Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
tényleg szopás; 😄 de jó ez; mert viszont a flashplayer fasza;

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LoSA
Sok "bajt" olvastam, a 2.2-rõl... Így ezért úgy döntöttem, hogy inkább megvárom a 2.2.1-t! 😊 Addig meg el vagyok még ezzel a 2.1-el! 😊

5c0rp330n
tegyel fel legalabb egy 2.2.1-est, azokkal joval kevesebb gond van..

Bexter
ha bekapcsolom wifit 10 sec mulva kikapcsol magátol. Valaki tud rá valamit? restart már volt

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Magiszter
Nah feltettem egy DOC féle fõzött ROM-ot. Meglássuk holnap estig földhöz csapkodom e a telefont xD

Vadnokedli
Amúgy crashel a TW Launcher 😄....komoly.

2011.01 es. javítva elõzõ háeszt. 😄

5c0rp330n
az sima 2.2-es, telenoroskent arra tudtam frissiteni hivatalosan anno. en amugy nem ereztem lassabbnak 2.1-nel, de ajalnlottabb valami frissebbet feltenni, mert a datum alapjan nem egy mai darab 😊

Vadnokedli
Amúgy I9000XXJPP az melyik fajta? mert én ezt nem találom XD azt írja Build info 2010.01

és a 2.2.1?
Vadnokedli
Én nem tudom; Nekem csak lassulást eredményezett eddig a 2.2 .... 😄DD

Marketbol nem engedi letolteni a dolgokat se... 😄 fasza. XD

Érdemes samsung kiessel fel turbózni 2.2-re a telefont?
Magiszter
Majd meglássuk. Ma este remélem sikerül végre egy normálisan mûködõ 2.2.1-et felbuherálni rá. 😊

Permissive #1205: JPU ROM leszed (Prohardver, a megfelelõ topik elsõ HSZ-ében volt a link hozzá), Odin-ba belinkelget: PDA, PHONE, CSC (vagy mi), Rrestart, 3gombos-al Download-ba teszem, Odin indít, Odin lefut, restart, 3gombos, Wipe/Factory Reset, Wipe Cache, restart, használ.
Ez volt a folyamatábrája a dolognak. Amúgy leírásból néztem és a lépések stimmeltek. Ha elszúrtam volna valamit gondolom komolyabb problémák jelentkeztek volna, mivel nem sok helyen lehetett mást nyomni, vagy olyat ami gondot okoz.

Jah illetve az egész elõtt feltettem egy Bootloadert, hogy legyen 3gombos indítási lehetõség meg a Download mod. Mivel gyárilag nem volt nekem.

5c0rp330n
aksiban elvileg minimalis a kulonbseg koztuk, az 500 hz-es gyorsabb, folyamatosabb

Magiszter
Á fogom magam és felteszem a doc-os fôzôtt ROM-ot. Ma este azzal kezdem.
Amugy az 500 és 250hz-s speedizé kôzött mi a különbség? Melyiket tegyem ha nagy akkuidôt szerertnék? De mellette azért még gyors is legyen a teló.

Vadnokedli
Amúgy nekem 3 USB hosszabbítóval van összekötve a telóm a géppel.

Igaz amikor fájlokat teszek rá akkor le csökkentem az alap Samsungra 😄

De még 3 hosszabbítóval is hamar felismeri nekem.

Vadnokedli
hol melyik T nél voltál?!!?!? : o

aha, usb vagy kábeles gond lehet. ne legyen hosszabb a kábeled mint 2 méter, és nézd át az usb csatlakozásokat
Szervízbe akarom frissíteni a telóm, de leakartam róla egyszerûen szedni a cuccokat, meg itthon nincs wifi-m így azon keresztül akartam csatlakoztatni nethez (apps,market) céljából.
passz, de minek is a kies?
ha fagy vagy akad a telo akkor valamit elcsesztél ( bár ez attól is függ mit tettél rá ). mit, mivel, hogyan tettél rá?
Az miért van, hogy mióta megvan a telóm (október) azóta 1 szer tudtam csak használni ezt a szar kies-t !!.....Rádugom usb kies bejön telón rámegyek, hogy a kies ismerje fel és a kies csak annyit mutat, hogy csatlakoztatás és tölt a végtelenségig....rohadt idegesítõ...

A másik, hogy ha megpróbálom frissíteni a kies-t akkor 100% után is csak megy...ez így normális ?
Magiszter
Nah, 1 nap nyüstölés után néhány dolog ami szemet szúrt a 2.2.1-essel kapcsolatban:

- Az alkalmazásfigyelõ (gyári samu-s), néha eltûnik és újra be kell tennem a "helyére". Fõleg akkor ha új alkalmazást telepítek, vagy buherálok a Home Screen-el.

- A Settings Profile nem mûködik <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#szomoru1>!!!! Hiába állítom be a profilokat, egy idõ után eltûnik az összes. Pedig én 4 profilt szoktam használni, és nem 2 perc újra beállítani mindent megfelelõre. Szóval az egyik nagy pozitívum amit az android hozott kilõve.

- Van hogy befagy az "ablakkezelõ" és nem tudom másik képernyõre átbökni. Minden ikon/widget mûködik, csak nem tudom a képernyõket váltani. Ezen csak az segít, ha hozzáadok egy új képernyõt, vagy ha elindítok valami alkalmazást, majd kilépek.

- A Beautiful Widgets-ben nem lehet letölteni Skineket. Így csak az alap skin-t tudom használni, ami nagyon nem tetszik. Szintén hatalmas feketepont (bár ez lehet a program hibája is, lényeg hogy 2.1-en ment.)

Szóval vegyesek az érzéseim. Van egy jópár dolog ami jobban tetszik mint 2.1 alatt, de ezek a fenti hibák nagyon bökik a csõröm. Persze lehet találok rájuk megoldást, de egyenlõre nagyon ott vagyok, hogy felteszek mindjárt egy fõzött 2.2.1-et (azt a Doc konyhásat). Aztán ha az alatt is produkálja mindezt, akkor szomorúan, de visszatérek 2.1-re. Illetve lehet kivárok valami életképes 2.3-at.

Ha valaki tud megoldást a fenti hibákra, bátran írja meg. Tehát:
- Beautiful Widgets skinek letöltése, vagy valami jó digitális óra + idõjárás (BW-s idõjós tud óránként frissíteni + geolokáció + 5 napos elõrejelzés)
- Settings Profile-ban maradjanak meg a Profilok, vagy valami hasonló gyors beállítás-profilváltó program.

Majd még írok hogy mire jutottam.

Na voltam a t-nél. 45 percet vett igénybe a szervíz és kaptam 2.2-õt, ami elsõ használatra sokkal szebb, mint, ami volt. Nekem eddig a beállításokon belüli ikonok nem voltak színesek...
A problémámmal egyébként még nem találkoztak csak egy Spica volt még ilyen
Sziasztok!
Nagy gondom van...T-mobile elõfizetõ vagyok.
Tegnap este óta minden fekete a telómón kivéve a felsõ állapot jelzõ sávot. Le is tudom húzni...
A bal alsó gombot ha nyomom és keresés funkciót indítok, akkor mindent elérek. Ha vissza a kezdõ lapra, akkor meg fekete. Már indítottam újra vagy ötször, de semmilyen ikon nincs...Valaki hallott már ilyet?
Krisztiam
függetlenül 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vadnokedli
Hát akkor miért minket kérdezel? 😄

Érdemes ilyet venni; Csak nem T-Mobilosat.

Krisztiam
sziasztok érdemes ilyen telefont venni?
az eisa szerintem ez az év okostelefonja.. mellesleg ma volt a kezembe egy ilyen 😊)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vadnokedli
kutakodtam már tegnap; nem találtam eleget. vagy nem egyértelmût. xd

5c0rp330n
?

<#falbav>
5c0rp330n
mert?

olvass vissza!
5c0rp330n
egyebkent ha valami gaz van siman vissza lehet menni teljesen gyari romra es eszre nem vesznek semmit a szervizben, gariban megcsinaljak. de en meg olyanrol is hallottam aki full fozott rommal vitte be es allitolag meg abbol sem volt gaz, azt mondjuk en mar nem vallalnam be..

http://blog.sancho.hu/2010/12/samsung-galaxy-s-android-froyo-221.html

de nem ártana ha néha Ti is kutatnátok a neten, nem csak a válaszokat várnátok!

(garivesztést okoz)
Vadnokedli
Odinnal hogy kell frissíteni? tudtok le írást? (És ez nem okoz garivesztést ugye?😄)

Igen, az eleje tényleg a SE-ra hajaz, viszont a háta nekem a HTC-t idézi.

armani
wildfire
hd2

-tRs-Landor

Solten
HTC?? WTF? 😄 inkabb neznem szoni gagyikszonnak... 😊

Sajnos csak jenki foldon arult Galaxy-S varians az alap btw: Samsung Captivate

Saor Alba

5c0rp330n
rom frissiteshez nem kell root.. egyebkent rootolni egy kattintas, joval konnyebb mint egy romot feltenni.

Vadnokedli
hogy csináltad root nélkül? 😄

Magiszter
Mivel Budapesttõl 60 kilométerre lakom, ezért nagy ugrás lesz az 😄

ugorj át Magiszter haverodhoz, majd õ meghekkeli 😄

-tRs-Landor

Magiszter
Nah feltettem a 2.2.1-et minden root meg hóbelevanc nélkül. Jelenleg teszt üzemben fut, majd meglátom mit alakít. Egyenlõre van benne 1-2 olyan módosítás ami jobban tetszik mint a 2.1-ben. Fõleg hogy megy végre a skype. Majd a proxy kezelésre leszek kíváncsi, hogy tudok e proxy mögül skype-ot használni 😊

Érdemes feltennem a Froyo 2.2-t vag van már valami újabb is ?
Ha kies-el csinálom akkor nem okoz gari vesztést ugye ?
http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=299.0
Ezek mik amúgy, érdemes valamit innen feltenni ? Pl. az elsõ az csak téma nem szoftveres beavatkozás ? köszi
m
Vadnokedli
LANDOR LANDOR LANDOR! Hol laksz? Rootoldmár meg a telómat. át ugrok.

5c0rp330n
hogyne volna. en a helyedben mondjuk inkabb 2.2.1-es hivatalos romot tennek fel, a 2.2-re sokan panaszkodnak hogy lassu.
egy odin nevu progival tudsz frissiteni. hivatalos romokat innen tudsz leszedni. leirast itt pl talalsz hozza.

Magiszter
Az édes anyukájuk ráncos térde kalácsát fogok még én szarozni azzal hogy elmenjek vidéken, keresni egy szervízközpontot. Az hogy õk analfabéta balfékek és képtelenek megoldani hogy otthon frissítsen az ember, ne engem szívassanak.
Vicc kategória hogy a Samsung zászlóshajójával ennyi tökölõdés megy. Az éltelefon, amibõl 9 csilliót adtak el és nem képesek normális támogatást nyújtani hozzá.

Szóval gratulálok Samsung, mínusz egy vásárló! És nem csak telefont értek ez alatt.

Vadnokedli
Amúgy tudtok helyet ahol lehet venni offical' 1650mAh- os SGS akksit?😄 (régen láttam neten valami Mugen Power-nél. De hát errõl a márkáról én még nem hallottam.)

Magiszter
Najó!

Van valami módja hogy feltegyem a 2.2-es frissítést a köcsög KIES nélkül? Mármint hogy a hivatalos (nem rootolt, fõzött, sütött, pácolt, buherált, hergelt) változatot, hanem azt amit KIES-en is lehetne frissíteni.

Ha van erre mód, egy linket szívesen vennék.

Neh egy új képhost oldalról, mert valamiért 10 perc után megszûnt a lentebb linkelt megosztás.

Vadnokedli
Akkor már rég lehet frissíteni; és be mondták: ha a kies nem ajánlja fel akkor fáradj be egy Samsung szervízpontba.