Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na sikerült megoldanom a bill. problémám. Aksi nektek, hogy bírja? Nekem minden este töltenem kell, ha másnap nem szeretném, hogy reggel 10kor lemerüljön.(használattól függetlenül, ha nagyon sokat nyomkodom, de ha szinte semmit, akkor is ugyanúgy este 7 körül már piros az aksi)
aki felrakta a 2.3.2-t az mondja már meg hogy neki is bekapcsanál van ilyen hangyafoci kép 1-2 másodpercig ?
én feltettem most a 2.3.2-t egész jól megy nem nagyon láttam hibát mondjuk nem 100% magyar de nem rossz
sziasztok
Nekem azzal van gondom, hogy átállítottam a billentyûzetet Swype-ra, és nem nagyon jön be, de nem sikerül visszaállítani az alapra. Nagyon kéne a segítség, mert nem jön be ez a Swype cucc.
hiába a sok wifi ha a többsége jelszavas,az ingyeneseknek meg nagyon gyenge a jelük(igaz belvárosban nem járkálok)..........pont ezt irtam pár nappal ezelött 😊

Igo myway jól használható a telón?
jól használja a GPSt?

LoSA
Azt nem tudjátok, hogy hogyan lehet megoldani, hogy ha valaki hív, akkor ne olyan pici kép jelenjen meg, hanem nagyobb kép? Vagy ez a késõbbi Androidba már javítva van? Mert én még a 2.1t használom.

kabel15
Nem pesti vagyok. Sajnos itt nálunk nincs mindenhol wifi 😞 De azért akad. De nem szeretem a helyhez kötötséget. Szóval ha az utcán sétálva eszembe jut valami akkor azt meg akarom tudni nézni 😊 Erre kell nekem a mobil net 😊

BattleTag: kabel15#2672

schumimodells
Honnan lehetne leszedni magyar nyelvû könyveket,Galaxy S-re?

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Vadnokedli
Ha pesti vagy meg éri; lehet lopkodni a wifit össze vissza :]Ggyakorlatilag minden négyzet méteren van egy wifi 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kabel15
T-Mobile nál szeretném megvenni Média Mánia S csomagban. Olcsóbban meg tudnám venni a készüléket de egy ilyen telefon mobil net nélkül szerintem nem sokat ér :S

én most szándékozok venni egy HTC Desire HD-t. 15e-rel drágább de szerintem ennyivel jobb is.

én zsir újt és kártyafüggetlent néztem,HTC 100-120 ezer körül van,galaxyt már 90 körül találni,de türelem és szerencse kérdése is.

én használtan,gyári független Galaxyt vettem 70ért,de vártam vagy 2 hónapig 😊

LoSA
Galaxy S, egyértelmû!

kabel15
Drágább én pont hogy olcsóbbnak találtam. A htc 71000 míg a Galaxy 75000

furcsa egy hasonlat 😄
azért 2011ben elvárnám hogy ne csak 1-2 méteres távolságban müködjön megfelelõen a wifi,hanem legalább 10-15 méterig is.

kabel15:szerintem mindkettõ jó választás lehet,tudás kb ugyanaz,HTC kicsivel drágább.....

kabel15
Szerintetek egy Samsung Galaxy S VS HTC Desire csatából melyik telefon kerülne ki gyõztesen? Mert 2 között vacilálok nagyon.

Vadnokedli
Motorola Atrix; azt várd meg szerintem;vagy hogy a Galaxy S2 hivatalosan is itt legyen; és csökken az ára szerintem egy 10 est.

Vadnokedli
Azt hiszem ez egyszerû; A falon át levegõt át tudsz fújni? nem nagyon; képzeld el ezt a Wifi-vel.

kabel15
BrYaN79 szerintem az a wifi tõl függ. Mármint hogy a router ami küldi az milyen erõs.
Nekem még nincs meg a telefonom de hamarosan tervezem a vételét. Szerintetek jó vételnek számít? Vagy van jobb hasonló ár kategóriás telefon a piacon? Nekem leginkább netes böngészéshez és film nézéshez kéne.

csak ez a teló veszi gyenegén a netet wifin keresztül,ha épületen kivül vagyok(meki,benzinkút) vagy más telók is ilyenek ?

esetleg van valami progi ami "javitja" wifit?

schumimodells
Honnan lehetne leszedni magyar nyelvû könyveket,Galaxy S-re?

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Nem tudom de akinek megy a kies (mert nekem nem csatlakoztatja a telót, pedig már mindent próbáltam amit olvastam fórumokon)az szoljon 😄
LoSA
Mikor jön máár a 2.3 (HIVATALOS)!?!?!? <#nyes>

Sziasztok !
Nem vagyok profi fórumozó, de itt úgy látom könnyen kaphatok profiktól segítséget.
Ma reggel behalt a galaxy-mon a net kapcsolat.
Csatlakozik a Wi-Fi-hez, de a netet továbbra sem tudja használni.
Már hívtam a mobil szolgáltatót, aki készségesen felküldött az oldalukra, ahol le van írva a pontos internetbeállítás.
Végig csináltam újraindít, de továbbra sincs semmi.
Tegnap kerestem, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy automatikusan csatlakozzon az szabad Wi-Fi-khez(nem találtam meg), nem tudom, hogy elállítottam-e vmit, de most a telefonon kívül nem sok minden megy rajta. Ha van ötlet, akkor várom.
A segítséget elõre is köszi.

2.2.1 em van és valaki tudja hogy lehet-e külsõ sd-re gameket rakni és futtatni ? mert eddig nem jöttem rá 😄
visszaolvastam, sry csak amikor írtam a böngészõm valamiért nem nagyon mutatta az elõzõ bejegyzéseket de már jó 😊
legalább arra vedd a fáradságot hogy visszaolvass!
Ja meg valaki ha elküldené nekem emailbe hogy hogy is van ez az odinos dolog szépen részletezve 😄 + linkeket ami kell hozzá meg honnan lehet romokat leszedni hozzá meg ilyenek azt nagyon megköszönném 😊 [email protected]
Valaki tudja hogy ha a kiesemre rádugom a telót és csak azt irja ki folyamatosan hogy csatlakozás de nem csatlakozik akkor mivan ?
5c0rp330n
pont ezt mondom hogy kb minden letezo fw ami a samfirmware-en es mindenhol kint van (koztuk a decemberi 2.2.1-ek is) ugy kerultek fel oda hogy valaki a sima hivatalos kiesrol leszedte es elmentette kozben. az lehet h ebbe az orszagba akkor fog jonni, de az engem kulonosen nem erdekel h ide hivatalos mikor mi jon mert akkor mindig fel evvel le lennek maradva 😊

én odinnal, de az xda-ról szedem le a cuccokat😊
na ja de én azt mondom hogy sima hivatalos kiessel jön 2.2.1 márc. 20.án utánna meg még most hónap végén jön 2.3
Vadnokedli
Odinnal. Barátunk Samfirmwareröl szedi a cuccokat és odinnal pakolássza fel gondolom. 😄

akkor kiessel is fel tudom rakni a 2.2.1 -et ? már mint semmi moddolással
5c0rp330n
eddig is az volt, a gingerbread beta-t kiveve kb az osszes hivatalos fw kies-rol jott.

de kiessel is az lessz
5c0rp330n
mivan? a 2.2.1 december eleje ota kint van.

pdafanclub.com hivatalosan jön 2.2.1 március 20.án és még március vége elõtt a 2.3 😊
Vadnokedli
Nekem is, csak úgy pattogott a földön, de nekem kemény Szilikon tokom van 😄

én szilikon tokot használok mivel sokszor van a telo autóstartóban (navi miatt), és arra nem jó a bõrtok. a szilikon mellett szól az hogy többször esett már ki a kezembõl, de nagyon sokat "csillapított" a tok.
oh😄 hát az fasza 😄
Vadnokedli
automatán oda telepít ha tud; bár én nem vágom. valamit ide, valamit oda pakol.

Valaki tudja, hogy 2.2nél mem karira telepíteni ?
www.b-tel.hu

itt találsz hozzá belecsúsztatós bõr tokot 2ezerért 😊 sztem nagyon jó
Sziasztok! Tokból milyet ajánlotok? Egy ismerõsömnél láttam gumis szilikontokot, az elég otrombának tûnt, de legalább praktikus és tényleg véd. Átnéztem ezt a cikket:
katt
Egy sima szilikontok nem védi a kijelzõt egymagában, erre mit javasoltok? Vegyek helyette-mellé egy bõrtokot? Kijelzõvédõ fóliát nagyon nem akarnék, mivel gondolom az nagyságrendekkel csökkenti a kijelzõ élvezeti értékét.

(még nincs meg a telóm, csak elõre gondolkodom)

5c0rp330n
dehogy veszik el tole a gari. legfeljebb ha szetmoddolva, szetrootolva viszed be a szervizbe, de annal azert tobb esze kell legyen az embernek.

Vadnokedli
2.2 -n egyik se. hulla mind..

Ki milyen task killert meg managert használ ? melyik a legjobb ?
LoSA
Hjó, nem mindenki akarja rootolni a telefonját, hogy a gari elvesszen!

a sima 2.3 eléggé szar, ezért van 2.3.2 mert az már javítva van