3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
Soad999 #1033 jah van ismerős a rendőrségnél meg a Tmobilenál is szal fel is hívom őket hamarosan :) hátha -
#1032 Tényleg. Felcseréltem; :s Rendőrség nem balfasz a dologhoz; csak nincs kedve ilyenekhez XD, ezért nem is keresi a dolgokat. Ha viszont van ismerősöd rendőrségnél stb. valahogy el lehet intézni hogy törődjenek a telefonoddal, mert önszántukból nem fognak.. Sajnos ez van. -
#1031 szerintem 1/1000000-re gondolt..
nekem is loptak el egy telomat nem olyan reg (e51), azonnal be lett jelentve, de a rendorseg sztem teljesen balfasz a dologhoz, hetek utan szoltak h semmire nem jutottak. ez tipikusan olyan dolog hogy vagy azonnal intezkednek profin (siman ki tudNAK nyomozni hogy pontosan mikor es nagyjabol hol volt a telo amikor utoljara halozaton volt), vagy soha. szerintem kb egyedul akkor talalnak meg az elkovetot, ha az ki se szedne a simet, at sem irja az imei-t es bekapcsolt telefonnal a lopas helyszinen varakozna ket hetet. -
#1030 Hát következtesd ki hány embernek lehet SGS-e a környező országokban amik érintik Magyarország határát + add hozzá a Magyar Galaxy S user-eket. -
Soad999 #1029 remélem =((
-
Soad999 #1028 akkor szted meglesz igaz?:D -
Soad999 #1027 köszi h segítesz a tolvajnak :) -
#1026 1000000/1 (azt hiszem reális voltam.)
Amúgy ez a mobilkövető hogy működik? ._.
Aktív adatkapcsolat nincs a telefonomon. se 3G ki lőttem az ilyeneket.
(és gondolom ezeken alapúl; vagy simán GSM hálozaton küldi az infót?)
Nem ismerem; világosítsatok fel pls. -
Soad999 #1025 az email címet elfelejtettem: [email protected]
@Landor Köszi :) most megyek a rendőrségre nem soká, és tényleg ajánlom mindenkinek h kapcsoljátok be a mobil követőt XD
Amugy vki nem tudja h mekkora az esélye annak h megtalálják?:) -
Permissive #1024 bocs, reset után -
Permissive #1023 viszont ha root után nem rakod vissza az efs-es mappát, akkor elvileg nincs ime száma a telónak:)
-
#1022 hogy működik a mobilkövető? Részletesen le írod? Hogy a címzetteknél be állítottam őket; és hogy szövegbe; és névnek mit célszerű be írni? 'ellopták a telóm bazdmeg' hasonló?:D -
Landor #1021 na ezért jó ha be van kapcsolva a Mobilkövető ;>
jah és tegyél rendőrségi feljelentést és majd az imei szám alapján elkezdik körözni a telót szval még vagy 1 hónapig ne tiltsd le az imeit
sok sikert! -
Soad999 #1020 Sziasztok!
Január 15.n Budapesten a tompa utcán (ramada hotelnél) ellopták a telefonomat (fekete galaxy s). Nyomravezető vagy megtaláló komoly pénzösszegre számíthat. Köszi
Többieknek sry h ideírtam de hátha látni fogja az illető vagy vki aki tud róla vmit... próba cseresznye -
#1019 valahogy visszatudom állitani kies-el a telefonomat 2.1-re ?:D...ugy h ne keljen hozzája ez a download mode...:@ -
#1018 sehogysem tudom előhozni ezt a 3gombso mode-t :S -
#1017 létezik olyan h nemtudok előhozni a download mode-t inditáskor? -
Permissive #1016 mezeskalacs februar 11 -
#1015 jon az ice cream, de galaxy s-re (hivatalosan) tudtommal meg nem mondta senki hogy jonne. gingerbread-rol is csak az indiai twitteren csiperegtek, de konkret idopontrol tudtommal azota sem volt szo.. -
Permissive #1014 hivatalos, ugyanis májusban már jön a "jégkrém":) -
#1013 Rootolni kell. -
#1012 sziasztok!tud vki linket adni a 2.2.1hez?..és a frissitéshez szükséges programokhoz? -
#1011 "1 hónap és jön a "mézeskalács"?
honnan ez az info? gondolom ez meg nem a hivatalos (mert igertek olyat is) hanem valami fozott? -
Permissive #1010 froyo 2.2.1 I9000XXJPU frissítés I9000XXJPY--re: 1200 pötty lagfix nélkül:)))))))
1 hónap és jön a "mézeskalács":)))))))))))) -
Soad999 #1009 Hali! En a hideitpro-t hasznalom. Ez elrejti a amit szeretnel es csak programon keresztul lehet hozzaferni. Pl kepek videok alkalmazasok.. :) -
phoenix1 #1008 Nagyon szépen köszönöm/köszönjük. -
stupido #1007 valaki tud segíteni a lentebb vázolt problémában? -
Permissive #1006 -
#1005 formatáláskor. :D -
Permissive #1004 rakjatok bele sd-kártyát, azt letudjátok védeni -
#1003 Hát ilyen gyárilag nincs; én néztem ilyen le kódolókat. App kódolókat( hogy ugye kóddal indíthasd el; léphess be mappába.) De mindet kitudtam játszani.__. -
adamcadmon #1002 Sziasztok!
Tegnap vettem egy Galaxy S-t és kerestem rajta olyan funkciót, hogy jelszót kérjen akkor, ha be akarok lépni egy mappába, de nem találtam. Nos az a kérdésem, hogy van e egyáltalán és én vagyok-e ilyen vak, hogy nem találom, vagy egyáltalán nincs? Ha, nincs van-e olyan alkalmazás ami ezt meg tudja oldani, ha igen, honnan lehet letölteni? Válaszotokat előre is köszönöm. -
Landor #1001 nálunk is nem egy, nem két csaj dolgozik... már rég nem férfi egyeduralom van a szakmában -
#1000 egyebkent ha van is ilyen, annak nincs semmi ertelme, mert az egesz os-t es annak kb minden egyes programjat kezzel torteno tapicskolashoz igazitottak. kb sehol nincs szukseg nagyobb pontossagra, ellenben multitouch-ra inkabb van, amit nehez palcikakkal megoldani :) -
#999 omg... -
#998 Itt is nőstény dolgozik a pult mögött; elég nagy szaktudással vágta a cuccokat. Néztem is hogy; nőstény ért a telefonokhoz? Meg egyebekhez; (úgy láttam - éreztem nem tapasztalatlanok.) -
Landor #997 na meg virsli :D -
#996 Na, mindig tanul valamit az ember: kapacitiv kijelzohoz is van ceruza.. Sorry, my bad.
(meg kesztyu is: link ) -
Landor #995 Szia. Nincs hozzá toll. Lehet venni hozzá. például -
#994 Hello, nincs hozza toll, de azt beszerezheti barmilyen iroszerboltban...