3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
vipblack #1434 oh:D hát az fasza :D -
#1433 automatán oda telepít ha tud; bár én nem vágom. valamit ide, valamit oda pakol. -
vipblack #1432 Valaki tudja, hogy 2.2nél mem karira telepíteni ? -
vipblack #1431 www.b-tel.hu
itt találsz hozzá belecsúsztatós bőr tokot 2ezerért :) sztem nagyon jó -
ba32107 #1430 Sziasztok! Tokból milyet ajánlotok? Egy ismerősömnél láttam gumis szilikontokot, az elég otrombának tűnt, de legalább praktikus és tényleg véd. Átnéztem ezt a cikket:
katt
Egy sima szilikontok nem védi a kijelzőt egymagában, erre mit javasoltok? Vegyek helyette-mellé egy bőrtokot? Kijelzővédő fóliát nagyon nem akarnék, mivel gondolom az nagyságrendekkel csökkenti a kijelző élvezeti értékét.
(még nincs meg a telóm, csak előre gondolkodom) -
#1429 dehogy veszik el tole a gari. legfeljebb ha szetmoddolva, szetrootolva viszed be a szervizbe, de annal azert tobb esze kell legyen az embernek. -
#1428 2.2 -n egyik se. hulla mind.. -
vipblack #1427 Ki milyen task killert meg managert használ ? melyik a legjobb ? -
#1426 Hjó, nem mindenki akarja rootolni a telefonját, hogy a gari elvesszen! -
Permissive #1425 a sima 2.3 eléggé szar, ezért van 2.3.2 mert az már javítva van -
Permissive #1424 nekem már a 2.3.2 van fent:) ennyit a kiesről:) -
vipblack #1423 2.2 és a felett lehet egyből sdre telepíteni vagy fel kell telepíteni telóra és utánna átrakni sd-re ? -
vipblack #1422 hátazért jobb lenne a nem béta :D -
#1421 hat, a kiszivargott beta bar alapvetoen mukodik, sok helyen instabil meg, en nem csodalkoznek ha a honap vegeig nem jonne ki a hivatalos stabil verzio. -
vipblack #1420 Hát jah csak márc 16.án lessz meg a galaxy s-em addig jó lenne ha kijönne :D -
#1419 Én is azt várom... Attól félek, hogy úgyis csak március végére lesz meg a frissítés, vagy nehogy átcsússzon áprilisra. -
vipblack #1418 Ha elérhető kiesen keresztül a 2.3 akkor valaki irja már majd le ha nem gond köszi :) -
#1417 kb az ice creammel egy időben, kicsit talán hamarabb is -
Bagoly81 #1416 odinnak hivják
pdafanclub
olvassátok el faq ot minenre lesz válasz
-
#1415 De váárom már ezt a frissítést?! :) Mikor fog mááár jönni!!?? -
MeTaL #1414 Azt írták itt, hogy Kies-en kívül mással is lehet firmwaret frissíteni. Mi az a más? Hogyan kell frissíteni? -
MeTaL #1413 SZiasztok,
hogyan kell a telefon indítani samsung kies módban ? -
#1412 "Samsung Magyarország
Sok pletyka felmerült a Gingerbread témában, szeretnénk ezzel kapcsolatban fontos információkat megosztani Veletek. A technikai csapatunk már végzi a 2.3-as Android rendszer tesztelését, vélhetően márciusban már elérhető lesz Samsung Galaxy S készülékekre Kies-en keresztül. Továbbá örömmel jelentjük, hogy a Bada 2.0-ás rendszere elfogadásra került és még az év első felében elérhetővé válik."
facebook-on irtak -
Bagoly81 #1411 1: igen van flash , a legujabb rom 2.2.1 de mindjárt ittvan a 2.3.x
2: adnak frisitést sosem sietik el. sehol.
3: biztos lelehet de hülyeség szerintem remekül használható erős a teló
4: akadhat de nemgáz létezik olyan rom amit ezt küszöböli ki de nekem ilyen problémám nemvolt, nemzavart. fütó alkalmazásokat zárni kell.
5: 2.2.1 jpy folyamaosan frisitik az országokat én nem kiessel frisitem.
6: firmware a telefon szoftverét jelenti. ennél a telefonnál android más telefonnál más lehet.
7: ha van wifi, vagy internet előfizetésed hogy a netre mehessél akkor jobban kitudod használni. Magyarországon jelenleg csak ingyenes alkalmazások vannak a marketbe. amit a telefonon tudsz használni nemkell hozzá másik sz.gép. csak egy gmailos cim. ha nincs és nemakarsz semiféleképpen gmailos címet ne is vegyél androidot anélkül úgy tudom használhatatlan. kell és kész. akkor tudsz belépni a marketbe vagy a naptárat megnézni.
én 10 es skálán 8 at adok neki eddigi egyik legjobb telefon ami létezik
naponta kell tölteni de melyik telot nem. ha kikapcsolsz rajta mindent nincs adatforgalom stb. akkor 2-3 napig bírja.
-
ba32107 #1410 Sziasztok, most tervezem a váltást Galaxy S-re. Kérdeznék pár kulcsfontosságú dolgot, mivel most van lehetőségem olcsón hozzájutni egy darabhoz, és nincs időm nagyon utánanézni a dolgoknak (A-t vagy B-t kell mondanom az üzletre, de még ma). Tehát:
1. Jelenleg mi a legújabb oprendszer a telóra? Android 2.2 (Froyo)? Ebben van teljes flash támogatás, ugye?
2. Azt olvastam, hogy meglehetősen ritkán adnak ki frissítést, és mindig kicsit hátrányban van ez a telefon a többi andriodos mobilhoz képest. Ennek van valóságalapja?
3. Van arra lehetőség, hogy leszedjük a TouchWiz UI-t és visszatérjünk az alap andriodos kinézethez? Ha van, akkor megéri megcsinálni (pl. teljesítménynövelés, ilyesmi szempontok érdekelnek)
4. Szintén azt olvastam, hogy a TouchWiz miatt kissé lagol, akadozik az UI. Bugról is hallottam rémhíreket. Ezeknek a legújabb firmware-ekkel van alapja?
5. A firmware frissítés Samsung Kies-en keresztül történik? Mi a hivatalosan, Magyarországon is letölthető legújabb verzió?
6. Kicsit talán buta kérdés, de ebben az esetben a firmware = andriod, ugye?
7. Teljes mértékben ki tudom használni az android adta lehetőségeket a telefonon (market, appok, stb) ugye?
Összességében mennyit adnátok a telefonnak egy 10-es skálán, és ajánlátok-e? Előre is köszi a válaszokat, ha mielőbb kapnék választ, nagyon örülnék. -
#1409 Szuper!!! -
BrYaN79 #1408 köszi
mit kell beállitani,vagy megnyomni hogy naviként is tudjam használni - sose próbáltam még? -
#1407 vagy igen :D -
BrYaN79 #1406 a gyári google maps az csak netes térkép ugye,nem lehet navigációként használni - mutatja az utat,beszél,stb -,vagy igen? :) -
#1405 Motorola Atrix jobb Akksi miatt. -
#1404 -
#1403 Android 2.3.2 frissítést kap a Galaxy S -
#1402 ez így helytelen. "A hiba az önkészülékében van." -
#1401 a hiba a te keszulekedben van :)
nalam teljesen jo volt a sima 2.2 is. -
#1400 ja T-pont ban én upgradeltem XD -
Bagoly81 #1399 biztos 2.1 et upgaradelted 2.2 re kisessel. az egyik barátomnak is ez volt a baja
tegyél fel egy 2.2.1 es jpy os romot azzal nemlesz bajod. -
#1398 passz vegyél függetlenül gyárilag. :D -
gabor977 #1397 És nem ingyenes megoldás van erre? Pl Turbosim vagy egyéb módszer? -
#1396 Negatív. lehetetlen. -
gabor977 #1395 Sziasztok!
Most vennék Telenoros Galaxy S-t jóárasítva, de Vodásként használnám.
Van olyan lehetőleg ingyenes eljárás, amivel a függetlenítés úgy megoldható, hogy egy esetleges szerviz előtt a vissza tudjam függősíteni úgy, hogy ne látsszon a függetlenítés nyoma?
Csak így lenne értelme S-t vennem. :/
Köszönöm a segítséget.
Üdv!