3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
ba32107 #3634 Az enyémbe is normál sim kell -
#3633 hm ja abba sima kellet, de van ahol azt is írják hogy micro, érdekes. -
#3632 nna de nem hiszem, hogy 6 éve a Pannon árult volna Micro SIM-et.. sőt, még a világon sehol sem volt akkor Micro SIM :D Rendes SIM ez hidd el, ugyan ez volt a NOKIA N82-őmbe is ez előtt -
#3631 sima sim a micro sim is alakra :D -
#3630 há bammeg erre még nem is telenor van írva, hanem pannon, most szedtem ki belőle :D Micro SD hely van benne, de Micro SIM ebben nincs, csak sima SIM -
#3629 az érdekes mert nekem Micro SIM et kellett bele raknom mert nem volt jó bele a régi. Lehet régóta mikro sim ed van? Kérdezdmeg a tfosban vagy ahol vagy. :D -
#3628 Galaxy S1-em van most, abba a sima régi kártyám van benne, amit még 5-6 éve kaptam -
#3627 Bemész Tmobileba vagy rák tudja és kérsz egy mikrót, Milyen telód volt előtte? mert SGS be is micro kellett. -
#3626 sziasztok! ma vettem egy Galaxy S3-at, holnap szállítják ki. Most olvasom, hogy ebbe micro SIM kártya kell... nna most hogy oldjam meg, ha meg szeretném tartani a régi SIM kártyámat? vagy csak úgy tudom, hogy veszek új SIM kártyát? a telszámomhoz ragaszkodnék -
#3625 N7000OXALPY- ezt érdemes lehet felrakni? Azt írja OPEN GERMANY offical rom a SamFirmwareről. -
ba32107 #3624 Okés, köszi, nem tudom mikor lesz rá időm megcsinálni, de lehet hogy kérdezek majd még. -
#3623 Tehat akkor nem lesz gondom hogy Tmobileos a cucc ugye c: ? -
#3622 Hivatalosan nem mind1, egyébként simán felrakhatod ha a telefon model típusa stimmel. -
Robi546 #3621 Okés,köszi. :) -
Gibor #3620 Hozzátenném ezek mind játszhatóak internet kapcsolat nélkül. -
Gibor #3619 Ha autóversenyzést kedvelitek a legjobb választás a GT Racing Motor Academy, ha lövöldözni szeretnétek akkor a Modern Combat 3 Fallen Nation-t ajánlom. -
Robi546 #3618 Oké,köszi az is jó. :D Amúgy nekem olyan kéne hogy haverommal tudjam online játszani telefonon tehát például olyan Akció Online kellene és például nem olyan mint a Farm Ville vagy Crime City (Facebookon ha ismered.) -
#3617 nem, ezek wifisek. a Dungeon Defenders kivételével csak online tudsz játszani. :D -
Robi546 #3616 Ja ok :D De ezek olyanok hogy nem kell hozzájuk internet csak Bluetooth? -
#3615 Ezek ilyen farmolós MobileMMORPG-k :D.. van még a Dungeon Defenders, de ahhoz egy jobb HW kell. minimum 1ghz-proci 512 ram (de még így is akadozik/akadozott sgs-en anno.) -
Robi546 #3614 értem,köszi. -
#3613 De elvileg a SamMobileről, eredeti hivatalosat raknék fel, onnan T-Mobileos létemre bármelyiket felrakhatom? -
#3612 Space Time Studios összes játéka kb: Pocket Legends, Star Legends, meg valami vámpíros szarság. :D -
Robi546 #3611 Üdv!
Azt akarom kérdezni hogy SGS Plusra van/létezik olyan játék hogy multiplayeren tehát többjátékos mód van és Bluetoothon vagy Wifin keresztül lehet játszani haverokkal. Választ előre is köszi. -
#3610 Hát azt senki sem tudja garantálni szerintem, hogy egy akármilyen custom rom-on nem lesz semmilyen gond, szóval nyilván olyat érdemes felrakni amit sokan használnak és amivel meg vannak elégedve. Egy rosszul összerakott rom sem tudja teljesen tönkretenni a telefont szerintem kb soha, de azért jobb nem kísérletezni mindenféle noname tákolmánnyal. -
#3609 Én előtte egy Odin-os 3 fájlos romot flashelnék reparttal a biztonság kedvéért, de valszeg anélkül is jó lenne amúgy. Pl a JVT jó kiindulási alap.
Itt vannak gyári fw-k
Pl ezt ha 3 fájlos:
I9000XXJVT 2.3.5 2011 September I9000OXAJVT Open Europe
Itt pl találsz leírást az odinos frissítésről -
#3608 Csak annyi a kérdésem, samMobilerol bármilyen verzsönt felrakhatok nem? Nem lesz vele gond, nem lesz brick, nem kér majd unlock kódot?(mert T-Mobileos vagyok.) -
ba32107 #3607 Sziasztok. Ha Cyanogenmod-ra szeretnék váltani DarkyROM-ról. Szerintetek nyugodtan ráhúzhatom a Darky-ra, vagy előtte állítsam vissza egy gyári romra a telefont? A C. oldalán ezt írják:
"If the Galaxy S has been rooted, unlocked, etc. through steps other than the method described above or running a custom ROM other than CyanogenMod and you are having issues flashing or booting CyanogenMod, it is recommended the Galaxy S be returned to stock & start over with the full instructions provided above."
Szóval nem egyértelmű nekem, hogy minden esetben ajánlott visszaállítani, vagy pedig csak akkor, ha problémáim vannak. Igazából ez a Darky elég unstable, szóval lehet hogy jó lenne letakarítani mindenestül a telefont. Ehhez a legjobb módszer egy repartition-os flash lenne igaz? Tudtok esetleg linkelni egy guide-ot ami mindenre kitérően, aprólékosan elmagyarázza ezt? (perpillanat nincs időm keresgélni) És a stock romot honnan érdemes leszedni?
Köszi előre is. -
#3606 Note-tal sajnos nem vagyok képben, de tuti h arra is egy rakás ROM van, olvass utána h melyik a legjobb -
#3605 Nem akarok hu de legal lenni de nem szeretnem hogy az legyen mint sgs emnel hogy kerte az unlock kodot. Erted; melyiket erdemes felrakni szerinted? -
#3604 Ha hivatalosan akarod csinálni, csak akkor gondolom -
#3603 Mindenképp muszáj megvárnom a TMH-s 4.0 át NOTE ra SamMobile-n? Ha frissíteni akarok minél hamarabb? ODIN-nal -
#3602 SIII tesztjében olvastam, hogy valahol be lehet állítani, hogy a középső gombbal is fel lehessen venni a bejövő hívásokat.Ez esetleg bekerült már valamelyik CM-be? Ha igen akkor hol érhető el? -
#3601 Vaku nincs az S Plus-ban sem, a többi stimmel, amit mondtál.
Más különbség nem nagyon van.
A hátlap formája másabb egy kicsit. -
enkuszi #3600 A Galaxy S-ben 1,0 proci van míg a Galaxy S Plusba pedig 1,4 proci van. Illetve a plusson talán van vaku de ebbe már nem vagyok biztos.A sima S-be 1500-as akksi van a Plus-ba pedig 1650-es a gyári akksi. Elvileg másban megegyezik a két készülék.
Ha véletlenül valamit nem jól tudok elnézést és valaki úgy is ki fog javítani.
-
#3599 ja, és még egy kérdés...a Galaxy S és a Galaxy S plus között mi a különbség? -
#3598 ezek jók: where is my water és a angry:D -
#3597 szinte mindegy milyen játék,nem indul:D -
#3596 Teljesen ugyanaz az APK fájl??
Szoftver eltérő gondolom...
Amúgy leszedtem vagy 2-3 oldalról pl MiniMotors-t egyik sem indult el rendesen akár hogy basztattam.
Nemrég az akció ideje alatt megvettem 200Ft-ért és simán elindul...szval az ilyen tört APK fájlok sem biztos, hogy teljesen működőképesek minden telefonnal. -
#3595 Beírok ide is,remélem nem probléma:
Kérdés,bár galaxy Ace teló:
a teló: =S5830 Galaxy Ace=
A probléma,hogy különböző oldalakról letöltött apk játékok 80% nem indul el,vagy errort ír ki indításnál,mi lehet a probléma,hogy mindegyiknél ez a hibajelenség?
UI:Galaxy S en,nincs ilyen minden megy magától rendesen.