3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#1194 mert? -
Permissive #1193 olvass vissza! -
#1192 egyebkent ha valami gaz van siman vissza lehet menni teljesen gyari romra es eszre nem vesznek semmit a szervizben, gariban megcsinaljak. de en meg olyanrol is hallottam aki full fozott rommal vitte be es allitolag meg abbol sem volt gaz, azt mondjuk en mar nem vallalnam be.. -
Permissive #1191 http://blog.sancho.hu/2010/12/samsung-galaxy-s-android-froyo-221.html
de nem ártana ha néha Ti is kutatnátok a neten, nem csak a válaszokat várnátok!
(garivesztést okoz) -
#1190 Odinnal hogy kell frissíteni? tudtok le írást? (És ez nem okoz garivesztést ugye?:D) -
Landor #1189 Igen, az eleje tényleg a SE-ra hajaz, viszont a háta nekem a HTC-t idézi.
armani
wildfire
hd2 -
#1188 HTC?? WTF? :D inkabb neznem szoni gagyikszonnak... :)
Sajnos csak jenki foldon arult Galaxy-S varians az alap btw: Samsung Captivate
-
#1187 rom frissiteshez nem kell root.. egyebkent rootolni egy kattintas, joval konnyebb mint egy romot feltenni. -
#1186 hogy csináltad root nélkül? :D -
#1185 Mivel Budapesttől 60 kilométerre lakom, ezért nagy ugrás lesz az :D -
Landor #1184 ugorj át Magiszter haverodhoz, majd ő meghekkeli :D -
#1183 Nah feltettem a 2.2.1-et minden root meg hóbelevanc nélkül. Jelenleg teszt üzemben fut, majd meglátom mit alakít. Egyenlőre van benne 1-2 olyan módosítás ami jobban tetszik mint a 2.1-ben. Főleg hogy megy végre a skype. Majd a proxy kezelésre leszek kíváncsi, hogy tudok e proxy mögül skype-ot használni :) -
MuNy3Z #1182 Érdemes feltennem a Froyo 2.2-t vag van már valami újabb is ?
Ha kies-el csinálom akkor nem okoz gari vesztést ugye ?
http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=299.0
Ezek mik amúgy, érdemes valamit innen feltenni ? Pl. az első az csak téma nem szoftveres beavatkozás ? köszi -
MuNy3Z #1181 m -
#1180 LANDOR LANDOR LANDOR! Hol laksz? Rootoldmár meg a telómat. át ugrok. -
#1179 hogyne volna. en a helyedben mondjuk inkabb 2.2.1-es hivatalos romot tennek fel, a 2.2-re sokan panaszkodnak hogy lassu.
egy odin nevu progival tudsz frissiteni. hivatalos romokat innen tudsz leszedni. leirast itt pl talalsz hozza. -
#1178 Az édes anyukájuk ráncos térde kalácsát fogok még én szarozni azzal hogy elmenjek vidéken, keresni egy szervízközpontot. Az hogy ők analfabéta balfékek és képtelenek megoldani hogy otthon frissítsen az ember, ne engem szívassanak.
Vicc kategória hogy a Samsung zászlóshajójával ennyi tökölődés megy. Az éltelefon, amiből 9 csilliót adtak el és nem képesek normális támogatást nyújtani hozzá.
Szóval gratulálok Samsung, mínusz egy vásárló! És nem csak telefont értek ez alatt. -
#1177 Amúgy tudtok helyet ahol lehet venni offical' 1650mAh- os SGS akksit?:D (régen láttam neten valami Mugen Power-nél. De hát erről a márkáról én még nem hallottam.) -
#1176 Najó!
Van valami módja hogy feltegyem a 2.2-es frissítést a köcsög KIES nélkül? Mármint hogy a hivatalos (nem rootolt, főzött, sütött, pácolt, buherált, hergelt) változatot, hanem azt amit KIES-en is lehetne frissíteni.
Ha van erre mód, egy linket szívesen vennék.
Neh egy új képhost oldalról, mert valamiért 10 perc után megszűnt a lentebb linkelt megosztás.
-
#1175 Akkor már rég lehet frissíteni; és be mondták: ha a kies nem ajánlja fel akkor fáradj be egy Samsung szervízpontba. -
#1174 Kártyafüggetlen a készülékem. A Tré-Mobilt már 2 éve otthagytam a szemétségeik miatt, most Telenoros kártyám van :) -
#1173 http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s_armani_droid_oltonyben/uzemido_osszegzes.html
1650mAh-s vajon jó a Galaxy S-be? mert belsőleg ugyanolyannak tűnik :D -
#1172 a T-Mobile a hibás a Tmobileos Galaxy S ek miatt;
De én se veszek samsungot; és ezért perelhetné a samsung a tmobilt. mert így veszik el a kedvüket a további samsung termékek vásárlásától. :DDDDD xd -
#1170 Köcsög Samsung, köcsög Kies!
Ha nem jönne be a kép
Most jöttem rá hogy többet nem veszek Samsung-ot semmiből. Tavaly November óta (4 hónapja) nem voltak képesek kiadni a 2.2-t a telefonra. Most hivatalosan bejelentették hogy elérhető mindenki számára és nolám. A Kies-en keresztül mégsem frissíthető. Hát az anyjuk pitáját! -
#1169 Tudom ez nem az a topik, de hátha tudjátok a megoldást a problémámra.
Van egy Omnia 2-es amit ha rádugok a pc -re(win7 64), akkor az nem tud feltelepülni, mert hiba üzenettel megszakad. A készülékhez kapott DVD-n lévő szoftverek sem telepíthetők, mert csak WinXp-vel működne. Hiába állítom be, hogy kompatibilis legyen, de csak nem indul.
Itt van egy videó, amin feltelepít a srác egy Samsung Mits USB Sync nevű illesztőprogramot. Ezzel csak az a bajom, hogy sehonnan nem tudom leszedni.
Ha esetleg valaki tudja a megoldást, hogy lehet ez a vackot összehozni a pc-vel, azt megköszönném. -
#1168 nincs eldugva pedig: settings/wireless&network/mobile networks/access point names -
#1167 avi-kat pedig alapvetoen vinnie kene a gyari lejatszonak. de ha mar konvertalod, legalabb ne fos wmv-be konvertald, hanem valami ertelmes formatumba, pl h.264-be -
Landor #1166 Fájlkezelővel (pl: totalcommander) másold rá a filmeket háttértároló üzemmódban a telefonodra! -
Landor #1165 adjunk htc külsőt a samsungnak.. wtf?! :D -
Msumi #1164 "valszeg a progi elbaszta az apn beallitasokat, allitsd vissza"
És hol tudom visszaállítani az apn-t?
-
#1163 konvertáld más progivla Mpeg be. (Legfeljebb. szerintem..) -
jaki88 #1162 hát nekem ezek a sorozatok avi-k és amikor rámásolom akkor megkérdezi, hogy csak simán másolja vagy konvertálja is, ha csak simán felmásolom akkor nem indítja el, ha viszont konvertálom akkor elindul csak a hang fos...:), és igen wmv-be konvertálja át. Az a furcsa, hogy a gépen tökéletes minőségűek a részek nem értem a telón miért romlik el a hang -
#1161 én csak simán rámásolom a divx eket ,sorozatokat és nézem,nem kell konvertálgatni. -
#1160 "Ugye a teló amikor rámásolok egy videó fájlt, átkonvertálja egy wmv fájlba."
??? errol irnal reszletesebben? :)
egyebkent semmilyen konverte nem lenne szukseg (hacsaknem nezel 720p-nel nagyobb felbontasban cuccot, 720p-t is meg elviszi) -
jaki88 #1159 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy sorozatokat szoktam nézni a telón, de most beleütköztem egy gondba. Ugye a teló amikor rámásolok egy videó fájlt, átkonvertálja egy wmv fájlba. Csak az a baj, hogy a hang valamiért iszonyatosan torz lesz, olyan mint amikor filmeken eltorzítva beszél valaki a telefonba:). Másnál is volt már ilyen gond? Illetve aki szokott videót nézni rajta, mit ajánl, hogyan másoljak rá filmeket, sorozatokat, bízzam rá a telós konvertálásra vagy előtte én konvertáljam át valami progival? Ebből a témakörből kérnék egy kis fejtágítást, ha valaki képben van. -
#1158 valszeg a progi elbaszta az apn beallitasokat, allitsd vissza -
Msumi #1157 Sziasztok!!!
Egy nagy kérésem lenne felétek, aki tud kérem segítsen!
Feltelepítettem Galaxy S -re az APN progit.. mineden klappul működött, ámde egyszer csak nem csatlakozott netre.. gondoltam leszedem a progit és újrarakom.. ámde a net azóta nem elérhető és a beállításoknál a netkapcsolatom be van kapcsolva!!
Mit lehet tenni? Volt már valakinek ilyen jellegű problémája?.. ha igen, és sikerült megoldania , szívesen venném ha leírná hogyan!
Köszi: Sumi -
#1156 Samsung Galaxy S Armani - droid öltönyben
-
#1155 Beállításokon belül micsoda? -
#1154 Kérdés: Van már valami normális Wifi-proxy kezelő program? Olyan ami Location Profil-hoz (Wifi hálóhoz) rendeli a proxy-t? Vagy amivel widget-ben, vagy 1 gombnyomással lehet ki és betenni. Csak mert a hócipőm teli hogy a Google nem képes normális proxy kezelést adni az oprendszerüknek. Ennyiben jobb az Alma.