3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#1994 Edigitalban nem szabad semmilyen telefont venni.
Én vissza vinném- -
#1993 Barátném vett nemrégen új ACE készüléket, és lefagyogat a telefon. Teljesen újonnan vette (Edigital) üzletben. A legfirsebb (hivatalos) szoftver van rajta, KIESen megnéztem, nem lehet frissíteni. Miért van ez? Visszavigyük? Ma reggel úgy kifagyott, hogy az aksit kellett kivenni belőle. Köszi a segítséget! -
Luciferke #1992 5-6 %-ot max, nem többet! -
#1991 Amúgy- Nektek hogy merült egy este alatt ha ezek be vannak kapcsolva;
WIFI - Szinkronizáció - Élőháttérkép
7 órát aludtam kb; és ez idő alatt nekem 24% ot merült. -
#1990 Én is szeretnék váltani Froyo-ról Gingerre, de szemtelenkedik a S.O.C. :D -
#1989 Nekem tegnap jó volt, erre ma reggelre nem tudtam gingerbreakolni- -
#1988 Igen most egy 30 perce:) -
#1987 Várj; most reggel próbáltad a rootolást? (Mert én is most akartam reggel rootolni, de nem ment-) -
#1986 Luciferke; én feltettem a 2.3.3-as / Május 6-i / Finn romot, és meghagytam a PDA(I9000XWJVH) meg hasonlókat-
Szerinted ez lehet problem ha GingerBreak-olni akarom a telefont? Mert a SuperOneClick nem működik, pedig le OK olta a rom-ot. -
#1985 Megvolt a hibakereséses dolog és úgy dugtam rá :) -
Luciferke #1984 Azért mert USB debug módban kell rátenni a gépre.
Beállítások -> Programok -> Fejlesztés -> USB-hibakeresés-t kipipálod, majd így próbálod meg!
Ha sikerült a rootolás ne felejtsd el visszaállítani. -
#1983 Kellene egy kis segítség... Szeretném rootolni a telefont, de sajnos nem igazán megy. baromi kezdő vagyok. Megpróbáltam a S.O.C. 1.9.1-el de abba hagyja a folyamatot. 10 percig csak annyit írt hogy waiting for a device. Lécci segítsetek -
#1982 Na fasza rootoltam minden jóság, már csak a Kiesről való frissítés van a listán-
Milyen kombináció a factory reset? -
#1981 Na meg van okéj minden, csak szar a hangosító gomb- -
#1980 hat, fasztudja, mennie kene. igen, kikapcsolt allapotban egyszerre fel+menu+bekapcs nyomvatartva. felteve h recovery-rol beszelunk, download modhoz fel helyett le. -
#1979 Tudom hogy milyen kombinációval de reménykedek benne hogy én csináltam rosszul (Mert nem bízok magamban) De akkor ezek szerint nem he- -
#1978 hat bazdmeg hogy a faszba mondod h nincs 3gombos ized amikor az se tudod hogy jonne egyaltalan elo? :S -
#1977 Hogy is van ez a 3Gombos cucc? Mert próbáltam már mindenhogy valahogy nem jött elő;
Kikapcsolt állapot ban? vagy hogy. -
Luciferke #1976 Igaza van Nokedli! Kb 3 perc volt az egész rootolás spooffwzés. Utánna már csak a KIES szenvedett picit, de hát le kellett töltenie a FW-t.
Különben a SuperOneClick 1.9.1-el a rootolás kb 5 másodperc.
-
#1975 az ciki. mondjuk sztem az sem eppen egy athidalhatatlan problema, az is max nehany perces muvelet :) -
#1974 De nincs 3 gombos mi a rákom. -
#1973 kb rovidebb ido alatt meg lehet csinalni mint ahogy leirtad ezt a mondatot :) -
#1972 Áááh Rootolni nem akarok, lusta vagyok- Egyszer bele akartam kezdeni; inkább bele se kezdtem :D -
Luciferke #1971 Spooffw-vel csináltam -
#1970 Hivatalos?- Én most néztem; nem enged frissíteni, nem is ír olyat hogy a legfrissebb.. -
Luciferke #1969 2.3.3 Stock Rom, KIES-sel frissítve.
Szerintem durván jobb lett az akksi használat, a 2.2-höz képest! -
#1968 Ha rootolod a telefont, akkor ugrik a garanciád, hacsak nem csinálod ügyesen... ;) -
Luciferke #1967 Hali!
Szerintem SpoofFw-vel nyugodtan "kijátszhatod" a KIES-t, tény, hogy root kell hozzá, de frissítés után, úgysem lesz rootolt!
De azért járj utána a dolognak, _szerintem_ nem jár a gari elvesztésével! -
Szabi83 #1966 Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Kb. 2 hete vettem a Galaxym T-mobile-nál, és gyárilag a 2.2.1 van rajta.
Hogy lehet feltenni a 2.3.3-at, mert a KIES szerint a legújabb szoftver van rajta.
Láttam a SpoofFw programot, de ahhoz rootolni kell a telefont és félek, hogy az a garancia elvesztésével jár.
Legálisan (KIES-sel) miért nem tudom ezt feltenni?
A *#1234# ezt mondja:
PDA: XWJS7
PHONE: XXJPY
CSC: TMHJS1
Build Info: 2011. 02
A KIES még a szoftver verzió végére írja, hogy (TMH)
Ez gondolom a T-Mobile Hungary akar lenni...
Gari megtartásával rávehető a KIES valahogy a frissítésre?
Előre is köszi a segítséget. -
#1965 kb; 300-350 (pasz.)
Nálam 250-310 amúgy. Ami marad indulás után -
Samsung1994 #1964 az lenne a kérdésem hogy az 512MB ram ból a bekapcsolás után mennyi szabad? -
#1963 Úgy túl egyszerű lenne! -
#1962 Hozzátenném, hogy természetesen a T-mobile oldalán SEMMI hasznos információ nincs leírva, minek is lenne... -
#1961 Igen már sikerült tegnap este csak már lusta voltam Postolni, valamiért nem ismerte fel magától, Az omnia 7-ben rögtön ment, de itt állítgatnom kellett a Hozzáférési pontot. -
#1960 Be kell valamit állítani? Én előfizettem, aktiválták és ment magától. A telefont újra kellett indítani és ennyi..... -
#1959 T-mobilos vagyok, egyszerűen nem tudom beállítani a mobilnetet, Like díjcsomag.. Valaki tudna segíteni? -
#1958 ez a 2.3.4-es rom egeszen qrvajonak tunik amugy. eddig ugy nez ki a merules is nagyjabol meg van oldva, alapbol olyan gyors mint az atom, stabil is. -
#1957 Óh, te szegény! :) Nem jártál rosszul... -
#1956 hát ezt nem hiszem már el
NAgy neheezn rászántam magam bementem tmobilba hogy most megveszem a telót Galaxy S erre mondja a csaj hogy már nem árulják :/ ccsak a II-t úgy hogy rendeltem egyet abból jővőhétre hozzák meg :) -
Luciferke #1955 Eddig egesz jo, az ejjel alatt csak 4%ot merult!