Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Nekem egy nap alatt ha nem nyúlok hozzá 2-3% ot merül; Aktív adatkapcsolat esetén is.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LoSA
Azt hogy csinálod? 😊 Wifi sincs bekapcsolva, meg kb hozzá se nyúlsz a telóhoz, nem? 😊 Milyen Android van azon? 😊

w77d
én naponta, sokat gamelek rajta a meló unalmas óráiban XXXD

Vadnokedli
Én meg inkább Offikáááál Tápot veszek hozzá 😄

Bexter
én 3 naponta töltöm és alap akksija van 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LoSA
Én meg inkább naponta töltöm... 😊

w77d
viszont ha megdobja az üzemidejét akkor szarok rá 😊

LoSA
Szerintem tökre elcsúnyítja a telefont ez a nagyobb aksi, hátlap... <#nyes>

w77d
ilyen nagyobb aksit és hátlapot hol lehet szerezni hozzá?? nekem is jól jönne...

5c0rp330n
amazon appstore

Just B
Sziasztok... Nem tud vki olyan oldalt ahonnan alkalmazásokat lehet leszedni a Galaxyhoz... Az android market az rendben van,de van még más is ami említésre méltó?

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

5c0rp330n
meg kene tudnia nyitni..

ronso
köszönöm de azt irja nem tudja hozzárendelni a feliratot ........nem tudja megnyitni..😞

Sakkoo.......Baszkiiii

STREEX
Hello, tudna valaki mondani egy olyan bõr, vagy bármilyen teljes mobilt védõ tokot amibe bele lehet rakni a nagy akkuval felvértezett "duci" Galaxy S-t?

Erre gondolok

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

5c0rp330n
mVideoPlayer (ingyenes)

ronso
Üdv
Van valakinek valami ötlete,hogyan játszam le a feliratos divx filmeket a telcsin? a feliratot nem játsza.... köszi

Sakkoo.......Baszkiiii

w77d
köszi, tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon szuper mindent tudó kis készülék..

schumimodells
Gratula hozzá,igazán jó választás volt. Nálam a Galaxy S II van tervben.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

5c0rp330n
erre gondolsz amugy?

hunmilan
Sziasztok!

Milyen formátumú e-book-okat kezel a galaxy s?
Tud valaki ajánlani e-book olvasó alkalmazást? (magyar nyelvû alkalmazás van????)

thx.

GPS önmagában mûködik, nem kell se wifi, se 3G.

Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy a GPS vevõ hogyan mûködik a készülékben(wifi kelle-e hozzá, stb...) ? Mobile Navigator Europe software-t használ-e valaki rá? Ha igen mi a tapasztalata?
w77d
köszi, kicsit lejjebb olvastam és sikerült...

5c0rp330n
settings/wireless and network/mobile networks -> itt nezz szet

w77d
srácok ma vettem egy Galaxy S-t, hogy tudom rajta beállítani, hogy elgyen net?? a kártyámon van elõfizetés, telenoros mobil 100 net..

5c0rp330n
tolj ra egy friss romot (pl. JSD), teljes legyalulassal

De az a baj, h nekem már nem havonta van, hanem egyre gyakrabban.És nem úgy h kifagy egyszer, hanem vagy 3x is egymás után
Vadnokedli
Hát nem tudom.. Nekem is van olyan néha 1-2 havonta 1 nap hogy mint egy nõ.. havi baja van.. Lefagy, stb..

Heló.
Én február óra egy Samsung Galaxy s tulajdonosa vagyok. A telefon szép és nagyon jó volt az elsõ napokban hetekben és tényleg egy szavam se lehetett rá.
Viszont kb 2 hónap után elkezdett elér rendesen akadozni,lefagyni a telefon. A elején még csak ritkán, mára már ott tartok h ha sokat használok akkor van h egy nap többször is.Nem tud kilépni normálisan a programokból, pl játék közben lefagy teljesen és ki se lehet lépni.
Mi lehet a gond?Én hibázok valamit vagy a telefonnal lehet esetleg a bökkenõ.
A segítésget köszönöm elõre is
Vadnokedli
Nem tájváni 😄

5c0rp330n
hat, tajvan az nem szamit hazainak szerintem, ahhoz nem lenne eleg trianon visszacsatolasa sem..

az sok én 5 ezerért veszem 😄
Vadnokedli
No name! De simán versenyezni tud a nagy márkákkal; amúgy akár class 12 est is rá írhatnának.. mert olyan gyors. És hazai gyárban készül ha jól tudom.

5c0rp330n
marka? 😊

Vadnokedli
Class 10 est tudok 8 ezerért.

csáo

most akarok micro sdt rendelni(16gb) a galaxy acemhez. végülis mind1 hogy milyen tipusu? mindegyikkel kompatibilis??..ja és class 4 es elég lesz?
LoSA
Hm... Sajnálom! Akkor lehet, hogy vissza kéne vinned, vagy nem tudom! Én teljesen jól hallom, akivel beszélek! sõõt!

zaki
jah, maxon van... :S

LoSA
Hívás közben nyomkodtad a hangerõ gombot? Én nekem egyáltalán nem halk...

zaki
vlahogy nem lehet növelni a bejövõ hívás hengerejét pluszba: basszus, alig hallom, ha valaki hív, pedig maxra van tolva minden 😞

Android topikban kérdeztem:
"Sziasztok. Ma bringaztam egyet, es felvettem My Tracks-el az egeszet. Nem rossz, de iszonyat pontatlan. Megneztem utolag google mapson, es szinte vegig az ut mellet mutatja (pedig az uton mentem vegig). Ez a telom gps hibaja, vagy a google tolt el valamit? Samsung galaxy s-em van."

Tudtok segíteni?

Vadnokedli
Mert buta vagy;

Próbáld: Zenelejátszóban, egy zeneszámra hosszan tedd rá a kezedet; és beállítás mint.. / vagy Set as..

mértnem tudok zenét betenni értesitési hangnak csak az alapokat tudom választani???????,

Krisztiam
Samsung Galaxy S2 kicsomagolás:
Samsung s2

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

zaki
na, sikerült a netet belõni...
azért köszi

császtok

Egy galaxy Ace forumon ezt olvastam: A központi egységet egy Adreno 200 GPU segíti a hétköznapi munkában. Nem akarnék senkit számokkal untatni, tényleg amit le lehet tölteni a telefonra, az jó sebességgel a futtatható. Az Angry Birds (összes része) akadálytalanul futott a telefonon,
nekem még is akad az ACE !!-n az angry bird :S ez miért van?
zaki
Így se jó, nem értem. Kell még valami mást is beállítani?

5c0rp330n
apn: net

ennyit kell beallitani..

zaki
Üdv
Vettem egy új alaxy S-et ma.
Valamiért a netet nem tudom beállítani rajta.

Név: Telenor WAP
APN: wap
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés tip.: PAP
Hozzáférési pont tipusa: internet

Beírom ezt oda, ahova kell, és nincs net.
Telenoros vagyok, kb 1.5 hónapja rendeltem meg ezt a Klikk szolgáltatást iPhonera, ott ment rendesen... Mi lehet a gáz?

Vadnokedli
SwitchPro Widget, azon be lehet állítani. Ha widgetbe bele teszed azt hogy ne zárja le.