3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#1073 lövésem sincs win7 esem milyen de xp vel is probáltam azzal se ment, meg most feltettem a drivert ugy se :( -
#1072 64 bites win7-emen nalam az istennek nem akart menni semmilyen verzioval, egy 32 bites gepen elsore ment minden.. -
#1071 usb drivert nem tettem fel, megprobálom.
Alapbol az van beálitva telon hogy kies el jtászadozzon ha bedugom neki az usb-t :D -
Probatbicol #1070 Samsung usb drivert feltetted?
A telefonon milyen usb mód van beállítva? Felteszi a kérdést, hogy hogyan akarsz csatlakozni? -
Landor #1069 kizárásos alapon ja.. kábel is lehet :-) -
#1068 Több gépen teszteltem :D
Esetleg kábel? -
Landor #1067 akkor vagy a géped szar, vagy a telefonod -
#1066 1.5.3 al meg 2.0-val -
Landor #1065 próbáltad már az új kiessel? -
#1064 gyári a rom, hibakeresés kikapcsolva. -
Landor #1063 beállításokba usb hibakerésés ki
főzött rom? -
#1062 feltettem kies-t bedugtam usb-t és nem történik semmi. telo kirja hogy castlakozva, tölti telot de kies nem lát semmit :(
Ötlet valakinek? -
#1061 "mellesleg, heteken belül itt a mézeskalács:)"
linkt -
#1060 megvan a megoldás :D -
#1059 nemtudok bejelentkezni a google fiokba...se ujjat csinálnni mindig ezt irja:
Can't establish a reliable data connection to the server
This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data serveces.If it continues,call customer care...mi a teendő? -
#1058 hát igen :D Tudom azért is linkeltem.... ide 3 hónappal később ér el minden... -
Permissive #1057 .."Minden bizonnyal heteken belül érkezhet a 2.2.1-es rendszer a Galaxy S-re"..
ja, kár hogy már vagy 3 hónapja van.
mellesleg, heteken belül itt a mézeskalács:) -
#1056 2.2.1 -
#1055 sima restart elég volt :) -
#1054 Jó lett! -
#1053 Én megpróbálom :) -
Probatbicol #1052 Vodafone-ra is van már frissítés, az új kies felajánlja, mondjuk én nem raktam fel -
#1051 Negatív. Froyót mondtak független készülékre. És hogy az otthon való frissítéssel járó károk után garanciát nem vállalnak. -
#1050 nem akkorra mondtak a 2.3-at? :D -
#1049 Amúgy van egy fejleményem.. Voltam megint szervizben; mert mondták hogy mostanra érkezik a frissítés. Be kérdeztem hát.., mi volt a válasz: Legalább 2 hét.
Tehát Február elseje...
akkor lesz 2.2... -
#1048 product code-tol fugg h engedi-e, a magyar product code-ek kozul hivatalosan csak a telenorosra van csak 2.2 tudtommal. nemhivatalosan persze van barmilyenre 2.2.1 :) -
eNorti #1047 Halihó,
A kérdésem az lenne, hogy a Kies nem frissíti a telefont Android 2.2-re? Mert már csinált egy frissítést, de azóta nem talál újat és 2.1-es android fut a telón.
Ha a kies nem oldja meg, hogyan tudom frissíteni az os-t 2.2-re? -
#1046 Olyan gondom van, hogy most kezdtem el rajta zenét halgatni.
Beolvasott anno egylistát, és most sd kártyára tettem fel még számokat és azokat nem látja a lejátszó sehogy, hogy oldjam meg hogylássa? -
#1045 a deisre hd szerintem tobbe kerul, tobbet er, ilyen szempontbol azzal jarsz jobban. egyebkent aksiban jobb az sgs, es a kijelzojet valamivel jobbnak mondjak, es van benne elso kamera ami a masikban nincs, ezeken kivul, osszessegeben elvileg jobb a dhd.
egyebkent nemtom mennyire tervezed hosszutavra, de elvileg nehany honapon belul varhato pl sgs utod (2magos procival) meg egyeb finomsagok. -
#1044 dizájür hádét vennék. -
#1043 Akkor dobj fel egy értmét :D Rosz választás nem lehet ebben az esetben :)
Max nem ide irogatsz majd :D -
tzjh89 #1042 T-mobile-nál veszem előfizetéssel, és forintra pontosan ugyan annyiba kerül (nekem) -
tzjh89 #1041 Sajnos nem tudom megnézni, de ipod touch kijelzőjét a 3.5colt pl. kicsillem azért néztem ki ezt a 2 modelt. -
#1040 SGS-t megveszed 110 ért azt meg 150-160 ért. majdnem ugyanaz csak az ára nem, amugy én is ezen vaciláltam :P -
#1039 ami pl meggondolando, hogy sokan mar az sgs-re is azt mondjak, hogy tul nagy, a deisre hd pedig annal is nagyobb, erdemes megnezni elotte h befer-e a zsebedbe pl :) -
#1038 HTC Néhol lassabb; Néhol jobb. Én szerintem a HTC-t venném. :D -
tzjh89 #1037 Hali
Okostelefont szeretnék vásárolni. 2 telefon közül szeretnék választani: Samsung Galaxy S vagy HTC Desire HD. Mivel ez SGS topik ezért kérlek írjátok le, h szerintetek miért ezt a készüléket vegyem!
A válaszokat előre is köszönöm! -
#1036 Független telórakra kijött már a frissítés? -
Soad999 #1035 nemrossz :>>> -
#1034 Rendőrségnél mond hogy Pedofil tartalom van a telefonon. Hátha nagyobb erőkkel keresik majd.