Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Nekem se 😊

Pedig nálam egész éjjel arccal felfele van az éjjeli szekrényemen. Sõt törölgetni is pólóval, vagy éppen farmerral szoktam, mikor mi van kezem ügyében 😄 Nem használok speciális célszerszámot a takarításához.

Vadnokedli
nekem egyáltalán nem gyûlik ott semmi se 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

mflex
Na, egyvalami felcseszte az agyamat, mint írtam naponta egyszer áttörlöm a telefonokat, mivel eleve minõségi karcmentes üveg van mind a két telefonban, secpec alatt csillognak, viszont a Samsung-nál az üveg szélénél hagytak egy baxott pici rést, éppen belefér egy tû. Szóval ott rendesen gyûjti össze a port, legalábbis nálam ez volt, a kijelzõ csillivilli, körülötte meg a hányadék porszemcsék, amint az a lenti képen is látható, hogy mirõl zagyválok.

Tûvel próbáltam óvatosan piszkálni, de nem lehet, aztán kitaláltam a nagy eszemmel 😄D, hogy a legkönnyebb onnét kiszedni a porszemeket.

A fotópapír pont akkora, hogy belefér, szóval tépsz egy kis darabot belõle, az élével beleilleszted és csak szépen végig tolod rajta, könnyen kitolta ezeket a szarokat. Nem értem, miért nem lehetett normálisan megtervezni, hogy "faltól falig" illeszkedjen a széléhez. A hülye apple miért tudta megcsinálni? cöhh

What about the forests?

Vadnokedli
mér ne férne? ha nõi gatyát hordasz akkor nem mert abból ki lóg. XD

el

-tRs-Landor

LoSA
Srácok, gyönyörû ez a telefon... De nem túl nagy (tudom, hogy a kijelzõ miatt ilyen), de elfér a zsebbe?

Magiszter
Nem problémát akarok, csak azt hogy ha otthon be van kapcsolva a gépem, és a telefon wifi-re van csatlakozva akkor leszinkronizálja a fényképeket és a videókat amiket rögzítettem. Ne nekem keljen FTP-znem rá, vagy adatkábellel vacakolni.

Vadnokedli
hát ha a problémát akarod veséstül hajrá 😄

Magiszter
Tud valaki olyan megoldást a telefonhoz, hogy WIFI-n automatikusan leszinkronizálja a frissen fotózott képeket/videókat a géppel?

Kellene egy ilyen.

Vadnokedli
amúgy nekem is így van😄

én semmit😊 be a zsebbe, és mire megint elõveszem tiszta😊
Azt láttátok, hogy a Galaxy nyerte a 2010-11 es Eisa díjat smartphone kategóiában?

http://www.eisa.eu/award/53/european-smartphone-2010-2011.html
én a pólómat szoktam használni 😄

-tRs-Landor

úgy értettem a képek készítése elõtt...

-tRs-Landor

mflex
Én egy sima (essilor crizal) szemüveg törlõkendõt használok, sec pec alatt tükörfényes lesz tõle.

What about the forests?

mflex
Az egyik teljesen üzleti, minden fontosabb dolgom azon van.
Mivel az irodámban macpro van, ezért az iphone a legjobb és egyszerûbb a szinkronhoz, és csak a üzleti ügyfelek tudják a számot.
A másik családi telefon, és ezt csak a szûk család ismeri.

Sorry a nagy képért, rakhattam volna linkbe is...

What about the forests?

Vadnokedli
milyen törlõ kendõt ajánlasz?😄 vagy ajánlotok? kinek milyen van?: oxd

whiskeyman
feltétlen be kellett rakni 2 db 7 megás képet...<#levele>
amúgy nem értem mi szükséged van 2 ilyen telefonra?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

mflex
Te is tudod, hogy milyen telefonok ezek, ha rászarik a muslinca az is meglátszik rajtuk, ezért úgy vagyok vele, hogy naponta egyszer áttörlöm, utána hívnak, email etc, és már is úgy néznek ki, mint az okádék! 😊

What about the forests?

mondjuk elõtte letakaríthattad volna õket... <#vigyor5>

-tRs-Landor

mflex
Itt van csináltam két képet a telókról, aki nagyítóval vizsgálja az iphone4 pixeleit, annak csak gratulálni tudok, most is azt mondom, hogy a samu ha nem is sokkal, de szebb a képe, bár az iphone többet van nálam mostanában.

What about the forests?

köszi az infót, de ezt kaptam a telefonhoz gyárilag is. Tudja valaki, hogy lehet a névjegyekhez rendelni több számot, infókat, mailt stb..
Köszi!
Aquir
2010 után gyártott tv-nél lehet, és aszondják nem találtak róla leírást, de interneten biztos fennvan

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vadnokedli
valaki vágja hogy tudom kapcsolgatni a TV-met telefonnal? valaki rá jött már?://

mflex
Úgy néz ki:

What about the forests?

mflex
Tegnap már a Románok is megkapták hivatalosan (ismerõssel beszéltem), az unió legokádébb országa vagyunk ilyen szempontpont(okból), meg egyébként is. Elméletileg 3 napon belül ide kellene érnie a Samsung infója alapján, gyakorlatilag nem fogadnék rá.

What about the forests?

december 😄

-tRs-Landor

jaszy
Valaki td már valami hírt a 2.2 rõl? Mikor lesz?

A Samsung honlapjáról letölthetõ. Innen
Magiszter
Noh én most egy olyan programot keresek amivel proxy profilokat lehet állítani. Azaz:
- Bemegyek melóba megnyomok egy gombot/widgetet és automatikusan benyomja a munkahelyi proxy-t a wifi kapcsolatokhoz (ne kelljen állandóan kézzel írogatnom).
- Hazamegyek, megnyomok egy gombot/widgetet és automatikusan kiveszi a proxy beállításokat.

Illetve ha ez nem megoldható akkor olyan proxy kezelõ program kellene ami tudja használni az IE-bõl ismert "automatikus konfigurációs fájl"-t, ami http://gipszgéza.térdekalácsa/ráncos.dat formában van.

Elõre is köszönök minden segítséget!

sziasztok!
van az S-hez valami normálisabb használati útmutató? Nem jövök rá, hogy a névjegyhez, hogy tudok hozzárendelni e-mailt, titulust stb...Emlékszek a nokia 6300-hoz is háromszor ilyen terjedelmû használati volt 😞
nem azok ütik egymást sajnos..

-tRs-Landor

Vadnokedli
akkor passz : o lehet azokat amiket a marketröl szedtél azok megtalálhatóak az Appbucketen és akkor üti egymást a kettõt? vagy ez nem lehetséges?😄

nem. azokat a programok sem látszanak amiket a sima marketról szedtem.

-tRs-Landor

Vadnokedli
akkor valószínû azért, szerintem. 😄 mert nálam is így van Applanetel, de appbucketet meg nem ismerem. lehet ugyan az van vele mint Planetel. 😄

ja igen, azt nem írtam, hogy az alap marketben nem mutatja.
egyébként az applanet nincs fent én az appbucketet használom 😊

-tRs-Landor

Vadnokedli
az alap market? és fent van az Applanet? amúgy azért mert amit Applanetröl szedtél az nálad nem elérhetõ a sima marketböl( meg senkinél se.).

Azt nem tudja valaki hogy marketban a Downloads résznél miért mutat csak egy fél tucat programot?

-tRs-Landor

miért kínszenvedés a GPS-t használni? 100ból 95x nem találja meg magát a készülék, ez normális?
azt is kérdezhetném h mit ajánlotok Geocachingelésre?
Hi 😊 Maps-ba h tudok koordinátákat beütni? vagy betudok egyeltalán? és jól látom h nincs google earth a galaxyra?:S
ja jó....legalább nem állok neki megtanulni 😊
..ha tudnál programozni, akkor SE lehetne megoldani ;D

-tRs-Landor

ja...ha tudnák programokat írni jó lenne 😊
Vadnokedli
idk, de az is egy jó dolog lenne.. 😄 írd meg rá a progit és küdjed:oxd

na el is távolítottam róla ezt az alkalmazást...szép ez a telefon, talán tulságosan is, hogy ilyen gagyi ikonok mozogjanak rajta :-) Nem értem miért nem a bal gomb villog pl.
ok, megcsináltam megint és minden jól mûködik 😊
újra indítottam és kitettem a képernyõre. ha megnyomom az ikont, akkor kijön rá 4 színes kis négyzet, talán így van aktiválva, de semmi....
mflex
Beállítod amit szeretnél settings-ben, ezután újraindítod a telefont, az asztalra kiteszed a noled widget-tet és ráböksz, tádámm és öntudatra ébredt.

<#nyes>

What about the forests?

Vadnokedli
vagy érintsed meg hosszan a képernyõt és Widgets és noLed