3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#1113 ehhez annyit tennek, hozza, hogy nem igy van, tehat ez igy ebben a formaban egy faszsag, amugy jot mondtal :D -
Permissive #1112 a 2.4-et hívják 3.0-lának -
Permissive #1111 viszont a sgs 2-nél már valszeg kiküszöbölik azt a gyártói hibát, ami miatt könnyen "törhető" az sgs, mellesleg mire nem elég Neked ez a teló? -
#1110 Azért az jó hogy ti már azt is tudjátok mi lesz az után aminél a kettővel előtt sem jelent még meg nálunk xD -
#1109 mar reg a 2.2.1-nel tartanak, annak is kb az otodik valtozatat csinaltak mar meg, csak basznak kiadni, csak nehany orszagban. ez a problema konnyen athidalhato nemi buheralassal. egyebkent 3.0 csak tablakra jon, telora nem, telora a 2.4 ice cream sandwich kovetkezik gingerbread utan. -
Landor #1108 míg te a nexusoddal ismerkedsz én már a galaxy s2-re várok -
#1107 Nah igen. Én is a szolgáltató független telefonommal még 2.1-el tökölök. Holott lassan jön a 3.0 is a világ többi telefonjára. Addigra talán a Samuhoz is eljut a 2.2, de azzal meg kitörölhetem. Az lenne a jó ha ki is hagynák a pékbe és rögvest a 2.3 (vagy mi) jelenne meg.
Nem, főzni (mosni, takarítani :D) nem fogok, mert nem rizikózom meg a garanciát, amíg még van. Ha lejárt meg már mindegy nem? :D -
#1106 Igen ez a baj; Legközelebb HTC-t veszek bszmmeg a számszungszáját.
Mármint érted; ott hamarabb jön minden javítás meg ott törődnek az emberrel :( :DDDDxdd
(Persze tudom hogy a Nexus S az samu.) -
#1105 en gingerbreadre varok :) -
#1104 Neked Nexus S-d van? -
#1103 érdekes, h ti a még a froyora vártok, mi nexus s tulajok meg már az ice creamre :DD -
#1102 nalam gyari van, de ha fozottet akarnek rakni akkor doc-ot raknek.. -
Landor #1101 A kollégám a steamet használja, de egyre több hiányosságra derül fény.
Én a doc's félét használom, az szerintem nagyon jó, főleg úgy, hogy az új rendszerben teljesen személyre lehet szabni, hogy mit főzöl fel! -
amdopteron #1100 még annyit szerinted melyiket érdemes felrakni??? -
amdopteron #1099 köszi széppen -
Landor #1098 romok itt
a kiemeltek mindegyike jó, és midegyikben van magyar.
2.3-ra nem érdemes várni. -
amdopteron #1097 halle kérdésem lenne!:)
Szeretnék felrakni valami másik romot a telefonra na már most magyar kellene van olyan ami nem a gyári samsung rom és magyar froyo.ba vagy darky.?
vagy várjak a 2.3 mézeskalácsos:)ra??? -
Landor #1096 Nem, az még szilárd halmazállapotú.
-
#1095 ha tőltés közben felmelegszik 58-59 fokra az gáz? -
#1094 Gameloft 3D-s játékok Hero Of Sparta, Assassins Creed.. stb :DD
Amúgy Barcode Scanner - Google Googles - Camera 360 Ultimate - 3G Watchdog(Ha van mobil interneted; és ha nem szeretnéd túllépni a keretet.) - Laser Level (:DDD) -
#1093 Köszi az infokat. Még olyan kérdésem van, hogy valaki állított össze egy 'must have apps' listát? Vagy szerintetek mik azok az alkalmazások, amelyek jobb, ha megvannak? -
Landor #1092 hja -
#1091 annyi esze azert ilyenkor lehetne h visszacsinalja mielott beviszi.. -
#1090 XDDDDD Az komoly :DDD -
#1089 Azt gondoltam, hogy garancia akkor bukó. De ezen kívül semmi? -
Landor #1088 kollégámnak múlt héten vonták meg a samsungban a garanciáját, mert függetlenítve adta le szervizbe -
#1087 Ok, köszi szépen!
Még annyi, hogy semmi hátrányom nem lesz, ha függetlenítem, ugye? -
Landor #1086 Technikailag először frissítened kell, utánna függetleníteni, mivel filerendszeres, szoftveres beavatkozás mindkettő. -
#1085 Sziasztok!
Vodafone-os vagyok, és nagyon jó áron hozzájutottam egy I9000-hez. Olyan kérdésem lenne, hogy Froyo-ra tudok-e frissíteni, miután függetlenítve lesz a telefon? Vagy először frissítsek, aztán meg függetlenítsem?
Előre is köszi! -
csabiurfi #1084 Szia.Lehet,hogy jó nekem de ettől sajnos még nemfog működni a skypem.Ha van erre megoldás azt szeretném ha megosztanád velem.S.O.S -
#1083 hivatalosan szerintem meg nem lehet. (de hivj fel egy szervizt ha biztosra akarsz menni) nekem telenoros van amire froyo volt mar hivatalosan, de csak egy eleg kezdetleges valtozat ami meg nem volt az igazi ugyhogy frissitettem a legujabb hivatalos fw-re (2.2.1-es alapu, JS3), ami itt hivatalosan meg nem lenne, ez mar nekem egyelore jonak tunik :) gingerbread lenne az igazi, de arra meg varni kell. -
#1082 Még mindig nem lehet független telót frissíteni?! Nem igaz már... -
#1081 Igen? Jó neked... Az új Galaxy-kat már 2.2-vel adják, vagy mi? -
csabiurfi #1080 Szia Nekem 2.2-es van gyárilag a telomon,de igy sem tudom használni. -
#1079 Mert a Skype csak Android 2.2-n megy... Várnod kell egy kicsit, aztán frissíteni a telód, és menni fog rajta a skype. -
csabiurfi #1078 Szerbusztok.sam.galaxym van.A kérdésem az lenne,hogy skypet töltöttem le az androidos rendszerből de nem működik a telefonomon.Segitségeteket kérem.Előre is köszönöm. -
#1077 itthoni fuggetlent hivatalosan sztem meg egyaltalan nem lehet, nem hiszem h szervizben lehetne.. -
#1076 KIES-en keresztül (biztonságosan) lehet már frissíteni a független Galaxy S-t? Félek a frissítéstől, nem igen merem... Lehet, hogy inkább beviszem szervízbe. -
#1075 gondolom felajanlja, de ellenorizheted manualisan is gondolom.. en ketszer frissitettem ott es minden megmaradt, sztem inkabb csak azert irjak ki h ha valami balul sul el, ne vesszen el fontos adatod, szoval ami fontos azt azert erdemes lementeni elotte. android portalra passz. -
broker88 #1074 sziasztok!
megint jövök a hülye kérdéseimmel :-)
Ha majd egyszer lehet frissíteni, akkor a kies automatikusan felajánlja? Én t-mobileos vagyok. Valamint azt írja ha rákkantittok a frissítésre, hogy mentsek minden fontos dolgot...ez mit jelent? Mindent legyalul?
Más. Szerintetek melyik a leghasználhatóbb és hasznosabb android portál itthon?
Köszi
Üdv,