Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
újra indítás talán?:"D

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

elég béna vagyok, nekem se megy... mi az , hogy reboot?
Vadnokedli
ki is írja amúgy, reboot..

rtfm
reboot vagy widgetnek kell beállítani

-tRs-Landor

Italo4ever
@414

Szia, ezt a noled programot hogy kell beallitani,mert nalam egyelore semmit nem csinal.

thx

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Az ikonokat ki lehet cserélni, csak úgy simán, és ha igen, mivel?
Tehát nem akarok feltenni LPro-t mondjuk ez miatt, mert nekem egyáltalán nem jön be, meg nem is mûködik rendesen nálam ez a program :/

What about the forests?

köszi a gyors segítséget, megpróbálom :-)
Magiszter
Vadnokedli
nekem is E-51 em volt XD azt én is kamáltam benne..

Sziasztok!
Még új vagyok itt:-)
Kb egy hete vettem egy galaxyt és imádom.nokia e-51-et használtam és soha nem hittem, hogy "szerelmes "leszel egy telefonba :-)
Végig olvastam a fórumot és sokmindenre kaptam választ, de engem egy dolog nagyon zavar. Nem jelzi a nem fogadott hívásokat, meg leveleket fénnyel...Erre van valami megoldás?
Szép napot!
jaszy
baromi érdekes mert ma nem csinálta.

mflex
Ilyenrõl sem hallottam, olvastam még.
Nem telepítettél mostanában valami híváskezeléssel kapcsolatos programot, vagy bármi olyat, ami bezavarhat?

What about the forests?

jaszy
Sziasztok, olyan jelenségre lettem figyelmes hogy ha beszélgetésem után leteszem a telefont a kis zöld kagyló jel kint marad a bal sarokba, 1-2 perc mire eltûnik, de volt hogy 10 percig ott díszelgett, nem tudom sehogy sem "letenni" a telefont, hiába nyomom a bezárás gombot. Nem tudok hívni és engem sem tudnak amíg ez a jelenség fenn áll. Full eredeti softos a telcsi.

Vadnokedli
csináltál bekápot?(backup) úgy.

lamase
Van valakinek tippje hogyan rakhatom vissza a gyári firmwaret?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Vadnokedli
be perlem a samsungot. xd

Aquir
érdekes :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tudna abban segíteni valaki , hogy hogyan lehet egy hosszabb csengést berakni a jelzõhangok közé! Ha naptár bejegyzés idõpontjában ez szólalna meg !

mflex
Mármint az extension, ami nagyon jól jönne nekem.

01

02

What about the forests?

Vadnokedli
jó, dettó >_> :/

jaszy
nem találtam.

Aquir
ejnye még a #396 sem?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jaszy
Nem találtam mást. Végignéztem mindent, a tv beállítását is de semmi.

Vadnokedli
azt fel fogtam, csak azt hittem talán mást használsz.

jaszy
Ugyanazzal próbálkozom amivel te, de mint írtam nekem SEM megy!

Aquir
manualba tán nincs benne?

Vadnokedli
hogy van?:S el tudod magyarázni? meg hogy milyen irányító progit használsz? mertén a Samsung Apposat használom, és az ilyen wifis.

jaszy
Nekem úgy van, de nem megy.

Vadnokedli
elvileg Wi-Fi... kell egy lan kábel a teévébe a routerböl. vagy nem?

jaszy
Nekem is 2010 es a Samsung TV-m, 6000-es szériás led és nem viszi.

"chrome is csak 2.2-ön megy"

wtf? 😄

-tRs-Landor

Senki nem tud segíteni ??? 😞((

Galaxy S naptárába keresek olyan alkalmazást , aminél ha egy bejegyzést beírok és hanggal emlékeztet , akkor az addig szóljon ameddig le nem nyomom .

Korábban így használtam az elõzõ telefonomon és nagyon hiányzik a dolog !
mflex
Több dolog miatt is várom, az egyik a skype, mert 2.1 alatt nem jó, a másik a HD mp4 felvétel, a chrome is csak 2.2-ön megy, meg sok olyan program, ami 2.1-en nem jó, nem létszükséglet, de jó lenne már, ha nem húznák sokáig.

What about the forests?

Laney 3000
létszükséglet, vagy csak azért hogy "legyennekemisalegfrissebbFWrajta"?

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

mflex
Nooormális?

<#zavart2>

What about the forests?

CopyKing92
Rajta is van.. 1 honapja sincs gyartva a tv. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Aquir
csak 2010-tõl gyártott Samsung TV-k irányíthatóak, szóval elvileg jó hozzá

Vadnokedli
pontosabban.

LE37C650L1

Vadnokedli
de szinte biztos hogy tudja, csak nem vágom hol kell azt be állítani. a tv-n NA! :"D

talán nem tudja a TVd? 😄

-tRs-Landor

Vadnokedli
hogy tudok Samsung TV-t irányítani? nem találom a beállítást <_> telefonon már fenn van a remote cucc.

na ez a tuning téma már lepörgött ugyan így vagy másfél hónapja a nokiaprogramokon, aztán megelégelte az ottani moderátor és külön topikot kapitt a galaxy s tunningolás részleg :-D

-tRs-Landor

"2010 nov-dec"
igen, minimum hónap végére 😄D

-tRs-Landor

Vadnokedli
minimum ugye hónap végére itt a 2.2 ugye? 😄

Az elõzõ teló a SonyEricsson P1 gond nélkül tudta !
Na igen , de 1 évre nem lehet beállítani 200 ébresztést elõre ! Vannak külön naptár progik , azokat használja valaki ? Ha igen megnézné , hogy van -e ilyen beállításuk ?
Aquir
akkor ébresztést kéne állítanod, mert ha megnézed akkor biztos kiírja hogy elmulasztottad, az meg elég kell hogy legyen egy naptárba

Segítséget kérnék !

Galaxy S naptárába keresek olyan alkalmazást , aminél ha egy bejegyzést beírok és hanggal emlékeztet , akkor az addig szóljon ameddig le nem nyomom .

Korábban így használtam az elõzõ telefonomon és nagyon hiányzik a dolog !
mflex
Hello!

Csináltam pár HQ háttérképet, akit érdekel itt megnézheti és le is töltheti,ami a lényege, hogy nem a megszokott 960X800, hanem 1920X1600-as felbontásúak, ezáltal valami eszméletlenül néznek ki a háttérként a telefon kijelzõjén.

What about the forests?

mflex
Nem éppen<#nevetes1>, de tény, hogy sokat pofázok...

What about the forests?