3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • zaki
    dehogynem, csak ezt 70k-ért vettem újonnan, 4-es iphonehoz meg hozzá kellett volna még legalább 40-50k-t tenni, annyit meg már nem adok egy telóért, így is ez a legdrágább telefonom eddig, azelőtt egy mezei samsung volt évekig :d
  • LoSA
    Én Nokia 5800-ról váltottam SGS-re! :)
  • Krisztiam #1912
    iphone-ról?? nem is gondolkoztál iphone 4-ben?
  • Krisztiam #1911
    szerintem most a samsung nagyon belejött a telefon gyártásba :D
  • 5c0rp330n
    illetve most h mondod, kozben volt meg egy 5800-am rovid ideig (nem en vettem igazabol csak hozzamvagtak) meg egy iphone 3g.. egyik se volt egy maradando emlek :)
  • zaki
    én 3as iphoneról, ég és föld a különbség :D
    csak jöhetne több játék is androidra :(
  • jazzy
    Én htc herorol omnia 7re és most erre :p
  • Vadnokedli
    Tök gázok vagyunk; Amúgy én ezelőtt rühelltem a Samsungot. (Ennek ellenére úgy tűnik a következő is Samsung lesz.)
  • 5c0rp330n
    en is..
  • Vadnokedli
    Beszarok :> mindenki Nokia E51 ről váltott át Galaxy S-re? :D (Mert ÉN is..)
  • Krisztiam #1904
    sgs 2-et vettél??
  • Mészy
    Sziasztok.
    Vettem ma egy sgs ii-t, de mivel ez az első androidos telóm jól jönne néhány tanács, hogy mi az amit "kötelező" feltenni. Egyelőre imádom szép, gyors, egy 3 éves nokia e51(amit nagyon szerettem) után ez valami gyönyör.
    Jó lenne rá valami ebook olvasó és torrent kliens is. Van valakinek valami ötlete?
  • schumimodells
    Ezt olvasd el.
  • Vadnokedli
    2010 második felétől már volt vagy 3/4 töl LG Star.
  • schumimodells
  • schumimodells
    Valahogy igy vagyok én is.
  • Krisztiam #1898
    hát jah nekem is SGS-re van pénzem, de szívem szerint SGS2-t vennék..
  • jazzy
    Amennyit rá tudsz szánni.. ha lenne SGS2-t vettem volna, de így "csak" SGS-t.
  • schumimodells
    Jelenleg tényleg a legjobb.

Júliusban,vagy augusztusban veszek új telót,de nagy dilemmában vagyok,hogy a mostmég igen drága SGS 2-t vegyem meg,vagy a már elég szépen leárazott SGS-t. Mi a véleményetek?
  • schumimodells
    Csak az idéntól léteznek kétmagos okostelefonok,az első az LG Optimus 2X volt. Az iPhone4 egy éve jelent meg,úgyhogy az nem lehet kétmagos,ősszel jön az új iPhone (4S ???) az már valóban kétmagos lesz és 32,illetve 64 GB-os belső tárhellyel fog rendelkezni.
  • 5c0rp330n
    ez nem velemeny, hanem tenykerdes. es igen, ver mindent jelenleg :)
  • Krisztiam #1893
    szerintem a galaxy s 2 minden okostelefont ver nem? :)
  • Krisztiam #1892
    hát igen azért annyi mert iphone :)
  • Vadnokedli
    Dehogy 2.. 130-150 ért Iphone ami 2 magos? te hülye vagy? :)EZ IPHONE! ha 2 magos akkor 300rongy!
  • Krisztiam #1890
    amúgy az iphone 4 az nem kétmagos??
  • Krisztiam #1889
    jaa bocs, ha már volt
  • Vadnokedli
    Újat nem linkeltél nekünk.
  • Krisztiam #1887
    Kétmagos okostelefonok egymás ellen
  • ronso
    oké köszi megprobálom
  • Vadnokedli
    "ha nincs rajta az akksi" + fedél. :D lemaradt.
  • LoSA
    Nálam se "lötyög" benne az aksi, nem ad ki hangokat, stb...
  • Vadnokedli
    Az para; Nálam semmi, csak akkor lötyög ha nincs rajta az akksi :D De akkor ki is esik belőle :D
  • Proofy

Hát ez komoly... haverom is vett a gyerekének, és az övében is lötyög az akksi, meg nyikorog a szélein a hátlap...pedig esküszöm neked hogy csak úgy jó ha behajtigatok egy kis papírlapot a hátlap alá...ÁTBASZTAAAK, ez a Galaxy S nyöszörgő verziója...:-) Egyébként maga a teló 5*!!
  • w77d
    nálam nem lötyög és hangja sincs, pedig miattad itt rázom már 5 perce mint egy hülye XD
  • Proofy
    Egyébként csak nekem lötyög benne az akksi ha megrázom a telefont és az origi hátlap van rajta az eredeti 1500-as akkuval? Mégy nyikorog is a hátlap a szélein...papírt toltam a hátlap alá, így nem csinálja de basszus...azért ez komoly egy 100e.-es telónál.. :-(
  • Proofy
    Add a feliratnak is ugyanazt a nevet mindt a film címe, csak a kiterjesztése legyen .srt és rakd mellé, így már mennie kell! :-)
  • ba32107
    Én múltkor csináltam egy 3-4 órás bringatúrát. GPS, My Tracks folyamatosan ment, plusz geocaching, és fotóztam is folyamatosan. Akkor húztam le a töltőről amikor elindultam, és amikor hazaértem 60%-on volt :D
  • LoSA
    2.1 miatt ilyen jó még... Amikor az volt fent nekem is, akkor én is csak 2 naponta töltöttem kb. Amitóta a 2.2.1 van fent, azóta kell naponta tölteni. :(

Vadnokedli: Hát én mondjuk nem birom ki, hogy NE nyúljak hozzá! :)
  • Bexter
    wifi non stop bekapcs 2.1 gyári akksi, fotozom ha olyat látok képszerkesztem feltöltöm meg telozom
  • Probatbicol
    Nem nézel el valamit? Ha így lenne, ez azt jelentené, hogy bekapcsolva, nem használva, 30-50 naponta kellene tölteni, ez elég hihetetlennek hangzik.