3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
Lokagiass #1594 Én a JVB-t tettem fel! -
vipblack #1593 JVk frimwer van rajta ? mert van már JVB is -
vipblack #1592 Hűt ha bármi baja lenne a telódnak visszaraksz rá 1 kieses frimwert és kész :) és akkor nincs garivesztés -
Lokagiass #1591 Hát nálam minden rendben van attól függetlenül hogy nem kíméltem a telefonomat mert 1 napja szinte folyamatosan használom hogy nézegessem az aksit és hát még mindig jobban bírja mint a frissítés elött! :) -
#1590 hat ahogy neztem nagyobb aranyban van gond kies-es frissitesekkel mint odin-osokkal :) egyebkent most elvileg visszavontak a frissitest mert a google nem talalta eleg stabilnak (van benne egy eleg durva aksizabalo bug ami hajlamos random telokon random elojonni, sztem ez lehet a hatterben - egyebkent mar lehet h tudom h mi okozza a dolgot) -
#1589 Inkább KIESel csinálom... Abból biztosan NEM lesz gond! ;) -
#1588 ha nem balfaszoskodik az ember nem is fog elveszni a gari ilyenektol :) -
#1587 Én nem akarom, hogy a garim elvesszem! ;) -
vipblack #1586 Csak moddolt romot érdemes Odinnal a Kies 1 fos + a sima kies frimwerek hát.... áldom a percet amikor odinos moddolt frimwerekre váltottam :D -
#1585 Már van KIESen 2.3-as frissítés? Érdemes frissíteni?! :) -
MR SUGAR #1584 Tudtok ajánlani jó offline navigációs programot? -
gabesz1114 #1583 Sziasztok!
Remélem tud Valaki segíteni!
A gondom az lenne, hogy most jött vissza szervízből a telefon és nem tudok belépni a marketba."can't establish a reliable data connection to the server.
This could be a temporary problem or your phone not be provisioned for data service. If it continues, call Customer Care" ezt a hibaüzenetet kapom. Net kapcsolat van böngésző megy. -
#1582 Nekem 2.1 röl 2.2 nél csak az alkalmazások és a beállításaim törlődtek. 2.2 röl 2.2.1 re: ekkor maradt minden úgy ahogy volt. :D -
#1581 Hello
A 2.3 majd a I9003 vagyis Galaxy SL-re is lesz?
Mert ugyebár az alabol Froyo szóval elvben kéne rá nem? -
#1580 2.1-rol 2.2-re nalam nem torolte de ezt eleve odinnal gyalulva tettem fel szoval nemtom most is igaz-e. en inkabb lementenek mindent ami fontos. -
#1579 Ha KIES-el nyomom az update-ot, akkor gyalulja a telefont és minden adatot, vagy csak a "keretrendszert" frissíti? Azért kérdem mert lenne mit lementenem, csak éppen időm nem sok van hozzá. -
#1578 Galaxy S Gingerbread update now rolling out across Europe
-
#1577 nekem ma 2.2.1 re frissített a kies. -
#1576 kint van a hivatalos kies-es gingerbread -
#1575 Nem értem; ööö?: Rámész bal alul a 'Phone' gombocskára -> Billentyű mellet; 'Logs'
(nem jó?) ( Csak számold ki magadnak; tudod. :D)
De ha nyomsz a 'Logs' Bal alsó gombocskát(opció gomb.) akkor ki jön az hogy 'Call duration' De SMS ek számát meg nem írja ki.
Ohh; Btw: 2.2.1 -em van. -
#1574 Sziasztok! Meg tudom nézni valahol a lebeszélt perceimet elküldött smsek számát és a felhasznált adat forgalmat? Kerestem a beállításokban de nem találtam. Iphone on ugye alapból rajta van de itt nem találom. ha esetleg van egy ingyenes program androidmarket ben akkor annak örülnék. Ja és 2.1fw van a telefonon szóval arra kéne. -
MR SUGAR #1573 Ha letöltöttem PC-n egy játékot, akkor azt hogy tudom felvarázsolni a telefonra? hova kell másolnom? ugye nem csak marketből lehet telepíteni? mert ezt már nem találtam a marketbet.
köszi előre is! -
crater #1572 Függ a szervíztől, a szervízestől és még megannyi sok más dologtól. Ha szerencséd van nem lesz semmi. Csak tedd vissza a lehető legeredetibb állapotba. -
#1571 sztem annyi a lenyeg h ha szervizeltetni akarod, egy olyan fw-t tegyel ra ami hivatalosan is elerheto es akkor nincs gaz semmikeppen. nalam amugy fent van 2 hete kb.. -
Lokagiass #1570 Sziasztok nemtudom ki tudja de a Samsung Galaxy S-hez már megjött egy " nem hivatalos " Mézeskalács én ugyan még kezdő vagyok de felraktam ment minden a telefonnak semmi hibája " odin-nal telepítettem" sőt örülök az ujdonságoknak! Kérdés: Ezzel én most megtörtem a garanciát?? észreveszik ha beadom??? gondom lesz ebből ilyen garanciás??
Valaki még feltelepítette a telefonjára?
Előre is köszi a válaszokat! -
BrYaN79 #1569 nekem mázlim volt,még két hónapja tudtam venni egy gyári függetlent,de használtat 70 ezerért.
én eredetileg karácsonyra akartam,de akkor még 90-100 körül volt.......szóval néha megéri várni és keresgélni :) -
ba32107 #1568 Jah, az nekem sajnos nem opció.... mindenképp függetlenül szeretném megvenni. -
#1567 Mikor telefonnal belépek kiírja hogy frissítsem ha rámegyek hogy frissítsem akkor kiírja hogy miket fog frisstíeni. A lényeg hogy ezt engedélyezzem? nem fogja tönkre vágni?
Ba32107: T-Mobile nál MediaMania S csomagban annyi. -
ba32107 #1566 Hol vetted ennyiért? És hol 70000 forint most? -
Probatbicol #1565 A Samsung apps-ból -
#1564 Én pl nagyon megszívtam. megvettem a telefont márciusban 30. kihozták 80.000ft Péntek április 1. már csak 70.000volt -
ba32107 #1563 Úgy néz ki mégsem jön össze az üzlet amire számítottam (újonnan kaptam volna egyet 74-ért). Ahogy néztem, a webshopokban most a legolcsóbb 88500. Ennél olcsóbban sehol nem tudom megkapni? Mi a véleményetek, érdemes várni a vásárlással? Fog-e lejjebb menni az ára, és ha igen, várhatóan mennyit, mikor? -
#1562 Sziasztok! Mikor néztem a telefonról a teszteket ott volt egy játék amit alapból adnának a telefonhoz mégpedig az asphlat5 de én nem találom az enyémen? Honnan tudnám leszedni hivatalosan? -
#1561 valakitol azt hallottam ha a samsung szervizekben is azt hasznaljak :) -
#1560 egyetértek, a Kies nevetséges, 3 nappal a telefonvásárlásom után uninstalláltam, és azóta is csak ODIN-nal frissítek. Az tökéletes. Ha meg bármi mást akarok a telefonra felrakni, akkor ott az USB háttértár funkció, vagy kisebb fileok esetén egyszerűen a bluetooth-ot használom. Bajom még sose volt azzal, hogy megtörtem a garanciát, és ha lenne is, akkor majd felrakok egy hivatalos rom-ot odinnal, és úgy viszem vissza... :) Mobilos életem legjobb döntései: SGS vásárlás, Kies elfelejtése, főzött romok használata. -
#1559 És ez az odin "hivatalos"? Mert én nem akarom hackelni a telefonom. -
#1558 inkabb odin.. -
#1557 kies arra jó hogy bontsa a netem minden usb csatlakozásnál XD 10ből 1szer nem bont akkor lehet vmit csinálni vele XD -
#1556 Az is szutyok; Már rég volt anno 2.2 frissítés T-Mobileos készülékre;addig ott a Samsungnál nem volt, de az nap elmentem T-be és frissítették. Igaz szarul, de frissítették. Kies meg csak egyre jó; szoftver frissítésre, néha arra se. -
#1555 samsung szerviz