3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • 10S
    Segítsetek! :)
    Csináltam egy factory reset-et Froyo miatt (azt már a múlt héten feltettem), majdnem minden szépen visszaállt. Csengőhangomat viszont nem tudom a régire állítani, mert az mp3-as volt, és nem jövök rá, hogy azelőtt hogy csináltam. Valószínűleg nagyon banális és egyszerű, de nekem sehogysem sikerült eddig. :)
    Köszönöm.
  • Vadnokedli
    szerintem se XDD bár még mindig jobb. mint az e51 ami simán rá égett a kezemre youtubeozás közben.. XD
  • Magiszter
    Nekem is volt már ilyen, de csak játék után, meg mikor a háttérben marad valami program ami tekerte a telefont. Amúgy szerintem nem normális
  • Vadnokedli
    húha most 60 fokos is volt. :D
  • Vadnokedli
    Normális hogy 50Fokos az akkumulátor hogyha csak WiFi-n eBuddyztam meg a szikronizáció ON on volt? :D
  • LoSA
    Hát igen... Elég kemény lett volna, ha a Samsung saját programjával frissítem, akkor ugrik a garanciája! :)
  • Vadnokedli
    nekem angol KIES van; és Firmware Upgrade van a gombon. XD
  • Magiszter
    Vicces lett volna ha a KIES-es frissítés egyenlő lenne a garanciavesztéssel. Lehet tényleg, csak elírták a gomb feliratát => "Frissítés" helyett "Garanciavesztés"-t akartak, csak ez nem fért volna ki, mert arra a gombra max 9 karakternyi szó fért rá. Sokáig agyalhattak hogy mi legyen, mire a "Frissítés" mellett döntöttek, pödörtek egyet a bajszukon és jót nevettek, majd bedobtak fejenként három felest a jól végzett munka után
  • Vadnokedli
    Hát igen; de akkor mégse jár garanciavesztéssel a KIES-es frissítés. :D
  • LoSA
    Akkor magyarán a KIES-be majd elérhető lesz... Csak ki kell várni! :)
  • Vadnokedli
    NA! Kaptam egy érdekes választ ( A Kérdésemben meg kérdeztem hogy garanciát vesztem -e ha itthonról frissítem. )

"
    A Telenor szolgáltatón keresztül vásárolt készülékkel rendelkezo ügyfeleink számára a Froyo frissítés már elérheto szervízpontjainknál. A kártyafüggetlenként vagy más szolgáltató által vásárolt készülékek
    esetében a frissités 2011 január közepétol lesz elérheto.
    Magyarországon a Kies-en keresztül történo Android 2.2-es frissítés jelenleg tesztelés alatt van, technikusaink a programban jelentkezo lehetséges hibák, hiányosságok kiküszöbölésen dolgoznak. Kérem, az esetleges hibák elkerülése érdekében, amíg hivatalosan nem tesszük közzé a Kies-en keresztül is elérheto Froyo frissítést, ne frissítse készülékét az otthoni PC-rol. Szerviz elérhetoségért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
    "
  • LoSA
    Banner?

• Probatbicol
    Ja értem, én azt hittem a 3.5-ös jack csak audio ki ill. mikrofon bemenet, ezek szerint nem. Én ilyenre gondoltam tv kimenetként.
  • Vadnokedli
    a képet; de hisz ugye rendes TV kábellel menne a TV re ami hangot is szállítana, ugye.

Ez-----<---
  • Probatbicol
    A hangot akarod tv-re vinni?
  • whiskeyman
    most már Cordon Electronics a neve
  • Vadnokedli
    ne baszakodjál már .__. XDD 3.5 jackes TV kábel kell te vadállat. :DDD
  • Landor
    igen!
    cirma szerviz és tvkábel nagyker xD
  • Vadnokedli
    te merre is workolsz? van nálatok TV kábel? (vagy ilyet nem lehet ott a közelben?:D)
  • Landor

• whiskeyman
    na majd szólok a srácoknak
  • Landor
    GARMEGVONÁSTT!!
  • whiskeyman
    én holnap is bent leszek
  • LoSA
    Kéne ennek a topicnak egy banner, nem?! :)
  • Vadnokedli
    de meg vigyen fel szobára :$

Nem; amúgy csak azért hogy akkor már ne csak az én telomra várjunk. :D
  • Maxtreme
    ..és utána ne hívjon meg vacsizni meg moziba? :)
  • Vadnokedli
    Nem jutottam el Samsung szakszervizbe; holnap megyek. Ma írtam nekik levelet hogy mit hogy; stb. kiderül :D

Vagy aki itt lakik pesten; az eljöhetne velem.xddd
  • Vadnokedli
    Szerviz.
  • Magiszter
    Cseszhetném a garanciámat... mondjuk.
  • bom
    mi lenne ha lefrissítenéd 2.2-re?;)
  • Magiszter
    Agyam eldobom. A Skype még mindig nem működök a Galaxy S-en 2.1 alatt. Mi a pék bánatos kalácsát csinálnak a készítői? Csak mert dejó volna ha lehetne telefonról videó-hívni másokat skype segítségével.

Tud valaki valami alkalmazást erre a célra? Videótelefonálás, interneten (ingyen), esetleg olyan programmal ami kompatibilis a skype-al is?
  • Magiszter
    Mappát csak a főképernyőn tudsz csinálni sajnos. Pedig tényleg jó lenne egy ilyen lehetőség a programok között is. Vagy valami kategória nézet.
  • LoSA
    Mappát lehet csinálni a menüben? És akkor oda bemásolgatnék pár "ikont", hogy ne legyen olyan sok oldal... :D
  • LoSA
    Hja OKs, köszi! ;)
  • Vadnokedli
    ja hát minden kép olyan; ha be mész a galériába - egyebek - beállít, mint - háttérkép. és be tudod állítani a kép melyik része legyen.
  • LoSA
    Nekem az alapértelmezett képem, egy "tér", ahol ha lapozgatok, akkor a kép megy arrébb... Tehát ilyen wide kép... :)
  • Vadnokedli
    hogy érted hogy több oldalas? Oldalanként változik a kép?
  • LoSA
    Ilyen "többoldalas" háttérképeket hol találok? Az eredetit szeretném lecserélni...
  • LoSA
    Köszi! ;) Kíváncsi vagyok rá nagyon... :) Bár olvastam olyat is, hogy érdemes megvárni a 2.2.1-s frissítést! :)
  • Vadnokedli
    én holnap megyek; TV kábelért. West-End be. meg kérdem - hogy plusz az is igaz e hogy házam táján való frissítés gari vesztéssel jár e.