Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"
A Telenor szolgáltatón keresztül vásárolt készülékkel rendelkezo ügyfeleink számára a Froyo frissítés már elérheto szervízpontjainknál. A kártyafüggetlenként vagy más szolgáltató által vásárolt készülékek
esetében a frissités 2011 január közepétol lesz elérheto.
Magyarországon a Kies-en keresztül történo Android 2.2-es frissítés jelenleg tesztelés alatt van, technikusaink a programban jelentkezo lehetséges hibák, hiányosságok kiküszöbölésen dolgoznak. Kérem, az esetleges hibák elkerülése érdekében, amíg hivatalosan nem tesszük közzé a Kies-en keresztül is elérheto Froyo frissítést, ne frissítse készülékét az otthoni PC-rol. Szerviz elérhetoségért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
cirma szerviz és tvkábel nagyker xD
-tRs-Landor

-tRs-Landor

-tRs-Landor
Nem; amúgy csak azért hogy akkor már ne csak az én telomra várjunk. 😄
Vagy aki itt lakik pesten; az eljöhetne velem.xddd
Tud valaki valami alkalmazást erre a célra? Videótelefonálás, interneten (ingyen), esetleg olyan programmal ami kompatibilis a skype-al is?
Jelenleg a "minnyáföldhözb.szomazegészetap.csába" állapotában leledzek. <#falbav>#falbav>
Elõször arra gondoltam, hogy a thumbnails könyvtár miatt lát több képet. De nem, letöröltem a könyvtár tartalmát és még is.
#783: Ha bent vagy az alkalmazások között akkor menü gomb (bal alsó érintõ), aztán szerkeszt. Rárakod az ujjad az ikonra és odébb vonszolod. Ha végeztél vagy Home gomb, vagy menü és mentés.
Elõre is köszi:-)
What about the forests?
Szerintem akkor inkább már érdemes megvárni a 2.2.1-et.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
info
What about the forests?
What about the forests?
Ha meg 2 napos, akkor cseréltesd ki.
What about the forests?