Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés, köszi, nem tudom mikor lesz rá idõm megcsinálni, de lehet hogy kérdezek majd még.

Vadnokedli
Tehat akkor nem lesz gondom hogy Tmobileos a cucc ugye c: ?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Hivatalosan nem mind1, egyébként simán felrakhatod ha a telefon model típusa stimmel.

Regards,

Okés,köszi. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hozzátenném ezek mind játszhatóak internet kapcsolat nélkül.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ha autóversenyzést kedvelitek a legjobb választás a GT Racing Motor Academy, ha lövöldözni szeretnétek akkor a Modern Combat 3 Fallen Nation-t ajánlom.

Oké,köszi az is jó. 😄 Amúgy nekem olyan kéne hogy haverommal tudjam online játszani telefonon tehát például olyan Akció Online kellene és például nem olyan mint a Farm Ville vagy Crime City (Facebookon ha ismered.)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Vadnokedli
nem, ezek wifisek. a Dungeon Defenders kivételével csak online tudsz játszani. 😄

Ja ok 😄 De ezek olyanok hogy nem kell hozzájuk internet csak Bluetooth?

Vadnokedli
Ezek ilyen farmolós MobileMMORPG-k 😄.. van még a Dungeon Defenders, de ahhoz egy jobb HW kell. minimum 1ghz-proci 512 ram (de még így is akadozik/akadozott sgs-en anno.)

értem,köszi.

Vadnokedli
De elvileg a SamMobilerõl, eredeti hivatalosat raknék fel, onnan T-Mobileos létemre bármelyiket felrakhatom?

Vadnokedli
Space Time Studios összes játéka kb: Pocket Legends, Star Legends, meg valami vámpíros szarság. 😄

Üdv!

Azt akarom kérdezni hogy SGS Plusra van/létezik olyan játék hogy multiplayeren tehát többjátékos mód van és Bluetoothon vagy Wifin keresztül lehet játszani haverokkal. Választ elõre is köszi.

skinnyman
Hát azt senki sem tudja garantálni szerintem, hogy egy akármilyen custom rom-on nem lesz semmilyen gond, szóval nyilván olyat érdemes felrakni amit sokan használnak és amivel meg vannak elégedve. Egy rosszul összerakott rom sem tudja teljesen tönkretenni a telefont szerintem kb soha, de azért jobb nem kísérletezni mindenféle noname tákolmánnyal.

Regards,

skinnyman
Én elõtte egy Odin-os 3 fájlos romot flashelnék reparttal a biztonság kedvéért, de valszeg anélkül is jó lenne amúgy. Pl a JVT jó kiindulási alap.
Itt vannak gyári fw-k
Pl ezt ha 3 fájlos:
I9000XXJVT 2.3.5 2011 September I9000OXAJVT Open Europe

Itt pl találsz leírást az odinos frissítésrõl

Regards,

Vadnokedli
Csak annyi a kérdésem, samMobilerol bármilyen verzsönt felrakhatok nem? Nem lesz vele gond, nem lesz brick, nem kér majd unlock kódot?(mert T-Mobileos vagyok.)

Sziasztok. Ha Cyanogenmod-ra szeretnék váltani DarkyROM-ról. Szerintetek nyugodtan ráhúzhatom a Darky-ra, vagy elõtte állítsam vissza egy gyári romra a telefont? A C. oldalán ezt írják:
"If the Galaxy S has been rooted, unlocked, etc. through steps other than the method described above or running a custom ROM other than CyanogenMod and you are having issues flashing or booting CyanogenMod, it is recommended the Galaxy S be returned to stock & start over with the full instructions provided above."

Szóval nem egyértelmû nekem, hogy minden esetben ajánlott visszaállítani, vagy pedig csak akkor, ha problémáim vannak. Igazából ez a Darky elég unstable, szóval lehet hogy jó lenne letakarítani mindenestül a telefont. Ehhez a legjobb módszer egy repartition-os flash lenne igaz? Tudtok esetleg linkelni egy guide-ot ami mindenre kitérõen, aprólékosan elmagyarázza ezt? (perpillanat nincs idõm keresgélni) És a stock romot honnan érdemes leszedni?

Köszi elõre is.

skinnyman
Note-tal sajnos nem vagyok képben, de tuti h arra is egy rakás ROM van, olvass utána h melyik a legjobb

Regards,

Vadnokedli
Nem akarok hu de legal lenni de nem szeretnem hogy az legyen mint sgs emnel hogy kerte az unlock kodot. Erted; melyiket erdemes felrakni szerinted?

skinnyman
Ha hivatalosan akarod csinálni, csak akkor gondolom

Regards,

Vadnokedli
Mindenképp muszáj megvárnom a TMH-s 4.0 át NOTE ra SamMobile-n? Ha frissíteni akarok minél hamarabb? ODIN-nal

Morphin
SIII tesztjében olvastam, hogy valahol be lehet állítani, hogy a középsõ gombbal is fel lehessen venni a bejövõ hívásokat.Ez esetleg bekerült már valamelyik CM-be? Ha igen akkor hol érhetõ el?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

schumimodells
Vaku nincs az S Plus-ban sem, a többi stimmel, amit mondtál.
Más különbség nem nagyon van.
A hátlap formája másabb egy kicsit.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

A Galaxy S-ben 1,0 proci van míg a Galaxy S Plusba pedig 1,4 proci van. Illetve a plusson talán van vaku de ebbe már nem vagyok biztos.A sima S-be 1500-as akksi van a Plus-ba pedig 1650-es a gyári akksi. Elvileg másban megegyezik a két készülék.
Ha véletlenül valamit nem jól tudok elnézést és valaki úgy is ki fog javítani.
zsolt515
ja, és még egy kérdés...a Galaxy S és a Galaxy S plus között mi a különbség?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

SpeedXHUN
ezek jók: where is my water és a angry😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
szinte mindegy milyen játék,nem indul😄

Morphin
Teljesen ugyanaz az APK fájl??
Szoftver eltérõ gondolom...
Amúgy leszedtem vagy 2-3 oldalról pl MiniMotors-t egyik sem indult el rendesen akár hogy basztattam.
Nemrég az akció ideje alatt megvettem 200Ft-ért és simán elindul...szval az ilyen tört APK fájlok sem biztos, hogy teljesen mûködõképesek minden telefonnal.

SpeedXHUN
Beírok ide is,remélem nem probléma:

Kérdés,bár galaxy Ace teló:

a teló: =S5830 Galaxy Ace=
A probléma,hogy különbözõ oldalakról letöltött apk játékok 80% nem indul el,vagy errort ír ki indításnál,mi lehet a probléma,hogy mindegyiknél ez a hibajelenség?

UI:Galaxy S en,nincs ilyen minden megy magától rendesen.

zsolt515
Üdv!
Eredetileg HTC Desire S-et akartam venni, de lemondtam róla...Kinéztem a samsung galaxy ace 2 de nem tudok róla semmit...a másik a Galaxy S...légyszi valaki világosítson fel ezekrõl a telefonokról...nektek mi a véleményetek melyik lenne jobb stb...

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Morphin
Hejhó!
Apu SII-je olyanokat produkál, hogy a kijelzõ fel felvillan elég gyakran.
Tmobile-os (KIES szerint) legfrissebb szoft van rajta...lehet vele valamit kezdeni??
Azt mondta gari nem érdekli...esetleg tegyek fel neki egy CM9-et? Azt azért nem merem mert nekem is az van sima S-en és ugye még egyelõre nightly...neki valami stabil kellene.
Valakinek tud olyanról, hogy mondjuk egy Galaxy Nexus ICS szoft-ját át lehetne-e buherálni SII-re?
Minden lehetõség érdekelne ami stabil és nem lesz vele baj.
Köszi

Vadnokedli
Ja nekem is bassza a csoromet ez a ginger de mar Telenorra van 4.0.3 hivatalos. En meg nem akarok romolgatni, ezert varok felevet majd csak utana 😄

Nálam is volt 1 hétig, jó nagy, szép, de elférne rá egy ICS, már csak azért is hogy ne laggoljon a böngészõ meg a Touchwizz, szép és jó benne a felbontás meg a 2x1.4Ghz, de így gingerbread-el elég gyenge a teljesítménye, viszont játékokban már fasza.

Vadnokedli
Valaki nem tudja annak a proginak a nevet amin betudom allitani hogy hany ikont akarok kirakni egy ikonnyi helyre(névvel vagy nélkule)

Eleg jo eddig. 😄

schumimodells
Gratulálok hozzá, jó választás volt.<#eljen> Én is egy hete vettem.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Vadnokedli
bow*

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
Aki CM9 nightlyzik nem tudja hogy hol találok changelogot N7000-hez? (kerestem de nem találtam csak xda-n egy alpha-t)

Vadnokedli
Na meg is van ez a kis N7000 nem kicsi az tény.<#gonosz1>

Vadnokedli
Na holnap ha minden igaz lesz egy Note-om. de lehet S2 lesz benne, attól függ melyik esik kézre. Notera lehet CM9 et rakni ugye?(nem jártam utána még)

skinnyman
cm9

Regards,

Kenny85
miui nálam újfent beszart...
melyik fõzött romot+kernelt lenne érdemes felrakni? 😄

skinnyman
Szolgáltatótól is függ asszem, meg attól is hogy mikor lett véve, asszem telenor kezdetektõl 2 évet adott de pl függetlennél csak a 2011 utániakon van 2 év asszem

Regards,

Morphin
Hmm nekem csak 1 évet írt ki (+2hónap) regisztráció után.(most regeltem)
2010 októberi a telefon...garilevélen 2012 van...hm hm hm.

skinnyman
Gondolom akkor már nem aktuális de azért:
ha figyelmesen végigcsinálod a leírást amit linkeltem #3569-ben és alapra visszateszel mindent, akkor nem szabadna észrevenniük semmit, én nemrég gariztattam az egyik gombja miatt és semmi gáz nem volt vele.

Ill ha itt beregeled, nekem összesen 2 év + 2 hónap garit ír ki, jövõre is még tartani fog 😊

Regards,

Vadnokedli
VÉGRE GECI! MEGJAVULT HÁT BELE VEREM A FEJEMET!...

Vadnokedli
Nem tudom hogy a garancia érvényes rá mert ugye 14 hónap a gyári gari és +1 a szolgáltatói garancia. és amúgy is azt hiszem már lejárt. Ha hw hiba látják hogy én bele nyúltam nem? 😄

skinnyman
Márpedig ha fullos 4 fájlos repartos odin flash után is csinálja, akkor szerintem szoftveresen újraírja a teljes romot, semminek nem szabadna maradnia, ha az után szarakszik, én hw hibára gyanakodnék.

Regards,

Vadnokedli
Nem értem hogy a DLL hova kéne és minek meg megcsináltam leszedtem azzal az 1 fájlosat. de detto újra indulgat, kétlem hogy ez HW gond lenne. :/

Meg olyanokat ír le amihez müködnie kéne a telefonnak elõtte. De nekem csak bekapcsol és megakad 😄xd