Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az enyém ilyen
Jorte; az egyik legnormalisabb naptarprogi. Hianyossaga annyi, hogy meghivot nem tud kikuldeni az adott esemenyhez... 😞
-tRs-Landor
nah tegnap kb 4 órat játszottam, (friss kernelfrissítés után) míg sikerült olyan kinézetet varázsolni a telónak, amilyet elképzeltem 😄

-tRs-Landor
Használj google calendart ahhoz nem kell KIES.(Ha alapból outlokot használsz akkor ahhoz van egy jó kis sinkronizálo progi, amivel ossze tudod hangoltatni a google calendart es az outlokot, majd a google calendar on-the-fly sinkronizal a belso naptarral)
tökmindegy. vannak MicroSD-k 😄 (ha sokat akar a szarka; akkor bírja a farka 16GB-ha nem 8.)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Saor Alba
Sziasztok!
BÚÉK Mindenkinek!
Kezdek megõrülni... A melóm miatt naponta többször szinkronizálom a naptáramat, de már múlt héten és ma sem viszi át a naptárbejegyzéseket(KIES). Van valami ötletetek?
Szamárköhögés: A csengõ hangot pontosan nem tudom, de azt észrevettem, hogy teljesen egyedi beállításokat a névjegyzékben csak, akkor lehet csinálni ha nem a simkártyáról dolgozol. Át kell menteni a telefon memóriába a neveket és úgy nagyon sok mindent tudsz hozzá rendelni.
Üdv
BÚÉK Mindenkinek!
Kezdek megõrülni... A melóm miatt naponta többször szinkronizálom a naptáramat, de már múlt héten és ma sem viszi át a naptárbejegyzéseket(KIES). Van valami ötletetek?
Szamárköhögés: A csengõ hangot pontosan nem tudom, de azt észrevettem, hogy teljesen egyedi beállításokat a névjegyzékben csak, akkor lehet csinálni ha nem a simkártyáról dolgozol. Át kell menteni a telefon memóriába a neveket és úgy nagyon sok mindent tudsz hozzá rendelni.
Üdv
inkább ne tedd😊
frissített a kies-sel, 2.2-re azóta lassabb a teló mint elõtte és laggol, a boot pedig 3-szor annyi idõ
lehet. haverom tegnap megtette, holnap viszi szervizbe a telefont😊
Hogyan lehet különbözõ névjegyekhez más-más csengõhangot beálltani?
http://www.appbrain.com/search?q=call+recorder&o=0
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
Sziasztok,
SGS-re (Froyo) tud valaki hívásrögzítõ programot? Találtam egyet kettõt, de majdnem mind csak az én hangomat veszi, vagy esetleg a másik félét is, de annyira halkan, hogy az használhatatlan.
Anno az E51-emen a Total Recall tökéletesen, automatikusan jó minõségben felvette a másik fél és az én hangomat is, nincs erre androidon is vmi megoldás?
Elõre is köszönöm, ha valakinek van tippje!
Üdv,
wins
SGS-re (Froyo) tud valaki hívásrögzítõ programot? Találtam egyet kettõt, de majdnem mind csak az én hangomat veszi, vagy esetleg a másik félét is, de annyira halkan, hogy az használhatatlan.
Anno az E51-emen a Total Recall tökéletesen, automatikusan jó minõségben felvette a másik fél és az én hangomat is, nincs erre androidon is vmi megoldás?
Elõre is köszönöm, ha valakinek van tippje!
Üdv,
wins
#847! én vettem eszre elobb! 😄D
-tRs-Landor
csak a szemét szegény androidnak letakarja a Samsung jel 😄
ezt a szar headsetet azértshoppolhatnád 😄
-tRs-Landor
nem 😄
-tRs-Landor
Találtam, nem aktuális (remélem). 😊
Tudnál linkelni egy részletes leírást a folyamatról (vagy ha belefér az idõdbe, privát megírnád)?
én ilyet nem mondtam <#kuss>#kuss>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Black label
-tRs-Landor
Eltudja nekünk intézni? egy Üveg Jack Daniels ért?😄xd
nem... nincs még ilyen mappa, hozd létre 😄
2.2.1 FÕZÖTT kurvajó! tedd fel! gari veszhet, de én felraktam, megri!
+1 üveg whisky aztán a gari vissza is jön 😄
2.2.1 FÕZÖTT kurvajó! tedd fel! gari veszhet, de én felraktam, megri!
+1 üveg whisky aztán a gari vissza is jön 😄
-tRs-Landor
Ja, a media mappában csak az általam létrehozott mappákat látom, szóval valószínûleg a többi rejtett. (?)
Ja, értem. 😊 Az ünnepek alatt volt egy kis idõm olvasgatni, gondolkoztam én is a rootoláson, még nem mertem nekivágni. Fõleg amiatt lett volna jó, hogy így mindent le tudtam volna menteni factory reset elõtt, no meg a 2.2.1 is elég vonzó.
Beszéljetek rá! 😉
Beszéljetek rá! 😉
nem hát 😄
rendszermappa, nem mindenkinek látható, szóval /media...
rendszermappa, nem mindenkinek látható, szóval /media...
-tRs-Landor
? 😊
meg hát 😄
-tRs-Landor
Így sikerült. 😊
Köszi, de nem látom a system mappát.
vagy lejátszod zenénél; és nyomsz egy izé bal alsó gombot. és onnantól megtalálod biztos: 'Beállít mint.'
ide tedd: system/media/audio/ringtones
-tRs-Landor
Segítsetek! 😊
Csináltam egy factory reset-et Froyo miatt (azt már a múlt héten feltettem), majdnem minden szépen visszaállt. Csengõhangomat viszont nem tudom a régire állítani, mert az mp3-as volt, és nem jövök rá, hogy azelõtt hogy csináltam. Valószínûleg nagyon banális és egyszerû, de nekem sehogysem sikerült eddig. 😊
Köszönöm.
Csináltam egy factory reset-et Froyo miatt (azt már a múlt héten feltettem), majdnem minden szépen visszaállt. Csengõhangomat viszont nem tudom a régire állítani, mert az mp3-as volt, és nem jövök rá, hogy azelõtt hogy csináltam. Valószínûleg nagyon banális és egyszerû, de nekem sehogysem sikerült eddig. 😊
Köszönöm.
szerintem se XDD bár még mindig jobb. mint az e51 ami simán rá égett a kezemre youtubeozás közben.. XD
Nekem is volt már ilyen, de csak játék után, meg mikor a háttérben marad valami program ami tekerte a telefont. Amúgy szerintem nem normális <#shakehead>#shakehead>
Normális hogy 50Fokos az akkumulátor hogyha csak WiFi-n eBuddyztam meg a szikronizáció ON on volt? 😄
Hát igen... Elég kemény lett volna, ha a Samsung saját programjával frissítem, akkor ugrik a garanciája! 😊
nekem angol KIES van; és Firmware Upgrade van a gombon. XD
Vicces lett volna ha a KIES-es frissítés egyenlõ lenne a garanciavesztéssel. Lehet tényleg, csak elírták a gomb feliratát => "Frissítés" helyett "Garanciavesztés"-t akartak, csak ez nem fért volna ki, mert arra a gombra max 9 karakternyi szó fért rá. Sokáig agyalhattak hogy mi legyen, mire a "Frissítés" mellett döntöttek, pödörtek egyet a bajszukon és jót nevettek, majd bedobtak fejenként három felest a jól végzett munka után <#idiota>#idiota>
Hát igen; de akkor mégse jár garanciavesztéssel a KIES-es frissítés. 😄