Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
NA! Kaptam egy érdekes választ ( A Kérdésemben meg kérdeztem hogy garanciát vesztem -e ha itthonról frissítem. )

"
A Telenor szolgáltatón keresztül vásárolt készülékkel rendelkezo ügyfeleink számára a Froyo frissítés már elérheto szervízpontjainknál. A kártyafüggetlenként vagy más szolgáltató által vásárolt készülékek
esetében a frissités 2011 január közepétol lesz elérheto.
Magyarországon a Kies-en keresztül történo Android 2.2-es frissítés jelenleg tesztelés alatt van, technikusaink a programban jelentkezo lehetséges hibák, hiányosságok kiküszöbölésen dolgoznak. Kérem, az esetleges hibák elkerülése érdekében, amíg hivatalosan nem tesszük közzé a Kies-en keresztül is elérheto Froyo frissítést, ne frissítse készülékét az otthoni PC-rol. Szerviz elérhetoségért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
"

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LoSA
Banner?

Ja értem, én azt hittem a 3.5-ös jack csak audio ki ill. mikrofon bemenet, ezek szerint nem. Én ilyenre gondoltam tv kimenetként.
Vadnokedli
a képet; de hisz ugye rendes TV kábellel menne a TV re ami hangot is szállítana, ugye.

Ez-----<---

A hangot akarod tv-re vinni?
whiskeyman
most már Cordon Electronics a neve

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Vadnokedli
ne baszakodjál már .__. XDD 3.5 jackes TV kábel kell te vadállat. 😄DD

igen!
cirma szerviz és tvkábel nagyker xD

-tRs-Landor

Vadnokedli
te merre is workolsz? van nálatok TV kábel? (vagy ilyet nem lehet ott a közelben?😄)

<#vigyor>

-tRs-Landor

whiskeyman
na majd szólok a srácoknak

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

GARMEGVONÁSTT!! <#banplz>

-tRs-Landor

whiskeyman
én holnap is bent leszek <#idiota>

LoSA
Kéne ennek a topicnak egy banner, nem?! 😊

Vadnokedli
de meg vigyen fel szobára :$

Nem; amúgy csak azért hogy akkor már ne csak az én telomra várjunk. 😄

Maxtreme
..és utána ne hívjon meg vacsizni meg moziba? 😊

Vadnokedli
Nem jutottam el Samsung szakszervizbe; holnap megyek. Ma írtam nekik levelet hogy mit hogy; stb. kiderül 😄

Vagy aki itt lakik pesten; az eljöhetne velem.xddd

Vadnokedli
Szerviz.

Magiszter
Cseszhetném a garanciámat... mondjuk. <#szomoru1>

mi lenne ha lefrissítenéd 2.2-re?😉

Magiszter
Agyam eldobom. A Skype még mindig nem mûködök a Galaxy S-en 2.1 alatt. Mi a pék bánatos kalácsát csinálnak a készítõi? Csak mert dejó volna ha lehetne telefonról videó-hívni másokat skype segítségével.

Tud valaki valami alkalmazást erre a célra? Videótelefonálás, interneten (ingyen), esetleg olyan programmal ami kompatibilis a skype-al is?

Magiszter
Mappát csak a fõképernyõn tudsz csinálni sajnos. Pedig tényleg jó lenne egy ilyen lehetõség a programok között is. Vagy valami kategória nézet.

LoSA
Mappát lehet csinálni a menüben? És akkor oda bemásolgatnék pár "ikont", hogy ne legyen olyan sok oldal... 😄

LoSA
Hja OKs, köszi! 😉

Vadnokedli
ja hát minden kép olyan; ha be mész a galériába - egyebek - beállít, mint - háttérkép. és be tudod állítani a kép melyik része legyen.

LoSA
Nekem az alapértelmezett képem, egy "tér", ahol ha lapozgatok, akkor a kép megy arrébb... Tehát ilyen wide kép... 😊

Vadnokedli
hogy érted hogy több oldalas? Oldalanként változik a kép?

LoSA
Ilyen "többoldalas" háttérképeket hol találok? Az eredetit szeretném lecserélni... <#wink>

LoSA
Köszi! 😉 Kíváncsi vagyok rá nagyon... 😊 Bár olvastam olyat is, hogy érdemes megvárni a 2.2.1-s frissítést! 😊

Vadnokedli
én holnap megyek; TV kábelért. West-End be. meg kérdem - hogy plusz az is igaz e hogy házam táján való frissítés gari vesztéssel jár e.

LoSA
Már van hivatalos frissítés? (kártyafüggetlen a telefonom...) Mert akkor lassan viszem a szakszervizbe a telómat, frissíteni! <#wink>

Sziasztok! 2.2n valahogy veletlenul printscreeneztem! Azota se tudom h csinaltam, valaki tudja h kell?😊
Magiszter
Kezd az agyam nagyon eldurranni. Nincs lehetõség arra hogy kikapcsolt képernyõ mellett hangot rögzítsek? Csak mert egy kísérletet akarok végezni bekapcsolt hangrögzítés mellett, de ha kilövöm a képernyõt az oldalsó gombbal akkor vagy megáll a rögzítés, vagy Pause állapotba kerül. Már pedig be akarom nyomni a billentyûzárat. Eddig minden program a fenti tüneteket produkálta. Van valakinek ötlete?
Jelenleg a "minnyáföldhözb.szomazegészetap.csába" állapotában leledzek. <#falbav>

Közben átmásoltam a képeket a memóriakártyáról a telefonra, érdekes, hogy ott nem csinálja a triplázást.
Elõször arra gondoltam, hogy a thumbnails könyvtár miatt lát több képet. De nem, letöröltem a könyvtár tartalmát és még is.
Rescan Media-t leszedtem, de ugyanaz. Ha formázom a kártyát, majd újra felmásolom az adatokat, akkor az elsõ indításnál ok. Ha újra feldugom, majd le, akkor újra háromszor látom a galériában, de a sajátfileoknál, minden rendben. Nem értem...
Magiszter
Rescan Media programot szedd le és futtasd. Talán megoldja.

#783: Ha bent vagy az alkalmazások között akkor menü gomb (bal alsó érintõ), aztán szerkeszt. Rárakod az ujjad az ikonra és odébb vonszolod. Ha végeztél vagy Home gomb, vagy menü és mentés.

Miért fordul elõ az a jelenség, hogy ha a sd kártyára mentem a fotókat, illetve korábban készült fotókat tárolok a kártyán, akkor ha USB-én keresztül csatlakoztatom a pc-hez, majd ha lehúzom, akkor azonos képeket megtriplázza a galériában. Ha csak a kártyát nézem, akkor stimmelnek a fotók.(akár a saját file-oknál, akár kártyaolvasóval.)
Elõre is köszi:-)
Vadnokedli
szerintem is; mert ugye egy a csatlakozó a fájlküldözgetéshez; meg a töltéshez. És küldözgetés alatt tölti is. Na mind1. 😄

jaszy
Töröltem pár alkalmazásom. Most foghíjas a menükép. Van valami módszer az ikonok igazgatására?

jaszy
1234532

Vadnokedli
Hány töltést bír egy Galaxy S akkumulátor? >_>

mflex
Lehet persze, ha jól emlékszem, akkor a kapcsolatok szerkesztésénél, mert nincs már ilyen telefonom...

What about the forests?

Nem is javasolnám a 2.2 felrakását. Nekem telenoros van telóm van, arra már kijött a froyo. De lényegesen lassabb lett tõle. Személy szerint már megbántam a frissítést...
Szerintem akkor inkább már érdemes megvárni a 2.2.1-et.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

köszi! Ez nagyszerû 😊 Nem akarom tovább húzni az idegeidet 😊, de a nevekhez is lehet külön-külön állítani csengõhangot valahogy?
mflex
Több lehetõsége is van, de a legegyszerûbb, ha piac-ról feltelepíted a RINGS EXTENDED programot, mert ezzel mindenhez tudsz csengést rendelni.

info

What about the forests?

Másik kérdésem: hogyan lehet saját csengõhangot kiválasztani?
mflex
Vidd vissza, mutasd meg a hibát és cseréltesd ki, az ünnep nem számít bele a 72 órába.

What about the forests?

Ugyanaz a belsõre is, a kamera beállításánál az élességet felvettem a max. 2-re és így sokkal gyorsabban megtalálja megát
mflex
A belsõ SD-re is produkálja a hibát?
Ha meg 2 napos, akkor cseréltesd ki.

What about the forests?

2 napos a készülék, nem hiszem, hogy a factory reset a megoldás. Szerviz lesz akkor