Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról hogy tudok meggyõzõdni hogy a telefonom a mobil netet vagy a wifi-t használja e?
BattleTag: kabel15#2672
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
többféle hangfájlt lehet hozzá letölteni?
meg több térképet is?
a forditott kerdojeled meg meno de nemkene -.- 😊
ugyanaz a samsung billentyuzet van rajta gyarilag ami eddig volt (es a jo kis gingerbread billentyuzet nincs is benne), az elso dolgaim kozott volt lecserelni a rendes gingerbread-esre.
やられたらやり返す。倍返しだ!
És igaz a beállításod elveszik; nekem 2.1 rõl 2.2 re a programok is törlõdtek; de 2.2 rõl 2.2.1 re nem változott semmi; a beállításaim is megmaradtak; kivéve a csengõhang; meg a Böngészõ elõzményei, könyvjelzõi.
De a kódom néhány oldalon megmaradt.
Samsung Kiesen Frissítsd a legújabb szoftverre a telefonodat; 2.2.1-re.
Egyszerûen csak meg kell nézni milyen népcsoporttal vagy körülvéve.
Saor Alba
I9000XWJS7
- van a telón, Hivatalosan Kiesrõl.
(igaz nem mézeskali)
De fasza;
やられたらやり返す。倍返しだ!
ÉS azt hiszem a I9000XWJS7
Azt szeretném kérdezni hogy a "mézeskalács" nevezetû új frissítés már elérhetõ e Samsung Galaxy S-re ha igen akkor hogyan kell telepíteni??
Valaki elmagyarázná mert én még csak tanulom az androidot és ahogy látom itt már vannak elég profik akik jobban értenek hozzá!
A választ elõre is köszi!
Senki se tiltja meg, de hamarabb fog megdögleni az akksi. Tapasztalatból beszélek, mert kb 60db notebook-al foglalkozom napi szinten és érdekes módon aki folyton szárazta meríti az akksit annak már fél-egy év múlva vehetem a következõt, mert 20 perc alatt lemerül. Aki meg csak kicsit merít, vagy 20-30%-nál kikapcsolja annak kibír akár 2 évet is. Furcsa egybeesés nem gondolod?
illetve idonkent kifejezetten ajanlott is ezt megtenni.
NiHI-nél így is van. LiIon-nál már nem. Nézz utána, mert ha túlzottan és túl sokszor meríted le a LiIon és Li-poly akksikat akkor kapacitáscsökkenést fogsz tapasztalni nagyon hamar. Amúgy a gyári mérések alapján egy Li-Ion akksi 1000 feltöltést tesz lehetõvé, csak utána kezd fáradni.
Ezt a töltõs dolgot meg nem tudom hogy mûködik, de elhiszem neked. <#eljen>#eljen>
Ez ám a technológiai ugrás mi? xD
És minél jobban hagyod lemerülni, annál hamarabb megy tönkre. LiION akksik egyik hátránya.
"ha feltoltodott, a telo hatarozottan figyelmeztet hogy huzd le a toltorol, mert csak az aramot fogyasztja."
Ennyibõl jobb az iPhone és a töltõje. Az egyszerûen lekapcsolja az áramfelvételt ha 100%-ra ment, majd hagyja merülni egy-két százalékot, megint feltölti, megint lekapcsolja...stb. Jobb megoldást mint 0-24-ben tölteni.
a mai aksiknal mar regota nem kell rajtahagyni a tolton, ha feltoltodtek, tobb szufla nem megy belejuk, ami azt illeti, ha feltoltodott, a telo hatarozottan figyelmeztet hogy huzd le a toltorol, mert csak az aramot fogyasztja.
De elõtte még lenne 1-2 kérdésem. Ez a telefon lenne életem elsõ érintõ képernyõs és androidos telefonja. Szóval nem vagy túl jártas még ebben. Az egyik kérdésem az az lenne hogy le tudok lépni a netrõl teljes mértékben? Szóval hogy semmilyen össze köttetésem ne legyen. (erre azért lenne szükségem hogy ne legyen nagy az adat forgalmam.) A Másik kérdésem hogy meg tudom e valahol nézni hogy mekkora volt az adat forgalmam. Erre ugyan csak a havi korlát miatt lenne szükségem. Szerintetek egy 500mb os mobil net elég lesz hozzá? Neten csak böngészni szeretmék. Netes honlapokat olvasgatni. youtube on max 1-2 videot megnézni. Az utolsó kérdésem pedig az akkuval kapcsolatban lenne. Írtátok hogy nem nagyon bírja max 2-3 nap. De ez nem megy az élet tartama rovására? Szóval az hogy heti 2x töltöm az nem hiszem hogy túl egészséges. a mostani telefonom megvan már 2 éve és hetente 1x töltöm csak. (Mondjuk nem is nyomkodom annyit mint ezt fogom 😊 )
Ja és még 1 kérdés de ez már tényleg az utolsó. Nem tudom hogy ezeknél a készülékeknél hogy mûködik. Szóval ha megveszem lemerítem a telefont akkor sokáig rajta kell hagyni a töltõn az elsõ töltésnél vagy ezeknél már elég az elsõ töltésnek is 4-5 óra? Ugye régen volt az hogy az elsõ töltésnél sokáig kell hogy erõsebb legyen az akku.
Köszönöm hogy végig olvastad 😊