3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#2074 én most s2-re gyűjtök :) -
#2073 Ki kell kapcsolni a mobilhálózaton történő adatkapcsolatot a hálózati beállításoknál. Nekem be volt kapcsolva amikor a tabot vettem, elkezdtem google mapselni, szaggatott mint atom, aztán jött az sms, hogy a keretem 30 ft alá csökkent. Ha ez ki van kapcsolva már akkor nem tudom mi lehet még. -
#2072 A kérdés már csak az, hogy mennyiért. Kezdőárnak egy 90-100e ft.-ot tudnék elképzelni. Ellenkező esetben meg már érdemesebb megvenni az S2-t. -
#2071 postafiokoddal szinkronizálás pl -
#2070 elérhető lesz :)
samsun galaxy Z -
Patesz7 #2069 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem a napokban egy készüléket ami telenoros, és azt veszem észre hogy folyamatosan zabálja a kártyámról a pénzt, 2 nap alatt 4000 Ft-ot evett meg valami. Azt kérdezném, hogy ez mitől lehet, melyik alkalmazások azok amik folyamatosan pénzbe kerülnek?, Szinte mindenhez wifi-t használok, és így is. Köszi! -
#2068 Csak az opera minin lebonyolított adatforgalmat nem számolja. -
Samsung1994 #2067 Nekem jól működik az opera mini de mivel neked nem kell figyelni hogy mennyit fogasztottál el inkább az opera mobile
Nektek is szokott recsegni a keret sgs-en? -
#2066 Opera Mini-t mennyire van értelme használni ezen a telefonon? Telenornál okostarifa csomagban korlátlan a böngészés, ha opera mini-t használok, ezért kérdezném. Azt tudom, hogy flash-t nem fog behozni, de az oldalak normálisan betöltődnek és lehet kényelmesen netezni vele? -
ba32107 #2065 Saját fájlokban tudsz tallózni a mappák között -
#2064 sziasztok.
tudja valaki hogyan tudom elérni azokat a fájlokat amit a download-ba másoltam a laptopról?"vagy melyik könyvtárba kell másolni?" -
#2063 éljen a samsung galaxy s 2 :) -
#2062 Kinek? Hát nem sok embernek, de van bizony akinek igen.. olyan ótvar telefonokat adnak el PH-n amikért egy szebb kavicsot sem adnék, nemhogy pénzt és valaki perkál érte rendesen.. próbáld meg, mit veszíthetsz? -
#2061 Csak nem tudom kit érdekelne manapság egy régi windows-os telefon. 30 ezerért már kapsz egy ZTE Blade-t amin android van és jobb mint ez. Amúgy amikor megvettem az Omniát, akkor egy használtat próbáltak eladni. Mivel faterom intézte Pesten, ezért nem tudtam ott lenni a vásárlásnál, csak fura volt, hogy bekapcsolom és PDA Fanclub-os üdvözlőképernyő fogad:D Később a dobozában megtaláltuk a garancia papírokat mi szerint már volt kijelző csere stb.:D -
#2060 Ne számíttasd be, nevetségesen keveset adnak, nekem a Galaxy S-ért 35-öt akartak és épp azon gondolkoztam, ha kiszaladok az utcára és elkezdem lengetni, hogy ki ad érte 40-et lehet páran odajönnének..
Add el inkább hardveraprón, vagy vaterán.
De amúgy minden gsm bolt korrekt, csak gyári garanciával kell tőlük venni :D
Bolti garanciával nem biztos, hogy szívesen vásárolnék. De ha igen, akkor B-tel, ott 24 hónap teljes körűt adnak, a többiben csak 12-t. -
#2059 Arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe fog majd kerülni a Samsung Galaxy Z, ha elérhető lesz itt is. A Samsung Galaxy S-t nem akarom megvenni, mert nem tetszik, az S2 viszont baromi drága számomra. Remélem a Z egy jó átmenet lesz és hamarosan megvásárolhatom. Nem tudtok egy olyan GSM boltot ami korrekt és beszámolnak régebbi telefont? Van egy Samsung Omniám és nem hinném, hogy bárkinek oda tudnám adni a családba. Előfizetésre meg mindaddig nem veszek telefont, amíg ilyen elborult havidíjak vannak. Vidd el 20-30 ezerért aztán meg 2 éven keresztül fizessek havi 17 ezret. Kössz nem. -
#2058 Rekordeladásokat generál a Samsung Galaxy S II
"Az 1,2 GHz-es kétmagos ARM Cortex A9 processzor, az 1 GByte RAM, a 8 megapixeles kamera, a 4,3 hüvelyk képátlójú super AMOLED+ kijelző, a legújabb Android-verzió, illetve az opcionális, igaz egyelőre a készülékekben nem működő, NFC chip nem csak a Samsung kínálatában, de úgy általában a teljes okostelefon piacon is az első helyre sorolta a modellt."
Ilyenkor eszembe jutnak az okostojas marketingszakertok (foleg apple-fanboyok termeszetesen), szerintuk a siker szempontjabol a hardver mellekes... -
#2057 Tudna valaki segiteni? hogyan tudom a telefonomat wifin keresztul tv re "kotni"? (ha lehetseges.) Taviranyitani mar tudom meg minden neten keresztul; mar csak ez nem megy. (Samsung LE37C650 tipusu TV.) -
#2056 mondjuk hülye kérdés volt, mert az arc csak 1magos.. -
#2055 Talán azt akarja letölteni ami a játékhoz kell.. :D -
#2054 értem köszi :) -
#2053 Galaxy S 2-t nem veri most semmi. -
#2052 sziasztok
bocsi a kérdésért lehet nem ide tartozik, de melyik a jobb?
samsung galaxy s 2 vagy sony ericson xperia arc? -
Samsung1994 #2051 Nekem is a Google EARTH azt írja hogy nem kompatibilis az SGS-emmel Djuicos vagyok de ugyanúgy telenor hálózat
Valaki kipróbálta ezt?
Modern Combat 2: Black Pegasus? feltelepítettem de valamit leakar tölteni a netről és nem merem engedélyzni
-
#2050 Akkor nagyon jó helyen jársz; mert nem tudjuk. -
stupido #2049 még annyit, hogy nem androidos telóhoz kéne, hanem samsung champ-hez -
stupido #2048 Sziasztok. Milyen szoftverrel lehet a számítógépen az sms-eket olvasni? A Kies ugye nem jeleníti meg azokat.
Előre is köszi :) -
#2047 Áróljátok már el,hogyan kell a telót számitógéphez csatlakoztatni,mert hiába csatlakoztattam USB kábellel,,nam jelenik meg semmi a képernyőn. Csak a telőn ir ki valamit a WiFi-vel kapcsolatban. -
#2046 btw ma adtak ki a hivatalos skype-ot, alapbol csak nehany telon megy a video, ezzel a valtozattal viszont megy sgs-en. tesztelve, fasza. -
#2045 Végre én is megvettem,nagyon szuper teló. -
#2044 ha a telo egyaltalan nem latja az sd-t, megprobalhatod formazni (settings/sd card and.../format sd card)
igo-val kapcsolatban: tudtommal nincs legalisan ingyenes igo, a warez tema itt kerulendo, ilyen kerdesekkel pl itt lehet probalkozni.. -
Sunbu #2043 Olvashatatlan nevű felhasználó:-)Nagyon köszönöm a segítségedet.Két dolgot már sikerült is megoldanom.(skype,netről leakadni a feladatkezelő segítségével)Bár az IGO inditóját letöltötte,de igényelné,hogy csináljak valamit az sd kártyával,de az semmilyen beavatkozást nem enged az esetleges törlésen kivül.Fura,de még a tartalmát sem vagyok képes olvasni,pedig vannak rajta fotók,mentések,stb.Lehet ehhez már szakember kellene.Azért,ha van ötleted,miként tehetném fel a komplett(térképes IGO-t,azt megköszönöm,.Van egyáltalán esély valami free verzió telepítésére? -
ba32107 #2042 Zsír :) Köszi. -
#2041 passz, nalam: "This app is compatible with your Pannon Samsung GT-I9000."
menj a pannonhoz :)
csak gingerbread 2.3.4-en van (ill. asszem 2.3.3-on is megy) a talk video, es ott sincs meg alapbol, marketbol le kell szedni a talk 1.3 installer-t es azzal felrakni. -
ba32107 #2040 Google talk-ban hol a videotelefon, nem találom. -
ba32107 #2039 Google Earth: This app is incompatible with your T-Mobile Samsung GT-I9000. Ez miért van? -
#2038 -kikapcs hosszan nyomva, ha ott kikapcsolod a netet, biztos lehetsz benne, hogy semmi nem hasznalhatja.
-angolban a my info reszben a statusra kattintva valtoztathato meg
-a telefon alkalmas ra, csak a skype keszitoi basztak megcsinalni androidra.. egyelore nem nagyon lehet mast tenni, mint a skype fejlesztoire varakozni, hogy egyszer megcsinaljak.. ami tekintve h az ms megvette, lehet h nem is lesz egyhamar. tudom javasolni helyette a google talk-ot, abban megoldhato a videotelefon.
-igo, navigon, google-el tuti megtalalod, de valszeg marketen is fent vannak
-van ra google earth, tess -
Sunbu #2037 Sziasztok,régen jártam itt és nehéz lenne visszaolvasnom,ezért kérem,ha segíteni tudtok,tegyétek meg:-)Néhány tanácsra lenne szükségem:Ma frissítettem a samsung galaxy i-9000 szoftverét.Van néhány különbség a régihez képest,ami zavar,de lehet,hogy az újra beállításnál csak én bénázok:
-Eltűnt a kezdőlapról az "alkalmazás"nevű kis ablak,mely jelezte,ha a neten maradtam véletlenül és rögtön felkínálta a "befejezés"lehetőségét is.Mi pótolja ezt?magyarán,hogyan veszem észre a "H"fel-le nyilakon kívül,hogy nem maradtam-e fenn a neten?-
-telepítettem a skype-ot ,most működik,igaz nem magyar nyelvű.Kérdéseim,hol találom a "kijelentkezve,rejtve,nincs a gépnél,elérhető"opciókat,mert sehol nem találok ilyeneket.
-Alkalmas-e a telefonom a skype-on videóhívásra,vagy ez valami szolgáltatásfüggő dolog?A laptopomon lehet videó kapcsolatot létesíteni másik skype partnerrel.
-szeretnék rendes,valódi navigációt(bemondásosat)telepíteni a telefonra,de nem tudom,honnan és hogyan lehet és hova?(sdre vagy a tel.memóriájába?A térkép és az útvonaltervezés jól működik,de szeretném ezt valami i-gos vagy mittudomén én milyen alkalmas programmal használható Mo-i és EU-s navigációvá varázsolni.
-Tényleg,ha már lúd,legyen kövér:lehet androidra a google earthot telepíteni esetleg?
Sok volt ez igy,de itt mindig igazi gurukat találok,remélem lesz aki hasznos infót ad!Előre is köszönöm:-)Sunbu
-
Samsung1994 #2036 Sajnos ezek a telefonok tényleg nem bírnak sokat az én Acem-is 1 napot jó ha kibír mondjuk nyomkodom elég erősen de akkor is -
Luciferke #2035 Na mivel nemtudom (igen béna vagyok), hogy hol lehet a hozzászólást módosítani kiegészíteném a 2033-at.
Az egybeépítés miatt van ilyen szép képe, mert nincs előtte üveglap, ami a fényáteresztő képességet csökkentené. Ez egyben előny is, mivel ugye szebb a kép, de hátrány is, mivel csere alkalmával elég jól bele kell nyúlni a pénztárcába.