3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#953 kosz, mondjuk ahogy olvastam, vannak virusok is, egy random cimrol leszedett apk-t lehet h nem szivesen telepit az ember.. -
#952 Hasznaljatok a Google csodas kis keresojet: link -
#951 de ha jol sejtem, van valami rootos buhera amivel athidalhato a dolog..
de most egyszerubb lenne ha csak mondanatok 1-2 nem 100%-osan hivatalos forrast ahonnan ezt-azt kicsit olcsobban le lehet szedni :) -
#950 Gozom sincs. Amugy ingyenes es kisse lajtosabb megfeleloje a marketen a Free Power Widget.
-
#949 Telefon hálózat. -
#946 there are no matches in android market, miutan download-ot nyomnek..
egyaltalan honnan a fenebol tudja hogy magyarorszagon vagyok? ip-t nezi vagy at lehet allitani valahol? :S -
Ha tovabbra se megy, akkor gondolom azert lesz mert Magyarorszagrol nem elerheto a fizetos market.
Kalozkodas meg csunya dolog, illegalis, stb. stb. khm, egy rakas oldalrol letoltheto az apk file :)
Az applanet szervere pedig doglodik egy ideje. -
#944 ezt hogy lehet leszedni? qr code-ra ha megyek, valami olyasmit hibat dob h nem talalja, ha szinkronizalni akarom a telon levo appbrain-el, es onnan megyek ra, akkor is ugyanez, mar nem ez az elso app ami ezt csinalja.. -
#943 Tudnátok nekem egy olyan progit mondani, ami sportesemények eredményeiről küld nekem alert-eket az meccs végén?! Livescores (Yahoo), nekem nem működik, mármint a fociról valamiért nem küld eredményeket a többi sportról igen, ezért keresek olyat, ami frankón működik. Köszi! ;) -
#942 En ezt hasznalom: link. -
#941 mindenkeppen megeri, ne viccelj mar. csak elonye van.
egyebkent van egy "toggle data widget" nevu cucc marketen, sztem az is megoldja a problemadat. -
#940 még nem jöttem rá hogy lehet 2.2 re váltani és még megvárom véleményeket hogymegéri e
:D -
#939 oreg hiba -
#938 2.1 van még -
#937 2.2-n ha hosszan nyomom a bekapcsolast, nalam van egy olyan h data network mode, ahol egy gombnyomasra ki/be lehet kapcsolni a mobilnetet. -
#936 Hmm... érdekes. Mindjárt utána nézek... rég volt már mikor kilőttem mindent :D -
#935 az nekem üres. -
#934 -
#933 Vagy ha véglegesen meg akarsz szabadulni ettől akkor:
Beállítások -> Vezeték nélküli-> Mobil hálózat ->Hozzáférési pontok neve
És itt törlöd az MMS kivételével az összeset ami még van. De vigyázz!!! Mert ezt követően egyáltalán nem lesz mobil adatforgalom semmilyen hálózaton. (Wifi természetesen megmarad) -
#932 APN droid-al be tudod állítani hogy felmenjen-e "fiuzetős szarra" vagy se.
APN Droid -
#931 azt hol lehet beállítani hogy 3g re ne futkozzon fel?
Vagy van olyna progi ami megkérdez mindig ha valami fiuzetős szarra akarna felmenni telo? -
Probatbicol #930 Ne ezt nézd, hanem a quake3droid-ot, az ha nem is könnyen de irányítható . Ha jól emlékszem az applanetről szedtem le. -
#929 Nekem sem. Tiszta vicc..... -
#928 ocseme lett, nekem mar nem kell :)
ez eddig 2/2-szer ebresztett ami egyelore jobb arany mint amit az iphone-nal tapasztaltam (2011 ebresztomizeria-lol).
amugy kivancsisagbol kiprobaltam a quake3 portjat rajta (itt van akit erdekel, sajnos csak fizikai gombokkal mukodne szoval iranyithatatlan), egy replayt lejatszva teszteltem, hangok nelkul szemre nekem kozel fix 60 fps-nek tunik, ilyet telon meg nem nagyon lattam. illetve iphone4-en az epic citadel (infinity blade) kinezetre megdurvabb, de azt direkt arra irtak, ugy azert konnyebb, ahogy neztem, ennek a telonak a gpu-ja is jobb az i4-enel, szoval ez is kepes lenne hasonlora is, csak hat android marketben sajnos nincs akkora uzlet (nem oda jarnak a sznobok vasarolni), meg sok a gyengebb telo, igy altalaban nem ehhez a vashoz igazitjak a jatekok grafikajat, ezert nincs nagyon meg ilyen jatek ra, pedig a vason nem mulik az biztos.. -
#927 Az ajfont megtartottad ebresztooranak? -
#926 Not found :( -
Soad999 #925 En meg mindig nemtudtam 2.2re frissiteni -.- -
#924 ugyan az. -
#923 nade ez tab-hoz van, nekem meg s-em van :) -
Landor #922 tessék -
#921 nah, lett ilyen telom, telenoros, frissitettem 2.2-re.
mondhatnatok par jo kis alap programot ra meg h mit erdemes buheralni rajta igy az elejen :) -
Landor #920 Titanium backup
-
stupido #919 Rootolás után milyen szoftverrel tudom a teljes rendszert backupolni?
És mivel lehet unroot-olni? -
#918 Ezen max 6 al tudsz irni mert kisebb mint a telo :D -
#917 mert 10 újjal gyorsabban ír az ember mint 2 hüvelyk újjal; részemről. -
Permissive #916 ez a fos miért jobb mint a telo bill-je? -
#915 :D -
#914 amúgy pasz._. -
#913 link
Géppel simán megy. Telonál meg párosul de nemtudom hol kell csatlakoztatni, mert csak annyit ir hogy nincs csatlakoztatva :( -
#912 Mutasd. Kiderítem hogy tudod megcsinálni.