Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a " != " jelentése: nem egyenlõ
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Procira dualcore jó lesz, fasza pörgõsen fog menni az egész rendszer, azért nem 100% ez az 1GHz néha érzem hogy lehetne több (lást lagfixek), egy mondjuk egy prociigényesebb playstation emulátorról nem is beszélve 😄
Ami az atrix mellett szól az az akku, bár az S2ben remélem nem ez nyamvadék 1500as lesz, és persze csak reménykedni lehet abban hogy az újgenerációs prociknak ilde-ben kissebb lesz a fogyasztásuk. S1hez képest pozitívum még számomra a vaku. Illetve nekem már a 4.3as kijelzõ nagy, illetve a motorolának nagyobb a felbontása, ami nem egy hátrány. Szóval majd ha látom a tényleges paramétereit az S2nek akkor döntök.
-tRs-Landor
Nekem mióta meg lett véve nem volt kikapcsolva. Minden este töltõre dugom, ha csak 3%-ot merült akkor is, meg ha 80-at akkor is*. Amikor meg nem akarom hogy zargassanak, akkor meg némítom napközben. Nem értem miért kell kikapcsolni.
*Li-Ion aksinak nem tesz jót ha teljesen lemerítik, így érdemes már 20-30%-nál töltõre dugni.
nem tudtok valami progit vagy valami alkalmazást arra, hogy ha éjjelre kikapcsolom a telcsit és beállitom az ébresztöt akkor ébresszen is? mert nem szeretném állandóan bekapcsolva hagyni de igy meg nem ébreszt ha kikapcsolom.
elöre is köszi ha van valakinek ötlete.
Sakkoo.......Baszkiiii
informálódj!
-tRs-Landor
Nem, fõzni (mosni, takarítani 😄) nem fogok, mert nem rizikózom meg a garanciát, amíg még van. Ha lejárt meg már mindegy nem? 😄
Mármint érted; ott hamarabb jön minden javítás meg ott törõdnek az emberrel 😞 😄DDDxdd
(Persze tudom hogy a Nexus S az samu.)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Én a doc's félét használom, az szerintem nagyon jó, fõleg úgy, hogy az új rendszerben teljesen személyre lehet szabni, hogy mit fõzöl fel!
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Szeretnék felrakni valami másik romot a telefonra na már most magyar kellene van olyan ami nem a gyári samsung rom és magyar froyo.ba vagy darky.?
vagy várjak a 2.3 mézeskalácsos😊ra???

-tRs-Landor
Amúgy Barcode Scanner - Google Googles - Camera 360 Ultimate - 3G Watchdog(Ha van mobil interneted; és ha nem szeretnéd túllépni a keretet.) - Laser Level (😄DD)
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
-tRs-Landor
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
-tRs-Landor
Még annyi, hogy semmi hátrányom nem lesz, ha függetlenítem, ugye?
-tRs-Landor
Vodafone-os vagyok, és nagyon jó áron hozzájutottam egy I9000-hez. Olyan kérdésem lenne, hogy Froyo-ra tudok-e frissíteni, miután függetlenítve lesz a telefon? Vagy elõször frissítsek, aztán meg függetlenítsem?
Elõre is köszi!
megint jövök a hülye kérdéseimmel :-)
Ha majd egyszer lehet frissíteni, akkor a kies automatikusan felajánlja? Én t-mobileos vagyok. Valamint azt írja ha rákkantittok a frissítésre, hogy mentsek minden fontos dolgot...ez mit jelent? Mindent legyalul?
Más. Szerintetek melyik a leghasználhatóbb és hasznosabb android portál itthon?
Köszi
Üdv,