Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
galaxy s2-nél is jobb az optimus 2X?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vadnokedli
1500mAh os 2X ben az akkumulátor :/ 2 magos processzor. TFT kijelzõ; többet fogyaszt.. képzeld el annak az üzem idejét. 😄 ha a Galaxy S ép hogy kibírja kb 10-18% napi játék mellett. 1 napig.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LoSA
LG Optimus 2x

Krisztiam
sziasztok
samsung galaxy S? vagy Lg optimus 2X?
melyik a jobb?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Solten
Allitolag 1650mAh akkut kapott, az sem tul gyengus... 😊

Saor Alba

Vadnokedli
Venni kéne egy SGS2õt... De az akkumulátorral nem vagyok megelégedve; Szerintetek fogja úgy bírni mint mondjuk egy Motorola Atrix? 1950mAh- jával?(persze az TFT-s, 2.2) :/

Solten

Saor Alba

Solten
Go Launcher is szuper szvsz.

Saor Alba

Avenger
Elég jól testreszabható, menügomb a fõképernyõn és preferences. TAlán pont ez a launcher az ahol csak abc sorrendben lehetnek az appok 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kipróbáltam a launcher prot, nem rossz éppen, de annyira nem jött be. Pl. nem találtam meg, hogy lehet átrendezni az ikonokat. Ennél jobban is testreszabható, vagy az van amit a marketbõl letöltök és kész?

Avenger
Home screen kezelõ, amit a home gomb megnyomása behoz, amire az ikonokat meg a widgeteket pakolod, kb mint windowsban az asztal, plusz helyet ad az alkalmazásoknak is.
A böngészõ ikont nem tudom, beállítottál valami kezdõlapot esetleg és azért annak az ikonját rakta rá? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Aztán a másik, amit nem vágok, hogy a böngészõ ikonja miért változott át "Internet"-rõl "origo"-ra? Elsõre internet volt a neve, aztán azóta nem...

Na most hülye kérdés: mi az a launcher? 😄

Avenger
1. Tudomásom szerint nem rendezõdik át, bár legutoljára 2.1 alatt használtam az alap launchert 😄 Azóta lehet máshogy van.
2. Microsoft által készített msn tudtommal nincs, de van sok ami hasonló, és jól mûködnek, próbálj ki párat marketrõl.
3. Sajnos nem tudok válaszolni, trialos biztos van, ami 30 napig ingyenes.
4. Úgy emlékszem nem volt az enyémen sem, de ha jót akarsz letöltöd gyorsan a marketrõl az Angry Birds-t 😄 Vagy a samsung apps-ban találsz Asphalt 5 vagy 6ot, meg shrek kart-ot, de ezeket is le kell tölteni még.

Köszi, kielégítõ válasz volt <#eljen> 2.3-ra várok Kies-en, nem nagyon szeretnék belebonyolódni a hekkelésbe.

Feladatkezelést elsõsorban nem a memória, hanem az akksi miatt kérdeztem, de akkor ezek szerint ez nem különösebb probléma. Vannak tippek, hogy hogyan lehet az akksit hosszabb mûködésre bírn? Pl. ez elõtt Samsung Wave-em volt, ott egy szervíz kóddal át lehetett kapcsolni valamit, amitõl napokkal tovább bírta a teló.

Még egy-két kérdés 😊
1. Az alkalmazáslista valóban magától átrendezõdik? Hol tudom ezt kikapcsolni?
2. "Hivatalos" msn nincs? Egyik haveromén láttam egy percre, az nem ebuddy volt, hanem teljesen windows live-os kinézetû program.... marketben ilyet nem találtam.
3. Ingyenes, használható navigációs program van? Google Maps-hoz nem mûködik a turn-by-turn navigáció (vagy csak én voltam béna).
4. Pre-installed játékok valóban nincsenek a telefonon vagy csak én nem találom?

Avenger
2.3-t visszavonták más országokban is, mert bugos volt, 1-2 hét és újra kiadják szerintem, persze itthon még 1-2 hónap is lehet 😄
1. jól érted, bár ha valamibõl nem léptél ki akkor ott hamar visszatudsz lépni bele.
A feladatkezelõvel lehet bezárni a nem kívánt programokat, amit ott nem ír azt annyira nem is célszerû piszkálni, legalábbis én nem szoktam, és nem merül így sem gyorsabban a telefonom(persze lehetnek kivételek, bugos alkalmazásoknál pl). Külsõ task killert 2.2 óta én nem használok, mivel rengeteget javult a telefon memóriakezelése. Ha kevésnek gondolod a szabad memóriát akkor a feladat kezelõvel csinálj egy level 2-es clear-t, én ilyet is 2 hetente csinálom maximum, de igazán erre se lenne szükség.
2. 2.2.1-es OS óta egyben van a két menü, nincs külön samsungos, de ha nem az alap launchert használod akkor nem lesz benne a listában néhány widget(nem kompatibilisak csak a TW 3-al)

Vadnokedli
El lehetne; ha nem Magyarországon élnél. Mert itt elég restek a szolgáltatók hogy engedélyezzék az elérését kiesrõl. 😄

Na, tegnap nekem is megjött a telefonom. Kies-el frissítettem, 2.2.1 van rajta. Akkor most nem ez a legújabb? Hivatalosan el lehet érni a 2.3-at is? (ez a Gingerbread ugye?) Ha nem hivatalosan, akkor hogyan? Csak hekkeléssel, stb?

Elõre is bocs, de valószínûleg jó sok kérdésem lesz. Kezdem is rögtön kettõvel:
1. nem egészen értem az alkalmazáskezelõ dolgot. Ha hosszan nyomom a középsõ gombot, megmutat 6 programot. Ha jól értem, ezek nem a futó programok, hanem az utoljára indított programok. Eddig oké. Ha rámegyek a feladatkezelõre, akkor kiírja a futó programokat, amiket be tudok zárni.

Ez is ok. Viszont van néhány program, amit nem zár be (pl. Skype). Erre leszedtem néhány task killer progit (pl. Advanced Task Killer). Na de viszont tökmindegy hogy bezárok-e vele bizonyos programokat, mindig újra megjelennek. Például a skype-ot csak úgy tudom lelõni, hogy ha a kényszerleállítást választom a telefon saját task manager-ében. Az ATK nem tudja lelõni. Most pl. megnéztem, és facebook, gmail, gmaps, ebuddy, ez csak néhány ami ATK szerint fut (pedig bezártam õket, mikor utoljára felvettem a telót). Nem fut se wifi, se 3G. A szinkronizálás viszont be van kapcsolva, ez okozza, hogy magától elindulnak a programok? Hogy lehet ezt okosan megoldani? Nincs mobilnetem, így nekem ideális lenne, ha nem szívná ez a sok cucc az akksit. Viszont ha wifizek, akkor szeretnék real-time szinkronizációt.

2. amikor készenlétiben rámegyek a hozzáadás gombra, akkor bejön egy menü, hogy mit tudok hozzáadni. Itt bizonyos review videókban úgy láttam, hogy külön menü van az android, és külön a samsung widget-eknek. Nálam viszont egy menüben vannak a widgetek. Miért van ez?

Avenger
Azért nem annyira hivatalos dolog, én legalábbis a kis könyvében nem olvastam róla 😄 Szervizben hivatalosnak mondható.
Nekem inkább az a gyanús, hogy független és T-mobilos. Bár nem tudom lehet e a T-mobilnál függetlenül kapni(nemhinném), mert ha nem, akkor valaki már túllépte vele a hivatalosság határait. Akkor meg mindegy 😄

Amúgy én is mindig kiessel frissítettem eddig(kétszer) és szerencsére még amikor a 2.2.1-et raktam fel mûködött a registry piszkálás, és sikeresen XEU-ra állt a product kódom, ez az UK független telefonoké, ahová az elsõk közt adják ki a szoftverfrissítéseket, amit a kies meg is talál 😊
Majd ha lesz valami baja visszateszek egy TMH-s romot.
Mobilarena, Galaxy S fórumában sok hasznos dolgot olvashatsz, az elsõ hozzászólásban.

LoSA
Hol lehet errõl olvasni? 😊

Vadnokedli
Az egy hivatalos dolog lenne; ha nem felejtették ki volna a telefonból 😄Ddd....

LoSA
Te sem tudod frissíteni a telefonod KIESen keresztül? Háát... Nem tudom miért, szar ez az egész, ahogy van. 😞

3 gomb? Én azt se tudom, hogy mi az?! 😊 Én csak hivatalosan akarom csinálni a dolgokat.

Győri Devi
nekem sem jó
3 gomb megy? mert állítólag annál jöhet elõ a hiba akinek nem megy

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Vadnokedli
Húzd ki-be. Ilyenkor segít; nekem is csinálta már ezt. 😊 Tudod: KIES...

LoSA
GT-I9000HKDTMH

5c0rp330n
milyen product code-os?
(*2767*4387264636#)

LoSA
HELP!

Most elõször... Nah mondom megnézem, hogy a KIES mit enged, milyen verziót feltölteni a telefonomra?! (Legfrisebb KIES)

És ezt az "üzenetet kapom"!?
KÉP

Miért nem lehet frissíteni a telefonom? 2.1 Android van rajta, a telefont függetlenül vettem! 😊

Solten
1st Commercial: link.

Saor Alba

Na feltettem a JVB-t +ráhúztam a Darky RC4et tökéletes szupergyors és akksi idõ is kiváló 😄
Én a JVB-t tettem fel!
JVk frimwer van rajta ? mert van már JVB is
Hût ha bármi baja lenne a telódnak visszaraksz rá 1 kieses frimwert és kész 😊 és akkor nincs garivesztés
Hát nálam minden rendben van attól függetlenül hogy nem kíméltem a telefonomat mert 1 napja szinte folyamatosan használom hogy nézegessem az aksit és hát még mindig jobban bírja mint a frissítés elött! 😊
5c0rp330n
hat ahogy neztem nagyobb aranyban van gond kies-es frissitesekkel mint odin-osokkal 😊 egyebkent most elvileg visszavontak a frissitest mert a google nem talalta eleg stabilnak (van benne egy eleg durva aksizabalo bug ami hajlamos random telokon random elojonni, sztem ez lehet a hatterben - egyebkent mar lehet h tudom h mi okozza a dolgot)

LoSA
Inkább KIESel csinálom... Abból biztosan NEM lesz gond! 😉

5c0rp330n
ha nem balfaszoskodik az ember nem is fog elveszni a gari ilyenektol 😊

LoSA
Én nem akarom, hogy a garim elvesszem! 😉

Csak moddolt romot érdemes Odinnal a Kies 1 fos + a sima kies frimwerek hát.... áldom a percet amikor odinos moddolt frimwerekre váltottam 😄
LoSA
Már van KIESen 2.3-as frissítés? Érdemes frissíteni?! 😊

Tudtok ajánlani jó offline navigációs programot?<#conf>

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Sziasztok!
Remélem tud Valaki segíteni!
A gondom az lenne, hogy most jött vissza szervízbõl a telefon és nem tudok belépni a marketba."can't establish a reliable data connection to the server.
This could be a temporary problem or your phone not be provisioned for data service. If it continues, call Customer Care" ezt a hibaüzenetet kapom. Net kapcsolat van böngészõ megy.
Vadnokedli
Nekem 2.1 röl 2.2 nél csak az alkalmazások és a beállításaim törlõdtek. 2.2 röl 2.2.1 re: ekkor maradt minden úgy ahogy volt. 😄

RETROB0Y
Hello

A 2.3 majd a I9003 vagyis Galaxy SL-re is lesz?

Mert ugyebár az alabol Froyo szóval elvben kéne rá nem?

5c0rp330n
2.1-rol 2.2-re nalam nem torolte de ezt eleve odinnal gyalulva tettem fel szoval nemtom most is igaz-e. en inkabb lementenek mindent ami fontos.

Magiszter
Ha KIES-el nyomom az update-ot, akkor gyalulja a telefont és minden adatot, vagy csak a "keretrendszert" frissíti? Azért kérdem mert lenne mit lementenem, csak éppen idõm nem sok van hozzá.

ronso
nekem ma 2.2.1 re frissített a kies.

Sakkoo.......Baszkiiii

5c0rp330n
kint van a hivatalos kies-es gingerbread

Vadnokedli
Nem értem; ööö?: Rámész bal alul a 'Phone' gombocskára -> Billentyû mellet; 'Logs'

(nem jó?) ( Csak számold ki magadnak; tudod. 😄)

De ha nyomsz a 'Logs' Bal alsó gombocskát(opció gomb.) akkor ki jön az hogy 'Call duration' De SMS ek számát meg nem írja ki.

Ohh; Btw: 2.2.1 -em van.