Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem már a 2.3.2 van fent😊 ennyit a kiesrõl😊
2.2 és a felett lehet egybõl sdre telepíteni vagy fel kell telepíteni telóra és utánna átrakni sd-re ?
hátazért jobb lenne a nem béta 😄
5c0rp330n
hat, a kiszivargott beta bar alapvetoen mukodik, sok helyen instabil meg, en nem csodalkoznek ha a honap vegeig nem jonne ki a hivatalos stabil verzio.

Hát jah csak márc 16.án lessz meg a galaxy s-em addig jó lenne ha kijönne 😄
LoSA
Én is azt várom... Attól félek, hogy úgyis csak március végére lesz meg a frissítés, vagy nehogy átcsússzon áprilisra.

Ha elérhetõ kiesen keresztül a 2.3 akkor valaki irja már majd le ha nem gond köszi 😊
qetuol
kb az ice creammel egy idõben, kicsit talán hamarabb is <#rolleyes>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

odinnak hivják
pdafanclub

olvassátok el faq ot minenre lesz válasz

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

LoSA
De váárom már ezt a frissítést?! 😊 Mikor fog mááár jönni!!?? <#wink>

Azt írták itt, hogy Kies-en kívül mással is lehet firmwaret frissíteni. Mi az a más? Hogyan kell frissíteni?

SZiasztok,

hogyan kell a telefon indítani samsung kies módban ?

5c0rp330n
"Samsung Magyarország
Sok pletyka felmerült a Gingerbread témában, szeretnénk ezzel kapcsolatban fontos információkat megosztani Veletek. A technikai csapatunk már végzi a 2.3-as Android rendszer tesztelését, vélhetõen márciusban már elérhetõ lesz Samsung Galaxy S készülékekre Kies-en keresztül. Továbbá örömmel jelentjük, hogy a Bada 2.0-ás rendszere elfogadásra került és még az év elsõ felében elérhetõvé válik."
facebook-on irtak

1: igen van flash , a legujabb rom 2.2.1 de mindjárt ittvan a 2.3.x
2: adnak frisitést sosem sietik el. sehol.
3: biztos lelehet de hülyeség szerintem remekül használható erõs a teló
4: akadhat de nemgáz létezik olyan rom amit ezt küszöböli ki de nekem ilyen problémám nemvolt, nemzavart. fütó alkalmazásokat zárni kell.
5: 2.2.1 jpy folyamaosan frisitik az országokat én nem kiessel frisitem.
6: firmware a telefon szoftverét jelenti. ennél a telefonnál android más telefonnál más lehet.
7: ha van wifi, vagy internet elõfizetésed hogy a netre mehessél akkor jobban kitudod használni. Magyarországon jelenleg csak ingyenes alkalmazások vannak a marketbe. amit a telefonon tudsz használni nemkell hozzá másik sz.gép. csak egy gmailos cim. ha nincs és nemakarsz semiféleképpen gmailos címet ne is vegyél androidot anélkül úgy tudom használhatatlan. kell és kész. akkor tudsz belépni a marketbe vagy a naptárat megnézni.
én 10 es skálán 8 at adok neki eddigi egyik legjobb telefon ami létezik
naponta kell tölteni de melyik telot nem. ha kikapcsolsz rajta mindent nincs adatforgalom stb. akkor 2-3 napig bírja.

Sziasztok, most tervezem a váltást Galaxy S-re. Kérdeznék pár kulcsfontosságú dolgot, mivel most van lehetõségem olcsón hozzájutni egy darabhoz, és nincs idõm nagyon utánanézni a dolgoknak (A-t vagy B-t kell mondanom az üzletre, de még ma). Tehát:
1. Jelenleg mi a legújabb oprendszer a telóra? Android 2.2 (Froyo)? Ebben van teljes flash támogatás, ugye?
2. Azt olvastam, hogy meglehetõsen ritkán adnak ki frissítést, és mindig kicsit hátrányban van ez a telefon a többi andriodos mobilhoz képest. Ennek van valóságalapja?
3. Van arra lehetõség, hogy leszedjük a TouchWiz UI-t és visszatérjünk az alap andriodos kinézethez? Ha van, akkor megéri megcsinálni (pl. teljesítménynövelés, ilyesmi szempontok érdekelnek)
4. Szintén azt olvastam, hogy a TouchWiz miatt kissé lagol, akadozik az UI. Bugról is hallottam rémhíreket. Ezeknek a legújabb firmware-ekkel van alapja?
5. A firmware frissítés Samsung Kies-en keresztül történik? Mi a hivatalosan, Magyarországon is letölthetõ legújabb verzió?
6. Kicsit talán buta kérdés, de ebben az esetben a firmware = andriod, ugye?
7. Teljes mértékben ki tudom használni az android adta lehetõségeket a telefonon (market, appok, stb) ugye?

Összességében mennyit adnátok a telefonnak egy 10-es skálán, és ajánlátok-e? Elõre is köszi a válaszokat, ha mielõbb kapnék választ, nagyon örülnék.

LoSA
Szuper!!! <#nyes>

köszi
mit kell beállitani,vagy megnyomni hogy naviként is tudjam használni - sose próbáltam még?

Bexter
vagy igen 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

a gyári google maps az csak netes térkép ugye,nem lehet navigációként használni - mutatja az utat,beszél,stb -,vagy igen? 😊

Vadnokedli
Motorola Atrix jobb Akksi miatt.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Solten

Saor Alba

Solten
Vadnokedli
ez így helytelen. "A hiba az önkészülékében van."

5c0rp330n
a hiba a te keszulekedben van 😊
nalam teljesen jo volt a sima 2.2 is.

Vadnokedli
ja T-pont ban én upgradeltem XD

biztos 2.1 et upgaradelted 2.2 re kisessel. az egyik barátomnak is ez volt a baja
tegyél fel egy 2.2.1 es jpy os romot azzal nemlesz bajod.

Vadnokedli
passz vegyél függetlenül gyárilag. 😄

És nem ingyenes megoldás van erre? Pl Turbosim vagy egyéb módszer?
Vadnokedli
Negatív. lehetetlen.

Sziasztok!

Most vennék Telenoros Galaxy S-t jóárasítva, de Vodásként használnám.
Van olyan lehetõleg ingyenes eljárás, amivel a függetlenítés úgy megoldható, hogy egy esetleges szerviz elõtt a vissza tudjam függõsíteni úgy, hogy ne látsszon a függetlenítés nyoma?
Csak így lenne értelme S-t vennem. :/

Köszönöm a segítséget.

Üdv!
Magiszter
Nah majd erre a 2.3-ra kíváncsi leszek. Tapasztalatom szerint a 2.2-ben jobbak a beállítási lehetõségek, de a 2.1 stabilabb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb volt. Remélem a 2.3 ötvözi a két verzió jó tulajdonságait. 😊

Majd ha lesz hivatalos, akkor azt felteszem.

Apropó. Mit tudni arról hogy a 2.3 támogatja már a proxy használatot? Jelenleg is csak azért kellett root-olnom a telefont, mert a Proxymator csak rootolt telefonon mûködik jól. Márpedig melóban proxy-t használunk, így a nélkül a telefon egy zsebnehezék odabent. Így viszont már hasznos munkaeszköz.

Szégyen azért hogy a Gógli oprendszere egy ilyen alapvetõ dolgot nem tud.

Érdekes, nekem hivatalos 2.2 van fent igy vettem már újonnan függetlenül, de ezen a néha elõforduló, elmentett wifi ponthoz automatikusan nem mindig csatlakozáson kivûl nincs vele gondom...
LoSA
Én a hivatalost rakom fel... Semmi mást! <#crazya><#wink>

a fõzött romverziók a héten jönnek ki mindeki számára 2.3.2-vel ;]

-tRs-Landor

LoSA
Nah, ezért nem tettem fel a 2.2t. De ha minden igaz, akkor ebben a hónapban jön a 2.3! 😊 Azt tuti, hogy már felrakom! 😊

Vadnokedli
nekem ez a 2.2 maga a pokol. Mindent csinál mindent bugozódik; újra indulgat. fogja magát le fagy onnantól a webböngészõ el se indul

Igen 2.2 van fent, gyári független. Nekem is csinálja ezt az 1 mp es wifi ikon eltünést...
De igazából az zavar egy kicsit amit elõbb írtam...
Tehát neked is van olyan jelenséged?
Vadnokedli
2.2-n? én olyankor ki és be kapcsolom... meg 10 percenként le áll a wifi... 2-3 másodpercre.

Meg amikor böngészek vagy valami alkamazást használok Rezeg egyet.. fut a játék/alkamazás 5 másodpercig aztán be fagy rezeg 2-3 at és kilép... 😄

Nektek is csinál olyat hogy NÉHA elfelejt a megjegyzett wifi ponthoz csatlakozni? Csak akkor látja meg ha bemegyek a vezeték nélküli beállotásokba és akkor elkezd keresni. Ritkán fordul elõ...
Léci többen írjátok már meg, mert nem tudom, hogy ez most hiba, vagy ez ilyen...
Vadnokedli
szerintem csak a T-s és a Telenoros 2.2 szarakod; más is beszámolt a következõkrõl amirõl én is.

de szerintem biztos nem lesz Márciusra ITT!! magyarországon.. gingerbread.

Hát én márc 16.án veszem meg a ags-r függetlenül remélem addigra alkotnak rendes 2.3at 😄 mert nincs kedvem 2.2vel szarakodni 😊
Vadnokedli
Én akár most is felraknám. 2.2 néél csak jobb. 😄

http://andro-id.info/ itt van a félhivatalos gingerbread 😊
5c0rp330n
illetve elvileg megis rfs maradt a filerendszer es a zenelejatszas szaggat, pattog, nem az igazi.. lehet h inkabb varok valami stabil valtozatra.

5c0rp330n
illetve elvileg meg csak beta, de ahogy olvasom eddig meg nem nagyon talaltak benne komolyabb hibat, minden jol szuperal. gingerbread 2.3.2-rol van szo, a filrendszer emiatt innentol kezdve ext4 (beepitett lagfix😊 ), a bongeszo hw-s tamogatast kapott, allitolag kibaszottul gyors lett.

5c0rp330n
kiadtak a gingerbread-et!! 😊

Vadnokedli
hát külön régiókra van leosztva hol melyik ország milyen telót kap
I9000B brazil
I9000L latin-america
meg captive aszem csak amerikában.

Erre vki?

Vadnokedli
Motorlát vegyél.

Krisztiam
akkor nem lesz Ace sem 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus