Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is nekem több nem kell, csak ez mûködjön rajta...
What about the forests?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
What about the forests?
What about the forests?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Egyedüli pozitívum talán a LED flash.
-tRs-Landor
Vacillálok Galaxy S és HTC desire megvétele között. Melyik a jobb? Telefonálás mellett neteznék, filmetnéznék, hébe-hóba fotóznék.
Elõre is köszi a válaszokat 😊
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
a garitól meg nemfélek 😊
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Egyébként egyszer majd biztos jó lesz ez a wm7, fõleg ha lesz rá sok okosság (akár programok szintjén, akár a belepiszkálás területén)
De perpill az Android OS üt a legjobban a piacon.
-tRs-Landor
1: nem akarják bukni a garit
2: nem tudják hogykell felfrissíteni
nagyon régóta 2.2-t használok, sõt nem is a legutolsót, de már ez is ~99%os magyar nyelvel rendelkezik
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Tegnap volt alkalmam kipróbálni az LG OPTIMUS 7-es kütyüt, csak az igazságot írom. A sima SGS android rendszert szinte lemosta gyorsaságban, egy kurva akadás nincs, minden azonnal történik, ilyet csak az apple telefonján tapasztaltam idáig. A W7-et rendesen összerakták, mivel a haver elmondása szerint (LG képviselõ) hamarosan jön a rendszerre egy kisebb-nagyobb javítás, fõleg a multimédia részére, meg még gyorsabb lesz, akkor meg még tutibb lesz az OS, nekem már most is nagyon bejött. Akinek nem hiányzik, hogy nem tudja szarrá témázni a telefonját, saját csengõhang, BT küldés hiánya, az el lesz tõle ájulva.
AZ LG telefon pedig egy igazi minõségi remekmû! gratula
What about the forests?
info
What about the forests?
What about the forests?
Ok sorry kösz, egyébként mitõl függ, hogy valamelyik telón van 3 gombos okosság, pl az én független telomón igen, az asszonyén, telenoros csak villog a GT 9000 felirat, ergo nincs.
What about the forests?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Mitõl lehet az, hogy a nem fogadott hívásnál, ha puzzle-t rányomom, akkor más számot mutat, mint amirõl hívtak, vagyis szinte mindig azt mutatja... ? Viszont a hívásnaplóban meg rendesen sorban mutatja a nem fogadott hívásokat és a fentrõl legördülõ menüben is, viszont ha arra ráklikkelek, megint mást mutat.
:/
--------------------------------
Ha meg kitörlöm azt a számot és utána hívogattam vagy 4 telefonról, akkor meg tök üres infót kaptam, holott a fent leírtak alapján a többit jól jelzi.
Nem értem...
--------------------------------
Csináltam egy restartot, a puzzle ráhúzásánál egybõl a rendes számot dobta ki, viszont utána bármilyen számról csörgettem meg a puzzle után az elsõ nem fogadott hívást mutatja állandóan, holott mint írtam a hívásnaplóban tökéletesen jeleníti meg a nem fogadott hívásokat.
Valaki tudja, hogy ez mitõl lehet?
---------------------------
Nem emlékszem, hogy ez ilyen lett volna, szerintetek? Valaki kitudja próbálni több telefonról, hogy a puzzle ráhúzása után a valós nem fogadott hívás infóra ugrig?
What about the forests?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
What about the forests?
Persze hivatalosan, kies-el. Vagy úgy hogy ne sérüljön a garanciám.
2010. 12. 06-án kapott hivatalos levél azoknak akik a hivatalos úton szeretnének frissíteni 2.2-re a Kies által:
Kedves Elõfizetõnk!
Egyelõre még nem jelent meg újabb magyarországi szoftver a készülékéhez.
Várhatóan a gyártó hamarosan benyújt hozzánk tesztelésre egy újabb verziót, és amint az elfogadható lesz, természetesen elérhetõvé tesszük elõfizetõink részére. Addig is megértését és türelmét kérjük!
Üdvözlettel:
Kovács Krisztina
levelezési képviselõ
Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Samsung a k anyátok! Most azt mondom, hogy ebbõl ebben a hónapban sem lesz semmi, mondjuk már nem is érdekel...
<#gunyos1>#gunyos1>
What about the forests?
Ez így ebben a formában nem tetszik és tuti nem vennék ilyet. Hiába a 2x akkora akku idõ, ha a telefonom egy púpos gnóm lesz.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Vadnokedli: Nálam macska szokott a mûszaki berendezéseimre ráfeküdni. Laptopot különösen imádja, de beéri a telefonnal, vagy éppen a DVD lejátszóval is. Kutya közelébe meg direkt nem teszem. Ha az ráfekszik, annak annyi <#idiota>#idiota> (45 kilós Rotti)
-tRs-Landor
Vadnokedli: Én idáig már ötször ledobtam, de még bírja a gyûrõdést, bár a hátlap már cserés lassan.
What about the forests?
..."látod anyukám, megint leszarta egy galamb!"...