Sci-fi sorozat netes adományokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Te nezzel vmi muvesz filmet az valo Neked....
Amugy meg ha nem tetszik vmi nem kell nezni....
Amugy meg ha nem tetszik vmi nem kell nezni....
Hát, végülis nem rossz. Én elkezdtem fordítani, 20°%-nál járok kábé.
Ennyi pénzbõl jó.
Mit akarsz te törölni o.O???? Csillagkapu??? Te megõrültél? Ezé halál jár...(általában)
Ennyi pénzbõl jó.
Mit akarsz te törölni o.O???? Csillagkapu??? Te megõrültél? Ezé halál jár...(általában)
én inkább azért fizetnék, hogy egyes brazil szappanscifi sorozatok NE készüljenek el 😄
pl startrek, firefly, stargate és még sorolhatnám
pl startrek, firefly, stargate és még sorolhatnám
Ez csodálatos! Már csak egy két apróság hiányzik ahhoz, hogy nézhetõ legyen: színész, operatõr, vágó, rendezõ, forgatókönyvíró, dramaturg, világosító, hangmérnök! Semmiség az egész!
Azért ahhoz képest, hogy mennyibe került és egy mozifilm mennyibe kerül, hát az ár/érték aránya nagyságrenddel jobb, mint azoknak. Gondolom rájöttek, hogy kicsit többet kéne belefektetni a következõ részbe, de nagyon remélem, hogy sikeresek lesznek, és megmutatják a többieknek, hogy lehet élvezhetõ filmet csinálni, nem csak dollármilliókból.
Amíg csak a címet láttam RSS-ben , kicsit reménykedtem, hogy a Firefly-ról lesz szó. Arra egészen biztosan adnék én is.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
én is láttam az elsõ részt... hát +1 pixx-nek mert tényleg elég amatõr munka, de legalább elkezdõdik valahol... mondjuk én még megnézem a 2. részt is.. talán.
Armin & Ayu fan
Jó látni ilyen projekteket, de a kamera kezelés, teljesen amatõr, és a színészek sem túl hitelesek, de hajrá!
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Remélem bejön nekik.
ÉLJEN!! végre valami