3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • JYeti
    Hello,

gondolkozom egy S2-n, és jó is lenne a teló, De.

1. Sok helyről hallom, hogy használat közben mind a hátulja, mind a kijelző túlmelegszik, ez mennyire igaz / elfogadható?
    2. Rengeteg oldalon olvastam, hogy a wifi _nagyon_ gyenge, miközben ugyanott más telók erős jeleket fognak. Ez másnál jelentkezett ? Mennyire zavaró, ha igen?
    3. A qwerty billentyűs S2 mikor lesz kapható Mo.-n, nem tudja valaki?

Köszi a válaszokat :)

Y
  • 5c0rp330n
    lasd: 2.3-nal link
    kiveve asszem a SIP-et, azt vmiert nincs benne S-en..
  • Vadnokedli
    Sebesség, Látvány, Élmény
  • schumimodells
    Mi a plussz a 2.3-as Amdroidnál a 2.2-hez képest a Galaxy S-en?
  • ZsirosKenyer
    vegyél polírpasztát! Lehet kapni kifejezetten plexi felületekre, google segít
  • ba32107
    Nekem is be van kapcsolva, és simán működött a gps több országban is (pedig nincs 3G-m)
  • 10S
    Szerintem be van kapcsolva a gps segítő vezeték nélküli hálózatok használata. Nem vagyok benne biztos, de ez lehet az egyik oka. Nekem gond nélkül működik a gps itthon és külföldön is.
  • stupido
    Szasztok! Mint kiderült, az alábbi problémát az okozta, hogy nagyon karcos a kamerát fedő plexi és emiatt nem tudott fokuszálni. Kérdésem, hogy hol lehet kicserélni vagy políroztatni ezt a kis plexit?
  • Győri Devi
    nekem még sosem sikerült gps jelet fognom :D
  • JinkX
    Hali!

Galaxy S 2.2.1-em van és a problémám az, hogy külföldön nem talál jelet a GPS. Sem iGO, sem a Google Maps... Itthon tökéletes, pár mp és simán mutatja hol vagyok. Valakinek erre valami tippje esetleg? Köszi
  • SzocsA
    de már jövőre jön az S3 akkor az ára nem maradhat annyi! idő közben meg amúgy is csökken! vagy ha igen akkor az k drága lesz! már így is az!
    amúgy ha a kijelző felbontása 540×960 lenne megvenném
    csak az iphone és a samsungnál van több alapmemória?
  • jazzy
    Na igen így már igaz, a Galaxy S még mindig elég jó áron megy, de a HTC-k közül pár mondjuk a Desire is nagyon jól tartja az árát.

Egyre jobban jön fel a Motorola és a Sony Ericsson is, csak figyelniük kell a frissítésekre, főleg a Motonak.
  • ZsirosKenyer
    A "kis buktát", a más típusokhoz viszonyítva értettem.
    Pl. a spica-m értékvesztése jóval nagyobb volt, mint az S-é, ami köszönhető az S megnövekedett presztizsének is. Manapság ha csúcstelefonról van szó, leginkább a Galaxy S és az iphone neve jön szóba, ez magasan tartja az árakat.
  • jazzy
    Én azt megnézem hogy bármelyik telefont 3-4 év után "kevés" buktával adod el és még mindig kap frissítéseket :)
  • ZsirosKenyer
    Nekem S2 van.
    Havernál teszteltem már S1-et, és az a véleményem, hogy amennyiben nem játékra kell a telefon, bőven elég az S1 is.

VISZONT! én még is az S2-t választottam/választanám, mivel igaz, hogy drágább, de annyival időtállóbb is. Most ősszel, ha minden igaz, érkezik az android 4.0 (ice cream)ami egyfajta crossover lesz a táblagépeken futó 3.x és a mobilokon futó 2.x verziók között.
    Vannak olyan pletykák, melyek szerint az új verzióhoz minimum 2 magos proci szükségeltetik (mivel a 3.0-hoz is az kell), de ha még nincs is így, szerintem egy androidos tulajnak nincs idegesítőbb érzés, mint mikor kiderül, hogy már nem kapja meg többé a frissítéseket a telója...

Én Galaxy Spica-val kezdtem, szándékosan nem vettem S-t, gondoltam elég nekem a gyengébb vas is. Aztán szép lassan rá kellett döbbennem, hogy folyamatosan fogyott, mind a RAM mind a ROM memóriám, úgy hogy közben semmi újat nem telepítettem fel. Ez azért történhetett, mert a gyári progik frissítései már olyan méretűre duzzasztották az appokat, hogy egy idő után már a sima facebook app is elkezdett szaggatni.
    Ugyanilyenek az új Maps-nál bevezetett 3d épületek is, ami persze egyáltalán nem életbevágó, de mikor egy idő után folyton azt kell olvasnod, hogy ez és ez a frissítés már "not available on your device", borzasztó frusztráló tud lenni :D

Ha belegondolsz az S2 szerintem legalább 3-4 évig bőven jó lesz bármire és még akkor is kevés buktával tudod eladni mert nagyon felkapott teló (lásd most is drágul a nagy kereslet miatt)
  • LoSA
    Srácok, leszedte egy SMS hangot, amit be szeretnék állítani, de az Értesítési hangok között nem szerepel. Hova kell másolnom, vagy hogyan tudom beállítani üzenet jelző hangnak? Mert csengőhangnak be tudom állítani, de nem arra akarom. :)
  • stupido
    Sziasztok!

Galaxy s-em van. 2.2.1 fut rajta
    Egy napja az a problémám, hogy ha elindítom a fényképező programot folyamatosan villog a kép, mintha mindig újra indulna a program.
    Más fényképezős programok pl Camera 360 normálisan mennek.

Mi lehet a baj?
  • Krisztiam #2097
    Érkezik a Samsung Galaxy S átdolgozott változata
  • Krisztiam #2096
    gsmline-nál 118.440 HUF
  • ronso
    sziasztok
    Van arra lehetöség a memokártyán,hogy ha létrehozok egy mappát,és abba pakolok cuccokat azokat valahogy titkositani vagy valamit csinálni vele,hogy ne jelenjen meg a galériában?
    köszönöm
  • SzocsA
    árgépen 130 - 170 között van
    de a T nél 16 000 Fttal drágult az a csomag amit néztem de még mindig 130 000 alatt van!
    a sima domino csomag meg 160 000
  • slime001
    Mennyi?
  • SzocsA
    hogy felment az ára az S2nek!
  • schumimodells
    Köszi,már megoldódott.
  • crater
    A galériában azt mutatja amit talál a memóriában. Ha külön mappába teszed fel pl. a képeket a belső/külső memóriakártyára, a galériában is kellene látod majd.
  • schumimodells
    Hogyan lehet a Galaxy S galériájában új mappát létrehozni és a képeket bele helyezni? Hiába másolom a telóra a külön mappákban levő képeket,a galériában ömlesztva mutassa az egészet,egy mappában és nem külön,külön. Ha tudtok,segitsetek.
  • Solten
    MacGyver teloja...
  • slime001
    Ez se semmi!:D
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pwti2Iatcsk
  • Solten
  • zaki
    ő arra gondolt, hogy a kiesből mikor lehet frissíteni full hivatalosan... ezt várom én is :D
  • Solten
    Az elet nagy problemai...
  • Bladzs
    Aki T-mobilnál vett telefont, írja már le nekem mik a pontos specifikációi a telefonnak, gondolok itt az USBs eszközök csatlakoztatására. előre is köszi
  • Vadnokedli
    Már kint van jó pár hónapja :DDD.. Háááányszóóór mondjuk el fijamm?!!? :D
  • LoSA
    Mikor jön már a ginger?!? :)
  • Vadnokedli
    Remélem a Z itthon olcsóbb lesz mint a Motorola Atrix
  • jazzy
    Szegénykém
  • Solten
    Allitolag az UK-ban nem lesz Z, mert az S tul jol fogy... Gyanitom a Z meg szebben fogyna... Na sebaj, kenytelen leszek megvigasztalni magam egy S II-vel...
  • Mészy
    Helló. Nekem van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy hónapja vettem, gyors, soha nem fagyott le. Ha nem nyomkodom folyton három napot kibír az akksija. Eddig minden videót és zenét lejátszott. Természetes fénynél szép képeket csinál, sötétben,félhomályban kevésbé, dehát nem is ez a lényeg.
  • slime001
    Én is vacilálok rajta, hogy gyűjtsek-e még és S2. Havernál láttam Galaxy S-t és már az is baromi jó, hát akkor még az S2 milyen lehet. :D Van itt valakinek S2-je? Szívesen olvasnék róla, hogy milyen használatban.
  • Vadnokedli
    Naa! Ez egesz jo; lehet s2 helyett egy ilyentet! :D