Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
A leírással amit linkeltem elvileg gyári állapotú lesz belõle. Ha az után szarakszik, az szerintem hardveres gond, és egyedül a szerviz segíthet. Ha garis, pláne vidd szervizbe.

Regards,

Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?

2430mAH
vagy
2500mAH

Igazság szerint semmi tapasztalatom hogy ezek az után gyártott aksik mennyire bírják illetve meddig élnek. Bár az elsõ (2430mAH) ahogy látom Japánban készült, gyanítom hogy olyan rossz nem lehet.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Vadnokedli
Mennyi probléma, CSC helyére miért nem engedi berakni a CSC-t? HÁH. na ez a kérdés, köcsög odin. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
Feltettem legutolsó TMH-s romot hivatalosat, de picsafüst. újraindulgat folyamatosan sajnos.

Vadnokedli
Én ezt nem vágom, de nem találok letöltést JVT-hez (TMH ugye. sõt semmiféle TmobileHungary-s FW-t se találok sehol, hol vannak ezek a régi samfirmware os listák?..)

Na jó meg van.

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
Csak az a baj nem találok hivatalosat, mióta nem a régi a samfirmware, ha tudnál, tudnál nekem linkelni ide egyet? (sajna mióta nincs telóm netezni se nagyon tudok hogy utána járjak és spec most is dolgom van. )

skinnyman
Szerintem akkor szabadna csak kérnie kódot ha nem független a teló és olyan simet raktál bele amit nem használhatnál. Visszatehetsz rá egy hivatalos tmobileos szoftvert, ha azzal is szar, passz, gari.

Regards,

Vadnokedli
Ötlet? any1? 😄 Vennem kell kódot?.. 😄

Vadnokedli
És ugye megakad ennél a kódos szarnál alapból a telefon, szóval ahogy néztem olyan unlock cucc nincs amit így lehetne csinálni.

Vadnokedli
Nem. T mobájlos.

skinnyman
Kódot? Nem volt függetlenítve?

Regards,

Vadnokedli
Na megcsináltam újra indult. És most valami kódot kér. wtf? JVU-t pattintottam fel rá mindennel.

Vadnokedli
megpróbálom, ha jó is lesz ha meg is javul én ezt eladom, 40 ért ellehet passzolni? 2 akksi 2 hátlap stb extra. 😄asfd

skinnyman
Igazabol eleg ha 3 van benne, a pit mindig az 512-es kell legyen.
az ujabbak csak 1 fajlosak jah de pl a JVT, JVU 3 fájlos

Regards,

Vadnokedli
csak már nem találok ilyen régi 4 fájlosokat. samfirmwaren spec

skinnyman
4fajlos teljes rommal flasheld (amihez tartozik kulon csc es modem is), repart bepipa, pit mindig 512-es legyen

Regards,

Vadnokedli
Valaki help? 😄 inkább veszek akkor egy S2-t ezt meg meg csináltatom és eladom.

Vadnokedli
Ugyan ezt csinája, re-part. + pda és ugyan ez...cwm et behozza, ott van valami esélyem?cm et esetleg? vagy valami? Kernel?

Tökéletes, köszönöm!

Vadnokedli
803/513/512 pit? Annyit ír 512 re SetupConnection.. semmit csinál <#idiota>

Vadnokedli
Hogy kell repartícionálni? nemmegy. shit.

skinnyman
Ha repartos odin után ugyanazt csinálja, az tuti nem szoftveres hiba lesz szerintem.

Regards,

Vadnokedli
Ez vicc? Factory resetelni akartam nagy nehezen bejutottam CWM-be erre valami kódot kér, HE?! 😄

Vadnokedli
Na most már valami Telefon között sárga felkiáltó jel és egy számítógép. jelecske is feltûnt. <#idiota> wötöfö

Vadnokedli
Na fasza, feltettem egy régebbit 2.3.6 ost odinnal hátha, ugyan ezt csinálja csak a Galaxy S logóval 😄.. amikor így beúszik, csak már hangja is van.. ÁÁÁ

Vadnokedli
hogy?<#idiota>

Vagy rá flasheled 😊

Vadnokedli
Max Odinnal tudok talán Download módba. régebbit.

atila4
Tegyel fel egy masik romot.

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Vadnokedli
Kérdés, miért nem mûködik a telefonom, épp böngésztem az interneten, egyszer csak kikapcsolt, fekete képernyõ. Most újra indulgat minden 30 másodeprcben és csak addig jut Galaxy S Cyanogen (mod) Akksit is cseréltem már. Semmi, Revovery be se lehet bekapcsolni a kombinációval, se viszont Download módba bekapcsol.

Plusz ha kikapcsolt állapotban töltõre rádugom, ugyanúgy ki-be kapcsol a kép és nem jelzi hogy töltõdik. 😄

Vadnokedli
nem érdemes semmi félélt feltenni, csak figyelj hogy megbízható apk-t telepíts.

Üdv
nekem van egy samsung galaxy s2
kérdésem a következõ hogy érdemes e valami virus irtót feltenni vagy nem ??
Ha igen akkor melyiket ajánljátok mert ebben még új vagyok.
Elõre is köszike.
kelly1
S1-hez kellene valami új rom, 2.5 van rajta de nem igazán stabil, tudtok ajánlani valamit?

skinnyman
Szerintem nyugodtan felteheted az aktuális legfrissebb CM9 nightly-t, elvileg közeleg az elsõ RC belõle és azt követõen a stabil változat, már elég stabil. Ha pedig valami miatt nem jön be, egy friss CM7-et (CM7.2 RC3) is megpróbálhatsz.
BLN: Az alsó gombok világítása mint eseményjelzés gyárilag benne van a CM-ekben, de asszem nem a BLN-t használja.

Regards,

Igen és android platformra házilag írtak egy IGO-t 😊

volt egy galaxy spica-m pár éve.
Ahhoz gyárilag adták az official IGO-t.

Aha. És te melyiket ajánlanád? Ha nekem inkább a gyorsaság, egyszerûség és stabilitás a fontos, akkor a 7-est, ugye?

A másik kérdésem, hogy a CM romban van BLN mod (back light notification)? A BLN control nevû apphoz ez kell. Ez az egyik legfontosabb feature amit használok a darky romban, fontos lenne, hogy ez legyen. Elõre is köszi a választ.

skinnyman
Hivatalosan nincs. Nem hivatalosan van egy kiszivárgott változat, sõt asszem több is, de ezeket hivatalosan - ahogy én tudom - sosem adták ki.

Regards,

Ha nem lenne igo androidra belese mernék gondolni hogy akkor mit telepítettem a telefonomra 😮 Amúgy egyszerû, valószínûleg még nem adtak ki 1280x720 as felbontású igo-t.

skinnyman
Hivatalosan asszem még nincs igo androidra, ezért ha egyik változat se jó rá, nem hiszem h különösen lehet bármit csinálni, hacsak nem hekkelik meg valahogy ügyesen az xda-s gyerekek.
Viszont hallottam valami olyat hogy hamarosan hivatalosan is jön, akkor pedig szerintem biztosan támogatva lesz az a felbontás is.

Regards,

Morphin
Tegyél fel egy tört Sygic-et...teljesen jó, hanggal navigál, pontos stb stb.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Hello sztem nem nagyon ide tartozik bár samsung na mind1 azért leírom😄
Vettem egy galaxy s3 rászeretném rakni az igot de a 800x480 Felbontásut ha felrakom akkor kisseb azt vágom hogy nem ehez van de hogy lehet átírni a felbontást az igonak??valaki nem tudja véletlen??

atila4
Egyszerûbb ha vesz egy újat 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

skinnyman
Az a baj, hogy az elõlappal egyben van az egész kijelzõ így az egészet cserélni kell

Regards,

Kenny85
fúú... 😄
ahogy nézem ebayen 100 dollárból megvan kb..de vaterán is találtam 28-29-ért.

Vadnokedli
41 ezer, azért még mindig jó árban van.. 😄

atila4
Rosszat linkeltem! Itt van!

atila4
Itt találni fogsz

Kenny85
Srácok, galaxy s-re mennyibe fáj egy elõlap, mert sikerült bepókhálóznom az éjjel :\