3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#1394 Nah majd erre a 2.3-ra kíváncsi leszek. Tapasztalatom szerint a 2.2-ben jobbak a beállítási lehetőségek, de a 2.1 stabilabb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb volt. Remélem a 2.3 ötvözi a két verzió jó tulajdonságait. :)
Majd ha lesz hivatalos, akkor azt felteszem.
Apropó. Mit tudni arról hogy a 2.3 támogatja már a proxy használatot? Jelenleg is csak azért kellett root-olnom a telefont, mert a Proxymator csak rootolt telefonon működik jól. Márpedig melóban proxy-t használunk, így a nélkül a telefon egy zsebnehezék odabent. Így viszont már hasznos munkaeszköz.
Szégyen azért hogy a Gógli oprendszere egy ilyen alapvető dolgot nem tud. -
Kikiba #1393 Érdekes, nekem hivatalos 2.2 van fent igy vettem már újonnan függetlenül, de ezen a néha előforduló, elmentett wifi ponthoz automatikusan nem mindig csatlakozáson kivűl nincs vele gondom... -
#1392 Én a hivatalost rakom fel... Semmi mást! -
Landor #1391 a főzött romverziók a héten jönnek ki mindeki számára 2.3.2-vel ;] -
#1390 Nah, ezért nem tettem fel a 2.2t. De ha minden igaz, akkor ebben a hónapban jön a 2.3! :) Azt tuti, hogy már felrakom! :) -
#1389 nekem ez a 2.2 maga a pokol. Mindent csinál mindent bugozódik; újra indulgat. fogja magát le fagy onnantól a webböngésző el se indul -
Kikiba #1388 Igen 2.2 van fent, gyári független. Nekem is csinálja ezt az 1 mp es wifi ikon eltünést...
De igazából az zavar egy kicsit amit előbb írtam...
Tehát neked is van olyan jelenséged? -
#1387 2.2-n? én olyankor ki és be kapcsolom... meg 10 percenként le áll a wifi... 2-3 másodpercre.
Meg amikor böngészek vagy valami alkamazást használok Rezeg egyet.. fut a játék/alkamazás 5 másodpercig aztán be fagy rezeg 2-3 at és kilép... :D -
Kikiba #1386 Nektek is csinál olyat hogy NÉHA elfelejt a megjegyzett wifi ponthoz csatlakozni? Csak akkor látja meg ha bemegyek a vezeték nélküli beállotásokba és akkor elkezd keresni. Ritkán fordul elő...
Léci többen írjátok már meg, mert nem tudom, hogy ez most hiba, vagy ez ilyen... -
#1385 szerintem csak a T-s és a Telenoros 2.2 szarakod; más is beszámolt a következőkről amiről én is.
de szerintem biztos nem lesz Márciusra ITT!! magyarországon.. gingerbread. -
vipblack #1384 Hát én márc 16.án veszem meg a ags-r függetlenül remélem addigra alkotnak rendes 2.3at :D mert nincs kedvem 2.2vel szarakodni :) -
#1383 Én akár most is felraknám. 2.2 néél csak jobb. :D -
vipblack #1382 http://andro-id.info/ itt van a félhivatalos gingerbread :) -
#1381 illetve elvileg megis rfs maradt a filerendszer es a zenelejatszas szaggat, pattog, nem az igazi.. lehet h inkabb varok valami stabil valtozatra. -
#1380 illetve elvileg meg csak beta, de ahogy olvasom eddig meg nem nagyon talaltak benne komolyabb hibat, minden jol szuperal. gingerbread 2.3.2-rol van szo, a filrendszer emiatt innentol kezdve ext4 (beepitett lagfix:) ), a bongeszo hw-s tamogatast kapott, allitolag kibaszottul gyors lett. -
#1379 kiadtak a gingerbread-et!! :) -
#1378 hát külön régiókra van leosztva hol melyik ország milyen telót kap
I9000B brazil
I9000L latin-america
meg captive aszem csak amerikában. -
ba32107 #1377 Erre vki? -
#1376 Motorlát vegyél. -
#1375 akkor nem lesz Ace sem :D -
#1374 hát kb 60%-70% al rosszabb - spóroltabb. -
#1373 Szerinted? -
#1372 sziasztok erre a telefonra nincs pénzem
de mit szóltok a samsung galaxy Ace-hez?
rosszabb mint a galaxy s?? -
#1371 nekem új és tömör :D -
#1370 hat ez baromi nagy hir, semmi konkret info, csak 3 napos hir lecsupaszitva -
#1369 Valakinek van? -
#1368 2.3 -
ba32107 #1367 A samsung captivate kapható magyarországon? -
#1366 Nah, ezt már én is felteszem a telóra majd! :) Még 2.1 van rajta! Még jó, hogy vártam eddig! :) -
#1365 csak annyit írtak a következő frissítés elérhető lesz kisen keresztül. -
#1364 ezt neked irtak a hivatalos tmobiltol h lesz 2.3 naluk? idopontot is irtak? csak mert tudtommal hivatalos megerosites meg arra sincsen h valaha is lesz 2.3, bar mostmar nagyon valoszinunek tunik. -
#1363 akkor fasza, én t mobileban frissítettem, mert nem elérhető amúgy a tomibleosoknak kiesen a 2.2 de viszont a levélben írták hogy 2.3 elérhető lesz kiesen. -
#1362 Gyári 2.2 vodás a telefonom, tökéletesen megy.
Kiessel frissítettem. -
vipblack #1361 Sajna még nem tok linket beszúrni de a www.pdafanclub.com -on is ki van rakva hogy jön a 2.3 márciusba :D Aminek nagyon örülnék mivel márc 16.án veszek majd SGS-t :D -
#1360 nekem az ég világon semmi bajom a 2.2 vel,tök jol müködik,filmet nézek játszom,netezek és kutya baja. -
#1359 szerintem huzz ra legalabb egy 2.2.1-et.. bar sokaig nem hasznaltam, de ilyen gondjaim nem voltak 2.2-vel sem soha, legalabb olyan stabil es gyyors volt mint a 2.1 -
#1358 Nem tudom hogy kinek van 2.2 es gyári' - frissített android a telóján de nekem T-mobileos akkora egy rakat szutyok szar.. fagy; le húzza a memóriát; folyton elfogy. Még ha nem is csinálok a telefonon semmit se.
Néha fogja magát Befagy és kikapcsol majd be; vagy le fagy és kényszerítve kell leállítani a programokat...(Tegnap meg már bekapcsolni nem akart kikapcsolás után. félóráig sötét volt a kép.) :D
-
BrYaN79 #1357 király,akkor ki is próbálom :)
azt a progit majd megnézem milyen
köszi
-
#1356 lesz abból május is.. -
#1355 http://www.mobilport.hu/hirek/20110227/marciusban_kapja_meg_a_legujabb_androidot_a_samsung_galaxy_s