletes lehetőségek sem.
    ( motion blur, filmgrain tiltás igen... szerencsére )
  • Jóózsf István #2511
    A nehezített mód egyelőre béta fázisban van. Gondolom konzolon nincs bétázás, de nyugodtan lőjetek árokba, ha mégis!
  • chris0000
    hi. PS4/PS5 verzióval játszik vki? benne van már ott is a hard mód? nem tudom hogy patchelik a konzol verziókat... thx. üdv.