Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig nálam egész éjjel arccal felfele van az éjjeli szekrényemen. Sõt törölgetni is pólóval, vagy éppen farmerral szoktam, mikor mi van kezem ügyében 😄 Nem használok speciális célszerszámot a takarításához.
Tûvel próbáltam óvatosan piszkálni, de nem lehet, aztán kitaláltam a nagy eszemmel 😄D, hogy a legkönnyebb onnét kiszedni a porszemeket.
A fotópapír pont akkora, hogy belefér, szóval tépsz egy kis darabot belõle, az élével beleilleszted és csak szépen végig tolod rajta, könnyen kitolta ezeket a szarokat. Nem értem, miért nem lehetett normálisan megtervezni, hogy "faltól falig" illeszkedjen a széléhez. A hülye apple miért tudta megcsinálni? cöhh
What about the forests?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
-tRs-Landor
Kellene egy ilyen.
http://www.eisa.eu/award/53/european-smartphone-2010-2011.html
-tRs-Landor
-tRs-Landor
What about the forests?
Mivel az irodámban macpro van, ezért az iphone a legjobb és egyszerûbb a szinkronhoz, és csak a üzleti ügyfelek tudják a számot.
A másik családi telefon, és ezt csak a szûk család ismeri.
Sorry a nagy képért, rakhattam volna linkbe is...
What about the forests?
amúgy nem értem mi szükséged van 2 ilyen telefonra?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
What about the forests?
-tRs-Landor

What about the forests?
Köszi!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
What about the forests?
-tRs-Landor
- Bemegyek melóba megnyomok egy gombot/widgetet és automatikusan benyomja a munkahelyi proxy-t a wifi kapcsolatokhoz (ne kelljen állandóan kézzel írogatnom).
- Hazamegyek, megnyomok egy gombot/widgetet és automatikusan kiveszi a proxy beállításokat.
Illetve ha ez nem megoldható akkor olyan proxy kezelõ program kellene ami tudja használni az IE-bõl ismert "automatikus konfigurációs fájl"-t, ami http://gipszgéza.térdekalácsa/ráncos.dat formában van.
Elõre is köszönök minden segítséget!
van az S-hez valami normálisabb használati útmutató? Nem jövök rá, hogy a névjegyhez, hogy tudok hozzárendelni e-mailt, titulust stb...Emlékszek a nokia 6300-hoz is háromszor ilyen terjedelmû használati volt 😞
-tRs-Landor
-tRs-Landor
egyébként az applanet nincs fent én az appbucketet használom 😊
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
<#nyes>#nyes>
What about the forests?