Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1250est találtam csak itthon. Külföldi oldalakat nem néztem.
-tRs-Landor
Az egy dolog hogy kerekít, vagy füllent egy pár órát, de az kb olyan mintha egy Ladára azt mondanák hogy ha odalépsz neki akkor megy az 2-3000 km/h-val is. Holott ha kijön belõle a 100 már esik szét az egész 😄
De mint mondtam, a hazudott teljesítmény 4%-át produkálja nálam. Lényegében vettem egy vezetékes telefont, mert folyton töltõn kell tartani. Nem lehet valahol beszerezni hozzá egy 3000mAh körüli akksit? Azzal talán bírná két napot a nélkül hogy hozzáérnék.
te még hiszel a mesékben? <#nevetes1>#nevetes1>
1-2nap a készenléti idõ.
ha belehúzol (100% CPU, játék, videó, zene, BT, WLAN) akkor 1 nap.. 😄
megoldás?
én speciel vettem egy 1250mAh utángyártott akksit pótnak ;D
-tRs-Landor
- Milyen gyorsan merül az aksi? Nekem Wifi bekapcsolva, lockolva, hozzá se érve 10 óra alatt 33%-ot fogy az aksi. Azaz 18 percenként 1%-ot merül. Ezt tovább víve 30 óra alatt lemerül a telefon úgy hogy hozzá sem érek.
Holott a specifikációkba ezeket írják:
Alap akkumulátor 1500 mAh-s lítium-ion
Készenléti idõ 750 óra (2G) / 576 óra (3G)
Beszélgetési idõ 13 óra 30 perc (2G) / 6 óra 30 perc (3G)
Ezeket a számadatokat figyelembe véve a telefonom a jósolt üzemidõ 4%-ával rendelkezik. Holott az akkumulátor állapotára "Good"-ot ír ki. Tehát nem az akksi rossz. Most vagy a becsûsök fantáziája szállt el vagy megint a telefonommal van gond. Csak mert kétlem hogy a bekapcsolt WiFi 96%-al gyorsabban fogyasztaná az energiát mint amúgy.
Még ki fogom próbálni hogy resetelem a készüléket, mert lehet én tettem fel valamit ami folyamatosan zabálja a kakaót, de ha nem akkor szerintetek mit lehet tenni? 30 órányi üzemidõ 2G hálózatban csak mert be van kapcsolva a WiFi az édeskevés.
File Expert: (FTP szervert tudsz csinálni vele és WiFi-n áthúzni fájlokat ide-oda)
Goggles: (Fotózol valamit, beolvassa és rákeres neten. Lehet az vonalkód, logó, kép, tájkép...stb. Szerintem marha jó 😄 )
MapDroyd: (Offline térkép. Van benne Magyarország is, bár a kisebb települések csak jelzés értékkel.)
Sense Analog Clock Widget: (Bazinagy óra ki az asztalra)
GPS Status: (Mutatja az égtájakat, magasságot, sebességet, koordinátákat, mûholdakat és a hibahatárt. Lényegében minden GPS-el kapcsolatos adatot meg tudsz nézni)
No Lock: (Kiveszi a Lock Screent így ha megnyomod a bekapcsolást azonnal a fõképernyõn vagy. Nem kell elhúzni a képernyõt, vagy beírni a kódot)
My Augmented Reality: (Jópofa Bõvített Valóság program. GPS alapján meg tudsz adni helyeket és aztán azt kamerán keresztül megkeresni. Olyan mint a Layar csak itt te adod meg a helyszíneket.)
Ha már fent van az olvasó ajánlom figyelmedbe ezt:
Ha nem veszi be a képet a fórum, akkor link: [ - KLIKK - ]
Barcode Reader-el olvasandó (nagyon tetszik a cucc 😄)
Ha van Android a telefonodon itt találod a programot: [ - KLIKK - ]
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Az viszont kiakaszt hogy itt a cégnél nem tudok rányomni, mert a Google nem volt képes mindenre mûködõ proxy beállítást csinálni. Állítólag a 2.2-ben sincs még.
Hálózati forgalom számláló (3g és wifi)Netcounter
ilyen rákérdezõs bekapcsolást nem tudok, viszont van a Quick Settings program, abban kézzel gyorsabban tudod ki-bekapcsolni a hálózati adatforgalmat.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
- Írtatok korábban g3 forgalommérõ alkalmazásról. Nem találtam eddig meg.
- Még mindig nem tudom letiltani az adatkacsolatot, ha nem lát wifit, akkor azt használja, akár a háttérben futó alkalmazás is (mondjuk ez a szolgáltatóknak nagyon elõnyös...).
- Van-e valami értelmes, használható navigációs program, ami nem használ használat közben adathálózatot?
Köszi a válaszokat elõre is.
Azt töltesz le rá amit akarsz. Nekem 2 oldalnyi program van letöltve. :-D
De te döntöd el mire használod a telefont és ahhoz igazítod az egészet.
Eddig amúgy három nagyon zavaró dolog van a telefonnal:
- gyenge az akksi, ha aktívan használom 6-7 óra ( net, néha gps, zenehallgatás...)
- QWERTY billentyûzet magyar területi beállítással.
- Ami viszont nagyon nagy hiba: nem lehet proxyt állítani (wifi) csak a böngészõhöz. Ez pedig aki vállalatnál, egyetemen akarja használni igen nagy probléma.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Még annyi, hogy honnan és milyen programokat érdemes letölteni rá?
Beállítások -> Vezeték nélküli és hálózati -> Mobilhálózatok -> Adatroaming
Nah, ott ne legyen zöld pipa és nem generál adatforgalmat. 😊 Ekkor csak WiFi hálózatot használ a net eléréshez.
Az elsõ: Be lehet-e valahol állítani, hogy ha adatkapcsolatot használna (mondjuk mert nincs wifi, vagy nem látja), akkor kérdezzen rá?
Ha létezne perc alapú mobilnet telefonra, aminél nincs havidíj, annyit fizetsz amennyit használsz (Telenor-os USB stick-em van ilyen, imádom), akkor beleugranék. De ilyen hûségidõs, fix havidíjas lótüdõbe már nem.
Persze kinek mire van igénye. Nekem egyenlõre telefonos mobilnetre nincs.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha útközben rámjön a netezhetnék akkor megállok egy olyan helyen ahol van ingyenes hotspot, vagy kibírok 30 percet 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mi a baj a GPS-el? Nekem csokorra szedi a mûholdakat 😄
Egyedül csak 6 emeletnyi acélszerkezeten, betonon és elektromos kábeleken keresztül nem látta eddig a "csillagokat". Ha ennél is jobb lesz akkor azt is megmondja majd ha piszkálom az orromat 😊
A 3G-s net nem érint mert nincs mobilnetem, SD kártyám sem (bár azt tervezem), a gyorsabb mûködés jó, bár jobban örülnék energiatakarékosabb mûködésnek. Nagyon gyorsan merül az aksi ha használom. :\
Igazából csak a Java és Flash hiányát éreztem eddig. Meg hogy nem lehet kikapcsolni az ébresztést a "lock" gomb megnyomásával. Ami hiányzik iPhone után 😞
Amúgy abban mennyi újítás lesz? Mármint ami érinti a felhasználókat is (ergo: látványos). Azt tudom hogy flash 10.1 meg valami új Java támogatás is lesz, de ezen kívûl?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
iPhone után az nagyon bejön hogy nem kell feltöréssel szöszölni ahhoz hogy rendesen mûködjön. Bár hallottam valami gyökérkedésrõl (rootolás), hogy akkor még több mindent lehet csinálni vele. Már így se tudom hova kapjam a fejem. És ez a 4"-os AMLED kijelzõ... élvezet vele fotózni és videózni, majd visszanézni ezeket!
El is döntöttem hogy kell nekem egy AMOLED-es Monitor/TV 😄
Annit azért áruljatok el hogy az AllShare programmal hogyan tudok gépen lévõ filmeket lejátszani telefonon? Mert van egy olyan opciója hogy "Fájl lejátszása szerverrõl telefonon" és abban ki tudom jelölni a notebookomat, de hiába vannak megosztva a filmek, nem látja. Vagy én néztem el valamit?
-tRs-Landor
Pedig nyúztam rendesen. Nagyon tetszik ez a telefon!
-tRs-Landor
Ha nem tudják cserélni csak pénzt visszaadni, akkor komolyan megveszem tõled 115ezerért <#nyes>#nyes> Te mennyi garanciát adsz rá? 😊
-tRs-Landor
3 napon belül azonnali csere.
- Adatkábelre rádugom, megy kb 5 percig és aztán agyhalál. Se kép, se hang, nem lehet bekapcsolni. Akku ki, akku be akkor megy újra. Szerencsére azért töltõdik közben az aksi, miközben halott... :S
- Hálózati töltõ rá, azonnal agyhalál. A tünetek és a megoldás is ugyanaz.
Ezt erõs jóindulattal sem nevezném normális mûködésnek. Ilyenkor mi a teendõ? Van ennek valami trükkje, vagy hétfõn az elsõ dolgom legyen visszavinni egy cserére?
Tiszta ideg vagyok! Egy 120 ezres telefon, friss, original csomagolásból kivéve ilyet csinál!
De így már kézhez is kaptam. 😊
Majd lesz néhány kérdésem. Az elsõ itt is van:
Proxy szervert kellene állítanom, de nem találok ilyen lehetõséget sehol. Miért?
Illete a 2.2-es Android (Froyo) kijött már? Ha igen hogyan tudok telepíteni rá?
-tRs-Landor
Kicsit frusztrál azért hogy nincs telefonom most (eladtam tegnap a szifont). :S