Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez úgy kellett a nokiámmal is h bekapcsoltam , és a telefonnal rákerestem, ezt csinálom most a galaxyval is , viszont nem találja😞
mflex
A lényege, hogy ha ez a 3 gombos okosság müxik, akkor már nem kell félni, hogy többet nem kell életre a telefon, hacsak földhöz nem baxod 😄DD, mert download módban bármikor telepíthetsz rá.

Végül is nekem több nem kell, csak ez mûködjön rajta...

What about the forests?

Vadnokedli
köszi. majd elolvasom. meee üzleti körútra megyek Amerikába. XDDD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

mflex

What about the forests?

Vadnokedli
ez mi is ez? milyen 3 button combo? : D valami másodlagos boot?

mflex
Megcsináltam ez alapján, mostmár van...

Tehát ezen a készüléken valóban nem volt...

What about the forests?

LoSA
Hát igen... Nekem ebben a telefonban a fájó pont a flash hiánya.. 😞

Bexter
Én ugyanígy vagyok csak nálam a desire HD változat meg a SGS között van 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

HTC Desire: kissebb és rondább a kijelzõje + nehezebb a készülék = LOL? 😊
Egyedüli pozitívum talán a LED flash.

-tRs-Landor

Sziasztok!

Vacillálok Galaxy S és HTC desire megvétele között. Melyik a jobb? Telefonálás mellett neteznék, filmetnéznék, hébe-hóba fotóznék.

Elõre is köszi a válaszokat 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

nekem ígyis úgyis kell a root, szal tökmind1😄
a garitól meg nemfélek 😊

-tRs-Landor

A párosító üzemmódot bekapcsoltad a headseten? (tippem szerint nem😄)

-tRs-Landor

Akkor már inkább Omnia 7 (meg különbenis ez Samsung topik 😄)
Egyébként egyszer majd biztos jó lesz ez a wm7, fõleg ha lesz rá sok okosság (akár programok szintjén, akár a belepiszkálás területén)
De perpill az Android OS üt a legjobban a piacon.

-tRs-Landor

Vadnokedli
én tudom hogy kell frissíteni, csak tudok várni 😊 és igen a Gari.. az egy probléma.. (mert hogy nem csak így ki csettintettem a pénzt.. 😄)

azért vár 'mindenki' a hivaltalos magyarra:
1: nem akarják bukni a garit
2: nem tudják hogykell felfrissíteni

nagyon régóta 2.2-t használok, sõt nem is a legutolsót, de már ez is ~99%os magyar nyelvel rendelkezik

-tRs-Landor

passz... nekem 2 telenoros galaxy s-em is van (két tök más kiadási széria) és mindkettõn meg gond nélkül a 3 gomb..

-tRs-Landor

Sziasztok!
egy kis olvasnivaló 😊
Az androidok fojtogatnak
Vadnokedli
mind2 lehetséges XDD

Hi! A készülék támogatja az A2DP hangátvitelt bluetoothon keresztül ha jól tudom, nem tudjátok miért nem ismeri fel a Nokia BH-503am? Azért mert az Nokia , vagy azért mert párosítva van a volt Nokiámmal? köszi😊
mflex
Off egy kicsit:

Tegnap volt alkalmam kipróbálni az LG OPTIMUS 7-es kütyüt, csak az igazságot írom. A sima SGS android rendszert szinte lemosta gyorsaságban, egy kurva akadás nincs, minden azonnal történik, ilyet csak az apple telefonján tapasztaltam idáig. A W7-et rendesen összerakták, mivel a haver elmondása szerint (LG képviselõ) hamarosan jön a rendszerre egy kisebb-nagyobb javítás, fõleg a multimédia részére, meg még gyorsabb lesz, akkor meg még tutibb lesz az OS, nekem már most is nagyon bejött. Akinek nem hiányzik, hogy nem tudja szarrá témázni a telefonját, saját csengõhang, BT küldés hiánya, az el lesz tõle ájulva.

AZ LG telefon pedig egy igazi minõségi remekmû! gratula

What about the forests?

mflex
A 2.2 pont egy froyo.t meg rendesen összerakták, majd 1300 a ponzszáma, a mostani 8-900-al szemben, tehát nem a töküket vakargatták mégsem...

info

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
<#oooo> na B+! <#nevetes1>

Ok sorry kösz, egyébként mitõl függ, hogy valamelyik telón van 3 gombos okosság, pl az én független telomón igen, az asszonyén, telenoros csak villog a GT 9000 felirat, ergo nincs.

What about the forests?

Vadnokedli
Rosszul... Mi szimplan a hivatalos froyora varunk.. Hisz angolul manapsag mindenki felso fokon beszel

Sziasztok, próbálom megfejteni ezt a froyo frissítési rejtélyt, több oldalon le van írva hogy kell, már le is töltöttem hozzá mindent. Viszont az alapvetõ probléma, hogy angol nyelvû lesz minden nem? Gondolom ezért vár mindenki a hivatalos magyarra ugye? Azt olvastam, hogy a 2.3-asba már bekerült a magyar nyelv alapból, tehát ha az bárhol megjelenik, akkor csak le kell szedni valahogy (rapidshare és társai) és nem kell várni Kies-re.... jól gondolom??
Hard Reset 😄

-tRs-Landor

mflex
<#fejvakaras>nem értem wazz 😄

What about the forests?

HR

-tRs-Landor

mflex
Ide is bemásolom, amit a PH kérdeztem 3 hsz-ben is, de ott csak a kibaxott fõzött rom a menõ téma, egy egyszerû kérdés már bonyolult nekik, szóval:

Mitõl lehet az, hogy a nem fogadott hívásnál, ha puzzle-t rányomom, akkor más számot mutat, mint amirõl hívtak, vagyis szinte mindig azt mutatja... ? Viszont a hívásnaplóban meg rendesen sorban mutatja a nem fogadott hívásokat és a fentrõl legördülõ menüben is, viszont ha arra ráklikkelek, megint mást mutat.
:/

--------------------------------

Ha meg kitörlöm azt a számot és utána hívogattam vagy 4 telefonról, akkor meg tök üres infót kaptam, holott a fent leírtak alapján a többit jól jelzi.
Nem értem...

--------------------------------
Csináltam egy restartot, a puzzle ráhúzásánál egybõl a rendes számot dobta ki, viszont utána bármilyen számról csörgettem meg a puzzle után az elsõ nem fogadott hívást mutatja állandóan, holott mint írtam a hívásnaplóban tökéletesen jeleníti meg a nem fogadott hívásokat.
Valaki tudja, hogy ez mitõl lehet?

---------------------------

Nem emlékszem, hogy ez ilyen lett volna, szerintetek? Valaki kitudja próbálni több telefonról, hogy a puzzle ráhúzása után a valós nem fogadott hívás infóra ugrig?

What about the forests?

Vadnokedli
szerinted miért írtam?XDD, de tiszta szégyen, ki megyek egy hotelbe mondjuk Koreába hogy frissítsem a telefonomat...( vagy a tiéteket is, kicsi extra pénzért, és ebbõl fogok élni.. XD)

qetuol
azt biza várhatod, örülhetsz ha froyo lesz rá..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Vadnokedli
ja mivel, KIES az kies.. : D én már a 2.3 at várom rá.... -.- xd

mflex
Az enyém is független, ezt csak idéztem egy másik fórumról, jelentõsége nincs, mert ebben az országban akarod frissíteni, ergo tökmindegy, hogy függõ, vagy sem.

What about the forests?

Magiszter
És mi a helyzet azokkal akiknek kártya (és szolgáltató) független a készülékük? Ergo, én mikor frissíthetek 2.2-re?
Persze hivatalosan, kies-el. Vagy úgy hogy ne sérüljön a garanciám.

Vadnokedli
amúgy engem akkor érdekelt amikor mondták hogy októberben/szeptemberben jön.. hát most... XDD áh..

Vadnokedli
Elobb 52 fokos volt a cucc, azt jelezte; (toltes+jatek) kozben. Ez termeszetes? Xd

mflex
Id:

2010. 12. 06-án kapott hivatalos levél azoknak akik a hivatalos úton szeretnének frissíteni 2.2-re a Kies által:

Kedves Elõfizetõnk!
Egyelõre még nem jelent meg újabb magyarországi szoftver a készülékéhez.
Várhatóan a gyártó hamarosan benyújt hozzánk tesztelésre egy újabb verziót, és amint az elfogadható lesz, természetesen elérhetõvé tesszük elõfizetõink részére. Addig is megértését és türelmét kérjük!
Üdvözlettel:
Kovács Krisztina
levelezési képviselõ
Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság

Samsung a k anyátok! Most azt mondom, hogy ebbõl ebben a hónapban sem lesz semmi, mondjuk már nem is érdekel...

<#gunyos1>

What about the forests?

Ne nézd, nincs😞 behalok, mi tart eddig ?:S
Bexter
Odahaza vagy irodában szvsz elfér ez a nagy akksis megoldás 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Vadnokedli
megmerjem nézni hogy van e már update a KIES en?😄

Magiszter
Ha lehetne headsetel vezérelni akkor még oké. Besüllyesztem a kabátzsebem mélyére és azon keresztül telefonálok, hallgatok zenét..stb. De így... Csak sötétben venném elõ 😄

Vadnokedli
senki elõtt nem venném elõ a telefont, nagyon gáz lehet XDD

Magiszter
Hogy néz már ki hogy 2x olyan vastag lesz a telefonom tõle? 😄
Ez így ebben a formában nem tetszik és tuti nem vennék ilyet. Hiába a 2x akkora akku idõ, ha a telefonom egy púpos gnóm lesz.

Bexter
Vadnokedli
kibírja a telefon azt, max. egy lábon ne zsonglõrködjön a telefonon 😄xd

Magiszter
Én szerencsére eddig még nem dobáltam (kop-kop-kop). A régi iPhone-omon tanultam meg a hogy-ne-dobjuk-el technikát. Nah az úgy nézett ki mintha egy világháborút megjárt volna <#idiota>

Vadnokedli: Nálam macska szokott a mûszaki berendezéseimre ráfeküdni. Laptopot különösen imádja, de beéri a telefonnal, vagy éppen a DVD lejátszóval is. Kutya közelébe meg direkt nem teszem. Ha az ráfekszik, annak annyi <#idiota> (45 kilós Rotti)

nekemis 😄

-tRs-Landor

mflex
Ezen most röhögnöm kellene? Azért írtam, mert nálam tele volt ott porral, mondjuk nem is úgy vigyázok rá, mintha az életem függne tõle, de hát muszáj volt írnod valami baromságot!

Vadnokedli: Én idáig már ötször ledobtam, de még bírja a gyûrõdést, bár a hátlap már cserés lassan.

What about the forests?

Vadnokedli
ja enyémre még a kutya is rá szokott feküdni -.- azt hozzá teszem meg néha le-le ejtettem és recseg az elõlap, elég hangosan néha XD és még ott se azon a részen se porgyûjtõ

Mint az öreg taták, akik hérvégenként elöhozzák az autójukat:-)
..."látod anyukám, megint leszarta egy galamb!"...