3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#1514 alapvetoen tok ugyanolyan temaja van mint eddig (samsungnak "koszonhetoen"), csak a felso sav meg a lehuzhato resz lett zoldebb :)
ugyanaz a samsung billentyuzet van rajta gyarilag ami eddig volt (es a jo kis gingerbread billentyuzet nincs is benne), az elso dolgaim kozott volt lecserelni a rendes gingerbread-esre. -
#1513 narancsárgás a témája nem? nem kék mint a 2.1-2.2-2.2.1-nek ugye? mármint mondjuk a qwerty írogatásnál;
-
#1512 szerintem elegge qrvajo amugy a gingerbread. -
ba32107 #1511 Persze. Ez a telefon beépített GPS vevője, nincs köze a hálózathoz (illetve minimális mértékben hagyatkozik rá, de az most nem számít). SIM kártya nélkül is működnie kell. -
#1510 Szóval akkor a GPS használata nem jár semmi adat forgalommal? Teljes mértékben ingyenes? -
ba32107 #1509 A GPS-hez miért kell adatforgalom? Nem 3G-re gondoltál? -
#1508 jott uj gingerbread, lehet h ez lesz a hivatalos is, illetve azt mondjak ez lesz.. -
#1507 Sziasztok! Van ez az alkalmazás ami elvileg kiírja az időjárást. Elvileg GPS alapon működik. Szóval ha ez nekem be van kapcsolva éjjel nappal akkor az olyan mintha egész nap használtam volna a GPS-t? Szóval hatalmas adat forgalmam lesz? Egyébként vannak tapasztalataitok a T-Mobile internetes telefon rendelésével kapcsolatban? -
#1506 Vodáék mikor akarják a 2.2.1 et feltenni? -
#1505 a kártyafüggetlenre nincs frissítés a kiesen a 3gomb meg nem megy szal ezzel még várunk... -
#1504 Skypot Samsungra csak 2.2 után tudsz;
És igaz a beállításod elveszik; nekem 2.1 ről 2.2 re a programok is törlődtek; de 2.2 ről 2.2.1 re nem változott semmi; a beállításaim is megmaradtak; kivéve a csengőhang; meg a Böngésző előzményei, könyvjelzői.
De a kódom néhány oldalon megmaradt. -
Sunbu #1503 Sorry,természetesen "Nokedli"és "frissítés" -
Sunbu #1502 Köszönöm Nokadli,telepítettem a kiest,a telefonomon 2.1-es verzió van fenn gyárilag(T-mobile),de most félek frissiteni 2.2.1-re,mert valaki azt mondta,hogy utána újra kell minden beállítást is ismét kialakítanom a saját igényeim szerint.Azt sem tudom,hogy ez a verzió frisítés,milyen hatással van pl.az importált névjegyekre,képekre,programokra,netes beállításokra,email,sms bázisokra?A telepített skype programot előtte távolítsam el,vagy nem fogja zavarni?Tudom sokat kérdezek,de zavar a sok lehetőség és mindennek a figyelmes átlátása nehézséget okoz:-) -
#1501 2.2 van a telefonon?
Samsung Kiesen Frissítsd a legújabb szoftverre a telefonodat; 2.2.1-re. -
Sunbu #1500 Urak, tegnap regisztráltam az oldalra és bár már korábban is olvasgattam itt, most egy kis segítséget is szeretnék kérni. Vásároltam egy Galaxy S-t(igaz az elsőt azonnal ki is kellett cseréltetni,mert egyáltalán nem kezelt egy karaktert,valószínűleg a touch screen hibája miatt)remélem ezzel nem lesz problémám. Nos, abban kérnék egy korrekt segítséget, hogy bár reményeim szerint sikeresen telepítettem a skype-ot a telefonra,az mégsem indul el sem wifivel sem előfizetéses net kapcsolattal. Tudom sokszor volt ez már itt téma, de képtelen vagyok annyit visszaolvasni. Kérdeztem a T-mobile-tól ill.a samsung.com-on is ,de nem adhatnak még tanácsot sem,mert nem az ő termékük a skype.A környezetemben pedig csak Omniákat ill. I-phonokat használnak. Féktelen mohó információ igényemet még teljesebben kielégítenétek, ha arra is kitérnétek,hogy a navigációt a térképek nagy terjedelme miatt csak SD kártyára érdemes eleve letölteni vagy elbírja a belső memória is anélkül,hogy nagy zavart,lassúságot okozna a többi alkalmazásban? Azt külön köszönném,ha a tanácsadók „leszállnának” a hozzám hasonló totál dilettánsok szintjére,mert félek,hogy kizárólag a tőmondatokat értem meg ezen a területen -
#1499 Na ez a baj -
#1498 Műanyag a Galaxy S tokja és az a kis pöcök is amibe beakaszthatod; nem nehéz letörni rántásból, szerintem; főleg hogy vékony könnyű műanyag. :D
Egyszerűen csak meg kell nézni milyen népcsoporttal vagy körülvéve. -
Permissive #1497 a csuklópántot azután szóld le miután kilopták a kezedből a telót, ill. nem sikerült mert a csuklódhoz volt pánttal rögzítve ( tapasztalat sajna ). a nyakpánt azért az tényleg durva:)))))))))) -
#1496 Tokon még nem nagyon gondolkodtam de kéne venni egy ilyen kis oldal táskát szerintem neki :D Mert nem egy zsebben hordós telefon :) -
#1495 Tok? A Golla-m hasonlo: link. -
#1494 Nem azért :D Csak tuti félteni fogom hogy leejtem :D Kicsit drága ahhoz :D De holnap talán már az enyém lesz :D Este már írhatom a tapasztalataimat :D Amúgy egy ANDROID frissítés mennyi ideig tart? Mert mondták a T-Mobile nál ahol venni fogom hogy ők megcsinálják. Gondoltam akkor rögtön az elején kérni fogom mert a 2.2 sokkal jobb állítólag :) -
#1493 :DD Elkepzelem ahogy log az ember nyakaban a Galaxy S :DDD Nagyon raj. -
#1492 Szerintem jobb ha eladod azt a szart; ez nem ilyen csuklóra-nyakba akasztós szartelefon. :DD -
#1491 Sziasztok! Holnap fogom megvenni a telefont. Lenne egy olyan kérdésem hogy akasztó lyuk van a telefonon? Mert az előző telefonom ilyen csuklópántját most találtam meg at eredeti csomagolásban és hogyha azt fel tudom használni akkor nem adom el. -
#1490 van mar JS8 is par hete.. de gingerbread-re varok en is. -
#1489 Nekem már
I9000XWJS7
- van a telón, Hivatalosan Kiesről.
(igaz nem mézeskali) -
#1488 mezeskalacs meg nincs, elvileg "valoszinuleg" jon meg ebben a honapban, de ez kezd egyre kerdesesebbe valni.. itt a hivatalos info. -
#1487 Elvileg T-Mobile és kártyafüggetlenre tegnap óta. (ezt hallottam.)
De fasza; -
#1486 ez kártyafüggetlenre is igaz? vagy érdemesebb odinnal nyomni ha megy a 3gomb? mert nekem holnaptól lesz -
#1485 2.2.1 már elérhető Kiesen T-Mobilera-
ÉS azt hiszem a I9000XWJS7 -
Lokagiass #1484 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy a "mézeskalács" nevezetű új frissítés már elérhető e Samsung Galaxy S-re ha igen akkor hogyan kell telepíteni??
Valaki elmagyarázná mert én még csak tanulom az androidot és ahogy látom itt már vannak elég profik akik jobban értenek hozzá!
A választ előre is köszi! -
#1483 "ez faszsag, nyugodtan le lehet meriteni teljesen,"
Senki se tiltja meg, de hamarabb fog megdögleni az akksi. Tapasztalatból beszélek, mert kb 60db notebook-al foglalkozom napi szinten és érdekes módon aki folyton szárazta meríti az akksit annak már fél-egy év múlva vehetem a következőt, mert 20 perc alatt lemerül. Aki meg csak kicsit merít, vagy 20-30%-nál kikapcsolja annak kibír akár 2 évet is. Furcsa egybeesés nem gondolod?
illetve idonkent kifejezetten ajanlott is ezt megtenni.
NiHI-nél így is van. LiIon-nál már nem. Nézz utána, mert ha túlzottan és túl sokszor meríted le a LiIon és Li-poly akksikat akkor kapacitáscsökkenést fogsz tapasztalni nagyon hamar. Amúgy a gyári mérések alapján egy Li-Ion akksi 1000 feltöltést tesz lehetővé, csak utána kezd fáradni.
Ezt a töltős dolgot meg nem tudom hogy működik, de elhiszem neked. -
#1482 ez faszsag, nyugodtan le lehet meriteni teljesen, illetve idonkent kifejezetten ajanlott is ezt megtenni. li-ion-nal gyakorlatilag edesmindegy hogy mikor teszed fel tolteni. az iphone es toltoje pedig az egvilagon semmiben nem jobb, termeszetesen ez is azonnal lekapcsol amint fel lett toltve ahogy kb minden mas telefon az elmult 5-10 evbol. ne terjessz tevinfokat ha nem vagy kepben. -
#1481 Ez az android frissítés hogy működik? Mert elméletileg 2.1 lesz rajta. De itt 2.2 írtál hogy azzal le lehet csatlakozni. Van egy honlap ahol frissíteni lehet? A másik kérdésem hogyha be van zárva minden alkalmazás akkor nincs is semmi ami az adat forgalmat növelné ugye? -
#1480 Igen érdemesebb. Megnöveli az élettartamot. LiION-nál legalábbis. a régi NiHi aksikkal volt az hogy teljesen le kellett meríteni és csak aztán tölteni, mert hamar tönkrement. A mostaniakkal pont fordítva. Nem szabad teljesen lemeríteni mert hamar tönkremegy :D
Ez ám a technológiai ugrás mi? xD -
ba32107 #1479 Ezek szerint ezekre az új akksikra érdemes inkább rátölteni, mint feltölteni? -
#1478 "minnel tobbet toltod annal hamarabb elhasználódik"
És minél jobban hagyod lemerülni, annál hamarabb megy tönkre. LiION akksik egyik hátránya.
"ha feltoltodott, a telo hatarozottan figyelmeztet hogy huzd le a toltorol, mert csak az aramot fogyasztja."
Ennyiből jobb az iPhone és a töltője. Az egyszerűen lekapcsolja az áramfelvételt ha 100%-ra ment, majd hagyja merülni egy-két százalékot, megint feltölti, megint lekapcsolja...stb. Jobb megoldást mint 0-24-ben tölteni. -
#1477 le tudsz lepni a netrol, 2.2-tol kikapcs gombot hosszan nyomod es van egy ilyen lehetoseg. nekem 100 mega is eleg, van sok progi amivel tudsz forgalmat merni, meg beallitani h figyelmeztessenek tullepeskor stb. heti 2szer legalabb fogod tolteni szerintem de inkabb 3szor :) nyilvan minnel tobbet toltod annal hamarabb elhasznalodik, egy modern aksi bir kb 1000 toltest, szoval ha 1-2 naponta toltod akkor is jopar evet kibir, de aksit cserelni sem egy olyan tragikus muvelet mint iphone-nal.
a mai aksiknal mar regota nem kell rajtahagyni a tolton, ha feltoltodtek, tobb szufla nem megy belejuk, ami azt illeti, ha feltoltodott, a telo hatarozottan figyelmeztet hogy huzd le a toltorol, mert csak az aramot fogyasztja. -
#1476 Sziasztok! Még nem vásároltam meg a telefont de nálam befutó. Talán holnap sikerül beszereznem egyet :)
De előtte még lenne 1-2 kérdésem. Ez a telefon lenne életem első érintő képernyős és androidos telefonja. Szóval nem vagy túl jártas még ebben. Az egyik kérdésem az az lenne hogy le tudok lépni a netről teljes mértékben? Szóval hogy semmilyen össze köttetésem ne legyen. (erre azért lenne szükségem hogy ne legyen nagy az adat forgalmam.) A Másik kérdésem hogy meg tudom e valahol nézni hogy mekkora volt az adat forgalmam. Erre ugyan csak a havi korlát miatt lenne szükségem. Szerintetek egy 500mb os mobil net elég lesz hozzá? Neten csak böngészni szeretmék. Netes honlapokat olvasgatni. youtube on max 1-2 videot megnézni. Az utolsó kérdésem pedig az akkuval kapcsolatban lenne. Írtátok hogy nem nagyon bírja max 2-3 nap. De ez nem megy az élet tartama rovására? Szóval az hogy heti 2x töltöm az nem hiszem hogy túl egészséges. a mostani telefonom megvan már 2 éve és hetente 1x töltöm csak. (Mondjuk nem is nyomkodom annyit mint ezt fogom :) )
Ja és még 1 kérdés de ez már tényleg az utolsó. Nem tudom hogy ezeknél a készülékeknél hogy működik. Szóval ha megveszem lemerítem a telefont akkor sokáig rajta kell hagyni a töltőn az első töltésnél vagy ezeknél már elég az első töltésnek is 4-5 óra? Ugye régen volt az hogy az első töltésnél sokáig kell hogy erősebb legyen az akku.
Köszönöm hogy végig olvastad :) -
BrYaN79 #1475 nekem simán kibir 3 napot is ,1-2 telefonálás,kicsi netezés vagy játék mellet,de lentebb sokan irják hogy ezzel a kijelzővel ez ennyit fogyaszt :)