3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • Luciferke
    én szombaton vettem a telefont, teljesen újan, vodafonetól. 2.2 volt rajta, elég hamar merült az akku, pedig alig nyúztam. Most kipróbálom ezt, hátha segít.

OFF:

Sajnos mindig belefutok az ilyen "kellemetlenségekbe" telefonok terén. Előző telefonom egy iphone 3-as volt (no flame, igen tudom), 6.50 BB-vel (modem driver, aki nem lenne képben), és úgy szívta az akksit, hogy reggelre szinte lemerült. Megoldódott, PUSH-t elkellett felejteni (na igen android vs iOS), és a gps sem talált jelet az esetek 90%-ában.
  • 5c0rp330n
    van aki allitja hogy nala sosem volt ilyen. nalam merult amikket eddig probaltam. ebben az uj gingerben bizok most..
  • Luciferke
    Na igen, ez a merülős bug elég idegesítő. Most feltettem a watchdogot elvileg azzal ki lehet szűrni, hogy milyen ok folytán keletkezik ez. Most kíváncsian várom, hogy reggelre, hány % lesz.

Egyébként minden telefonnál előfordul az ilyen?
  • 5c0rp330n
    egesz jo. de abban elvileg meg mindig bent van a merulos bug. viszont most kijott egy 2.3.4-es rom, amiben eddig meg nem jott elo senkinek merules elvileg, de kicsit varok meg vele azert
  • Luciferke
    2.3.3
    i9000xxjvo
    GINGERBREAD.XXJVO
  • Luciferke
    SpoofFw nevű programmal, marketről szedtem le. Root kell hozzá.
  • 5c0rp330n
    milyen verzio pontosan? (settings/about)
  • Vadnokedli
    azt hogy :D
  • Luciferke
    Na most addig-addig játszottam az egészzel, még a végére 2.3-at tettem fel KIES-el! o.O
  • Vadnokedli
    Passz. :D
  • Luciferke
    Próbálkoztam ezzel többször, de semmi nem történt! Olvastam odinnal történő frissítésről is.

A gari azzal ugrik?
  • Vadnokedli
    Na az nem lehet a legújabb szoftver; Próbáld újra indítani a gépet; vagy ki húzni be dugni újra és majd KIESel frissíteni, hátha, mert a KIES amúgy hajlamos az ilyen hülyeségekre.
  • Luciferke
    xwjph - pda
    xxjpp - phone
    xxjp9 - csc

build info: 2010.12
  • Vadnokedli
    *#1234# et írd be tárcsázáshoz; ott mit ír?
  • Luciferke
    Olyant ír, hogy a legfrissebb készülékszoftver. PDA:PPH / PHONE:JPP / CSC:JP9 (VDH)
  • Vadnokedli
    2.2.1 re frissíts. KIES-
  • Luciferke
    Továbbá még a problémám, hogy szinte alig nyomogatom, és nagyon gyakran merül, akár 12 óra alatt 50%-ot is! Gyári szoftver 2.2 froyo
  • Luciferke
    Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen telefont, megvagyok vele teljesen elégedve, csak 1 problémám van:

Panoráma kép készítésénél, csak 0.3 Megapixelt enged maximumnak, így a panorámakép (ámbár 8 képből áll össze) elég silány minőségű lesz!

Van valami ötlet, hogy hogyan tudnám a felbontást feljebb vinni panorámakép készítésekor, vagy esetleg egy külön program kell rá? Ha igen, akkor nevet is kérnék!
  • 5c0rp330n
  • Vadnokedli
    Nekem 256 os nokia mSD- jól működött, de szerintem az olvasás írás sebességek miatt nem jók a kártyák; nekem Class 4 esek voltak mostani 10 es előtt; rendszeresen törlődtek.. vagy ha nem rendszeresen akkor a fele cucc a kártyáról eltűnt.
  • jaszy
    Azt árulja el valaki mikor lesz 2.3 a vodánál? 2.2.1 is kimaradt, 2.2 vel meg nem jól megy.
  • reggie1988
    Köszi a tippet. Jelenleg egy 8gb-s Nokia márkájú microsd van benne. lehet az is közrejátszik !? Ha formázom mivel formázzam, telóval vagy gépen?
  • Vadnokedli
    microSD problem; Formatáljad, hátha.. én eddig 2 mSD-t vettem; mind ezt csinálta néha néha; de most egy noname 16GB class 10 em van; ez tökéletes.
  • reggie1988
    Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2hónapja vásároltam egy Samsung i9000-s telefont. Egy probléma van vele, a memóriakártyán lévő zenéket képeket adatokat hajlamos a telefon letörölni. Pedig én semmiféle törlést nem végzek rajta. Volt már ilyen problémája valakinek ? Vagy esetleg a kártyával lehetnek gondok?
    Várom a válaszokat, köszi. Nagyon Fontos lenne!!!
  • Solten
    Hollandiában is debütál a Galaxy S Plus

• Solten
    A Cyanogenmod fejlesztoit Galaxy S II-vel jutalmazza a Samu

"Let's see if we're grokking this: Samsung is not only telling the dev community it's okay to place custom ROMs on its flagship device, it's actually encouraging the practice by handing out free phones? Atinm, the developer responsible for prepping CyanogenMod on the Captivate and Vibrant, took to Twitter to praise the manufacturer for sending him a free Galaxy S II. From the looks of it, Samsung sent the phone to a select number of devs intent on building an official release of CM7 for the GSII."

Samsung FTW! :)
  • Vadnokedli
    1,4 Ghz + 1650 mAh nem -e? meg 2.3 :D de mennyi az ára? 100? Most annyiért nem fogom meg venni.
  • LoSA
    be
  • ba32107
    A normál jack dugós fülhallgatót be lehet dugni a telóba?
  • LoSA
    Én nekem még mindig nem esett le, hogy mi a különbség a Galaxy S és a Galaxy S Plus között? ;)
    cikk
  • Pipör
    Sziasztok!!
    tudnátok segíteni nem tudja valaki Telenornál meglehet kapni részletre is a telefont ? mert oldalon nem találom ezt a lehetőséget
  • LoSA
    Én több helyen is olvastam ezt a Június-júliust!! Szóval bizakodok benne... :)
  • 5c0rp330n
    a visszavonas ota is jottek mar ki.. volt egy olyan pletyka, hogy a "nagyon vegleges" valtozat juni-juliban jon majd, de errol sztem semmi hivatalos info nincs, nemtom honnan jott egyaltalan az info. elobb-utobb valszeg ki fogjak javitani, 3-4 hetente legalabb ki szoktak dobni egy valtozatot.
  • LoSA
    De én most úgy tudom, hogy a frissítéseket "visszavonták", pont ez miatt. És majd júliusban fog jönni a "frankó" frissítés.
  • 5c0rp330n
    hat, kies-en jott ki, szoval elvileg az. illetve legalabb 4-5 hivatalos verzio jott igy mar ki. mas kerdes, h az aksi merulos bug kivetel nelkul az osszesben benne van. hozzateszem, hogy egyesek azt allitjak, hogy meg soha nem talalkoztak a buggal, de en eleget tapasztaltam a sajat boromon ahhoz, hogy csak ugy feltegyem. majd ha biztosan ki lesz javitva a bug, csak akkor valtok sztem vissza.
  • LoSA
    Hivatalos?
  • 5c0rp330n
    mar reg van frissites
  • LoSA
    Szerintem örüljünk, ha július lesz belőle... :)
  • Bexter
    Most nézem samsung oldalát és örömmellátom hogy jun 4.-én kiadták a GINGERBREAD Ver. Felhasználói kézikönyvet. :)
    Hamarosan jön a frissités?
  • Mészy
    Igen a sgs2-t vettem, mert itt Írországban most jelent meg és olcsón meg tudtam venni előfizuval.