Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
en inkabb lementenem elotte ami fontos 😊

Vadnokedli
Csak azt nem tudom; ha én mondjuk bevinném szervizbe frissíteni akkor ott lementik az adatokat? (képeket-stb-aztán feltöltik? vagy törlõdik[ mert gondolom törlõdik frissítésnél.]?)

Amúgy én nem bízok magamban; és itt van köpésre a Samsung Mobile, szóval én ide viszem majd. jan.20 után.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

5c0rp330n
sztem is, nincs az az isten, hogy ezert elvesszen a garancia. a sajat szoftveruknel amire biztatnak hogy feltedd az elso dolog amit megkerdez ha radugod a telcsit h akarod-e frissiteni. szerintem a fogyasztovedelem szetszedne oket ha ezt komolyan gondolnak.

Vadnokedli
NE IS FRISSÍTSÉL TE ROOTOLT! 😄 bár nem vágom.. Van ilyen más gyártónál hogy a Root garivesztéssel jár?

Azért kíváncsi lennék erre a garanciavesztésre, szerintem simán támadható.

Egyrészt: a garancia a hardverre vonatkozik, a firmware frissítés meg ugye szoftver. Jól is néznénk ki, ha egy leégett videókártyát nem cserélnének ki, mert win xp helyett win7-et vagy linuxot raksz a gépedre.

Másrészt: az új Kies 2 - ez az a Kies aminek a magyar nyelvû tájékoztatója elõször az öledbe hullik amikor a dobozt kinyitod-, már a telefon rádugásakor azonnal jelzi felugró ablakban, hogy a telefonhoz szoftverfrissítés található és teljesítményjavulás várható ha telepíted. Ezek után ugyan mivel indokolnák a garanciavesztést?
OKÉ, NEM FRISSÍTÜNK! <#kuss>

-tRs-Landor

picsába hogy nem tudják ezt megcsinálni a kernelhackerek 😄
na kibenet.. faszom se akarja kibekapcsolgatni, van net szarásig 😄

-tRs-Landor

Vadnokedli
Voltam bent Samsung Mobile-ban...

Tényleg Garancia vesztéssel jár az otthonlévõ frissítés..

(Nem értem mert múltkor meg írtam levélben a kérdésemet; és azt írták hogy garancia ugyanúgy meg marad. Tehát nem értem.)

Ne frissítsetek otthon; ezt nekem is mondták..

Hi ! Problémám az lenne h 2.2-re frissítés után a youtubbal nem tudok videót lejátszani! Kiírja, hogy a videó sajnos nem játszató le 😞
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Solten
Utobbi. A Data network nevezetu gomb mar joval hasznalhatobb, egybol ki-be kapcsolja az adatforgalmat.

Saor Alba

Bexter
nemszóltam 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

A droidstats-ban, vagy akár a callmeter ng-ben a percalapú számlázáshoz ugye 60/60-at kell beállítani a billing increment-ben? Elõre is köszi

na mióta pofáztam már hogy rakjátok ezt fel 😄
doc's-féle lett végülis?

-tRs-Landor

Bexter
Csináltam videot de youtubon csak 480 asan játsza le...

olvass

-tRs-Landor

Az a "3G" gomb azonnal vált 2G/3G között, vagy beadja a Beállításokat?

-tRs-Landor

grat, de jobban jártál volna voodoo-val, nekem ( mpst hogy már "teleszemeteltem" a telót ) még mindig 1500-fölött megy😊
Ja és ha bemegyek a feladatkezelõbe és megnézem az összesítést, akkor azt írja, hogy a belsõ 1,87 gigás részbõl 1,78 foglalt.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy reggel, mikor felketem a teló jelezte, hogy kevés a hely. (Nem tudom mi telepítõdött rá elõzõ este óta)

A lényeg az, hogy a fent lévõ alkalmazások nem tesznek ki még egy gigát sem, viszont nem tudom, hogy akkor mit lehet még törölni.

hangsúlyozom, hogy a saját magának elkülönített 2 gigás részrõl van szó. De a többi tárhelyen is több, mint 2 giga szabad hely van.

plz help! <#help><#help><#help><#help>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Na, tegnap éjszakába nyúlóan sikerült feltelepítenem a 2.2.1-et, aztán ha lúd, legyen kövér, ráraktam a JPX ROM-ot is. Mit mondjak, bõven megérte a fáradságot. Mikor elõször megmértem, 1200 fölötti értéket mért a Quadrant, mikor felpakoltam mindent rá, és futnak a biztonsági dolgok (3G Watchdog, Norton stb), 1000 körüli, de nem akad, nincsen lag. 😊
Egy problémába ütköztem, egy ideig KOR kódú volt a vas, de ez megoldódott.
Köszönök minden tanácsot, segítséget. 😊
5c0rp330n
kosz, mondjuk ahogy olvastam, vannak virusok is, egy random cimrol leszedett apk-t lehet h nem szivesen telepit az ember..

Solten
Hasznaljatok a Google csodas kis keresojet: link <#rolleyes> <#alien>

Saor Alba

5c0rp330n
de ha jol sejtem, van valami rootos buhera amivel athidalhato a dolog..
de most egyszerubb lenne ha csak mondanatok 1-2 nem 100%-osan hivatalos forrast ahonnan ezt-azt kicsit olcsobban le lehet szedni 😊

Solten
Gozom sincs. Amugy ingyenes es kisse lajtosabb megfeleloje a marketen a Free Power Widget.

Saor Alba

Vadnokedli
Telefon hálózat.

5c0rp330n
there are no matches in android market, miutan download-ot nyomnek..
egyaltalan honnan a fenebol tudja hogy magyarorszagon vagyok? ip-t nezi vagy at lehet allitani valahol? :S

Solten

Ha tovabbra se megy, akkor gondolom azert lesz mert Magyarorszagrol nem elerheto a fizetos market.

Kalozkodas meg csunya dolog, illegalis, stb. stb. khm, egy rakas oldalrol letoltheto az apk file 😊

Az applanet szervere pedig doglodik egy ideje.

Saor Alba

5c0rp330n
ezt hogy lehet leszedni? qr code-ra ha megyek, valami olyasmit hibat dob h nem talalja, ha szinkronizalni akarom a telon levo appbrain-el, es onnan megyek ra, akkor is ugyanez, mar nem ez az elso app ami ezt csinalja..

LoSA
Tudnátok nekem egy olyan progit mondani, ami sportesemények eredményeirõl küld nekem alert-eket az meccs végén?! Livescores (Yahoo), nekem nem mûködik, mármint a fociról valamiért nem küld eredményeket a többi sportról igen, ezért keresek olyat, ami frankón mûködik. Köszi! 😉

Solten
En ezt hasznalom: link.

Saor Alba

5c0rp330n
mindenkeppen megeri, ne viccelj mar. csak elonye van.
egyebkent van egy "toggle data widget" nevu cucc marketen, sztem az is megoldja a problemadat.

Bexter
még nem jöttem rá hogy lehet 2.2 re váltani és még megvárom véleményeket hogymegéri e
😄

5c0rp330n
oreg hiba

Bexter
2.1 van még

5c0rp330n
2.2-n ha hosszan nyomom a bekapcsolast, nalam van egy olyan h data network mode, ahol egy gombnyomasra ki/be lehet kapcsolni a mobilnetet.

Magiszter
Hmm... érdekes. Mindjárt utána nézek... rég volt már mikor kilõttem mindent 😄

Bexter
az nekem üres.

Bexter
<#worship>

Magiszter
Vagy ha véglegesen meg akarsz szabadulni ettõl akkor:
Beállítások -> Vezeték nélküli-> Mobil hálózat ->Hozzáférési pontok neve

És itt törlöd az MMS kivételével az összeset ami még van. De vigyázz!!! Mert ezt követõen egyáltalán nem lesz mobil adatforgalom semmilyen hálózaton. (Wifi természetesen megmarad)

Magiszter
APN droid-al be tudod állítani hogy felmenjen-e "fiuzetõs szarra" vagy se.

APN Droid

Bexter
azt hol lehet beállítani hogy 3g re ne futkozzon fel?
Vagy van olyna progi ami megkérdez mindig ha valami fiuzetõs szarra akarna felmenni telo?

Ne ezt nézd, hanem a quake3droid-ot, az ha nem is könnyen de irányítható . Ha jól emlékszem az applanetrõl szedtem le.
jaszy
Nekem sem. Tiszta vicc.....

5c0rp330n
ocseme lett, nekem mar nem kell 😊
ez eddig 2/2-szer ebresztett ami egyelore jobb arany mint amit az iphone-nal tapasztaltam (2011 ebresztomizeria-lol).

amugy kivancsisagbol kiprobaltam a quake3 portjat rajta (itt van akit erdekel, sajnos csak fizikai gombokkal mukodne szoval iranyithatatlan), egy replayt lejatszva teszteltem, hangok nelkul szemre nekem kozel fix 60 fps-nek tunik, ilyet telon meg nem nagyon lattam. illetve iphone4-en az epic citadel (infinity blade) kinezetre megdurvabb, de azt direkt arra irtak, ugy azert konnyebb, ahogy neztem, ennek a telonak a gpu-ja is jobb az i4-enel, szoval ez is kepes lenne hasonlora is, csak hat android marketben sajnos nincs akkora uzlet (nem oda jarnak a sznobok vasarolni), meg sok a gyengebb telo, igy altalaban nem ehhez a vashoz igazitjak a jatekok grafikajat, ezert nincs nagyon meg ilyen jatek ra, pedig a vason nem mulik az biztos..

Solten
<#eljen> Az ajfont megtartottad ebresztooranak? <#alien>

Saor Alba

Bexter
Not found 😞

En meg mindig nemtudtam 2.2re frissiteni -.-

Vadnokedli
ugyan az.

5c0rp330n
nade ez tab-hoz van, nekem meg s-em van 😊