3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#3674 market / google -
#3673 Ma én is Galaxy tulaj lettem!
Samsung Galaxy S Plus...honnan lehet leszedni rá progikat,és játékokat? -
gekko293 #3672 Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a google play-ben nem tudom valamilyen oknál fogva frissíteni a progikat. Ez a hiba egyik napról a másikra jött elő, már kb 15 frissítés áll sorba. Elindul, majd csak fut és fut a zöld csík de nem történik meg a letöltés. Mi lehet a gond?
Telefon: S Plus
Köszi! -
#3671 Nah végre egy post tőled amit nem lemínuszolnak a népek
Tapasztalat milyen eddig?
Nem szokatlan a nagy méret?
Nem akar kiesni/csúszni a kezedből? -
#3670 Gratulálok hozzá.
Milyen ez a kék szin? Nekem inkább fehérben tetszik.
Gondolkodtam én is egy fehér változaton, de végül egy Galaxy Note mellett döntöttem, hát nem bántam meg. -
#3669 T-mobil 190ezer -
KaBuTo666 #3668 Már megkérdezted. -
#3667 Megkérdezhetem, hogy hol vetted, és mennyibe fájt? -
#3666 -
#3665 -
#3664 Na én is ilyenre fogom lecserélni ! :D Grat hozzá -
#3663 Nekem is Galaxy S volt ez előtt. Jó telefon az még mindig, ráadásul most már jó áron hozzá jutni... -
#3662 szép telefon...grat hozzá...hamarosan én is Galaxy tulj leszek...de csak Galaxy S vagy S Plus...:) -
#3661 áá megjött az S3-am, nagyon durva egy gépezet :D
-
rx7tomy #3660 Sziasztok.
Me előjött egy olyan bibi, hogy a Galaxy S-em hozzá sem nyúlok, és fel felvillan a képernyő, mintha a középső gombot megnyomnám, ez néha többször is megismétli, majd abbahagyja, teljesen rapszódikusan, ez milyen hiba lehet?
Megpróbáltam kikapcsolni, majd be a készüléket, de a bekapcsoláskor pedig feljött a Samsung Galaxy S I9000 felirat, majd eltünt, ezt megismételte 13 alkalommal mire elindúlt a telefon.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv. -
#3659 Nexus S-t ha tudsz hasonló áron, azt azért érdemesebb sztem. -
#3658 Sajnos még mindíg 120k, eddig 1 helyen láttam 100k-ért de az is sok, 80 fölé nem szeretnék menni -
#3657 Miért nem veszel akkor SII-t, az sokkal stabilabb és most, hogy kijött az SIII, lejjebb ment az ára az SII-nek. -
#3656 Hát az igazándiból szoftveres oldala, codecek nem érdekelnek androidra is van legalább annyi szoftver mint windows mobile-ra volt azt játszik le az ember szerintem amit akar.
Samsung miatt azért vagyok bizonytalan, mert elég sok hibáról hallok, pl újraindulgat, és ics sem lesz/nincs rá, mondjuk nem mintha a defyre sok értelme lenne szerintem, ahogy olvasom igényli a több ramot az ics.
Lassulást, túlmelegedést nem tapasztaltál? touchwizzel lehet valamit kezdeni? pl. a launchert lefele görgetősre cserélni? -
#3655 Nem fogsz csalódni a SGS Plus-ban, jó kis teló az.
Nekem SGS volt egy évig, és nagyon szerettem.
Lejátsza az avi, dvix formátumot is, nem kell átkonvertálni semmit.
A Defi is szuper, bár kissebb a kijelzője. A Defi strapa mobil, viz, por, és ütődés álló. -
#3654 Nem törlődhetett le, mert az eleve benne van a telefonban, csak speciális programmal lehetne eltávolitani.
Nézd meg a widgetek között. Nekem is volt már úgy, és egy idő után ismét megjelent. -
#3653 Üdv!
Telefon témában szeretnék segítséget kérni. Androidos ppc-t szeretnék venni kb 80k lenne a határ. Filmet nézni, netezni, olvasni stb.
Eddig galaxy s plus-on (tudom a sima sgs jobb hardveresen de nehezebb hozzájutni számomra használtan pedig nem szeretnék venni), defy+ és a atrix 4g amit nézegettem bár az atrix már kicsit "sok" ha esetleg tudtok mást ami jó lenne ebbe a kategóriában?, 3,7" alatt nem szeretnék venni. 4" lenne az igazi.
Sgs plus-ról mi a véleményetek? sok helyen olvastam, hogy gondol egyet és újraindul, nem igazán jó minőségű anyagokat használ a samsung, vannak vele kapcsolatban fenntartásaim. -
Frobi #3652 Üdv
samsung s2 van nekem és letörlődött a play árúház.
Hol tudom letölteni vagy hogy tudom vissza állitani?
Ha lehet akkor küldjetek egy linket hogy hol tudom letölteni.
előre is köszönöm. -
#3651 4" alatt jo sz@r, nagyito kell... :) -
Robi546 #3650 Ott a pont. Samsung -ok és az Android még mindig jobb mint az iPhone/iOS ;) -
#3649 Én se vagyok oda a (sz)iPhone-ért.
A Note az igazi. -
#3648 de az iphone így is egy ratyi fos..; 5,5" meg sok az ellen, meg nem is egy kategória lenne. Ahogy hallottam az iphone meg elutasítja a nagy kijelzőket nem kell 4" csak 3,9999999" -
#3647 Szerintem, 4 magos lesz.
Állitólag az iPhone 5 ellen akarják bevetni, két maggal nem sok esélyük lenne. -
#3646 ez is 2 magos lesz azt írja GSM Aréna, bár kétlem, ha az S3 4 magos. -
#3645 Note 2 -
#3644 Kösz. :D Hángéri T-fos -
#3643 Az SGS-ben normál SIM volt, ahogy WEED mondja. -
#3642 Vodafone Románia. -
#3641 Gratulálok a telóhoz, jó választás volt. Melyiket vetted a kéket, vagy a fehéret?
Én egy Note-ra váltottam, nemrég.
Elmész a szolgáltató üzletbe, és kicserélik neked, persze a régi számoddal. -
#3640 Magyar T-mobileosra??? Mert én nem független vagyok azt hozzáteszem. :D -
#3639 Itt van ez.
A tegnap frissitettem a Note-ot ICS-re, KIES-el, nagyon szuper. -
Robi546 #3638 Nekem is SGS -em van és ugyan ez a SIM kártya volt az öreg telómban az LG KP500-ban szóval szerintem jó lesz bele. :) -
#3637 Az miért van, h egyik nap még 69.990Ft-ért néztem a Galaxy S-et ma meg már 79 779 Ft?
Az S III miatt nem lejebb kéne menni az árának? :S
Az S Plus meg még mindíg 71.000...most ez miért van? -
#3636 Valaki tud ajánlani egy nagy xda féle magyar fórumot? Note val kapcsolatos modifikésün érdekelne. -
#3635 Van valahol egy útmutató hogy a sima simből, hogy kell levágni a felesleges részeket hogy "micro" legyen...azt nem tudod sajna h egyszerre micro is legyen meg sima.Mindenképp kell újat kérni...ha meg már újat kérsz akkor az legyen a micro és ne buherálj sztem.