Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es vki nemtud vmi flash playert ami megy 2.1-en is? Koszi
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
-tRs-Landor
-tRs-Landor
- Van-e valami olyan alkalmazás (gyanítom van, csak még nem találtam meg), mint a kódmemória néhány telefonon, azaz hogy különbözõ kódokat tárol egy jelszóval védett területen?
- Van-e olyan, aminek segítségével intranetre tudok csatlakozni, azaz látom az adott hálózat támogatott filejait? (Otthon mondjuk meg tudok-e nézni egy számítógépen tárolt filmet?)
És akkor hogy lehet kilépni az alkamazásokból?😊 Valamint igen jelszavasra gondoltam 😊
Köszi
Képek kódolása? Mármint jelszavas védelme, vagy mire gondolsz?
Köszi 😊))
Vagy 3G Watchdog-al meg mérni tudod a forgalmat. Esetleg Call Meter NG -vel érdemes még próbálkozni (magyarul is tud).
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ugyebár a hálózati jel erõsségét mutató kis ikon mellett mindig megjelenik az aktuális hálózat típusa (G=gprs, E=edge, Wifi=antenna vagy 3G=3G jelek)és ezek alatt két kis nyilacska, hogy mikor van le és feltöltés. Az a helyzet, hogy így kikapcsolt nettel is elég gyakran bevillannak az adatforgalmat mutató nyilacskák (zöld,piros) valamikor 5-10 msp-ig is. Na most ez mit jelent, hogy csak épp hálózatot keres vagy tényleg szipkázik valamit le fel a netre/rõl?
Ezt a Settings Profiles-t kipróbálom majd otthon. Remélem a Lite verzió is elegendõ lesz.
Ennél a LiIon akkunál nagyon kijön az a tény, hogy csak 2-3szori töltés után éri el a 100%os teljesítményét az akkumulátor. Most ezt tapasztalod.
"Arra tudtok valami megoldást hogy ne kiabáljon az éjszakába mikor feltöltötte az aksit?"
A Setting Profiles a program amivel nekem például be van állítva az, hogy otthon 00:00-08:00 között néma legyen a telefon.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
egyébként a háttérben való automatikus szinkronizálást is kapcsold ki, az drámain szívja az akksit.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Közben újratettem a telefont és most már emberes az üzemideje. pár napot simán kibír ha nem nyomorgatom össze. Nyomorgatás mellett 1, talán 2 nap is lenne, de ugye este megy a töltõre.
Szóval szerintem volt fent valami Widget vagy program ami szívta az aksit rendesen. Most 10 óra alatt jó ha 5-7%-ot merül (~140 óra/~6 nap wifi-vel, 2G-n). Így már azért kellemesebb. 😄
Arra tudtok valami megoldást hogy ne kiabáljon az éjszakába mikor feltöltötte az aksit? Csak mert hajnali 2-3 fele kiesek az ágyból mikor megszólal a jelzés hogy 100%-ra töltõdött. 😄 Némítani próbáltam de akkor is felzizeg, ami szintén hangos (fejemtõl 30 centire van az éjjeliszekrényen).
Rengeteg az a megadott készenléti idõ, lehet laboratóriumi környezetben a telefon alapfunkciókkal, minden szolgáltatást kikapcsolva talán elérné, csak ez nem életszerû. Nekem az tökéletesen elég, ha egy teljes napot kibír aktív basztatás mellett, mert éjjel úgyis megy a töltöre. Konnektor meg mindenhol van.
ami a médiascan problémádat illeti, azokba a mappákba, ahol ilyen fájlok vannak, de nem akarod, hogy betallózza, hozz létre egy .nomedia nevû fájlt, és másold be. így azokat figyelmen kívül hagyja.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-tRs-Landor
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Erre te jössz itt a müzliszelettel, én válaszoltam egy másikkal.
Aztán jössz a pampogással hogy kérjek egy 3310-est. Még értelme sincs! Vagy talán te ismersz olyan 3310-est ami ugyanazt tudja mint az I9000, csak nagyobb as akku ideje? Ha igen, akkor ne fogd vissza magad! Ha nem akkor meg nem kell lehurrognod, csak mert fel merészeltem tenni egy kérdést! Ha nem tudsz normális választ adni egy kérdésre, akkor inkább meg se szólalj!
Részemrõl a vita lezárva!
jóreggelt.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Létezik valami alkalmazás arra vonatkozóan hogy hálózaton keresztül nézzek filmet? Azaz: Hálón van egy "Filmek" megosztott mappa és azt telefonon megnyitni és lejátszani a benne lévõ filmeket.

-tRs-Landor