3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
Permissive #871 -
Permissive #870 az enyém ilyen -
Landor #869 Jorte; az egyik legnormalisabb naptarprogi. Hianyossaga annyi, hogy meghivot nem tud kikuldeni az adott esemenyhez... :( -
#868 Azt a naptár widget-et honnan szerváltad? -
Landor #867 nah tegnap kb 4 órat játszottam, (friss kernelfrissítés után) míg sikerült olyan kinézetet varázsolni a telónak, amilyet elképzeltem :D
-
#866 Használj google calendart ahhoz nem kell KIES.(Ha alapból outlokot használsz akkor ahhoz van egy jó kis sinkronizálo progi, amivel ossze tudod hangoltatni a google calendart es az outlokot, majd a google calendar on-the-fly sinkronizal a belso naptarral) -
#865 ugyse töltöm meg idén szóval annyira mindegy :D -
#864 tökmindegy. vannak MicroSD-k :D (ha sokat akar a szarka; akkor bírja a farka 16GB-ha nem 8.) -
#863 8 vagy 16 gb osat érdemes venni? -
#862 Na, a Samsung teljesitette a joslatat: eladtak 10 milliot a kicsikebol :)
-
broker88 #861 Sziasztok!
BÚÉK Mindenkinek!
Kezdek megőrülni... A melóm miatt naponta többször szinkronizálom a naptáramat, de már múlt héten és ma sem viszi át a naptárbejegyzéseket(KIES). Van valami ötletetek?
Szamárköhögés: A csengő hangot pontosan nem tudom, de azt észrevettem, hogy teljesen egyedi beállításokat a névjegyzékben csak, akkor lehet csinálni ha nem a simkártyáról dolgozol. Át kell menteni a telefon memóriába a neveket és úgy nagyon sok mindent tudsz hozzá rendelni.
Üdv -
Permissive #860 inkább ne tedd:) -
#859 Hm... akkor nem frissítek! :) -
Permissive #858 frissített a kies-sel, 2.2-re azóta lassabb a teló mint előtte és laggol, a boot pedig 3-szor annyi idő -
#857 Micsoda? Megtette? Mit tett meg? :) Nem értem... -
Permissive #856 lehet. haverom tegnap megtette, holnap viszi szervizbe a telefont:) -
#855 KIS-en lehet már frissíteni az új Androidot? :) -
szamarkohoges #854 Hogyan lehet különböző névjegyekhez más-más csengőhangot beálltani?
-
kisördög #853 http://www.appbrain.com/search?q=call+recorder&o=0 -
wins03 #852 Sziasztok,
SGS-re (Froyo) tud valaki hívásrögzítő programot? Találtam egyet kettőt, de majdnem mind csak az én hangomat veszi, vagy esetleg a másik félét is, de annyira halkan, hogy az használhatatlan.
Anno az E51-emen a Total Recall tökéletesen, automatikusan jó minőségben felvette a másik fél és az én hangomat is, nincs erre androidon is vmi megoldás?
Előre is köszönöm, ha valakinek van tippje!
Üdv,
wins
-
Landor #851 #847! én vettem eszre elobb! :DD -
#850 Örülök, hogy valaki észrevette... :) -
#849 csak a szemét szegény androidnak letakarja a Samsung jel :D -
#848 Uberfasza... :) -
Landor #847 ezt a szar headsetet azértshoppolhatnád :D -
Landor #846 nem :D -
10S #845 Találtam, nem aktuális (remélem). :) -
10S #844 Tudnál linkelni egy részletes leírást a folyamatról (vagy ha belefér az idődbe, privát megírnád)? -
Landor #843 én ilyet nem mondtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Black label -
#842 Eltudja nekünk intézni? egy Üveg Jack Daniels ért?:Dxd -
Landor #841 nem... nincs még ilyen mappa, hozd létre :D
2.2.1 FŐZÖTT kurvajó! tedd fel! gari veszhet, de én felraktam, megri!
+1 üveg whisky aztán a gari vissza is jön :D -
10S #840 Ja, a media mappában csak az általam létrehozott mappákat látom, szóval valószínűleg a többi rejtett. (?) -
10S #839 Ja, értem. :) Az ünnepek alatt volt egy kis időm olvasgatni, gondolkoztam én is a rootoláson, még nem mertem nekivágni. Főleg amiatt lett volna jó, hogy így mindent le tudtam volna menteni factory reset előtt, no meg a 2.2.1 is elég vonzó.
Beszéljetek rá! ;) -
Landor #838 nem hát :D
rendszermappa, nem mindenkinek látható, szóval /media... -
10S #837 ? :)
-
Landor #836 meg hát :D -
10S #835 Így sikerült. :) -
10S #834 Köszi, de nem látom a system mappát. -
#833 vagy lejátszod zenénél; és nyomsz egy izé bal alsó gombot. és onnantól megtalálod biztos: 'Beállít mint.' -
Landor #832 ide tedd: system/media/audio/ringtones