Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8.49mm thick
4.3-inch Super AMOLED Plus display
1GHz dual-core CPU
Android 2.3 OS (Gingerbread)
HSPA+
Bluetooth
Wi-Fi 802.11b/g/n
116g
Nem drága ennyiért? láttam 3 ezerért 1550mAh-osat itt magyar boltban; hát nem tudom hogy az mennyi-t bírna 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Vagyis hát amit leírtál abból nekem csak 13% -ot húzott le az aksiból. 😄
Tehát most 87% on van az aksim. (és el van szálva nekem egy cella; mert 80% igy úgy le merül mint a pinty. hibás egy cella 😄(vagy nem tudom miért van ez.)
Köszi a választ! 😊(K)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
valaki meg tudja nekem mondani,hogy hol vannak a gyári csengöhangok,melyik mappában? mert nem találom.oda másolnám be az én csengöhangjaim mert a 16 gigás kártyán ha vannak csengöhangok egyszerüen nem tudom betenni öket a névjegyekhez csengöhangnak külön külön embernek..amig a 8 gigás kari volt addig müködött.
Sakkoo.......Baszkiiii
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
||| Fõzött DOC Rom, 2.2.1-es, DOC -féle Skin-el, JPY-os Modemmel, Speedmod kernellel. Minden más gyári Samsung |||
- Gyors mint egy vadállat. 😊 Sokkal gördülékenyebbek a menük és ez a Doc féle Téma marhára bejön nekem. Dinamikus, látványos.
- BW Widgets helyett most Fancy Widgets-et használok. Igaz ez csak Google Weathert ismeri (Accuweather nekem jobban bejött), de megfelel.
- Settings Profile helyett, Toggle Settings-et, igaz ez nem tudja magától váltogatni a profilokat, de legalább 2 gombnyomásra lehet váltani.
- GPS-e meglepõen jó (Igaz 20 perces trolizásnál 2x eldobta a jelet), de gyaloglásnál, meg kocsival viszonylag pontos a "vonalvezetés" MyTracks használata közben. Navigációt legközelebb pénteken tudok csak tesztelni (iGO-t).
- Skype jól mûködik, viszont az ooVoo az kb percenkét megszakad videóhívásnál (fórumon ajánlották, de e miatt nem játszik).
- Összességében, most hogy már találtam alternatívákat, meg mûködik a Skype (nálam fontos momentum, mert így ingyen tudok hívni sokakat a telefonon, nem vagyok pénzhez, meg helyhez kötve(pc), határozottan pozitív a véleményem az új rendszerrõl. A fõzött rom is jól muzsikál (még - kop-kop-kop faasztal), szóval nem panaszkodom inkább. Kár hogy hivatalosan nem tudnak ilyet csinálni a Samsungéknál. Ezért ha a jövõben is ilyen lesz az üzletpolitikájuk, mást gyártó telefonját fogom megvenni, nem az övékét.
- Negatívumként: Gyorsabban merül az akksi. Most a szokásos reggeli 2 óra készülõdés alatt (lassan ébredek 😄 ), merül a telefon 5-7%-ot. Wifi+GPS+Szinkronizáció bekapcsolva (levelek, idõjárás...stb. befrissüljön). Eddig ez 2-3%-ot vett csak le belõle. Egész nap (kb 14 óra) alatt eddig összesen merült max 10%-ot. Most merül 20-at is. Tudom nem nagy különbség, de akkor is szembetûnõ.
Jaj errõl jut eszembe. WeatherBug nevû programot kerüljétek mint a pestist. Tegnap feltettem, remélve fejlesztettek rajta. Estére 39%-on volt az akkufeszültségem, pedig csak a szokott napi rutinban használtam. Nem tudom mit csinál az a program a háttérben, de keményen öli az akksit, pedig direkt 2 órás frissítési idõre állítottam, meg kilõttem mindenféle hülyeségeket benne (GPS használat, apámfütyije...stb). Fél éve is ugyanezért töröltem a gyíkba, most is. Szóval maradok a Fancy widget idõjósánál. Az energiatakarékos 😊
Nah nem fárasztalak tovább benneteket. 😊
Akkor kezdet el szopatni a telefon amikor letelepítettem a simply lockscreen-t. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de most nincs telepíítve és megy a gép :-)
megpróbálom neked ezt a legendet :-)
Nekem is ilyen kis telóm van már 1 hónapja, és nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve, és mindig tud újat mutatni😊
De 1 kérdésem mégis lenne... 1 ismerõsõmnek is ilyen telefonja van, avval csak annyi a baj h ha csatlakozáskor nem ismeri fel a telefont a gép. Illetve azt írja ki h: "MTP Drive"...:|
Minden futó alkalmazás be volt zárva csatlakozási mód Kies volt... Többször próbáltuk mégsem ment.
Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Elõre is köxönöm!
Peace
PDA: I9000XWJPL
PHONE: I)§§§XXJPP
CSC: I9000TMHJP2
BUILD INFO: 2011.01
- Odinnal feltesznek egy bootloadert (ha nincs rajta)
- Odinba betöltik az MD5 fájlokat a 2.2.1-es JPU-hoz (amit netrõl szednek xD )
- Rányomnak a START gombra és 3 perc múlva kész is.
- Megvárják míg bebootol a telefon oszt már van egy egy 2.2.1-es rendszer rajta.
- Visszateszik a titanium backup-al lementett dolgokat rá.
- Kezedbe nyomják, "Ezt kapd ki kistáska" mosollyal az arcukon.
Nah ezt te is meg tudod csinálni, ugyanannyi idõ alatt, kényelmesen, fotelból.
4.5ös kijelzõ? Akkor a GPS-em is! Az már nagyon nagy!!!!
meg az árát😊
Na ilyen kell <#finom>#finom> A szutyok kis 3.5" eltunik a kezemben... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Saor Alba
én ezt használom:JPY_JPY_JPY és stock+Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPY
elméletileg ez a legfrissebb