Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kártyafüggetlen a készülékem. A Tré-Mobilt már 2 éve otthagytam a szemétségeik miatt, most Telenoros kártyám van 😊
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s_armani_droid_oltonyben/uzemido_osszegzes.html
1650mAh-s vajon jó a Galaxy S-be? mert belsõleg ugyanolyannak tûnik 😄
1650mAh-s vajon jó a Galaxy S-be? mert belsõleg ugyanolyannak tûnik 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a T-Mobile a hibás a Tmobileos Galaxy S ek miatt;
De én se veszek samsungot; és ezért perelhetné a samsung a tmobilt. mert így veszik el a kedvüket a további samsung termékek vásárlásától. 😄DDDD xd
De én se veszek samsungot; és ezért perelhetné a samsung a tmobilt. mert így veszik el a kedvüket a további samsung termékek vásárlásától. 😄DDDD xd
Köcsög Samsung, köcsög Kies!
Ha nem jönne be a kép
Most jöttem rá hogy többet nem veszek Samsung-ot semmibõl. Tavaly November óta (4 hónapja) nem voltak képesek kiadni a 2.2-t a telefonra. Most hivatalosan bejelentették hogy elérhetõ mindenki számára és nolám. A Kies-en keresztül mégsem frissíthetõ. Hát az anyjuk pitáját!
Ha nem jönne be a kép
Most jöttem rá hogy többet nem veszek Samsung-ot semmibõl. Tavaly November óta (4 hónapja) nem voltak képesek kiadni a 2.2-t a telefonra. Most hivatalosan bejelentették hogy elérhetõ mindenki számára és nolám. A Kies-en keresztül mégsem frissíthetõ. Hát az anyjuk pitáját!
Tudom ez nem az a topik, de hátha tudjátok a megoldást a problémámra.
Van egy Omnia 2-es amit ha rádugok a pc -re(win7 64), akkor az nem tud feltelepülni, mert hiba üzenettel megszakad. A készülékhez kapott DVD-n lévõ szoftverek sem telepíthetõk, mert csak WinXp-vel mûködne. Hiába állítom be, hogy kompatibilis legyen, de csak nem indul.
Itt van egy videó, amin feltelepít a srác egy Samsung Mits USB Sync nevû illesztõprogramot. Ezzel csak az a bajom, hogy sehonnan nem tudom leszedni.
Ha esetleg valaki tudja a megoldást, hogy lehet ez a vackot összehozni a pc-vel, azt megköszönném.
Van egy Omnia 2-es amit ha rádugok a pc -re(win7 64), akkor az nem tud feltelepülni, mert hiba üzenettel megszakad. A készülékhez kapott DVD-n lévõ szoftverek sem telepíthetõk, mert csak WinXp-vel mûködne. Hiába állítom be, hogy kompatibilis legyen, de csak nem indul.
Itt van egy videó, amin feltelepít a srác egy Samsung Mits USB Sync nevû illesztõprogramot. Ezzel csak az a bajom, hogy sehonnan nem tudom leszedni.
Ha esetleg valaki tudja a megoldást, hogy lehet ez a vackot összehozni a pc-vel, azt megköszönném.
avi-kat pedig alapvetoen vinnie kene a gyari lejatszonak. de ha mar konvertalod, legalabb ne fos wmv-be konvertald, hanem valami ertelmes formatumba, pl h.264-be
Fájlkezelõvel (pl: totalcommander) másold rá a filmeket háttértároló üzemmódban a telefonodra!
-tRs-Landor
adjunk htc külsõt a samsungnak.. wtf?! 😄
-tRs-Landor
"valszeg a progi elbaszta az apn beallitasokat, allitsd vissza"
És hol tudom visszaállítani az apn-t?
És hol tudom visszaállítani az apn-t?
konvertáld más progivla Mpeg be. (Legfeljebb. szerintem..)
hát nekem ezek a sorozatok avi-k és amikor rámásolom akkor megkérdezi, hogy csak simán másolja vagy konvertálja is, ha csak simán felmásolom akkor nem indítja el, ha viszont konvertálom akkor elindul csak a hang fos...😊, és igen wmv-be konvertálja át. Az a furcsa, hogy a gépen tökéletes minõségûek a részek nem értem a telón miért romlik el a hang
én csak simán rámásolom a divx eket ,sorozatokat és nézem,nem kell konvertálgatni.
Sakkoo.......Baszkiiii
"Ugye a teló amikor rámásolok egy videó fájlt, átkonvertálja egy wmv fájlba."
??? errol irnal reszletesebben? 😊
egyebkent semmilyen konverte nem lenne szukseg (hacsaknem nezel 720p-nel nagyobb felbontasban cuccot, 720p-t is meg elviszi)
??? errol irnal reszletesebben? 😊
egyebkent semmilyen konverte nem lenne szukseg (hacsaknem nezel 720p-nel nagyobb felbontasban cuccot, 720p-t is meg elviszi)
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy sorozatokat szoktam nézni a telón, de most beleütköztem egy gondba. Ugye a teló amikor rámásolok egy videó fájlt, átkonvertálja egy wmv fájlba. Csak az a baj, hogy a hang valamiért iszonyatosan torz lesz, olyan mint amikor filmeken eltorzítva beszél valaki a telefonba😊. Másnál is volt már ilyen gond? Illetve aki szokott videót nézni rajta, mit ajánl, hogyan másoljak rá filmeket, sorozatokat, bízzam rá a telós konvertálásra vagy elõtte én konvertáljam át valami progival? Ebbõl a témakörbõl kérnék egy kis fejtágítást, ha valaki képben van.
Sziasztok!!!
Egy nagy kérésem lenne felétek, aki tud kérem segítsen!
Feltelepítettem Galaxy S -re az APN progit.. mineden klappul mûködött, ámde egyszer csak nem csatlakozott netre.. gondoltam leszedem a progit és újrarakom.. ámde a net azóta nem elérhetõ és a beállításoknál a netkapcsolatom be van kapcsolva!!
Mit lehet tenni? Volt már valakinek ilyen jellegû problémája?.. ha igen, és sikerült megoldania , szívesen venném ha leírná hogyan!
Köszi: Sumi
Egy nagy kérésem lenne felétek, aki tud kérem segítsen!
Feltelepítettem Galaxy S -re az APN progit.. mineden klappul mûködött, ámde egyszer csak nem csatlakozott netre.. gondoltam leszedem a progit és újrarakom.. ámde a net azóta nem elérhetõ és a beállításoknál a netkapcsolatom be van kapcsolva!!
Mit lehet tenni? Volt már valakinek ilyen jellegû problémája?.. ha igen, és sikerült megoldania , szívesen venném ha leírná hogyan!
Köszi: Sumi
Kérdés: Van már valami normális Wifi-proxy kezelõ program? Olyan ami Location Profil-hoz (Wifi hálóhoz) rendeli a proxy-t? Vagy amivel widget-ben, vagy 1 gombnyomással lehet ki és betenni. Csak mert a hócipõm teli hogy a Google nem képes normális proxy kezelést adni az oprendszerüknek. Ennyiben jobb az Alma.
üdv
+ki tudja miért nem mard meg a beállitás ha lementem? például minden családtagomnak beállitottam saját csengöhangot
rányomtam hogy mentés és alapértelmezett csengöhangot ir ki és ugy is zenél ahogy alap csengése van,és eddig müködött,csak ma tettem bele egy 16 gigás kártyát és azóta nem akarja a jót...
+ki tudja miért nem mard meg a beállitás ha lementem? például minden családtagomnak beállitottam saját csengöhangot
rányomtam hogy mentés és alapértelmezett csengöhangot ir ki és ugy is zenél ahogy alap csengése van,és eddig müködött,csak ma tettem bele egy 16 gigás kártyát és azóta nem akarja a jót...
Sakkoo.......Baszkiiii
Õszintén nem olvastam most híreket... Hát akkor majd megnézem, mert már komolyan szégyen ez, ahogy megy ez az egész.
Még egy KÉRDÉS!
Egyik haver is vett ilyen telefont... Õ T-mobile-nál vette. Komolyan mondom, ha a két telefont egymás mellé tesszük, más színeket produkál a telefon. (mindkettõ autómata fényérzékelõn van, ugyanaz az android, stb...). És az enyém "élénkebb" színeket produkál. Ez hogy a p*csába lehetséges?! 😊
Még egy KÉRDÉS!
Egyik haver is vett ilyen telefont... Õ T-mobile-nál vette. Komolyan mondom, ha a két telefont egymás mellé tesszük, más színeket produkál a telefon. (mindkettõ autómata fényérzékelõn van, ugyanaz az android, stb...). És az enyém "élénkebb" színeket produkál. Ez hogy a p*csába lehetséges?! 😊
Más kérdés. Ha KIES-el update-elem, akkor minden adat elszáll, vagy csak befrissíti a keretrendszert és kész?
Csak mert ha gyalulja a telót, akkor már most elkezdek lementeni dolgokat, amíg lehet 😄
Csak mert ha gyalulja a telót, akkor már most elkezdek lementeni dolgokat, amíg lehet 😄
jo hát most csekkolom KIES el; samsung szervízben azt mondták hogy nincs; és ez a T-Mobile hibája; és hogy összekaphatnák magukat. 😄
Ez szerintem mindkettõnél komfortosabb, és egyértelmûbb, a tango-ból ott kiléptem mikor kérte a telefonszámomat, meg ha jól tudom az csak mobilok közötti chat, az oovoo-nak meg van windowsos kliense mint a skype-nak.
Ezzel megy a videóhívás is, kár, hogy nem olyan elterjedt.
Kár érte. Pedig videóhívással lenne szép az élet. De ha már hang van rajta fél siker 😊
Akkor azt hiszem frissítek 2.2-re KIES-el a hétvégén. Feltéve ha tényleg engedi. 😊
Akkor azt hiszem frissítek 2.2-re KIES-el a hétvégén. Feltéve ha tényleg engedi. 😊
2.2-vel jonak kell lennie, hanghivas megy rajta, videohivas nincs, errol nem az android tehet, az androidos skype-ban meg nincs megcsinalva..
2.2.1-el a voice faszán megy 😄
-tRs-Landor
Keresztkérdés:
Skype mûködik a 2.2-vel? Ha mûködik, lehet rajta hang és/vagy videóhívást indítani/fogadni?
Meg nézné ezt nekem valaki?
Mert ha még mindig nem jó akkor nem frissítek 2.2-re, meg várom már a 2.3-at.
Köszönöm!
Skype mûködik a 2.2-vel? Ha mûködik, lehet rajta hang és/vagy videóhívást indítani/fogadni?
Meg nézné ezt nekem valaki?
Mert ha még mindig nem jó akkor nem frissítek 2.2-re, meg várom már a 2.3-at.
Köszönöm!
Nézzétek meg; van e Froyo frissítés KIES röl; mert ma megyek Samsung szervizbe 😄DD elvileg oda már meg érkezett február elején.
én amúgy nem tudom; hogy SGS2 vagy Atrix (Atrixban GeForce GPU van és Tegra2 én nem tudom.) xd
😄
-tRs-Landor
<#banplz>#banplz><#gonosz1>#gonosz1><#fogmosas>#fogmosas>
<#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
olyan kis buzi vagy landor 😄<#puszi>#puszi><#pias>#pias><#puszis>#puszis><#alien2>#alien2><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Semmi gond! Megbocsátok!
(a szürke részt meg leszarom)
(a szürke részt meg leszarom)
-tRs-Landor
Én kérek elnézést! 😊
=/= (ez is jelölheti a nem egyenlõt, vagy a neq (not equal))
De maradjunk a magyar nyelvtan szerinti "nem egyenlõ" szópárnál, abból talán nem lesz félreértés 😄
=/= (ez is jelölheti a nem egyenlõt, vagy a neq (not equal))
De maradjunk a magyar nyelvtan szerinti "nem egyenlõ" szópárnál, abból talán nem lesz félreértés 😄