Magyar siker az E3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...de igaz, hogy beleborzongtam amikor anno az Imperium Galactica-ban megkaptam az elsõ vállonveregetõs videót. "Gratulálok hadnagy, sikeresen teljesítette a küldetést. Ennek örülök" 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy grat nekik.
Az van, hogy az nem magyar.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Term. Ecco-ra szavaztam...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyrészt most (magyar) stratégigai játékokról volt szó, másrészt hogy tetszik vagy sem a Witcher, az nem kizáró oka semminek.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
szerencsére nem kellet csalódnom a szavazókban 63% :-)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy meg Terep2 forever
Aha, hát persze, hogy Angliában... Gratulálok.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Aztán még össze is jön majd egy profi magyar játékgyártó cég, ami a külföldi híres gyártókkal vetekszik. 😄
De azért vannak egyes cégek, amiket nem igen lehet lepipálni. Pl. Az EAGames-et nehezen.
Valaki tud tippet adni, hogy fent a szavazásnál melyik játékot éri meg kipróbálni? Az Armies of Exigo-n kívül, mert azzal játszottam.