3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
10S #831 Segítsetek! :)
Csináltam egy factory reset-et Froyo miatt (azt már a múlt héten feltettem), majdnem minden szépen visszaállt. Csengőhangomat viszont nem tudom a régire állítani, mert az mp3-as volt, és nem jövök rá, hogy azelőtt hogy csináltam. Valószínűleg nagyon banális és egyszerű, de nekem sehogysem sikerült eddig. :)
Köszönöm. -
#830 szerintem se XDD bár még mindig jobb. mint az e51 ami simán rá égett a kezemre youtubeozás közben.. XD -
#829 Nekem is volt már ilyen, de csak játék után, meg mikor a háttérben marad valami program ami tekerte a telefont. Amúgy szerintem nem normális -
#828 húha most 60 fokos is volt. :D -
#827 Normális hogy 50Fokos az akkumulátor hogyha csak WiFi-n eBuddyztam meg a szikronizáció ON on volt? :D -
#826 Hát igen... Elég kemény lett volna, ha a Samsung saját programjával frissítem, akkor ugrik a garanciája! :) -
#825 nekem angol KIES van; és Firmware Upgrade van a gombon. XD -
#824 Vicces lett volna ha a KIES-es frissítés egyenlő lenne a garanciavesztéssel. Lehet tényleg, csak elírták a gomb feliratát => "Frissítés" helyett "Garanciavesztés"-t akartak, csak ez nem fért volna ki, mert arra a gombra max 9 karakternyi szó fért rá. Sokáig agyalhattak hogy mi legyen, mire a "Frissítés" mellett döntöttek, pödörtek egyet a bajszukon és jót nevettek, majd bedobtak fejenként három felest a jól végzett munka után -
#823 Hát igen; de akkor mégse jár garanciavesztéssel a KIES-es frissítés. :D -
#822 Akkor magyarán a KIES-be majd elérhető lesz... Csak ki kell várni! :) -
#821 NA! Kaptam egy érdekes választ ( A Kérdésemben meg kérdeztem hogy garanciát vesztem -e ha itthonról frissítem. )
"
A Telenor szolgáltatón keresztül vásárolt készülékkel rendelkezo ügyfeleink számára a Froyo frissítés már elérheto szervízpontjainknál. A kártyafüggetlenként vagy más szolgáltató által vásárolt készülékek
esetében a frissités 2011 január közepétol lesz elérheto.
Magyarországon a Kies-en keresztül történo Android 2.2-es frissítés jelenleg tesztelés alatt van, technikusaink a programban jelentkezo lehetséges hibák, hiányosságok kiküszöbölésen dolgoznak. Kérem, az esetleges hibák elkerülése érdekében, amíg hivatalosan nem tesszük közzé a Kies-en keresztül is elérheto Froyo frissítést, ne frissítse készülékét az otthoni PC-rol. Szerviz elérhetoségért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
" -
#820 Banner?
-
Probatbicol #819 Ja értem, én azt hittem a 3.5-ös jack csak audio ki ill. mikrofon bemenet, ezek szerint nem. Én ilyenre gondoltam tv kimenetként. -
#818 a képet; de hisz ugye rendes TV kábellel menne a TV re ami hangot is szállítana, ugye.
Ez-----<--- -
Probatbicol #817 A hangot akarod tv-re vinni? -
#816 most már Cordon Electronics a neve -
#815 ne baszakodjál már .__. XDD 3.5 jackes TV kábel kell te vadállat. :DDD -
Landor #814 igen!
cirma szerviz és tvkábel nagyker xD -
#813 te merre is workolsz? van nálatok TV kábel? (vagy ilyet nem lehet ott a közelben?:D) -
Landor #812
-
#811 na majd szólok a srácoknak
-
Landor #810 GARMEGVONÁSTT!! -
#809 én holnap is bent leszek -
#808 Kéne ennek a topicnak egy banner, nem?! :) -
#807 de meg vigyen fel szobára :$
Nem; amúgy csak azért hogy akkor már ne csak az én telomra várjunk. :D -
#806 ..és utána ne hívjon meg vacsizni meg moziba? :) -
#805 Nem jutottam el Samsung szakszervizbe; holnap megyek. Ma írtam nekik levelet hogy mit hogy; stb. kiderül :D
Vagy aki itt lakik pesten; az eljöhetne velem.xddd -
#804 Szerviz. -
#803 Cseszhetném a garanciámat... mondjuk. -
bom #802 mi lenne ha lefrissítenéd 2.2-re?;) -
#801 Agyam eldobom. A Skype még mindig nem működök a Galaxy S-en 2.1 alatt. Mi a pék bánatos kalácsát csinálnak a készítői? Csak mert dejó volna ha lehetne telefonról videó-hívni másokat skype segítségével.
Tud valaki valami alkalmazást erre a célra? Videótelefonálás, interneten (ingyen), esetleg olyan programmal ami kompatibilis a skype-al is? -
#800 Mappát csak a főképernyőn tudsz csinálni sajnos. Pedig tényleg jó lenne egy ilyen lehetőség a programok között is. Vagy valami kategória nézet. -
#799 Mappát lehet csinálni a menüben? És akkor oda bemásolgatnék pár "ikont", hogy ne legyen olyan sok oldal... :D -
#798 Hja OKs, köszi! ;) -
#797 ja hát minden kép olyan; ha be mész a galériába - egyebek - beállít, mint - háttérkép. és be tudod állítani a kép melyik része legyen. -
#796 Nekem az alapértelmezett képem, egy "tér", ahol ha lapozgatok, akkor a kép megy arrébb... Tehát ilyen wide kép... :) -
#795 hogy érted hogy több oldalas? Oldalanként változik a kép? -
#794 Ilyen "többoldalas" háttérképeket hol találok? Az eredetit szeretném lecserélni... -
#793 Köszi! ;) Kíváncsi vagyok rá nagyon... :) Bár olvastam olyat is, hogy érdemes megvárni a 2.2.1-s frissítést! :) -
#792 én holnap megyek; TV kábelért. West-End be. meg kérdem - hogy plusz az is igaz e hogy házam táján való frissítés gari vesztéssel jár e.