3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#1874 Nekem egy nap alatt ha nem nyúlok hozzá 2-3% ot merül; Aktív adatkapcsolat esetén is. -
#1873 Azt hogy csinálod? :) Wifi sincs bekapcsolva, meg kb hozzá se nyúlsz a telóhoz, nem? :) Milyen Android van azon? :) -
#1872 én naponta, sokat gamelek rajta a meló unalmas óráiban XXXD -
#1871 Én meg inkább Offikáááál Tápot veszek hozzá :D -
#1870 én 3 naponta töltöm és alap akksija van :D -
#1869 Én meg inkább naponta töltöm... :) -
#1868 viszont ha megdobja az üzemidejét akkor szarok rá :) -
#1867 Szerintem tökre elcsúnyítja a telefont ez a nagyobb aksi, hátlap... -
#1866 ilyen nagyobb aksit és hátlapot hol lehet szerezni hozzá?? nekem is jól jönne... -
#1865 amazon appstore -
#1864 Sziasztok... Nem tud vki olyan oldalt ahonnan alkalmazásokat lehet leszedni a Galaxyhoz... Az android market az rendben van,de van még más is ami említésre méltó? -
#1863 meg kene tudnia nyitni.. -
#1862 köszönöm de azt irja nem tudja hozzárendelni a feliratot ........nem tudja megnyitni..:( -
#1861 Hello, tudna valaki mondani egy olyan bőr, vagy bármilyen teljes mobilt védő tokot amibe bele lehet rakni a nagy akkuval felvértezett "duci" Galaxy S-t?
Erre gondolok
-
#1860 mVideoPlayer (ingyenes) -
#1859 Üdv
Van valakinek valami ötlete,hogyan játszam le a feliratos divx filmeket a telcsin? a feliratot nem játsza.... köszi -
#1858 köszi, tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon szuper mindent tudó kis készülék.. -
#1857 Gratula hozzá,igazán jó választás volt. Nálam a Galaxy S II van tervben. -
#1856 erre gondolsz amugy? -
#1855 Sziasztok!
Milyen formátumú e-book-okat kezel a galaxy s?
Tud valaki ajánlani e-book olvasó alkalmazást? (magyar nyelvű alkalmazás van????)
thx. -
ba32107 #1854 GPS önmagában működik, nem kell se wifi, se 3G. -
dzsonny6 #1853 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a GPS vevő hogyan működik a készülékben(wifi kelle-e hozzá, stb...) ? Mobile Navigator Europe software-t használ-e valaki rá? Ha igen mi a tapasztalata? -
#1852 köszi, kicsit lejjebb olvastam és sikerült... -
#1851 settings/wireless and network/mobile networks -> itt nezz szet -
#1850 srácok ma vettem egy Galaxy S-t, hogy tudom rajta beállítani, hogy elgyen net?? a kártyámon van előfizetés, telenoros mobil 100 net.. -
#1849 tolj ra egy friss romot (pl. JSD), teljes legyalulassal -
pistaa #1848 De az a baj, h nekem már nem havonta van, hanem egyre gyakrabban.És nem úgy h kifagy egyszer, hanem vagy 3x is egymás után -
#1847 Hát nem tudom.. Nekem is van olyan néha 1-2 havonta 1 nap hogy mint egy nő.. havi baja van.. Lefagy, stb.. -
pistaa #1846 Heló.
Én február óra egy Samsung Galaxy s tulajdonosa vagyok. A telefon szép és nagyon jó volt az első napokban hetekben és tényleg egy szavam se lehetett rá.
Viszont kb 2 hónap után elkezdett elér rendesen akadozni,lefagyni a telefon. A elején még csak ritkán, mára már ott tartok h ha sokat használok akkor van h egy nap többször is.Nem tud kilépni normálisan a programokból, pl játék közben lefagy teljesen és ki se lehet lépni.
Mi lehet a gond?Én hibázok valamit vagy a telefonnal lehet esetleg a bökkenő.
A segítésget köszönöm előre is -
#1845 Nem tájváni :D -
#1844 hat, tajvan az nem szamit hazainak szerintem, ahhoz nem lenne eleg trianon visszacsatolasa sem.. -
Play4Real #1843 az sok én 5 ezerért veszem :D
-
#1842 No name! De simán versenyezni tud a nagy márkákkal; amúgy akár class 12 est is rá írhatnának.. mert olyan gyors. És hazai gyárban készül ha jól tudom. -
#1841 marka? :) -
#1840 Class 10 est tudok 8 ezerért. -
Play4Real #1839 csáo
most akarok micro sdt rendelni(16gb) a galaxy acemhez. végülis mind1 hogy milyen tipusu? mindegyikkel kompatibilis??..ja és class 4 es elég lesz? -
#1838 Hm... Sajnálom! Akkor lehet, hogy vissza kéne vinned, vagy nem tudom! Én teljesen jól hallom, akivel beszélek! sőőt! -
#1837 jah, maxon van... :S -
#1836 Hívás közben nyomkodtad a hangerő gombot? Én nekem egyáltalán nem halk... -
#1835 vlahogy nem lehet növelni a bejövő hívás hengerejét pluszba: basszus, alig hallom, ha valaki hív, pedig maxra van tolva minden :(