Tűzijáték? Árvízkárosultak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
utolsó mondatodhoz csak gratulálni tudok komolyan!
akárhány vidék vs. pest vitát láttam már a fórumon mindíg hozzád hasonló emberek kezdték...
egyébként is minek költözzek az ország segglukába?
A magyar állam igenis ünnepelje meg tisztességesen augusztus 20-át, szegénységi bizonyítvány ha egy nyamvadt tûzijátékra sincs pénze.
Filléres költség az államháztartás méretéhez képest.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"...az állam, mondhatni jól is jártak hogy a putriuk helyett takaros házat kaptak..."
Ennyi, nincs mirõl beszélnünk. Még ha egyébként egyet is értek veled abban, hogy a kettõnek sok köze nincs egymáshoz, de ezt nálam sem olvashattad. Az meg komoly és õszinte összetartozás-érzés lehet, amikor sorsközösséget vállalsz büszke magyarként az árvíz révén az adódból ingyenélõ, putrilakó vidékiekkel. :] Viszlát.
tiltsuk be marcius 15 okt 23 meg a tobbi szart
mar ugyis csak politikai rendezvenyek es tuntetesek vannak, az igazi megemlekezeseknek vege
viszont ne videkieknek jojjon a plusz bevetel, hanem kapjunk nem roncs buszokat
arvizkarosultak meg basszak meg magukat miert nem koltoztek pestre
Arab money
az árvízkárosultak sorsa meg lesz oldva, de én tényleg nem értem hogy mi köze az árvízkárosultakhoz a tûzijátéknak
majd találnak nekik pénzt a költségvetésben és kész, volt már máskor is árvíz és vadiúj házakat épített nekik az állam, mondhatni jól is jártak hogy a putriuk helyett takaros házat kaptak
képzeld én is éltem vidéken, most pesti vagyok de pár év múlva vidékre költözök, attól még nem akarom hogy elmaradjon a tûzijáték, és igen szerintem betetõzi az egész napot, erõs összetartozás érzetem van tûzijáték közben és büszkeség tölt el hogy magyar vagyok, nekem ilyen gondolataim vannak
All hail the double x!
Az államnak kötelessége méltó ünnepséget rendezni!
na, mindegy, nem téma ez, csak eszembe jutott. 😊
Hogy "miért kell árvízveszélyes helyre költözni", arról pedig annyit, hogy nem egy ember van, aki megélni akar a földbõl. A föld pedig ott van, esetleg a beton alatt, de ott egy fokkal nehezebb dolgozni. Arról õk nem tehetnek, hogy anno, amikor még volt pénz is és akarat is Magyarországon újítani és jobbá tenni, egyszóval haladni, akkor megvolt a mérnöki tudás ahhoz, hogy gátat emeljenek, de nem volt még meg a fenntartható fejlõdés filozófiája ahhoz, hogy normális árteret hagyjanak a folyóknak. ...egyszerûen azért, mert ha kijjebb rakod a gátat, azzal a termõföld elõl veszed el a helyet. Hitték akkoriban ezt, legalábbis. Most már persze szívesen termelne a jóember a gát mögött is akár, gondolom én, inkább a kukoricát vigye a víz, mint a házat, de már késõ, a gátak állnak, ahogy a házak is.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
mert egy családapa pl. aki 8 órát gürizik évközben hogy eltartsa a családját, aztán nyáron menne nyaralni és a család (akiknek pl. semmi közük a pénzhez) mondják hogy inkább spóroljanak, ne menjenek. de ha csak ennyi öröme van a tagnak? most akkor kinek van igaza?
lehet hogy hülye hasonlat, de nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt ilyen kérdésekben hogy tényleg mi a helyes és mi a helytelen intézkedés
Ja, meg redbullerrésszel, mi?
Az mennyibe került?
every damn day
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
szóval csak mégtöbb pénzt buknánk..
All hail the double x!
akkor most mindenki hülye? vagy a víz a hülye mert kiárad? pf
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
gratulálok, post of the day <#eljen>#eljen>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De a hülye pestiek mindig máshogy látják a dolgokat.(akinek nem inge...)
Minden évben elõjön ez a téma mindig másik fórumon és mindig az van, hogy nem lenne rendes a megemlékezés tûzijáték nélkül. Felesleges pénzköltés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
All hail the double x!