Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondhatnatok par jo kis alap programot ra meg h mit erdemes buheralni rajta igy az elejen 😊
-tRs-Landor
És mivel lehet unroot-olni?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Géppel simán megy. Telonál meg párosul de nemtudom hol kell csatlakoztatni, mert csak annyit ir hogy nincs csatlakoztatva 😞
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Amúgy Androidot támogatja?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
-tRs-Landor
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
és még egy honan tudok leszedni 3d s játékokat ingyen én csak 1 et találtam
ksözi elõre is
Amit esélyes hogy megveszek... 😄
Felraktam a telóra az Asphalt 5-t meg a NFS Shift-t nagyon jó játékok ellehet velük tölteni az idõt ha vkit érdekelne 😊
2.: "GPRS forgalmat kiszámlázzák" wtf.. 😄 ez érdekes, ilyet még nem hallottam, ez melyik szolgáltató?! 😄
3.: -> 2.2.1 lagfixes fõzött rom ;D
-tRs-Landor
-tRs-Landor
1. A névjegyek jobban tetszettek a korábbi verzióban. Érdekes módon a jobb oldalon nem jelöl minden betût, ami eléggé zavaró. Ez normális, ahogy van?
2. A Quick Settings nálam elég alap alkalmazás, a 3G-t nem engedi bekapcsolni, amíg be nem kapcsolom a csomagkapcsolt adatátvitelt, de azt nem igazán akarom, mert a kedves szolgáltatómnál van ugyan 100MB-os csomag, de ez csak a 3G-re érvényes, a GPRS forgalmat kiszámlázzák. 😞
3. Eléggé belassult a vas, bár tettem fel néhány új alkalmazást, de korábban nekem gyorsabbnak tûnt. Még néha a videó is szaggat, pedig 2.1-gyel kifogástalanul mentek a filmek. 😞
Egy apró, de elég fontos kérdésem lenne.
PowerPoint dokumentumban szeretnék adott szóra keresni a telefonon, de nem találok sehol keresés funkciót.
Ha egyáltalán van rajt, nagy segítség lenne, ha valaki megmondaná, hogy hol. 😊
Elõre is köszönöm.
de ezt felmelegedésnél tapasztaltam; olyan 51-52°C felett kb. huzamosabb használat után.
egyébként már két olyan app is van a my apps-be, amit nem indít el sehogysem. A jorte és a quadrand. Találkoztatok már ezzel a problémával. Rámegyek az installra tölt valamit 1 másodpercig és minden fehér lesz örökre 😊
(de a képet a legalacsonyabb felbontáson csináld; mert hisz full fekete; felbontás nem számít.)
Annak mi lehet az oka, hogy nem telepíti a jorte progit? Fehér a képernyõm 😞
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Szívesen veszel ötleteket 😊
Egy olyan problémám lenne, hogy mióta Froyora frissítettem netezés közben ha valahová írni szeretnék nem nyílik külön szövegdoboz, hanem rögtön az oldalba beágyazva látom az általam beírt szöveget.
Ez fõleg akkor jelent problémát, ha a a beágyazott szövegdoboz az oldal alján van, ugyanis ilyenkor elõfordul, hogy nem látom azt, amit épp írok.
A másik gond ezzel, hogy ilyenkor a froyo újítását, a kurzor könnyített mozgatását sem lehet használni, ami pedig sokat segít, ha utólag veszem észre, hogy elgépeltem valamit a szövegben.
Be lehet ezt valahogy állítani, vagy hogy lehetne ezen segíteni?
Elõre is köszönöm a segítséget,
Üdv, wins