Party-games
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre gondolt
(we <3 aranypéntek)
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Ingyenesen kibérelhetõ!
Olcsó italárak!
Diákoknak még több kedvezmény! Sör már 250 Ft-tól!
3/2-es Macifröccs: 250Ft, 3/2 VBK: 370 Ft!
Különleges csapolt sörök: meggyes, gyömbéres
VII. kerület Almássy tér 10. CITY PUB telefon: 06 70 202 30 64
Ha valaki akar inni, az tud alkoholi nélkül is úgy, hogy jól esik!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ezzel megszívtam már, mert volt olyan hogy kétszer egymás után lehúztam egy feles vizet :D nagyon szar volt :D
SoF II: C4z0rla
de ez a soha nem dolgos cucc ez nagyon tetszik... :) majd áthívok egy pár csajt meg 1-2 haveromat azt csapatjuk neki :DDDD úgyis én nyerek mondjuk , mert elég jól bírom az alkoholt :DDD viszont azt is lehet mondani amit valójában csináltam , de úgy mondom hogy nem csináltam , remélem érted...:D egy példa : Soha nem ittam alkoholt , és közbe meg már sokszor ittam például , ilyet is lehet ? :D
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Bár nem tudom,hogy képes annyi sört meginni az ember amennyit a játék alatt meg lehet inni...szerintem képtelenség. Legalábbis nem hiszem el,hogy ennyit meg lehet. Nem jó mondjuk az a játék amiben már mocskosul le lehet inni magad...mert nem szeretem ha mások már rajtam röhögnek :P
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Leülünk egy asztal köré, és megyünk sorba... Mindenki mondd egy állítást: Soha nem csináltam ezt meg azt...
Aki már csinálta, az iszik...
Példa: Soha nem szexeltem... (Akik a többiek közül szexeltek, azok isznak...)
Így sokmindent ki lehet deríteni a többiekrõl, bár a végén úgyse emlékszünk rá :D
Ajánlott italok: Bor, Rövid italok..
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Jöhetnek még.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én eddig egy ivós játékot sem próbáltam, de ez a sörpong játék jól hangzik, csak nincs ping-pong asztalunk:D
Õk azzal szórakoznak,hogy ha az egyik ember iszik egy felest akkor az egész társaságnak kb fél percen belül innia kell 1 felest. Ha ez nem történik meg idõben akkor 2 felest kell meginni. Résen kell lenni mindig és persze közben dumálnak, zenét hallgatnak. Szóval erõs koncentrációt igényel. A probléma csak az,hogy ez kb 17-18 évesek csinálják és nem tudják hol a határ...néha direkt nem figyelnek,hogy többet lehessen nekik inni és ekkor az egész banda rájuk figyel,hogy most a büntetésüket megisszák. Ez valami pozitív érzéssel önti el õket.
...na mind1
Visszatérve erre a játékra (ami kimondottan tetszik nekem is) kipróbáltuk mi is és marha jó "háttér" játék egy buliban! ;)
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A játék lényege hogy hogy egy pingpong asztal két vérére ki kell tenni 10 korsó pohár... kinek melyik a szimpatikusabb. Aztán az elsõ ember megpróbál beletalálni a szembe lévõ poharak egyikébe egy pingpong labdával és ha olyan pohárba esik amelyikben még van akkor a másiknak azt meg kell innia. az veszít aki elõl elfogyott az összes pia :P
Mókás kis játék. persze nagy melegben nem jó túl sokáig játszani mert felmelegszik a sör. :P
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
feles poharak, emberek, döntögetni kell sorba a felespohár tartalmát.
de itt jön a buktató, hogy cipõ nélkül kell, mivel úgy kell inni, hogy ujjanként.
Elsõ feles, 1 ujjal, következõ két ujjal, és így tovább 20 ujjig, lábujjakkal eggyüt.
nem lehetetlen. :)
DetoxikálóxD
TÉK
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Kell hozzá egy pakli francia kártya meg sokfajta pia.
Valaki elkezdi osztani a paklit egyesével körbe. Aki az elsõ királyt kapja, kiválaszt egy italt. Aki a másodikat, szintén. Aki a harmadikat, összekeveri õket amilyen arányban akarja. Aki a negyediket, megissza.
Javasolt szabály, de nem kötelezõ: muszáj egynek alkoholosnak lennie a kettõ közül.
Tipp: pezsgõ és tej nem keverhetõ, nálunk abból rögtön hányás és játék abbahagyás van mindig
#acm
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.