3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
Probatbicol #2234 Vagy vegyük magát a tabletet, amit szintén nem az Apple talált ki. A másik kedvenc Microsoft pl. 2000-ben mutatta be a sajátját, 10 évvel az ipad előtt:
-
enkuszi #2233 Sziasztok.
Két dologban szeretnék segítséget kérni.
Hol tudom azt beállítani hogy a telefon kikapcsolt állapotba is ébresszen mert nekem valamiért nem csinálja vagy kell hozzá valami másik ébresztő rogi?
A másik
Érdemes akksi kalibrálást csinálni? ha igen melyik verziós update.zip-et tudom használni rootolni mert amiket eddig találtam nem fogadta el őket a gép. 2.2.1 Froyo.xwjs8
Köszi előre
-
#2232 Feltetelezem hallottal mar a Bada OS-rol es a prima keszulekeirol (Wave), na ezekhez fingnyi koze sincs az Apple-nek. Remelem most mar jol erzed magad. -
#2231 -
#2230 Csak tudjátok... Egyébként olyan jó lenne már, ha valamit tényleg a Samsung vagy más találna ki, nem pedig mindig az Apple-tól nyúlni a dolgokat... Mert ezt el kell ismerni, nem tagadhatjuk. Találjon már ki valaki valamit, ne mindig az Apple! -
Luciferke #2229 a legdurvább majd az ájfón 5-ben lévő "forradalmi" notification bar lesz! Persze ezt is a samsung (jelen esetben android) lopta tőlük :) -
#2228 Na nem gondoltam volna hogy egy Apple blogon ennyire jozan cikkbe "botlok".
"Nehéz tagadni, hogy a Samsung másolt, de legalábbis ötletet merített. Nincs ebben semmi új, a koreai cég a szórakoztató elektronika Apple-je: fog egy már kitalált, de nem annyira használható terméket, gatyába rázza azt, majd saját márkanév alatt piacra dobja, és sikert sikerre halmoz. Szívás, hogy most pont az Apple termékei biztosították az alapot, mert az ötletmásolás-, majd tökéletesítés legnagyobb művésze ismeri ezeket a piszkos módszereket, és le is csapott a Samsungra."
Bravo szerzo. Azt eddig is tudtuk hogy az Applenak termeszetesen szabad masolnia, de a szotaruk szerint csak nekik szabad... :D
Amugy az autoiparban evek ota ez megy, ha Jobs cege autot gyartana, termeszetesen beperelnek az osszes autot gyarto ceget, mert 4 kerek talalhato az eszkozon, meg szelvedo, lampak, stb. -
Luciferke #2227 http://appleblog.blog.hu/2011/08/16/az_apple_a_szemet_vagy_a_samsung
Jézusom, hogy ezek mire verik a nyálukat!
-
#2226 Azért ez se szar- Galaxy S Plus -
#2225 Ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre is!
#2222 thx -
#2224 Megfontolnám, hogy elfogadok-e tanácsot olyantól aki helyesen se tud írni.
Mondjuk #2217-ben linkelt idézetben is van, de az legalább tényleg nem mond hülyeséget. -
#2223 ebbe az android market-ben ennyi minden van??? nem semmi :) -
#2222 Valahol olvastam egy ilyen kommentet: "lényegtelen (egyenlőre) hogy 1 vagy 1.2 Ghz
ha az R-ben tényleg tegra 2es van akkor az nagyon gagyi (lásd Optimus 2X) az Exynos processzor (ami a galaxy s2ben van) lényegesen jobb"
Most ez a Tegra 2 nem jó? :) Gagyi? A végén még kiderül, hogy a Galaxy S jobb? :) -
#2221 és kikapcsolva vagy bekapcsolva kell tölteni? az se mindegy? :) -
#2220 -
#2219 amúgy még rendeltem hozzá egy ilyen tokot, szerintem jól néz ki :)
Tok I9100 -
#2218 akkor jól tudjátok.. -
#2217 nah megtaláltam, ha jól tudom a SGS II-ben Li-ion aksi van:
Li-ion:
"Nincs szükség az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol..." -
#2216 Én nekem egyébként pont úgy jött ki, hogy este merült le, szóval éjszakára úgy hagytam. De egyébként én úgy tudom, hogy már elég annyi, hogy feltöltődik és kész!
DE csináld úgy, hogy TE jónak látod!!!!!!! -
#2215 akkor meddig? amíg fel nem töltötte az akksit? -
#2214 Én is ezt hallottam, én már nem is töltöttem 16 óráig legelőször. -
#2213 melegszik az akksi csak fel ne robbanjon :DD -
#2212 Az érdekes; én úgy tudom ezeket nem kell; de akkor töltsed én nem szólók bele -
#2211 akkor mennyi ideig hagyjam töltőn? ahonnan vettem volt vele ilyen papír, hogy az akksit 3szor 16 óráig kell tölteni.. -
#2210 aham tudom, nem merült le teljesen azért :) -
#2209 Ugye tudod hogy nem szabad le meríteni csutkára az ilyen telók akksiját mert tönkre mehet? És ez nem nokia ezt nem kell már ilyen 16 órára töltőn hagyni. :D -
#2208 nah már le is merítettem az sgs 2-t :)
felraktam 16 órát tölteni :) -
#2207 Illetve, megnézem majd, hogy az iPhone 4 mennyire fog lemenni, ha jön az 5ös. :) -
#2206 Mostmár nem kell iphone? 3 napja szar volt a Samsung. -
#2205 65? Azért nem semmi, hogy december óta a felét éri a telefonom. :) Mert még 120 körül vettem. Mindegy... Ha megjelenik az a Galaxy R normális árban, akkor elgondolkozom, hogy lecseréljem-e rá?! :) -
#2204 Ja és ha gyártói garanciális akkor még 65ért is simán lazán elviszik. 74ért nem tudom hol láttad, de az max egy telefon+töltő 1 év bolti garanciás, aminél a gyártói full dobozos jóval többet ér. -
#2203 Fenét, 60ért simán el lehet passzolni, főleg ha független, de 55ért egészen biztos sorban állnának érte. -
#2202 Garantálom hogy olcsóbb lesz mint az iPhone 4G :D hisz a S2 is olcsóbb egy 20assal vagy 15 el- -
#2201 Még gondolkozom... :) Ha tényleg ilyen 120 000 lesz, akkor tényleg veszek egy iPhone 4-t. Ennyiért már! -
#2200 Nem úgy volt, hogy szar Samsungot nem veszel? -
#2199 1 hónapon belül szerintem biztosan- -
#2198 Reméljük. És van arról valami infó, hogy hozzánk mikor jut el kb? :) Mert ha sokat várnak, a Galaxy S-emet tényleg nem fogom tudni jó áron eladni. -
#2197 Annyiért már itthon kapsz S2-t 117 ért szóval olcsóbb lesz- -
#2196 "A svédeknél a Three 3995 koronáért (119 ezer forintért) listázza a mobilt." Hm-hm... :) -
#2195 Hát akkor elgondolkozok rajta... :) Gondolom, jobb, mint a Galaxy S. Majd keresek valami leírást. Magyarországra mikor jön, tudja valaki?! :)
Nem értem egyébként, hogy a képen miért különbözik a HOME gomb? :) Mert a bal oldalinak tetszik, a jobb oldalinak meg nem... :)