Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reboot vagy widgetnek kell beállítani
-tRs-Landor
Szia, ezt a noled programot hogy kell beallitani,mert nalam egyelore semmit nem csinal.
thx
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Tehát nem akarok feltenni LPro-t mondjuk ez miatt, mert nekem egyáltalán nem jön be, meg nem is mûködik rendesen nálam ez a program :/
What about the forests?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Még új vagyok itt:-)
Kb egy hete vettem egy galaxyt és imádom.nokia e-51-et használtam és soha nem hittem, hogy "szerelmes "leszel egy telefonba :-)
Végig olvastam a fórumot és sokmindenre kaptam választ, de engem egy dolog nagyon zavar. Nem jelzi a nem fogadott hívásokat, meg leveleket fénnyel...Erre van valami megoldás?
Szép napot!
Nem telepítettél mostanában valami híváskezeléssel kapcsolatos programot, vagy bármi olyat, ami bezavarhat?
What about the forests?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
wtf? 😄
-tRs-Landor
Galaxy S naptárába keresek olyan alkalmazást , aminél ha egy bejegyzést beírok és hanggal emlékeztet , akkor az addig szóljon ameddig le nem nyomom .
Korábban így használtam az elõzõ telefonomon és nagyon hiányzik a dolog !
What about the forests?
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
What about the forests?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
-tRs-Landor
-tRs-Landor
igen, minimum hónap végére 😄D
-tRs-Landor
Galaxy S naptárába keresek olyan alkalmazást , aminél ha egy bejegyzést beírok és hanggal emlékeztet , akkor az addig szóljon ameddig le nem nyomom .
Korábban így használtam az elõzõ telefonomon és nagyon hiányzik a dolog !
Csináltam pár HQ háttérképet, akit érdekel itt megnézheti és le is töltheti,ami a lényege, hogy nem a megszokott 960X800, hanem 1920X1600-as felbontásúak, ezáltal valami eszméletlenül néznek ki a háttérként a telefon kijelzõjén.
What about the forests?