Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõ 😄
10 alatt úgysem álltam meg eddig sem.. jóez :Ð

-tRs-Landor

LoSA
Elõfizetés? 😊

Magiszter
Azt nem bánnám. Eladnám az iPhone-t 30-ért (annyit csak ér még), aztán már csak 85 pénz kellene hozzá. De remélem esik az ára addig rendesen 😊

én meg 3 hete 19.990ért <#hehe>

-tRs-Landor

LoSA
Én majd ha 80 000 lesz kb... 😄 😄

kaposi1
Kollégám múlt héten vette 139-ért.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Akkor 115el még versenyben vagyok a 2év gyári garaival. 😄
Venne a fene ilyen drága készüléket LehúzlakGSM garival.. 😄

-tRs-Landor

LoSA
Már most is lehet 117.000-ért kapni...

LINK

kb <#nevetes1>

-tRs-Landor

LoSA
Lehet, hogy addig alapból annyi lesz már... 😉

Magiszter
Ebben az esetben érdekel a dolog. De csak januárban tudok 115-öt perkálni majd. Remélem akkor is lesz ilyen lehetõség 😊

kaposi1
Na erre még lehet hogy visszatérünk.<#mf2><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

olyasmi 😄
2év samu gar 😉

-tRs-Landor

Magiszter
Gondolom leesett a teherautó platójáról. <#nyes>

Ha majd januárban is tudsz hozni akkor tárt karokkal várlak. Persze csak akkor ha original és Mo vagy WW garanciát is mellékelsz 😊

ha valakinek kell 115ért én is tudok hozni <#vigyor>

-tRs-Landor

Magiszter
"Elõfizetés meg úgy is kell bárhol veszi az ember."

Kell a fenének. Kártyás vagyok, az is maradok. Megveszem függetlenbe 130-ért (vagy amennyiért februárban lesz) és kezeit csókolom.

Ja a garancia papíron nem 1+1 év hanem 2 év van írva.

Ha jól néztem 113 bruttó lesz a vége mire kifizetem. Kamatmentes hitel, és nem kellett görcsölnõm. Bementem kértem,hûségpontokat beszámolták, elhoztam és örültem 😄
Elõfizetés meg úgy is kell bárhol veszi az ember.

Ahogy olvasgattam, mobil boltokba 1 év garral adják. T-Mobile 2 évvel adta, nekem ez is számított.

az mondjuk vicc mert boltban 125 bruttó a független <#idiota>

-tRs-Landor

szerintem a dominos drágább,de nem néztem.
ez normál elõfizetéses, csak nem kellett a 16000 ft-s XL csomagot választanom.

ez tulképp dominó részletre? 😄

-tRs-Landor

Mivel az iPhone is t-mobile elõfizetéssel volt így ezt is ott vettem meg.
37000 befizetéssel elhoztam és még kell fizetni 12*6500 ft-t.

Viszont így nem kellett a drága elõfizetést választanom, maradhatott a media mania s csomag.

LoSA
Jól tetted... Mennyiért vetted?

Én az iPhone 3G-t eladtam és magamévá tettem egy ilyen csoda masinát 😄

LoSA
Én nekem is... Csak nekem nov. 30-n lesz... 😄 És akkor még tuti, hogy drága lesz! 😞

Magiszter
Én ma tapiztam Auchan-ban egyet. Hát eddig is oda voltam érte, de most már teljesen 😄 Piszok gördülékeny, piszok gyors és piszok jó!
Amúgy ez a "Déta Parancsnok" rendszer (Android) sokban hajaz az iPhone-ra ami nem baj, mert jótól lopni nem szégyen. Ráadásnak itt még raktak is hozzá annyit hogy lekörözi a szifont. (Most nekem szifonom van, így tudom mit beszélek). Szóval fel van írva a születésnapomra (február), hogy vegyek egyet magamnak 😄

LoSA
Mikor lesz már olcsóóbb??? <#nyes>

nem hiszem hogy lejjebb fog menni amíg ez a kínálat csúcsán van...

-tRs-Landor

Magiszter
Sziasztok!

Szerintetek ha Januárban akarok majd ilyet venni (karácsonyra tuti felverik az árakat tehát inkább utána), számíthatok némi áresésre?
Csak mert néztem 1-2 tesztet, meg videót róla és nagyon megtetszett. Amire egyenlõre még nem találtam választ az a következõ: Csengõhangerõ. Csak mert most egy iPhone 2G-m van és ennek nagyon halk. A zsebemben az utcán alig hallani hogy csörög. Inkább csak a rezgést érzem. Vagy pl egy szobával odébb is már csak dünnyög.

valszleg nem lehet kapni mivel nincs benne GPRS/EDGE (MOn = vicc)

-tRs-Landor

LoSA
Az meg nem kell... 😊 Vodás vagyok! 😊

Aquir
hát, a T-mobilos lehetne az egyetlen..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LoSA
Ezeket MO-n nem lehet majd kapni, ugye?! 😊

Solten

Saor Alba

Solten
tomasz18
Sziasztok!
Érkezett egy kissebb csomag Diamond Jelly Silicon tok még van belõle 2db
-Crystal White
-Crystal Black
Illetve érkezett Pár darab kiválló minõségû fólia 2féle.
-Protector plus:kemény fólia OEM változat.Könnyen felhelyezhetõ,részben karcálló,igényes kivágás.(Tesztelt)
-Screen Guard:Kemény fólia,karcálló(ezt írták)szintén könnyen felhelyezhetõ,mosható fólia,nem hullámzik stb.

-Pár nap múlva érkezik invisible shield minõségû fólia.(KORLÁTOZOTT Példányszám)

Árakért nálam lehet érdeklõdni több rendelés esetén az árak változnak.
Mail:[email protected]
Tokok pár héten bellül érkeznek,nyugodtan írjatok megérkezik számlára utalás után küldöm a csomagot saját költséggel.
Törzsvásárlóknak további kedvezmények.

Üdv!Tommy

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Köszi a segítséget.
Végigolvastam és csak megerõsítette az android felé húzó énemet.
Imádtam az iPhone 3G-t, de sajna nagyon az az érzésem, hogy a 4G brutálisan drága lesz T-nél még 2 év hûséggel is.És nekem annyival nem nyújtana többet.

Szóval Szept. elején beruházok egy Galaxysba.

Remélem appokrol is lesz blogod.

Alien!
Szia!

olvasd el a blogomat róla.

Iphone 3G mellé vettem, tehát ennek fényében írtam.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Aquir
bazz jó hosszú összehasonlítás

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

-tRs-Landor

Sziasztok.

Tudna nekem esetleg olyan valaki tapasztalatokat írni a telefonról aki iPhone-l váltott Galaxyra.
T-mobilnál lejárt a hûségem és vacillálok a GalaxyS vs iPhone 4 között.

nem mûködik, de azért köszi a tippet

-tRs-Landor

hzsolt
Ezt próbáltad már?
Easy reminder

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Sehol nem találtam olyan progit, ami az elmúlaszott hívás/új sms esetén villogtatja az érintõgombot.. Valszleg nincs ilyen szintû hozzáférése a programoknak a rendszerhez.
Pedig ez a funkció tök hiányzik az N900 után... :<

-tRs-Landor

Hello ide is! 😄
Tegnap dobtam az N900at egy Galaxy S-ért! <#vigyor5>

-tRs-Landor

ForRedGlory
iPhone 2007 januárjában jelent meg, az android pedig "nemrég"...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Alien!
Köszi az infót, már megtaláltam én is. Tényleg nagyon jó teló, de app-okban le van maradva az iphone-tól rendesen. Remélem bõvül a market, mert sokmindennek nincs még minõségi alternatívája sajnos.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Aquir
Tegyük ide a Galaxy S saját kis bemutatóját is, persze élõben kell kipróbálni 😊

Endaer
Call Meter NG - szamolja a mobilhalozati adatforgalmat, telefonhivasok idejet, sms-eket, ezekbol kiszamolni mennyibe kerul majd a szamlad, es kepes figyelembe venni azt is ha van vmennyi ingyen beszelgetesed vagy ingyen sms-ed az alap havidij reszekent. A program raadasul ingyenes.

Ket hete van Samsung Galaxy S telefonom, sokkal jobban szeretem, mint a korábban hasznalt iPhone 3G-t. Firmwaret frissiteni egyszeru, rootolni egyszeru, a kepessegeit meg felesleges ecsetelnem, mar sokan megtettek elottem. Szerintem nagyon jo vetel volt.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Solten
<#eljen>

Saor Alba