Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
mellesleg, k.k.ü. mindenkinek
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Van rá mód, hogy visszategyem az elõzõt? Vagy hogy tudok "elõre menekülni" 2.2.1-re?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
What about the forests?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Sikerult mar tmobile-s galaxyt frissiteni vkinek kiesen keresztul? Mert en most neztem es nekem meg semmi :S
Koszi
hogy 3G / WiFi only 😄
én a telefonon telepítem a romokat/modokat hozzá a recovery menübõl
-tRs-Landor
Lenne egy olyan kérdésem, hogy... Azt hol lehet beállítani, hogy SOHA ne csatlakozzon fel 3G-re?! Nem tapasztaltam még ilyet, hogy csinálni volna, vagy csinálni akart volna, de inkább megelõzöm. Mondjuk feltöltõs vagyok, szóval olyan nagy számlát biztosan nem csinál. 😉 😊
-tRs-Landor
2.2.1 + lagfix a nyerõ! :Ð
-tRs-Landor
Boldog karácsonyt! 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Köszönöm. Ez lett volna a legutolsó hely ahol keresem.
Apropó. Hol a pék lisztes könyökébe van az a beállítás hogy kérdezze meg mit csináljon, mikor rádugom USB-re? Végigzongoráztam már 200 menüt, de nem lelem.
Illetve továbbra is szükségem lenne egy olyan Proxy állító programra, ahol automatikus konfigurációs fájlt is meg lehet adni. (tehát nem számot meg portot mint pl: 12.34.56.78:9999, hanem mint mondjuk: http://gipsz.geza.jozsef/azifjabbik.dat) Mert cégnél nemrég váltottunk a számos proxyról erre a f.sra és az óta munkahelyen csak lokálban ér valamit a telefonom. Pedig de jó volna ha netre is kimenne.
több, mint egy hónapos a telefon, de semmi baj nem volt vele 😊Imádom!
Egy kérdésem lenne és remélem nem nagy hülyeség...
Ugye a telefonba van GPS...Na most ez internet alapú? Vagyis mindig be kell kapcsolom a netet ha használni akarom? Vagy van valami program, amit töltsek le?
Köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
*2767*3855#
Ezt beírod és formáz, majd gyári visszaállítás. Aki esetleg tudni akarja.
Simán hozza az iphone4 sebességét, sõt!!
<#merges2>#merges2>
-tRs-Landor
Miért van az, hogy ha neten találok egy progit és leolvasom a qr kódját, hogy letöltsem, akkor csomószor azt írja a teló, hogy nem talál ilyen programot.(pl droid dj)