Party-games

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McDrive kocsi nélkül.
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Narxis
autóba ültök és mikor az egyik jó suna levette a bugyiját és jelzett vele, hogy induljatok, maximális sebességgel indultok el az egyik legveszélyesebb útszakaszon

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
ezt valaki photoshoppal megcsinálhatná szebb,jobb,minõségibb verzióban 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Grove4
De kegyetlen😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

dronkZero
Ez jó módja az alkoholmérgezésnek, 5 perc alatt bárki meg tud inni fél liter töményet, a kérdés meg csak fél óra múlva dõl el. Mondjuk StarWars és "erõ" kombinációban már egy fokkal emberibb...

Mi alkottunk egy játékot, az "esélykiegyenlítõ stratégiai sakkcsocsó"-t, de nem mertük kipróbálni. A lényeg: csocsóasztalt le kell fedni teljes felületén kisfröccsel, és elkezdeni játszani. Aki gólt szerez, az megiszik 1-1 felest az asztalról, amit az ellenfél jelöl ki. Az elején ugye gyakorlatilag semmit nem látni, eszetlen pörgetés. Aztán ahogy szaporodnak a gólok, úgy lehet a megtisztíttatni a fontos helyeket (kapus, csatársor) az ellenféllel.
A hátránya az, hogy kb 150 kisfröccsre van szükség, és lehet, hogy az sok négy embernek, valószínûleg 4 emberes csapatok, esetenként cserélve...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kaszi46
Pikk kapitány

Hozzávalók: Fejenként 1 db 3 decis pohár. És sok sok bor.

Elsõ játékos kap 1 deci bort.
"Pikk kapitány egyet iszik!" felkiáltással le kell hörpinteni a nedût azonnal. A többi játékos közben árgus szemekkel figyeli a mûveletet, lévén a poharat a mutató és hüvelykujjal szabad csak fogni. Ivás után mutató ujjal megtörlés bajusz mindkét irányba, és fennhangon: "Pikk kapitány egyet ivott!" mondattal kell zárni a sort. Ezután jöhet a két deci bor. A folyamat ugyanez, kivéve hogy a pohárfogás hüvelyk, mutató, középsõ ujjal történik, a bajusztörlés pedig mutató, középsõ újjal. A Pikk kapitány mondatoknál pedig értelemszerûen kettõ iszik ill. kettõt ivott. Ha ez is hibátlan jöhet a 3 deci. Eljárás ugyan az mint imént, a megfelelõ ujjakkal bõvítve a törlést, pohárfogás, és számokkal a mondatokat. Ha hiba nélküli a teljesítmény következik a kettes számú versenyzõ. Ha valaki elrontja kezdheti elölrõl.

*Posse*T.W.D*

Kitöltötök sok pohárba: fél deci bort, vagy 1 deci vbk-t, vagy 1-2 cent töményet ízlés szerint. Felrakjátok az AC/DC-tõl a Thunderstruck c. dalt...s mikor elhangzik, hogy "THUNDER"-szó akkor kell inni. Ki bírja legtovább?

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Grove4
és hányás😄D

tigeroo
kómarally: beiszol, segítenek bepörgetni a tengelyed körül, aztán elengednek, és RAJT<#idiota>
Grove4
lol, ezt lementem.

Lacee86

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ScarY MAN
+fav 😄 erdekel engemis😄

...

Grove4
Túlzott mocskolódástól kíméljetek.

Grove4
Hali

Azért nyítottam ezt a topicot (lehet a gumiba kellet volna 😄), hogy itt kitárgyaljuk a házibulikban elõforduló vicces-piás-társasjátékokat😊

pl.: esélykiegyenlítõ foci, sörverseny

Jöhetnek ide azok az ötletek, amiket házibulikban piásan meg lehet valósítani😄

Ha a moderátorok idiótaságnak találják a topicot, akkor lehet törölni, engem érdekel, hogy milyen elborult játékokat lehet házibulikban játszani.

← ElőzőOldal 2 / 2