Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
A belsõ sd-re, vagy egy másik külsõ sd-re is rossz minõségû felvételt csinál? Ha igen, ments le minden adatot, és factory reset, bár a fókuszálásnak ehhez semmi köze. Ha reset után is fenn áll a hiba, vidd szervízbe.

What about the forests?

Vadnokedli
idk nekem Class 4 8GB-s re jó minden.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

T-hez sincs tegnap néztem.

Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.

jaszy
Vodához nincs még frissítés. Kapják be...<#mf1>

Sziasztok. 1280x720-as videó felvételnél elég sok idei tart a fókuszálás és a felvett videók lejátszásánál majdnem csak a videó fele homályos és nem kicsit. Elõfordult ez már valakinél? Külsõ 16gb-os class 6-os kártyára készítem a felvételeket, úgyhogy a sebességgel nem lehet gond.
Köszi akkor marad minden.

ne szomorkodj, majd jön egy lekerekített hugo boss😊))))
mellesleg, k.k.ü. mindenkinek
Vadnokedli
szerintem is; szögletes, kedvelem a kis sarkokat. 😄 de az aaaz ááh Armani pfff.. XD Ha az lenne rá írva hogy Vadnokedli korrekt lenne.

Maxtreme
Az gáz hogy nekem tetszik? 😊)
Egyedül a felirat ami khm, de attól függetlenül sztem rendben van

Vadnokedli

Hát ez a 2.2(telenor) nem egy nagy szám :S kicsit akadozik néha.
Van rá mód, hogy visszategyem az elõzõt? Vagy hogy tudok "elõre menekülni" 2.2.1-re?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Vadnokedli
Rootolás után -> ami Garancia vesztéssel jár.

Hali! Egy kérdés hogy lehet gyári progit törölni?

mflex
Vadnokedli
amúgy Tré-Mobile hoz dettó nemelérhetõ... (mármint azóta se...) xdd fuxkasfdfg

Vadnokedli
Recovery menut hogy is tudom felrakni? (az a 3 vagy 4 gombos cucc az ugye?)

Nem azt mondtam, hogy ez mindent visz, hanem azt, hogy leszedhetõ 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Hali!
Sikerult mar tmobile-s galaxyt frissiteni vkinek kiesen keresztul? Mert en most neztem es nekem meg semmi :S
Koszi

LoSA
Emlékszem is én, hogy ott mit nyomtam... 😊

Azt hiszem, hogy megtaláltam....

elsõ bekapcsoláskor mintha megkérdezni.. <#fejvakaras><#nevetes1>
hogy 3G / WiFi only 😄

én a telefonon telepítem a romokat/modokat hozzá a recovery menübõl

-tRs-Landor

LoSA
De ti most hogy frissítitek? KIES-el? Vagy hogy? 😮

Lenne egy olyan kérdésem, hogy... Azt hol lehet beállítani, hogy SOHA ne csatlakozzon fel 3G-re?! Nem tapasztaltam még ilyet, hogy csinálni volna, vagy csinálni akart volna, de inkább megelõzöm. Mondjuk feltöltõs vagyok, szóval olyan nagy számlát biztosan nem csinál. 😉 😊

Vadnokedli
Na ha Tmobile hoz most nemelerheto leszopommagamat. Xd

melyik a két kérdésed közül?

-tRs-Landor

ami egy vicc 😄
2.2.1 + lagfix a nyerõ! :Ð

-tRs-Landor

Telenoros Galaxyhoz elérhetõ a Froyo! 😄

Boldog karácsonyt! 😊

Vadnokedli
Megvan oldva; köszönöm a segítséget. XDDDAsdfgh

Vadnokedli
Új micro SD-t raktam a telefonba; és felismeri, csak a gép és a kies nem... ez mi most?😄

Vadnokedli
Tudtok Galaxy S-hez. 3.5 Jack TV kimenet kábellllttt?: o

inter94
Beállitások-a telefon névjegye-jogi informácio-licenszbeállitások-Divx(R)VOD-és itt van olyan választás h regisztrál...na ez mi? hol tudom én ezt regisztrálni?felmentem az oldalra amit ir,letöltöttem vmi programot de ha ott adom meg a regisztrácios kodot akkor nem fogadja el...ez a dolog csak annyit tesz h tudok konvertálni a programmal hd720p ben a telefonra filmeket?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Magiszter
Hogy a Google logója szakadjon rá arra aki oda tette! 😊
Köszönöm. Ez lett volna a legutolsó hely ahol keresem.

A 'telefon névjegyében' van, hogy hogy került oda azt én sem értem.
Magiszter
Pf... nem egyszerû egy Full Reset után újra "otthonossá" tenni a telefont. Minden apró beállítást újra beállítani... de legalább nincs teleszemetelve az egész telefon.

Apropó. Hol a pék lisztes könyökébe van az a beállítás hogy kérdezze meg mit csináljon, mikor rádugom USB-re? Végigzongoráztam már 200 menüt, de nem lelem.

Illetve továbbra is szükségem lenne egy olyan Proxy állító programra, ahol automatikus konfigurációs fájlt is meg lehet adni. (tehát nem számot meg portot mint pl: 12.34.56.78:9999, hanem mint mondjuk: http://gipsz.geza.jozsef/azifjabbik.dat) Mert cégnél nemrég váltottunk a számos proxyról erre a f.sra és az óta munkahelyen csak lokálban ér valamit a telefonom. Pedig de jó volna ha netre is kimenne.

köszi ez elkerülte a figyelmemet....de most legalább ezt a vonalkódos cuccot is feltettem😊
Magiszter
Sziasztok!
több, mint egy hónapos a telefon, de semmi baj nem volt vele 😊Imádom!
Egy kérdésem lenne és remélem nem nagy hülyeség...
Ugye a telefonba van GPS...Na most ez internet alapú? Vagyis mindig be kell kapcsolom a netet ha használni akarom? Vagy van valami program, amit töltsek le?
Köszi
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

inter94
haverom beszélt vmi lépésszámlálóról is h van a telefonban...én ezt nem találom sehol...tényleg van vmi ilyesmi benne?és ha igen akkor hol?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

LoSA
Nah elõbb nekem is frissült az android market! 😊

Magiszter
Asszem megvan a dolog nyitja:

*2767*3855#

Ezt beírod és formáz, majd gyári visszaállítás. Aki esetleg tudni akarja.

Magiszter
Hogy lehet full resetelni a telefont? Nem elég az a "gyári adatok visszaállítása" dolog, nekem olyan kellene ami gyalulja az összes tök fölösleges mappát és fájlt a telefonról és teljesen "most jöttem le a futószalagról" érzést kelt bennem. Megérett a telefonom ugyanis egy teljes resetre mert annyi mappát gányoltak bele az ilyen-olyan programok hogy nem találok semmit. Ám mivel nem tudom hogy mit szabad és mit nem törölni ezért inkább nem nyomnék rá egy 'Delete All'-t.

jaszy
Valszeg nem mert a Kies nem tud róla 😊

jaszy
Ez még ugye nem a hivatalos 2.2?

Vadnokedli
Az nem baj; Jobban értek angolul mint magyarul <#idiota>

inter94
köszönöm

Bexter
Jopár 16gb os verziót angol nyelvû menüvel árulják 😞

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Vadnokedli
Be mesz a zenehez. Beallitasok. Effektus. Allitsad szelesre meg amugy felette a hangszinszabalyzo.

inter94
ez a hangszin szabályzo hol találhato?:o

Vadnokedli
hangszín szabályzó; az alap hangot fel kell rakni; mert le van szabályozva hogy meddig hangosíthatod.

Gyerekek felraktam a 2.2.1-est és valami elbaszottul gyors a 2.2-höz képest!
Simán hozza az iphone4 sebességét, sõt!!
<#merges2>

-tRs-Landor

szevasztok!

Miért van az, hogy ha neten találok egy progit és leolvasom a qr kódját, hogy letöltsem, akkor csomószor azt írja a teló, hogy nem talál ilyen programot.(pl droid dj)