Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahogy nyomon tudom követni hogy mekkora adatforgalmat csinálok ?
az msn talk -ról mi a véleményetek?
Solten
Es vki nemtudja h a kepeket lelehet vhogy kodolni? Vagy mappat vagy vmit? Fontos lenne koszi ^^

En az e buddynak a progijat hasznalam nekem az jon be a legjobban. Neztem tobbet is de azok eleg gagyik voltak telora 😛

Aquir
nimbuzz pl

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kérdezném van msn a készülékre? itt nem a mobile.live.com-ra gondolok, hanem valami olyanra mint egy alkalmazás! rákattintok és valami hasonló jön elõ mint pc-n, tudjátok mire gondolok....😄
A mai világban nem lehet korrekt smseket írni?!?!? :S
Hát ugye nekem jelezte anno hogy mikor vált át 2. smsre, és ha átis váltott csak egy sms árát vette le!
whiskeyman
Pedig így van!

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Én kizártnak tartom, hogy ékezetekkel 160 karaktert enged!

Aquir
vagy nem láttad hogy kétszer küldi, vagy igazad van, de most ez van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de hogy hogy??? ez ennyire telefonfüggõ? a volt nokiámmal 5700 simán ment minden ékezetesen 160as sms:S
Aquir
max: ékezetlenül 160, ékezetesen 70

Sziasztok! kérdezném hogy nem lehet a telefonon olyan 160 karakteres ékezetes sms-t amit egy smsbe küldene el?? nekem mindenröl 2 kézbesítési sms jön,illetve 2x jelez, gondolom akkor kettõbe küldi el:S nem?
Köszönöm, a múltkor átsiklottam fölötte.

-tRs-Landor

Tud valaki olyan programot, amellyel a számítógépes hálózatot tudom a telefonról böngészni? Mondjuk gépen tárolt fileokat lejátszani, stb.
ez tulajdonképen csak egy öntapadós matrica
persze annál azért jóval több
www.zagg.com itt találsz több infót errõl
egyábkánt én vadásztam és méreteztem a telefonhoz ezt a képet 😊
tokot én nem akarok az eleje úgyis karcállló üveg

-tRs-Landor

Honnan vetted es mennyivolt? En is akarok venni majd vmi komolyabb tokot 😊 koszi

Solten
zsir

Saor Alba

na megjött a zagg invisibleSHIELDem 😊

-tRs-Landor

Hi! azt szeretném kérdezni hogy tudjátok-e mi az a mûsör memória? oda helyezi a letöltött cuccokat?jah igen és még annyi, h nem támogatja a Nokia Bh 503-at? végülis ezis csak egy headset 😊 csak mert nem találja:S lehet az a gond, h a régi telefonommal van párosítva? normál esetben levenném a párosítást és megnézném úgy, tehát nem kérdeznék ilyeneket, de sajna nemtudom, mert az egész kijelzõ tök sötét:S
ok! köszönöm😊
hali!
igen teljesen normális mert a többi hely a rendszernek meg progiknak kell.
Viszont vki nemtud egy olyan progit amivel a képeket lelehet kódolni? vagy esetleg van rajta alapból ilyen beállítás? a régi samsungomon volt...
Köszi 😊

Aquir
hm, biztos rá vannak pakolva a benne lévõ programok :p

Üdv! Vettem egy ilyen készüléket, és arra lettem figyelmes hogy ugye 8gb helyett 5,78 gb-s a telefon! Ez normális??
Sziasztok!Az lenne a kérdésem van-e a telóra olyan hasonló progi mint a ccleaner.

Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.

qetuol
igen de mindegyik forrás ugyanarra az egy "forrásra" vezethetõ vissza, ami egy orosz fan klub o.O

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Solten
Samsung Galaxy S: Túl az ötmillión

Nem rossz, persze nem meglepetes ez egy qrvajo keszulektol... 😊

Saor Alba

Solten
Tobb mint valoszinu hogy nem kamu, tobb forrasbol is olvastam mar a Galaxy S II specifikaciot, ja a kulso az nem 100% hogy ilyen lesz 😊 Ja es persze majd veszek is majd egyet... 😊

Saor Alba

qetuol
ja igen az kimaradt ha az 2000mAh

Magiszter
Képzelem milyen árban lesz... Amúgy akár még lehet valós is. Mondjuk én az akkumulátorára lennék még kíváncsi. Ehhez már halovány volna az 1500mAh.

qetuol
errõl mi a véleményetek? kamu?

galaxy s2 i9200:

4.3” 1280x720px Super AMOLED 2 display
2GHz CPU, 1GB RAM/4GB ROM
32GB of built-in flash memory, +32GB microSD card slot
8 megapixel camera with FullHD video recording
A-GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n
3.5 mm headset jack
Accelerometer, gyroscope, proximity and ambient light sensors
Android 3.0

és mindez 2011 elsõ felében

ezek a dolgok sztem függnek a fw-tõl is

-tRs-Landor

Nekem is gyengének tûnik.
Magiszter
Nálam semmi gond nincs vele. KB olyan erõs a wifije mint a laptopé. Talán egy kicsit gyengébb, de egy telefontól nem is várok többet. 4 falon át 20 méterre még van annyira ereje, hogy kapjam a leveleket, vagy megnézzek 1-2 oldalt.

Hali!
Nálatok milyen a wifijének a vétele? mert nekem elég gyengus... másik szobában volt a router is akkor is csak kb 50%os volt a jel erõssége, míg egyetemen órán XD srác simán tudott lapopról netezni míg a telóm is látta azt a hálózatot. Vkinek vmi tipp vagytapasztalat?😄 vagy ez normális?
Köszi

Köszi!
Magiszter
Hat igen. Jó lenne már a hivatalos FroYo! Fene a pofájukat hogy késik!

nekem a custom battery és a kinézet miatt van fõzöttem 😄

-tRs-Landor

jaja nekem is gyári van a samsung Kies-el raktam fel és jó 😛 csak kellene már a 2.2 😞 mert nincs a 2.1hez flash player :/

Magiszter
Nem értem minek fõzõcskéztek. Nekem gyári 2.1-em van és semmi baj sincs vele.

-tRs-Landor

jaszy
Sziasztok! net nélküli navit lehet tenni a telóra? Igo vagy valami más magyar nyelvüt?

én is az alapján csináltam

-tRs-Landor

köszi megnéztem de elmondod azért mi volt a menete annak hogy felraktad a jm5-öt?
A nokiaprogramok fórumán van egy dedikált Galaxy S ROM fórum

-tRs-Landor

szoval azt mondod nem érdemes majd az eredeti froyot hanem inkább a fözöttet kéne? Valamit nem tudsz nekem mondani ennek a menetéröl szoval hogy elöbb root aztán uj rom majd a lagfix?
Fõzött 2.1-es JM5öm van de én már megvárom az új fõzött 2.2-t 😊

-tRs-Landor