Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Most készülök venni egy ilyen telót az iphone mellé. Kérdésem az lenne, hogy van olyan program ami f*szán követi az adatforgalmat/perceket?!? Mert tmobilos lenne médiamánia csomaggal.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Froyo ha kijön még jobb képeket fog produkálni, legalábbis biztosra veszem hogy optimalizálják. Bár nekem ez a minõség is bõven-bõven elég, nem beszélve a videóról.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Akit esetleg érdekelnek milyen képeket és videókat lehet készíteni a Galaxy-val, akkor:
katt, katt, katt, katt, katt, katt, katt
és egy raklap videó
Jó szórakozást hozzá 😊
Fényképezésnél szerintem nem zavaró,mert telefonnal még sötetében nagyon kismértékben tudsz szép képet csinni..Xenon vaku az ami über a k800i-ben de egy db smdled vakun nem érdemes vacilálni..Nekem mellette vagy egy Pixon 12mp nah azzal már lehet képezni este is..
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
És hogy boldogul a gép vaku nélkül?
Azért ez bosszantó hogy kihagyták belõle ,nem?
Még mindig filózom a vásárlásán!
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Froyo frissítések jelenleg teszt verziók vannak, amik kiszivárogtak Samsungtól, szóval már fejlesztik. Elvileg szeptemberre lesz meg hivatalosan és Kiesrõl lehet majd állítólag.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Ajánlom mindenkinek!
Froyo 2.2 frissítésrõl tud valaki valamit?
Saor Alba
Engem nagyon aggaszt, hogy vakut nem tettek bele a telefonba, én ezt komolyan nem is értem, hogy hogyan történhetett meg?!?! Nem egy olcsó telefon és nem lehet sötétben fényképet készíteni vele?! Ez nekem nagyon érdekes...... 😞
Galaxy S-ben is van a Samsung sajatja, csak ok Touchwiznek hivjak.
Amugy azert is hasznaljak ezeket a gyartok, hogy belevigyenek egy kis sajat markaarculatot ha mar nem sajat operacios rendszer van a masinan.
Saor Alba
Desire: A márkanév,talán a support,és a led esetleg a Sense meg az anyaghasználat.
Galaxy S-ben van gyárilag magyar nyelv(leglábbis az enyém T-s, azon van, de állítólag a függetleneken is). Ja és vaku az nincs a Galaxy S-ben sajnos.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Meg azt szeretném még kérdezni tõletek, hogy magyar menü, nyelv van ezekben a telefonokban? 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Csak Dél-Koreában több mint kétszázezer Samsung Galaxy S talált gazdára, de a teljes eladások már bõven egymillió felett járnak."
Saor Alba
Érintõje kiváló, meglepõen gyorsan reagál mindenre, pontos, kijelzõ hatalmas, szinte el sem fér a kezemben a készülék.
Remélem lesz még alkalmam részletesebben kipróbálni, bár sztem már csak a sajátomat 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Saor Alba
KELL 😊
Saor Alba
#36 - ott szarul van írva, meg a bõvíthetõség is: 32 GB Micro SD
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
viszont a Samsung Hummingbird procija agyonveri a Snapdragont :|
de rákérdezek a munkahelyen, hogy nálunk mikor lesz látható 😊
elvégre a Samsung szerviz is "mi" vagyunk 😄
Mikor vennéd?
na most már tuti, hogy ilyet fogok venni <#eljen>#eljen>
"A Samsung Galaxy S csapást mért az Egyesült Államokra, mind a négy nagy mobilszolgáltatónál megjelent az androidos csúcsmobil egy-egy változata. A Samsung ezzel az amerikai piacon a frontvonalba helyezte magát."
<#eljen>#eljen> <#smile>#smile>
Saor Alba
Már hetek óta filózok rajta. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy tetszik a telefon, csak a HTC Desire-nek jobb az ár/érték aránya szerintem. Pedig eddig mindig Samsungom volt 😞
Ma már semmilyen mûszaki cikket se veszek anélkül hogy alaposan utánna ne néznék a neten hol mennyi az ára!
Egy plazma esetében akár 100-150 ezret is lehet bukni ill. megspórolni!<#wink>#wink>
tegnap még 172k volt 😄
Már ha olyan minõségü ami kivált egy normális kamerát.
Igen egy ilyen "telefon" kínálatába már rendesen bele lehet zavarodni!<#hehe>#hehe>