Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

müxik, köszike 😊
qetuol
napi 150 perc.. O.o akkor te ilyen telefonsex biznisben vagy benne 😄D😄D

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

mflex
<#eljen><#papakacsint>

What about the forests?

MrSpock
Manapság tudhatnád hogy a telefont nem arra használják amire ki van találva.:-D Ez olyan mint a PC! Ott is nem az a lényeg hogy megveszed a cuccokat összerakod,jól mûködjön semmi baj,hanem alapkérdések egybõl. Meddig lehet húzni a procit,mennyi a tuning potenciál az alaplapban,és mit mutatnak a tesztek,és adjunk neki még több hûtést,sõt folyékony nitrogént!
Teljesen egyetértek veled,hogy minek belenyúlni,megcsinálták gyors,jól mûködik,ráraksz esetleg ami kell neked még,de az igazság az hogy az ember felét sem használja ki amit tud nyújtani. Síránkoznak a garancia miatt,meg hogy lefagy,stb..úgy kell nekik. Errõl szólnak tényleg a fórumok. Essünk neki majd mi jobbat,többet kihozunk belõle. Más egyáltalán örülne ha kezébe vehetne egyet,és vigyázna rá évekig.

Go Jeff Go!!!!

mflex
Prohardveren qrvára unalmasak már. Pörög a fórum rendesen, de állandóan a buherálásssal kapcsolatos, meg, hogy utána miért nem mûködik rendesen a telefon, nem bootol be, segítség, már bánom, hogy belekezdtem etc...

A legújabb, hogy tuningolják a telefon processzorát és arra verik, hogy kinek mutat többet a mérõ program. Szerintem ezek nem is telefonálnak, csak nagy ritkán. Minek húzni, hiszen alapból is gyors?

Persze mindenki úgy vágja haza a készülékét, ahogy csak akarja, semmi közöm hozzá, dehogy egy fórum csak errõl szóljon, már idegesítõ.

Más:

A telefon aksija elég jól bírja a strapát, nagyon sokat telefonálok vele (napi 150 perc minimum) és a wifi-n is csüng közben. Majdnem 2 napig bírja, azért az elég jó.

What about the forests?

a weboldal alján ott van hogy 'Nornál oldal', vagy valami hasonló 😊

-tRs-Landor

Vadnokedli
de viszont másnak, és a saját üzenõfaladra nem tudsz írni.(csak touch rol, vagy m röl.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
www.facebook.com/home.php?

(kérdõjel hozzá tartozik, ezt írd be. nekem nem ugrik vissza.

call meter ng magyar én is ezt használom.

Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.

HAli, nem tudjátok h lehet megcsinálni h a telefon a sima , böngészõs facebookot használja? ne pedig a touch facebookot erõltesse? nagy nehezen bejön a rendes, de aztán visszaugrik...
Köszönöm!
arra tippelnék, hogy azóta felraktál egy másik médialejtászót ami elvette a társítást az m3u kiterjesztésrõl.
szóval meg kellene nézni hogy mi van az m3u-hoz társítva. (guglizz rá, mert nemtudom melyik progi tudja ezt😊

-tRs-Landor

Köszi, ez gyors volt. 😊 Akkor lenne még egy kérdésem: Lehetséges, hogy programok elveszítik normális mûködésüket?
Régebben a médialejátszóm ismerte az m3u file-t (lejátszási lista), most pedig nem. Volt egy programom (talán ES player?), amit korábban felkínált audio lejátszásnál, most nem kínálja fel.
DroidStats

-tRs-Landor

Olvastam valahol egy olyan androidos programról, ami méri a hívásokat és a küldött sms-eket. Ismeri valaki?
jaszy
Értem, vagyis nem. Bár mind1 én nem nyúlok hozzá.

rendszergazdai jogosultásgokhoz való hozzáférés

-tRs-Landor

jaszy
Mit takar a rootolás? nem vágom 😊

Vadnokedli
hát én nem buherálom ennyire : oxdxd

mflex
A samsung bekeményített, körlevelet küldött minden szolgátatónak, ha rootolva lett a készülék, a garancia ugrott, mindezt azért, mert már így is 100ezres nagyságrendû a garanciás javíttatások száma, amibõl a telefonok több, mint 90%-ka buherálva lett.

Link

What about the forests?

mflex
Kösz, azért remélem, hogy NEM november vége lesz ez itthon...

What about the forests?

Solten

Saor Alba

Vadnokedli
szerintem is felejtõs a nulla lag...

az a 0 lag kicsit erõs... 😄
(csodát ne várjatok)

-tRs-Landor

Vadnokedli
nekem most valamit szoftver frissített a KIES... remélem itt lész.

mflex
Prohardveren írta az egyik srác, hogy Németországban már hivatalosan ott FROYO a KIES-ben, és már frissítette is.

Ez a csodálatos ország vajon bekerül még ma, vagy napok, hetek kérdése még? :@

Amit olvastam még, hogy szinte 0 lagg és gyorsabb is lett.

What about the forests?

mflex
November 11-et olvastam és még ezt...

Froyo is said to make Galaxy S’ application processing speed 2-5 times faster than the phone running Android 2.1.

What about the forests?

Vadnokedli
gondolom már elérhetõ, csak így "szopatnak" 😄 vagy még alakítgatják.

mflex
Jah, nálam is ezt írta, pedig tegnap még a legújabb szoftver van rajta, vagy mi a tkmet írt, akkor szerinted ez azt jelenti, hogy várható?

What about the forests?

Laney 3000
a Wave topikba én is ezt lõttem egy samu-iphone tesztet.

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

Vadnokedli
gondolom most nem véletlen van ez írva oda; ez szerintem olyan megvárattatós...xd

mflex
Egyébként lehetne frissíteni, van új szoft?

What about the forests?

Vadnokedli
AAAZ KOMOLY! mit ír ki a KIES?... "A készüléken üzemelõ verzió nem frissíthetõ." Answer; (a jó..&@{&@#}#&-d) ez most what?xd(nem aggódok.

Solten
<#eljen> Galaxy S 2-re majd benevezek.

Saor Alba

Vadnokedli
de, kapod a BANN-t jó éjt. Miért lenne baj? Csak jó.😄

mflex
Feltettem a motonav-ot, kifogástalanul mûködik, azonnal talált holda(kat) és nem veszíti el. Már többet nyüstölöm, mint az iphone4-et, bár mind a kettõnek megvannak az elõnyei meg a hátrányai, de a Samu talán egy picit be is elõzte. Hiába a 960X480-as felbontás, ha a samu kijelzõje élesebbnek és szebbnek tûnik, ha egymás mellett vannak. Az oldalakat hamarabb tölti be, ami nem semmi, mert a safari is gyors, de van ahol, a GS már rég letöltött mindent, a phone meg állt egy helyben. A phone egy árnyalatnyival gyorsabban dolgozik, ha valamit meg kell nyitni, szinte lagmentes.

A képe az iphone-nak jóval szebb, mondjuk nem csoda, mert igényes optika van benne. A HD videó mind a kettõnél hasonló minõségû, este az iphone nyer, mert van benne elég erõs fényforrás.

32GB kártyát tökéletesen és gyorsan kezeli a samu, a gyári füles egy hulladék, senheiserrel losslessben már élvezet hallgatni. A rádió legtöbbször monóban szól, de lehet csak én vagyok szar helyen.

A telefonálás közbeni hangminõség sokkal jobb, mint az apple készülékén, a hátlap nem ehhez a telefonhoz való, szerintem ezzel mindenki egyetért, olcsó szarokra is szál csiszolt valamit raknak. A samu extra könnyû az iphone-hoz képest, ez dicséretes, a fogása is jobb, bár néha többször fogom meg fordítva.

A fentiek alapján az iphone drága, vagy a samu olcsó, bár én 135-ért vettem az iphone-t ismerõs által, a samut meg 110-ért, mind a kettõ kártyafüggetlen, de az iphone, tudomásom szerint 200 felett van, hát annyit kurvára nem ér meg. Mind a kettõre rengeteg app létezik, és gondolom a frissítés még jobbat tesz majd a samunak, ezért az egyik legjobb telefon a piacon.

Remélem nem gond, hogy csináltam egy saját gyors tesztet a két mobilról.

What about the forests?

Laney 3000
beállítás kérdése...

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

mflex
"Frodo"-val, mivanmábazze? Samu aggódik már<#conf><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Jah 😊, de nem is kell az oda...(nekem)

What about the forests?

jaszy
Köszi! Le is törültem. Nem ment a net vele 😊

Ami érdekes a galaxynál hogy nem írja ki a mobilszolgáltatót a fõképernyõre. Másnál is így van?

Solten
Felesleges mindenfele task killer, task managerrel nezd meg hogy melyik alkalmazas eszi a memoriat es allitsd le ha nincs ra szukseged. Amirol meg nem tudod hogy mi, ne piszkald, val.szeg rendszer-taskok.

Saor Alba

jaszy
Hogy tudom a futó alkalmazásokat kezelni? Feltettem a Task killer-t de nem tudom hogy mûködik...
A futó szolgáltatások közt vannak dolgok amik nem tudom kellenek e, illetve hogy lehet letiltani, ha egyáltalán nem szükségesek.
wss Start service, oma drm sonfig sevice, Axt91me, sns service,
Ezek mik?

Kicsit szaggatva megy a menüben és 1-2 alkalmazásban néha a telefon.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Köszönöm!
A telegon nem támogatja a Nokia Bh 503-at? végülis ezis csak egy headset 😊 (és ha jól tudom a telefonon bluetooth 3.0 van, azaz támogatja a vezeték nélküli stereo hangátvitelt A2dp vagy mi a rövidítése! )csak mert nem találja:S lehet az a gond, h a régi telefonommal van párosítva? normál esetben levenném a párosítást és megnézném úgy, tehát nem kérdeznék ilyeneket, de sajna nemtudom, mert az egész kijelzõ tök sötét:S
Vadnokedli
Amúgy elvileg november végére legkésõbb megkapják az európai országok, vagyis hasonlót olvastam.

jaszy
Köszi! Várunk 😊

Vadnokedli
augbol lett okt. oktbol lett nov. novbol lesz dec. decbol lesz jan.

nov/dec

-tRs-Landor

jaszy
Mikortól frissíthetõ a telefon 2.2 re hivatalosan?
Nem találtam infót😊 Augusztusra ígérték!