Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 alatt úgysem álltam meg eddig sem.. jóez :Ð
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Venne a fene ilyen drága készüléket LehúzlakGSM garival.. 😄
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
2év samu gar 😉
-tRs-Landor
Ha majd januárban is tudsz hozni akkor tárt karokkal várlak. Persze csak akkor ha original és Mo vagy WW garanciát is mellékelsz 😊
-tRs-Landor
Kell a fenének. Kártyás vagyok, az is maradok. Megveszem függetlenbe 130-ért (vagy amennyiért februárban lesz) és kezeit csókolom.
Elõfizetés meg úgy is kell bárhol veszi az ember.
Ahogy olvasgattam, mobil boltokba 1 év garral adják. T-Mobile 2 évvel adta, nekem ez is számított.
-tRs-Landor
ez normál elõfizetéses, csak nem kellett a 16000 ft-s XL csomagot választanom.
-tRs-Landor
37000 befizetéssel elhoztam és még kell fizetni 12*6500 ft-t.
Viszont így nem kellett a drága elõfizetést választanom, maradhatott a media mania s csomag.
Amúgy ez a "Déta Parancsnok" rendszer (Android) sokban hajaz az iPhone-ra ami nem baj, mert jótól lopni nem szégyen. Ráadásnak itt még raktak is hozzá annyit hogy lekörözi a szifont. (Most nekem szifonom van, így tudom mit beszélek). Szóval fel van írva a születésnapomra (február), hogy vegyek egyet magamnak 😄
-tRs-Landor
Szerintetek ha Januárban akarok majd ilyet venni (karácsonyra tuti felverik az árakat tehát inkább utána), számíthatok némi áresésre?
Csak mert néztem 1-2 tesztet, meg videót róla és nagyon megtetszett. Amire egyenlõre még nem találtam választ az a következõ: Csengõhangerõ. Csak mert most egy iPhone 2G-m van és ennek nagyon halk. A zsebemben az utcán alig hallani hogy csörög. Inkább csak a rezgést érzem. Vagy pl egy szobával odébb is már csak dünnyög.
-tRs-Landor
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Érkezett egy kissebb csomag Diamond Jelly Silicon tok még van belõle 2db
-Crystal White
-Crystal Black
Illetve érkezett Pár darab kiválló minõségû fólia 2féle.
-Protector plus:kemény fólia OEM változat.Könnyen felhelyezhetõ,részben karcálló,igényes kivágás.(Tesztelt)
-Screen Guard:Kemény fólia,karcálló(ezt írták)szintén könnyen felhelyezhetõ,mosható fólia,nem hullámzik stb.
-Pár nap múlva érkezik invisible shield minõségû fólia.(KORLÁTOZOTT Példányszám)
Árakért nálam lehet érdeklõdni több rendelés esetén az árak változnak.
Mail:[email protected]
Tokok pár héten bellül érkeznek,nyugodtan írjatok megérkezik számlára utalás után küldöm a csomagot saját költséggel.
Törzsvásárlóknak további kedvezmények.
Üdv!Tommy
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Végigolvastam és csak megerõsítette az android felé húzó énemet.
Imádtam az iPhone 3G-t, de sajna nagyon az az érzésem, hogy a 4G brutálisan drága lesz T-nél még 2 év hûséggel is.És nekem annyival nem nyújtana többet.
Szóval Szept. elején beruházok egy Galaxysba.
Remélem appokrol is lesz blogod.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tudna nekem esetleg olyan valaki tapasztalatokat írni a telefonról aki iPhone-l váltott Galaxyra.
T-mobilnál lejárt a hûségem és vacillálok a GalaxyS vs iPhone 4 között.
-tRs-Landor
Easy reminder
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Pedig ez a funkció tök hiányzik az N900 után... :<
-tRs-Landor
Tegnap dobtam az N900at egy Galaxy S-ért! <#vigyor5>#vigyor5>
-tRs-Landor
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ket hete van Samsung Galaxy S telefonom, sokkal jobban szeretem, mint a korábban hasznalt iPhone 3G-t. Firmwaret frissiteni egyszeru, rootolni egyszeru, a kepessegeit meg felesleges ecsetelnem, mar sokan megtettek elottem. Szerintem nagyon jo vetel volt.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)