3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • Magiszter
    Nah majd erre a 2.3-ra kíváncsi leszek. Tapasztalatom szerint a 2.2-ben jobbak a beállítási lehetőségek, de a 2.1 stabilabb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb volt. Remélem a 2.3 ötvözi a két verzió jó tulajdonságait. :)

Majd ha lesz hivatalos, akkor azt felteszem.

Apropó. Mit tudni arról hogy a 2.3 támogatja már a proxy használatot? Jelenleg is csak azért kellett root-olnom a telefont, mert a Proxymator csak rootolt telefonon működik jól. Márpedig melóban proxy-t használunk, így a nélkül a telefon egy zsebnehezék odabent. Így viszont már hasznos munkaeszköz.

Szégyen azért hogy a Gógli oprendszere egy ilyen alapvető dolgot nem tud.
  • Kikiba
    Érdekes, nekem hivatalos 2.2 van fent igy vettem már újonnan függetlenül, de ezen a néha előforduló, elmentett wifi ponthoz automatikusan nem mindig csatlakozáson kivűl nincs vele gondom...
  • LoSA
    Én a hivatalost rakom fel... Semmi mást!
  • Landor
    a főzött romverziók a héten jönnek ki mindeki számára 2.3.2-vel ;]
  • LoSA
    Nah, ezért nem tettem fel a 2.2t. De ha minden igaz, akkor ebben a hónapban jön a 2.3! :) Azt tuti, hogy már felrakom! :)
  • Vadnokedli
    nekem ez a 2.2 maga a pokol. Mindent csinál mindent bugozódik; újra indulgat. fogja magát le fagy onnantól a webböngésző el se indul
  • Kikiba
    Igen 2.2 van fent, gyári független. Nekem is csinálja ezt az 1 mp es wifi ikon eltünést...
    De igazából az zavar egy kicsit amit előbb írtam...
    Tehát neked is van olyan jelenséged?
  • Vadnokedli
    2.2-n? én olyankor ki és be kapcsolom... meg 10 percenként le áll a wifi... 2-3 másodpercre.

Meg amikor böngészek vagy valami alkamazást használok Rezeg egyet.. fut a játék/alkamazás 5 másodpercig aztán be fagy rezeg 2-3 at és kilép... :D
  • Kikiba
    Nektek is csinál olyat hogy NÉHA elfelejt a megjegyzett wifi ponthoz csatlakozni? Csak akkor látja meg ha bemegyek a vezeték nélküli beállotásokba és akkor elkezd keresni. Ritkán fordul elő...
    Léci többen írjátok már meg, mert nem tudom, hogy ez most hiba, vagy ez ilyen...
  • Vadnokedli
    szerintem csak a T-s és a Telenoros 2.2 szarakod; más is beszámolt a következőkről amiről én is.

de szerintem biztos nem lesz Márciusra ITT!! magyarországon.. gingerbread.
  • vipblack
    Hát én márc 16.án veszem meg a ags-r függetlenül remélem addigra alkotnak rendes 2.3at :D mert nincs kedvem 2.2vel szarakodni :)
  • Vadnokedli
    Én akár most is felraknám. 2.2 néél csak jobb. :D
  • vipblack
    http://andro-id.info/ itt van a félhivatalos gingerbread :)
  • 5c0rp330n
    illetve elvileg megis rfs maradt a filerendszer es a zenelejatszas szaggat, pattog, nem az igazi.. lehet h inkabb varok valami stabil valtozatra.
  • 5c0rp330n
    illetve elvileg meg csak beta, de ahogy olvasom eddig meg nem nagyon talaltak benne komolyabb hibat, minden jol szuperal. gingerbread 2.3.2-rol van szo, a filrendszer emiatt innentol kezdve ext4 (beepitett lagfix:) ), a bongeszo hw-s tamogatast kapott, allitolag kibaszottul gyors lett.
  • 5c0rp330n
    kiadtak a gingerbread-et!! :)
  • Vadnokedli
    hát külön régiókra van leosztva hol melyik ország milyen telót kap
    I9000B brazil
    I9000L latin-america
    meg captive aszem csak amerikában.
  • ba32107
    Erre vki?
  • Vadnokedli
    Motorlát vegyél.
  • Krisztiam #1375
    akkor nem lesz Ace sem :D
  • Vadnokedli
    hát kb 60%-70% al rosszabb - spóroltabb.
  • Bexter
    Szerinted?
  • Krisztiam #1372
    sziasztok erre a telefonra nincs pénzem
    de mit szóltok a samsung galaxy Ace-hez?
    rosszabb mint a galaxy s??
  • Bexter
    nekem új és tömör :D
  • 5c0rp330n
    hat ez baromi nagy hir, semmi konkret info, csak 3 napos hir lecsupaszitva
  • Bexter
    Valakinek van?
  • Bexter
    2.3
  • ba32107
    A samsung captivate kapható magyarországon?
  • LoSA
    Nah, ezt már én is felteszem a telóra majd! :) Még 2.1 van rajta! Még jó, hogy vártam eddig! :)
  • Vadnokedli
    csak annyit írtak a következő frissítés elérhető lesz kisen keresztül.
  • 5c0rp330n
    ezt neked irtak a hivatalos tmobiltol h lesz 2.3 naluk? idopontot is irtak? csak mert tudtommal hivatalos megerosites meg arra sincsen h valaha is lesz 2.3, bar mostmar nagyon valoszinunek tunik.
  • Vadnokedli
    akkor fasza, én t mobileban frissítettem, mert nem elérhető amúgy a tomibleosoknak kiesen a 2.2 de viszont a levélben írták hogy 2.3 elérhető lesz kiesen.
  • jaszy
    Gyári 2.2 vodás a telefonom, tökéletesen megy.
    Kiessel frissítettem.
  • vipblack
    Sajna még nem tok linket beszúrni de a www.pdafanclub.com -on is ki van rakva hogy jön a 2.3 márciusba :D Aminek nagyon örülnék mivel márc 16.án veszek majd SGS-t :D
  • ronso
    nekem az ég világon semmi bajom a 2.2 vel,tök jol müködik,filmet nézek játszom,netezek és kutya baja.
  • 5c0rp330n
    szerintem huzz ra legalabb egy 2.2.1-et.. bar sokaig nem hasznaltam, de ilyen gondjaim nem voltak 2.2-vel sem soha, legalabb olyan stabil es gyyors volt mint a 2.1
  • Vadnokedli
    Nem tudom hogy kinek van 2.2 es gyári' - frissített android a telóján de nekem T-mobileos akkora egy rakat szutyok szar.. fagy; le húzza a memóriát; folyton elfogy. Még ha nem is csinálok a telefonon semmit se.
    Néha fogja magát Befagy és kikapcsol majd be; vagy le fagy és kényszerítve kell leállítani a programokat...(Tegnap meg már bekapcsolni nem akart kikapcsolás után. félóráig sötét volt a kép.) :D

• BrYaN79
    király,akkor ki is próbálom :)
    azt a progit majd megnézem milyen
    köszi
  • qetuol
    lesz abból május is..
  • ronso
    http://www.mobilport.hu/hirek/20110227/marciusban_kapja_meg_a_legujabb_androidot_a_samsung_galaxy_s