Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Azt akarom kérdezni hogy SGS Plusra van/létezik olyan játék hogy multiplayeren tehát többjátékos mód van és Bluetoothon vagy Wifin keresztül lehet játszani haverokkal. Választ elõre is köszi.
Regards,
"If the Galaxy S has been rooted, unlocked, etc. through steps other than the method described above or running a custom ROM other than CyanogenMod and you are having issues flashing or booting CyanogenMod, it is recommended the Galaxy S be returned to stock & start over with the full instructions provided above."
Szóval nem egyértelmû nekem, hogy minden esetben ajánlott visszaállítani, vagy pedig csak akkor, ha problémáim vannak. Igazából ez a Darky elég unstable, szóval lehet hogy jó lenne letakarítani mindenestül a telefont. Ehhez a legjobb módszer egy repartition-os flash lenne igaz? Tudtok esetleg linkelni egy guide-ot ami mindenre kitérõen, aprólékosan elmagyarázza ezt? (perpillanat nincs idõm keresgélni) És a stock romot honnan érdemes leszedni?
Köszi elõre is.
Regards,
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Más különbség nem nagyon van.
A hátlap formája másabb egy kicsit.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Ha véletlenül valamit nem jól tudok elnézést és valaki úgy is ki fog javítani.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Szoftver eltérõ gondolom...
Amúgy leszedtem vagy 2-3 oldalról pl MiniMotors-t egyik sem indult el rendesen akár hogy basztattam.
Nemrég az akció ideje alatt megvettem 200Ft-ért és simán elindul...szval az ilyen tört APK fájlok sem biztos, hogy teljesen mûködõképesek minden telefonnal.
Kérdés,bár galaxy Ace teló:
a teló: =S5830 Galaxy Ace=
A probléma,hogy különbözõ oldalakról letöltött apk játékok 80% nem indul el,vagy errort ír ki indításnál,mi lehet a probléma,hogy mindegyiknél ez a hibajelenség?
UI:Galaxy S en,nincs ilyen minden megy magától rendesen.
Eredetileg HTC Desire S-et akartam venni, de lemondtam róla...Kinéztem a samsung galaxy ace 2 de nem tudok róla semmit...a másik a Galaxy S...légyszi valaki világosítson fel ezekrõl a telefonokról...nektek mi a véleményetek melyik lenne jobb stb...
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Apu SII-je olyanokat produkál, hogy a kijelzõ fel felvillan elég gyakran.
Tmobile-os (KIES szerint) legfrissebb szoft van rajta...lehet vele valamit kezdeni??
Azt mondta gari nem érdekli...esetleg tegyek fel neki egy CM9-et? Azt azért nem merem mert nekem is az van sima S-en és ugye még egyelõre nightly...neki valami stabil kellene.
Valakinek tud olyanról, hogy mondjuk egy Galaxy Nexus ICS szoft-ját át lehetne-e buherálni SII-re?
Minden lehetõség érdekelne ami stabil és nem lesz vele baj.
Köszi
Eleg jo eddig. 😄
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Regards,
Regards,
2010 októberi a telefon...garilevélen 2012 van...hm hm hm.
ha figyelmesen végigcsinálod a leírást amit linkeltem #3569-ben és alapra visszateszel mindent, akkor nem szabadna észrevenniük semmit, én nemrég gariztattam az egyik gombja miatt és semmi gáz nem volt vele.
Ill ha itt beregeled, nekem összesen 2 év + 2 hónap garit ír ki, jövõre is még tartani fog 😊
Regards,
Regards,
Meg olyanokat ír le amihez müködnie kéne a telefonnak elõtte. De nekem csak bekapcsol és megakad 😄xd