Luc Besson ismét angol nyelvű filmet rendez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam az 5. elem alapmû. Hihetetlen szórakoztató és az újranézési faktora is magas (évente 2x simán meg bírom nézni).
...producerként volt jelent...
"t" nélkül, ugye, kreténkém?
"t" nélkül, ugye, kreténkém?
Az 5. elem életem legnagyobb film-csalódása volt.
Amikor elkezdték játszani németországból felhívott az ott élõ barátom, akivel korábban együtt néztük a Léon-t és megállapítottuk eddig ez a legjobb film amit láttunk, hogy most látta az új Besson filmet és nagyon jó.
Ezek után szándékosan elkerültem minden infót a filmrõl, a címén és a rendezõn kívül semmit nem tudtam róla. Elkezdték játszani nálunk is, elmentem a moziba, erre egy vérgagyi sci-fi paródia, komoly filmnek nevetséges, mesének meg sz@r.
Azt vártam, hogy valami Léon-hoz hasonló élményben lesz részem, erre jött ez a gyermeteg színes-szagos plasztik film.
Mindegy, Besson-nak elnézem az 5. elemet, látva a többi filmjét, mert azok mind tetszenek. 😊
Amikor elkezdték játszani németországból felhívott az ott élõ barátom, akivel korábban együtt néztük a Léon-t és megállapítottuk eddig ez a legjobb film amit láttunk, hogy most látta az új Besson filmet és nagyon jó.
Ezek után szándékosan elkerültem minden infót a filmrõl, a címén és a rendezõn kívül semmit nem tudtam róla. Elkezdték játszani nálunk is, elmentem a moziba, erre egy vérgagyi sci-fi paródia, komoly filmnek nevetséges, mesének meg sz@r.
Azt vártam, hogy valami Léon-hoz hasonló élményben lesz részem, erre jött ez a gyermeteg színes-szagos plasztik film.
Mindegy, Besson-nak elnézem az 5. elemet, látva a többi filmjét, mert azok mind tetszenek. 😊
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
valóban jó filmeket, de az ötödik elem, legyen bármilyen jó is, mégiscsak az egyik leggyengébb besson, hiszen olyanokat készített, mint az említett leon, a metro, a nikita, az atlantis és persze az alap, a nagy kékség. vagy legutóbb az angel-a.
Jó filmeket rendez általában.
Az 5. elem nagyon nagy.
Az 5. elem nagyon nagy.
Lehet, hogy én vagyok más, mint a többség, de Besson filmjei nekem bejöttek. Mind a Jeanne d'Arc, Angel-A, sõt még az Arthur és a villangók is.
Persze arról nem is beszélve, hogy ott a Leon a profi és Az 5. elem, mely filmek nálam a top20 meghatározó tagjai.
Persze arról nem is beszélve, hogy ott a Leon a profi és Az 5. elem, mely filmek nálam a top20 meghatározó tagjai.