Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
jah és tegyél rendõrségi feljelentést és majd az imei szám alapján elkezdik körözni a telót szval még vagy 1 hónapig ne tiltsd le az imeit
sok sikert!
-tRs-Landor
Január 15.n Budapesten a tompa utcán (ramada hotelnél) ellopták a telefonomat (fekete galaxy s). Nyomravezetõ vagy megtaláló komoly pénzösszegre számíthat. Köszi
Többieknek sry h ideírtam de hátha látni fogja az illetõ vagy vki aki tud róla vmit... próba cseresznye
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
honnan ez az info? gondolom ez meg nem a hivatalos (mert igertek olyat is) hanem valami fozott?
1 hónap és jön a "mézeskalács"😊)))))))))))
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Tegnap vettem egy Galaxy S-t és kerestem rajta olyan funkciót, hogy jelszót kérjen akkor, ha be akarok lépni egy mappába, de nem találtam. Nos az a kérdésem, hogy van e egyáltalán és én vagyok-e ilyen vak, hogy nem találom, vagy egyáltalán nincs? Ha, nincs van-e olyan alkalmazás ami ezt meg tudja oldani, ha igen, honnan lehet letölteni? Válaszotokat elõre is köszönöm.
-tRs-Landor
(meg kesztyu is: link <#rolleyes>#rolleyes>)
Saor Alba
Saor Alba
-tRs-Landor
iPhone-nál megszoktam hogy a headset nem csak egy Audio-input hanem egyben vérszegény távirányító is. Ha kettõt klattyantottam akkor átugrott a következõ számra. Ha hármat akkor az elõzõre. De a samu fülese csak arra jó hogy elindítsam és megállítsam a számokat. Van arra valami megoldás hogy legalább váltani tudjam a számokat valamilyen irányba? Csak mert hülye dolog mindig kikapni a zsebembõl, lehúzni a Lock-Screen-en a CD-t és átnyomni a következõre. Egyszerûbb és kényelmesebb lenne csak kettõt klattyantani és kész.
Jah és természetesen 2.1-em van még mindig és amíg nem kapok biztató híreket a 2.2-rõl addig nem is lesz. 😊
2: a frissítést a szolgáltató ( attól függ hol vetted a készüléked ) kicsit átírt formában rakja fel, fõleg azért mert hálózatföggõ vagy, és hogy az Õ "app-jukat" használd.
enyem egyebkent 1000 folott megy quadrantban kicsivel, de frissites elott nem neztem. de ahogy olvastam, sokkal tobbet nem megy masnak sem ilyen kamu lagfixek nelkul.
de részemrõl zárom a frissítési hozzászólásaimat!
-tRs-Landor
A mûködõ képes és tényleg sebesség növekedést nyújtó frissítés, teljes reset, superuser, lagfix és egyebek esetében tényleges garivesztés van!
Ha vállalod a garivesztést ( de nagyságrendekkel jobb teljesítményre vágysz ) az már a Te dolgod. Mindenki csak saját felelõsségére!!! ( én nem bántam meg, hihetetlen sebességnövekedés és persze tökfelesleges szolgáltatófüggõ alkalmazások nélkül mûködik a telóm )
Hát ez széép... Még jó, hogy nem csináltam meg a frissítést, mert lusta voltam! 😊 Majd akkor én is elviszem valamikor a telcsimet. Csak itt ahol én lakom, egy bolt van, ahol csinálják (Samsung-os csaj mondta a telefonba), és hát komolyan... Azok akkora bénák, hogy az nem igaz! És rájuk bízzam a telefonomat?! pff... Pestre ezért nem fogok felmenni, az fixx! 😊