3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • Soad999
    jah van ismerős a rendőrségnél meg a Tmobilenál is szal fel is hívom őket hamarosan :) hátha
  • Vadnokedli
    Tényleg. Felcseréltem; :s Rendőrség nem balfasz a dologhoz; csak nincs kedve ilyenekhez XD, ezért nem is keresi a dolgokat. Ha viszont van ismerősöd rendőrségnél stb. valahogy el lehet intézni hogy törődjenek a telefonoddal, mert önszántukból nem fognak.. Sajnos ez van.
  • 5c0rp330n
    szerintem 1/1000000-re gondolt..
    nekem is loptak el egy telomat nem olyan reg (e51), azonnal be lett jelentve, de a rendorseg sztem teljesen balfasz a dologhoz, hetek utan szoltak h semmire nem jutottak. ez tipikusan olyan dolog hogy vagy azonnal intezkednek profin (siman ki tudNAK nyomozni hogy pontosan mikor es nagyjabol hol volt a telo amikor utoljara halozaton volt), vagy soha. szerintem kb egyedul akkor talalnak meg az elkovetot, ha az ki se szedne a simet, at sem irja az imei-t es bekapcsolt telefonnal a lopas helyszinen varakozna ket hetet.
  • Vadnokedli
    Hát következtesd ki hány embernek lehet SGS-e a környező országokban amik érintik Magyarország határát + add hozzá a Magyar Galaxy S user-eket.
  • Soad999
    remélem =((
  • Soad999
    akkor szted meglesz igaz?:D
  • Soad999
    köszi h segítesz a tolvajnak :)
  • Vadnokedli
    1000000/1 (azt hiszem reális voltam.)

Amúgy ez a mobilkövető hogy működik? ._.
    Aktív adatkapcsolat nincs a telefonomon. se 3G ki lőttem az ilyeneket.
    (és gondolom ezeken alapúl; vagy simán GSM hálozaton küldi az infót?)
    Nem ismerem; világosítsatok fel pls.
  • Soad999
    az email címet elfelejtettem: [email protected]

@Landor Köszi :) most megyek a rendőrségre nem soká, és tényleg ajánlom mindenkinek h kapcsoljátok be a mobil követőt XD

Amugy vki nem tudja h mekkora az esélye annak h megtalálják?:)
  • Permissive
    bocs, reset után
  • Permissive
    viszont ha root után nem rakod vissza az efs-es mappát, akkor elvileg nincs ime száma a telónak:)

• Vadnokedli
    hogy működik a mobilkövető? Részletesen le írod? Hogy a címzetteknél be állítottam őket; és hogy szövegbe; és névnek mit célszerű be írni? 'ellopták a telóm bazdmeg' hasonló?:D
  • Landor
    na ezért jó ha be van kapcsolva a Mobilkövető ;>

jah és tegyél rendőrségi feljelentést és majd az imei szám alapján elkezdik körözni a telót szval még vagy 1 hónapig ne tiltsd le az imeit

sok sikert!
  • Soad999
    Sziasztok!
    Január 15.n Budapesten a tompa utcán (ramada hotelnél) ellopták a telefonomat (fekete galaxy s). Nyomravezető vagy megtaláló komoly pénzösszegre számíthat. Köszi
    Többieknek sry h ideírtam de hátha látni fogja az illető vagy vki aki tud róla vmit... próba cseresznye
  • inter94
    valahogy visszatudom állitani kies-el a telefonomat 2.1-re ?:D...ugy h ne keljen hozzája ez a download mode...:@
  • inter94
    sehogysem tudom előhozni ezt a 3gombso mode-t :S
  • inter94
    létezik olyan h nemtudok előhozni a download mode-t inditáskor?
  • Permissive
    mezeskalacs februar 11
  • 5c0rp330n
    jon az ice cream, de galaxy s-re (hivatalosan) tudtommal meg nem mondta senki hogy jonne. gingerbread-rol is csak az indiai twitteren csiperegtek, de konkret idopontrol tudtommal azota sem volt szo..
  • Permissive
    hivatalos, ugyanis májusban már jön a "jégkrém":)
  • Vadnokedli
    Rootolni kell.
  • inter94
    sziasztok!tud vki linket adni a 2.2.1hez?..és a frissitéshez szükséges programokhoz?
  • 5c0rp330n
    "1 hónap és jön a "mézeskalács"?
    honnan ez az info? gondolom ez meg nem a hivatalos (mert igertek olyat is) hanem valami fozott?
  • Permissive
    froyo 2.2.1 I9000XXJPU frissítés I9000XXJPY--re: 1200 pötty lagfix nélkül:)))))))
    1 hónap és jön a "mézeskalács":))))))))))))
  • Soad999
    Hali! En a hideitpro-t hasznalom. Ez elrejti a amit szeretnel es csak programon keresztul lehet hozzaferni. Pl kepek videok alkalmazasok.. :)
  • phoenix1
    Nagyon szépen köszönöm/köszönjük.
  • stupido
    valaki tud segíteni a lentebb vázolt problémában?
  • Permissive
  • Vadnokedli
    formatáláskor. :D
  • Permissive
    rakjatok bele sd-kártyát, azt letudjátok védeni
  • Vadnokedli
    Hát ilyen gyárilag nincs; én néztem ilyen le kódolókat. App kódolókat( hogy ugye kóddal indíthasd el; léphess be mappába.) De mindet kitudtam játszani.__.
  • adamcadmon
    Sziasztok!

Tegnap vettem egy Galaxy S-t és kerestem rajta olyan funkciót, hogy jelszót kérjen akkor, ha be akarok lépni egy mappába, de nem találtam. Nos az a kérdésem, hogy van e egyáltalán és én vagyok-e ilyen vak, hogy nem találom, vagy egyáltalán nincs? Ha, nincs van-e olyan alkalmazás ami ezt meg tudja oldani, ha igen, honnan lehet letölteni? Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Landor
    nálunk is nem egy, nem két csaj dolgozik... már rég nem férfi egyeduralom van a szakmában
  • 5c0rp330n
    egyebkent ha van is ilyen, annak nincs semmi ertelme, mert az egesz os-t es annak kb minden egyes programjat kezzel torteno tapicskolashoz igazitottak. kb sehol nincs szukseg nagyobb pontossagra, ellenben multitouch-ra inkabb van, amit nehez palcikakkal megoldani :)
  • Solten
    omg...
  • Vadnokedli
    Itt is nőstény dolgozik a pult mögött; elég nagy szaktudással vágta a cuccokat. Néztem is hogy; nőstény ért a telefonokhoz? Meg egyebekhez; (úgy láttam - éreztem nem tapasztalatlanok.)
  • Landor
    na meg virsli :D
  • Solten
    Na, mindig tanul valamit az ember: kapacitiv kijelzohoz is van ceruza.. Sorry, my bad.

(meg kesztyu is: link )
  • Landor
    Szia. Nincs hozzá toll. Lehet venni hozzá. például
  • Solten
    Hello, nincs hozza toll, de azt beszerezheti barmilyen iroszerboltban...