Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Nekem se elég; kevés a teljesítmény. Lassú. 😄 (Froyo-Gingerbread ot még meg kéne várni.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

én csak erre reflektáltam: "*Li-Ion aksinak nem tesz jót ha teljesen lemerítik, így érdemes már 20-30%-nál töltõre dugni."

a " != " jelentése: nem egyenlõ

-tRs-Landor

Magiszter
Ezt most hogy érted? 20-30%-os akkufeszültségnél, 20-30%-os az akkufeszültség. Ha 20-30%-nál 0% lenne, akkor hogy mehetne 10%-ra is le? Mert ez esetben, a logikádat követve, -10% lenne a valós szint. Ami akárhogy is nézzük hülyeség. A környezetébõl szívja az áramot? Vagy visszafele mennek a programok? xD

az a 20-30% != 0% 😄

-tRs-Landor

Ha már így rákérdeztél, pont most agyalok hogy lehet hogy inkább ATRIXot veszek.
Procira dualcore jó lesz, fasza pörgõsen fog menni az egész rendszer, azért nem 100% ez az 1GHz néha érzem hogy lehetne több (lást lagfixek), egy mondjuk egy prociigényesebb playstation emulátorról nem is beszélve 😄
Ami az atrix mellett szól az az akku, bár az S2ben remélem nem ez nyamvadék 1500as lesz, és persze csak reménykedni lehet abban hogy az újgenerációs prociknak ilde-ben kissebb lesz a fogyasztásuk. S1hez képest pozitívum még számomra a vaku. Illetve nekem már a 4.3as kijelzõ nagy, illetve a motorolának nagyobb a felbontása, ami nem egy hátrány. Szóval majd ha látom a tényleges paramétereit az S2nek akkor döntök.

-tRs-Landor

Magiszter
Ha kikapcsolod nem ébreszt. Erre nincs program. Mert ha kikapcsolod akkor áramtalanítva lesz, ergo nem futnak rajta programok, ergo nem fog semmit csinálni csak pihen csöndesen, békésen.

Nekem mióta meg lett véve nem volt kikapcsolva. Minden este töltõre dugom, ha csak 3%-ot merült akkor is, meg ha 80-at akkor is*. Amikor meg nem akarom hogy zargassanak, akkor meg némítom napközben. Nem értem miért kell kikapcsolni.

*Li-Ion aksinak nem tesz jót ha teljesen lemerítik, így érdemes már 20-30%-nál töltõre dugni.

ronso
sziasztok
nem tudtok valami progit vagy valami alkalmazást arra, hogy ha éjjelre kikapcsolom a telcsit és beállitom az ébresztöt akkor ébresszen is? mert nem szeretném állandóan bekapcsolva hagyni de igy meg nem ébreszt ha kikapcsolom.
elöre is köszi ha van valakinek ötlete.

Sakkoo.......Baszkiiii

Ez a cikk hol mondja, hogy a 2.4-et hívják 3.0-nak? Azt írja, hogy bemutatták a 3.0-ás androidot, ennek ellenére nem kizárt, hogy lesz 2.4-es verzió is.
5c0rp330n
vegigolvastam, es ezzel alapbol is tisztaban voltam, de tovabbra sem ertem honnan sikerult leszurnod azt a faszsagot amit mondasz 😄

http://androidarena.hu/2011/01/android-2-4/

informálódj!
5c0rp330n
ehhez annyit tennek, hozza, hogy nem igy van, tehat ez igy ebben a formaban egy faszsag, amugy jot mondtal 😄

a 2.4-et hívják 3.0-lának
viszont a sgs 2-nél már valszeg kiküszöbölik azt a gyártói hibát, ami miatt könnyen "törhetõ" az sgs, mellesleg mire nem elég Neked ez a teló?
Magiszter
Azért az jó hogy ti már azt is tudjátok mi lesz az után aminél a kettõvel elõtt sem jelent még meg nálunk xD

5c0rp330n
mar reg a 2.2.1-nel tartanak, annak is kb az otodik valtozatat csinaltak mar meg, csak basznak kiadni, csak nehany orszagban. ez a problema konnyen athidalhato nemi buheralassal. egyebkent 3.0 csak tablakra jon, telora nem, telora a 2.4 ice cream sandwich kovetkezik gingerbread utan.

míg te a nexusoddal ismerkedsz én már a galaxy s2-re várok <#mf2>

-tRs-Landor

Magiszter
Nah igen. Én is a szolgáltató független telefonommal még 2.1-el tökölök. Holott lassan jön a 3.0 is a világ többi telefonjára. Addigra talán a Samuhoz is eljut a 2.2, de azzal meg kitörölhetem. Az lenne a jó ha ki is hagynák a pékbe és rögvest a 2.3 (vagy mi) jelenne meg.
Nem, fõzni (mosni, takarítani 😄) nem fogok, mert nem rizikózom meg a garanciát, amíg még van. Ha lejárt meg már mindegy nem? 😄

Vadnokedli
Igen ez a baj; Legközelebb HTC-t veszek bszmmeg a számszungszáját.

Mármint érted; ott hamarabb jön minden javítás meg ott törõdnek az emberrel 😞 😄DDDxdd
(Persze tudom hogy a Nexus S az samu.)

5c0rp330n
en gingerbreadre varok 😊

LoSA
Neked Nexus S-d van?

qetuol
érdekes, h ti a még a froyora vártok, mi nexus s tulajok meg már az ice creamre 😄D

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

5c0rp330n
nalam gyari van, de ha fozottet akarnek rakni akkor doc-ot raknek..

A kollégám a steamet használja, de egyre több hiányosságra derül fény.
Én a doc's félét használom, az szerintem nagyon jó, fõleg úgy, hogy az új rendszerben teljesen személyre lehet szabni, hogy mit fõzöl fel!

-tRs-Landor

még annyit szerinted melyiket érdemes felrakni???

köszi széppen

romok itt
a kiemeltek mindegyike jó, és midegyikben van magyar.
2.3-ra nem érdemes várni.

-tRs-Landor

halle kérdésem lenne!😊
Szeretnék felrakni valami másik romot a telefonra na már most magyar kellene van olyan ami nem a gyári samsung rom és magyar froyo.ba vagy darky.?
vagy várjak a 2.3 mézeskalácsos😊ra???

Nem, az még szilárd halmazállapotú.

-tRs-Landor

Bexter
ha tõltés közben felmelegszik 58-59 fokra az gáz?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Vadnokedli
Gameloft 3D-s játékok Hero Of Sparta, Assassins Creed.. stb 😄D

Amúgy Barcode Scanner - Google Googles - Camera 360 Ultimate - 3G Watchdog(Ha van mobil interneted; és ha nem szeretnéd túllépni a keretet.) - Laser Level (😄DD)

dunga
Köszi az infokat. Még olyan kérdésem van, hogy valaki állított össze egy 'must have apps' listát? Vagy szerintetek mik azok az alkalmazások, amelyek jobb, ha megvannak?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

hja

-tRs-Landor

5c0rp330n
annyi esze azert ilyenkor lehetne h visszacsinalja mielott beviszi..

Vadnokedli
XDDDDD Az komoly 😄DD

dunga
Azt gondoltam, hogy garancia akkor bukó. De ezen kívül semmi?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

kollégámnak múlt héten vonták meg a samsungban a garanciáját, mert függetlenítve adta le szervizbe

-tRs-Landor

dunga
Ok, köszi szépen!
Még annyi, hogy semmi hátrányom nem lesz, ha függetlenítem, ugye?

Technikailag elõször frissítened kell, utánna függetleníteni, mivel filerendszeres, szoftveres beavatkozás mindkettõ.

-tRs-Landor

dunga
Sziasztok!
Vodafone-os vagyok, és nagyon jó áron hozzájutottam egy I9000-hez. Olyan kérdésem lenne, hogy Froyo-ra tudok-e frissíteni, miután függetlenítve lesz a telefon? Vagy elõször frissítsek, aztán meg függetlenítsem?
Elõre is köszi!

Szia.Lehet,hogy jó nekem de ettõl sajnos még nemfog mûködni a skypem.Ha van erre megoldás azt szeretném ha megosztanád velem.S.O.S
5c0rp330n
hivatalosan szerintem meg nem lehet. (de hivj fel egy szervizt ha biztosra akarsz menni) nekem telenoros van amire froyo volt mar hivatalosan, de csak egy eleg kezdetleges valtozat ami meg nem volt az igazi ugyhogy frissitettem a legujabb hivatalos fw-re (2.2.1-es alapu, JS3), ami itt hivatalosan meg nem lenne, ez mar nekem egyelore jonak tunik 😊 gingerbread lenne az igazi, de arra meg varni kell.

LoSA
Még mindig nem lehet független telót frissíteni?! Nem igaz már... <#falbav><#falbav>

LoSA
Igen? Jó neked... Az új Galaxy-kat már 2.2-vel adják, vagy mi?

Szia Nekem 2.2-es van gyárilag a telomon,de igy sem tudom használni.
LoSA
Mert a Skype csak Android 2.2-n megy... Várnod kell egy kicsit, aztán frissíteni a telód, és menni fog rajta a skype.

Szerbusztok.sam.galaxym van.A kérdésem az lenne,hogy skypet töltöttem le az androidos rendszerbõl de nem mûködik a telefonomon.Segitségeteket kérem.Elõre is köszönöm.
5c0rp330n
itthoni fuggetlent hivatalosan sztem meg egyaltalan nem lehet, nem hiszem h szervizben lehetne..

LoSA
KIES-en keresztül (biztonságosan) lehet már frissíteni a független Galaxy S-t? Félek a frissítéstõl, nem igen merem... Lehet, hogy inkább beviszem szervízbe.

5c0rp330n
gondolom felajanlja, de ellenorizheted manualisan is gondolom.. en ketszer frissitettem ott es minden megmaradt, sztem inkabb csak azert irjak ki h ha valami balul sul el, ne vesszen el fontos adatod, szoval ami fontos azt azert erdemes lementeni elotte. android portalra passz.

sziasztok!

megint jövök a hülye kérdéseimmel :-)
Ha majd egyszer lehet frissíteni, akkor a kies automatikusan felajánlja? Én t-mobileos vagyok. Valamint azt írja ha rákkantittok a frissítésre, hogy mentsek minden fontos dolgot...ez mit jelent? Mindent legyalul?
Más. Szerintetek melyik a leghasználhatóbb és hasznosabb android portál itthon?
Köszi
Üdv,