Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n

8.49mm thick
4.3-inch Super AMOLED Plus display
1GHz dual-core CPU
Android 2.3 OS (Gingerbread)
HSPA+
Bluetooth
Wi-Fi 802.11b/g/n
116g

úgy kapcsolódik hogy minek venni 1550 mAh-osat ha eleve 1500-as van benne az a 50 mAh nem ér szerintem 3 ezret
Vadnokedli
de de az most hogy kapcsolódik ide?XD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A galaxy s-be nem 1500 mAh-os aksi van? én azt olvastam
Vadnokedli
valaki tervezi hogy vegyen egy ilyen akksit? 39$

Nem drága ennyiért? láttam 3 ezerért 1550mAh-osat itt magyar boltban; hát nem tudom hogy az mennyi-t bírna 😄

Vadnokedli
Nekem 'gyári t-mobileos 2.2 vel napi egyet.

Vagyis hát amit leírtál abból nekem csak 13% -ot húzott le az aksiból. 😄
Tehát most 87% on van az aksim. (és el van szálva nekem egy cella; mert 80% igy úgy le merül mint a pinty. hibás egy cella 😄(vagy nem tudom miért van ez.)

5c0rp330n
ennyi hasznalattal 2 napot minimum de inkabb 3-at azert illene elmennie. nemtom gyari romot hasznalsz-e, esetleg frissitsd. es mindenkeppen tedd ki a widgetet ami mutatja h hany progi fut a hatterben (program monitor), ahol erdemes kiloni a futo cuccokat amikre nincs szukseged.

Karácsony óta van Galaxy S-em, és az aksijával nem tudok megbarátkozni. 1 napot bír ki, és nem is használom egész nap, kb ennyit: max 1 óra zene hallgatás, 1-2 hívás/sms. Jó lenne kibírna ennyi használattal 2-3 napot, nektek mennyit bír?
Vadnokedli
64 Biten a KIES bugolódik 😄, no meg a KIES kettõ már XP 32 Bit en is..

Okey! Megpróbálom. Monnyuk nekem KIES van és az enyémet azonnal felismerte... na mind1, akkor próbálkozom ezzel a verzióval.

Köszi a választ! 😊(K)
5c0rp330n
a kies egy fos, en orakig probalkoztam, mindenfele usb drivert probaltam, hiaba, az istenert sem akart csatlakozni kies-hez. szerintem nem erdemes vele pocsolni. de ha nagyon kell, egy masik gepnel is meg lehet probalni, egy 32 bites gepen nalam felismerte.

Krisztiam
telepítse újra a gépét az hátha segít, jobbat nem tudok..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Valaki tudna nekem választ adni a tegnap feltett kérdésemre? Megköszönném....
ronso
sziasztok
valaki meg tudja nekem mondani,hogy hol vannak a gyári csengöhangok,melyik mappában? mert nem találom.oda másolnám be az én csengöhangjaim mert a 16 gigás kártyán ha vannak csengöhangok egyszerüen nem tudom betenni öket a névjegyekhez csengöhangnak külön külön embernek..amig a 8 gigás kari volt addig müködött.

Sakkoo.......Baszkiiii

Krisztiam
meg azt mondják, h ez miatt a telefonok ára csökkenni fog..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

5c0rp330n
mar evek ota egyszegesitettek, nem csak a toltot es adatatvitelt (microusb), hanem pl a jack dugot es microsd-t is. mas kerdes h a gyartok sokaig basztak ra, sgs ezekben mar szabvanyos pl.

Krisztiam
hallottátok? egységesítik a telefonok töltõjét! 2011 közepétõl csak micro USB -vel lehet majd tölteni a telefonokat és fényképezõgépeket..

Vadnokedli
Ugye... Még 1 bug a 2.2-ben nem enged néhány alkalmazást telepíteni...(Marketrõl; nekem nem ez az elsõ 😄)

Magiszter
Nah akkor egy kis tapasztalati összefoglaló:

||| Fõzött DOC Rom, 2.2.1-es, DOC -féle Skin-el, JPY-os Modemmel, Speedmod kernellel. Minden más gyári Samsung |||

- Gyors mint egy vadállat. 😊 Sokkal gördülékenyebbek a menük és ez a Doc féle Téma marhára bejön nekem. Dinamikus, látványos.

- BW Widgets helyett most Fancy Widgets-et használok. Igaz ez csak Google Weathert ismeri (Accuweather nekem jobban bejött), de megfelel.

- Settings Profile helyett, Toggle Settings-et, igaz ez nem tudja magától váltogatni a profilokat, de legalább 2 gombnyomásra lehet váltani.

- GPS-e meglepõen jó (Igaz 20 perces trolizásnál 2x eldobta a jelet), de gyaloglásnál, meg kocsival viszonylag pontos a "vonalvezetés" MyTracks használata közben. Navigációt legközelebb pénteken tudok csak tesztelni (iGO-t).

- Skype jól mûködik, viszont az ooVoo az kb percenkét megszakad videóhívásnál (fórumon ajánlották, de e miatt nem játszik).

- Összességében, most hogy már találtam alternatívákat, meg mûködik a Skype (nálam fontos momentum, mert így ingyen tudok hívni sokakat a telefonon, nem vagyok pénzhez, meg helyhez kötve(pc), határozottan pozitív a véleményem az új rendszerrõl. A fõzött rom is jól muzsikál (még - kop-kop-kop faasztal), szóval nem panaszkodom inkább. Kár hogy hivatalosan nem tudnak ilyet csinálni a Samsungéknál. Ezért ha a jövõben is ilyen lesz az üzletpolitikájuk, mást gyártó telefonját fogom megvenni, nem az övékét.

- Negatívumként: Gyorsabban merül az akksi. Most a szokásos reggeli 2 óra készülõdés alatt (lassan ébredek 😄 ), merül a telefon 5-7%-ot. Wifi+GPS+Szinkronizáció bekapcsolva (levelek, idõjárás...stb. befrissüljön). Eddig ez 2-3%-ot vett csak le belõle. Egész nap (kb 14 óra) alatt eddig összesen merült max 10%-ot. Most merül 20-at is. Tudom nem nagy különbség, de akkor is szembetûnõ.

Jaj errõl jut eszembe. WeatherBug nevû programot kerüljétek mint a pestist. Tegnap feltettem, remélve fejlesztettek rajta. Estére 39%-on volt az akkufeszültségem, pedig csak a szokott napi rutinban használtam. Nem tudom mit csinál az a program a háttérben, de keményen öli az akksit, pedig direkt 2 órás frissítési idõre állítottam, meg kilõttem mindenféle hülyeségeket benne (GPS használat, apámfütyije...stb). Fél éve is ugyanezért töröltem a gyíkba, most is. Szóval maradok a Fancy widget idõjósánál. Az energiatakarékos 😊

Nah nem fárasztalak tovább benneteket. 😊

nem telepíti a pocket legendset
most azt mondták, hogy ne telepítsek egy darabig semmit :-(
Akkor kezdet el szopatni a telefon amikor letelepítettem a simply lockscreen-t. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de most nincs telepíítve és megy a gép :-)
megpróbálom neked ezt a legendet :-)
LoSA
Hááát... Én nekem az már tényleg nem kéne. Az már nem telefon! Mondom, a GPS-emnek van akkora kijelzõje. 😊

Vadnokedli
ha nektek a 4" / 4,5" az nagy; akkor hááát.. én mit mondjak? nekem az is kicsi-normális kategóriába tartozik kezem / méreteim miatt. 😄

Krisztiam
ez is olyan nagy lesz, mint az elõdje?

Sziasztok!
Nekem is ilyen kis telóm van már 1 hónapja, és nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve, és mindig tud újat mutatni😊

De 1 kérdésem mégis lenne... 1 ismerõsõmnek is ilyen telefonja van, avval csak annyi a baj h ha csatlakozáskor nem ismeri fel a telefont a gép. Illetve azt írja ki h: "MTP Drive"...:|
Minden futó alkalmazás be volt zárva csatlakozási mód Kies volt... Többször próbáltuk mégsem ment.
Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Elõre is köxönöm!
Peace
Vadnokedli
150-160 max szerintem.

kiváncsi vagyok a galaxy s2 mennyibe kerül szerintem kb 200 ezer-be bár kitudja
az egész jó a samsung montém is ennyit bír kb
5c0rp330n
normal hasznalattal 2 naponta kell "csak", nem kell naponta 😊

Lenne egy kérdésem az aksija jól bírja a starapát vagy naponta kell töltögetni?
5c0rp330n
az a recovery 😊

Vadnokedli
te tudod telepíteni a Pocket Legends et Marketbõl?!

Magiszter
Bootloader alatt azt a cuccot értem ami bejön a hangerõ+power+home gombok nyomorgatására.

5c0rp330n
bootloader alatt a recovery-t erted? amugy ja en is ugy hallottam h szervizben is odinnal dolgoznak..

na megjöttem....megint legyalulták...
PDA: I9000XWJPL
PHONE: I)§§§XXJPP
CSC: I9000TMHJP2
BUILD INFO: 2011.01
szívesen megtenném, de megint beszart a teló....24 órát sem bírt ki. Minden megint tök fekete...mehetek a szervízbe....
Magiszter
Semmi hack nincs benne. Odin-t használnak a szervízben is. Ha elviszed, ugyanazt csinálják vele mint amit te is csinálnál otthon. Csak megspórolod az utazást, meg a várakozást.

- Odinnal feltesznek egy bootloadert (ha nincs rajta)

- Odinba betöltik az MD5 fájlokat a 2.2.1-es JPU-hoz (amit netrõl szednek xD )

- Rányomnak a START gombra és 3 perc múlva kész is.

- Megvárják míg bebootol a telefon oszt már van egy egy 2.2.1-es rendszer rajta.

- Visszateszik a titanium backup-al lementett dolgokat rá.

- Kezedbe nyomják, "Ezt kapd ki kistáska" mosollyal az arcukon.

Nah ezt te is meg tudod csinálni, ugyanannyi idõ alatt, kényelmesen, fotelból.

LoSA
Hát igen... Kéne! De én nem akarom hackelni a telefonomat, a BUGos 2.2-t meg inkább nem rakom fel, hogy szenvedjek vele, stb... :S

4.5ös kijelzõ? Akkor a GPS-em is! Az már nagyon nagy!!!!

Magiszter
Szép, már csak az akksi idõre lennék kíváncsi. Nem ártana ha normál használat mellett menne 2-3 napot is. Erre kellene gyúrniuk nem a SAMULED Pro-Plusz-Extra-Delux kijelzõre meg a 16 magos processzorra, hogy tudjon 1920x1080-at is lejátszani, szerkesztés közben. Az lenne a fontos hogy ne keljen 5 percenként a töltõre dugni, ha használom is.

Vadnokedli
En a mamutossban ird be hogy *#1234# es hogy neked milyet raktak fel irdle pls =D

Vadnokedli
Beszaras.. Nem birom elolvasni a cikket mert az a hirdetes genyo bele ugrik a szovegbe.. Telorolxddd

Hali! A WestEndben voltam
Bexter
Hahaó valaki erre help :S

http://bexter.hu Szép Fényeket!

várjuk ki a végét😊
meg az árát😊
Solten
Galaxy S2: 4,5 hüvelykes Super AMOLED Plus kijelzõvel?

Na ilyen kell <#finom> A szutyok kis 3.5" eltunik a kezemben... <#vigyor>

Saor Alba

ezért kell a 2.2.1, mert az már javított verzió, és alapból többet megy vele a teló. pl: most van 3 napja feltöltve és még 27%-on van az akksi😊
Solten
A beatufil widgets sz@r, tobben panaszkodtak hogy nem tudnak skineket/temakat letolteni (persze hogy nekem se akart menni), tehat verzio es gyartofuggetlen a dolog. A Fancy Widget Pro-t probald ki.

Saor Alba

és nem rootoltad a telót?

én ezt használom:JPY_JPY_JPY és stock+Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPY
elméletileg ez a legfrissebb
Vadnokedli
Nem kicsit amugy. 2.2.1 re meg szerintem varhattok mint a gingerbreadra xdxd

LoSA
Hát megvagyok még nélküle... 😊 Túl sok embernél olvasom, hogy valami gáz van a 2.2-el! 😞