Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az megvan de ott nekem csak ezek vannak : repülö üzemmod,wifi beállitások,bluetooth beállitások,internet megosztás és mobilhotspot,vpn beállitások,mobilhálozatok. ezek:S itt semmi usb s téma nincsen
2.1 ben About Phone-ban volt 😄 arra emlékszem. Beállításnál; legalsó sor.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Visszakaptam a telefonomat a szervíztõl... Hát most már 2.2.1 van rajta, tetszik egyébként. Rossz volt a Galaxy-m nélkül 2 napig. <#nyes>#nyes>
nem a nevjegybe lesz az, hanem a wireless/network-ben (nemtom magyarul h van, valami halozatos dolgot keress, a legtetejen kene lennie a beallitasoknak)
oksa köszi és erre nem tudod mi lehet a megoldás | #1763 ?
annyi van benne, de a rendszer mukodesehez is kell valamennyi amit a task manager ne szamol bele..
és acen pedig 278 ?
ja és lenne még egy kérdésem az Acel kapcsolatban elvileg 512 ram van benne mégis a ram kezelésnél azt irja hogy 123/278mb vmi tipp esetleg?:..le van korlátozva??szervizes dolog?
ja 2.2..am ezt olvastam neten: telefonon bemész a „beállítások/névjegy /USB beállítások”-ba, kiválasztod a háttértárat,
nekem nincs a beállitások mnenüben névjegy :S.....nem értem..és amit te irtál az szintén nincs..
nekem nincs a beállitások mnenüben névjegy :S.....nem értem..és amit te irtál az szintén nincs..
Kies az a Samsung ilyen device kezelõje, tudsz vele zenét videót mindent rá tenni a gépre vagy telefonra.
Izé. 2.2 van rajta ugye? Na..
Menjél: Wifi és Hálozat beállításokba > USB Beállítások > Kérdezzen rá a csatlakoztatáskor
(Vagy valami hasonló modon van neked is le írva oda, mert nekem angol így nem tudom.)
Izé. 2.2 van rajta ugye? Na..
Menjél: Wifi és Hálozat beállításokba > USB Beállítások > Kérdezzen rá a csatlakoztatáskor
(Vagy valami hasonló modon van neked is le írva oda, mert nekem angol így nem tudom.)
Ja, gondoltam hogy ez a válasz. Ma alaposan végignézem az egész procedúrát, és ha valami nem tiszta kérdezni fogok mielõtt nekiállok.
Galaxy S II: Hárommillió felett az elõrendelés
"A dél-koreai gyártó Super AMOLED Plus kijelzõvel szerelt mobilja az elõdjénél is jóval nagyobb kasszasiker lehet."
"A dél-koreai gyártó Super AMOLED Plus kijelzõvel szerelt mobilja az elõdjénél is jóval nagyobb kasszasiker lehet."
Saor Alba
azert celszerubb elobb JS7-et feltenni, mert ha leszeded oket es belejuk nezel, lathatod hogy a JS8 csak "1 fajlos", mig a JS7 teljes "3 fajlos", talan errol is irnak a leirasban. a lenyeg hogy a "3 fajlos" romokat lehet repartitionnal felrakni ugy h abszolut minden resetelodjon, JS8-at ugy nem nagyon tudnad feltenni.
en mar probaltam azt a megoldast is, es 2 napon belul megint elojott. akkor monthatod hogy esetleg lehet h megoldodott, ha legalabb egy het huzamosabb hasznalat utan a jele sem merult fel a problemanak, de akkor is csak joesellyel mazlid volt..
elsö androidos telom kcsiit részletesebben nem tudod kifejteni azt se tom mi az a kies...csak bedugtam simán a telomat az usb re 😄
Ne KIESen csatlakoztasd. Amúgy ha KIESen akarod akkor sokszor dugd rá - aztán vedd le.. Mert A KIES szar 😊..
császtok hogy kell a galaxy accemet csatlakoztatni a géphez??....rádugom rámegyek az értesitési felületre és azt irja hogy nincs értesités...csak a töltés megy vmi ötlet?
No már megint kezdett elõjönni a probléma. Leszedtem egy widgetet, és amikor be akartam lépni a beállításokba, váratlanul leállt. Más programnál egyelõre még nem jött a probléma. Úgy döntöttem, mégis frissítem a romot a legújabb 2.2.1-re. Két kérdésem van: efs mentés pontosan mire jó? Abban tárolja a telefon az eredeti szériaszámot, stb? Gondolom azért kell, hogy ha gáz van, akkor a szervíz ne vegye észre hogy babráltam, nem?
A másik, hogy miért kell elõször a JS7-et feltenni, hogy feltehessem a JS8-at? (ha jól kerestem akkor ez a legfrissebb 2.2.1). Nem lehet egybõl a JS8-at tenni?
A másik, hogy miért kell elõször a JS7-et feltenni, hogy feltehessem a JS8-at? (ha jól kerestem akkor ez a legfrissebb 2.2.1). Nem lehet egybõl a JS8-at tenni?
Na, úgy érzem, sikerült kiiktatnom a merülõs bug-ot. Kikapcsoltam a frissítés keresését, és így a korábbinak megfelelõ az akkuhasználat.
Jelen pillanatban 13 órája feltöltve 78%-on áll az akku, normál használat mellett.
Jelen pillanatban 13 órája feltöltve 78%-on áll az akku, normál használat mellett.
#1748: aham, hat ez fura az biztos. en nem szoktam sokszor ujrainditani a telomat, csak ilyen cwm muveletekhez, de akkor is sztem meg szoktam varni a rezgest. a legtobb telonal amugy bekapcsolt fekete kepernyonel meg nem szokas kikapcsolni a cuccot csak ha teljesen kikapcsolt, oled-nel viszont mivel nincs is kulonseg (ahogy lennie kell), ezert is eshettel ebbe a hibaba. szoval a lenyeg h inkabb vard meg a rezgest..
#1751: most olvastam egy olyat, hogy a samsungnal tudnak a hibakrol es a tenyleg nagyon stabil verzio junius kozepen fog megjelenni. hat, legyen ugy, en mar annyi datumot olvastam h nem hiszek semminek 😊 az biztato hogy mar 3 "stabil-fele" verzio megjelent belole, az nyugtalanito, hogy a legnagyobb hiba (aksimerules) ugyanugy ott van a legfrissebben is mint az elso valtozatban volt. ha ez nem lenne, nem mentem vissza froyo-ra az tuti..
#1751: most olvastam egy olyat, hogy a samsungnal tudnak a hibakrol es a tenyleg nagyon stabil verzio junius kozepen fog megjelenni. hat, legyen ugy, en mar annyi datumot olvastam h nem hiszek semminek 😊 az biztato hogy mar 3 "stabil-fele" verzio megjelent belole, az nyugtalanito, hogy a legnagyobb hiba (aksimerules) ugyanugy ott van a legfrissebben is mint az elso valtozatban volt. ha ez nem lenne, nem mentem vissza froyo-ra az tuti..
Azt nem tudom... eddig most jó, ha így marad akkor nem frissítek firmware-t, annyira ahhoz nincs kedvem. Majd ha kijön a stabil 2.3 😊
Amúgy ha hosszan nyomod a kikapcsolás gombot újraindul magától is. (vagy ez másmilyen újraindulás?)
Eddig úgy indítottam újra a telefont, hogy nem vártam semmiféle vibrálásra, hanem ahogy kikapcsolt a képernyõ, már nyomtam is vissza. Vibrálásra nem emlékszem, ha volt, akkor valószínûleg az indításnak tulajdonítottam be. Amúgy tisztában vagyok azzal hogy ezt nem kellett volna, de ezért mondtam, hogy nem is értem hogy miért nem olvastam errõl sehol semmit. Nekem a kutya se szólt, hogy meg kell várni... miért nincs a képernyõn valami shutdown in progress vagy hasonló üzenet, miért egy kis rezgés ad csak jelzést arról hogy rendesen kikapcsolt? Na ezt nem értem. Lehet, hogy ez okozta a hibát.
mindenkeppen vard meg a vibralast, persze. eddig hogy csinaltad egyaltalan? kiszedted az aksit meg visbralas elott? vagy hosszan nyomtad a gombokat? rohadtul nem jo otlet egy oprendszeres telon ilyenekkel jatszani. ez kb olyan mintha a "windows leall, meg ne kapcsolja ki a szamitogepet" uzenet kozben kihuznad az egeszet, rosszabbat alig tehetnel vele.
Köszi, egyelõre jó most minden, ha megint jelentkezik a probléma, frissítek. Viszont lenne egy kérdésem: ha kikapcsolom a telefont, akkor a képernyõ elsötétülése után kb 5-10 másodperccel vibrál egyet. Azóta neten megtaláltam, hogy ez a teljes leállítás jele. Okozhatta az a gondot, hogy én nem vártam meg ezt a vibrálást, és úgy próbáltam újraindítani? Egyáltalán miért nem olvastam sehol errõl a vibrálásról? Találtam egy srácot, akinek pontosan ugyanez volt a gondja:
Link
Mióta megvárom a vibrálást újraindítás elõtt, semmi gond (lekopogom).
Link
Mióta megvárom a vibrálást újraindítás elõtt, semmi gond (lekopogom).
itt peldaul talalsz hozza egy jo leirast. efs mentest sztem mindenkepp csinalj komolyabb rom-olgatas elott, de ez is le van irva ott sztem. annyi meg, h a leirasban meg regi romokrol beszelnek, erdemesebb frissebbet feltenni, ezeket innen tudsz leszedni. en a JS7-et ajanlom (ez 3 fileos, lehet repartitionnal), utana pedig JS8-at is fel tudsz rakni. van mar nehany gingerbread rom, alapvetoen szerintem eleg jok, viszont azokbol az osszesben jelen van egy merulos bug ezert nem nem tudnam ajanlani senkinek mindennapi hasznalatra amig ki nem javitjak..
Factory reset megvolt múltkor, ez ami most elcseszõdött ez már egy reset után volt. Most újra reseteltem, és azzal próbálkozom, hogy felrakok minden appot ami fent volt, és mindegyik után újraindítom, hogy melyiknél cseszõdik el.
Odinos romozáshoz eddig még nem mertem nekiállni. Van normális rom amit feltehetek? 2.3-ból még csak többé-kevésbé bugos verzió van nem? Tudsz linkelni valami normális tutorialt ami elmondja mit kell csinálnom?
Odinos romozáshoz eddig még nem mertem nekiállni. Van normális rom amit feltehetek? 2.3-ból még csak többé-kevésbé bugos verzió van nem? Tudsz linkelni valami normális tutorialt ami elmondja mit kell csinálnom?
ebben a sorrendben, bar az elso 2nel nem hiszem h tovabb el kell menni hacsak nem hw-s gondrol van szo, ilyenrol meg nem hallottam:
-factory reset
-odinnal teljesen ujragyalulni az egeszet repartitionnal valami faszanyos rommal
-szerviz
-factory reset
-odinnal teljesen ujragyalulni az egeszet repartitionnal valami faszanyos rommal
-szerviz
De csak a marketbõl tettem rá alkalmazást meg samsung appsból...
Lehet hogy valami vírus?
Légyszi segítsetek! Már megint ez a gondom! Felraktam pár appot a marketrõl. Ma megint újraindítottam a telómat, és pontosan ugyanaz történt mint szombaton! PIN kód bekérése után jön az elsõ indítás varázsló, utána pedig bármilyen alkalmazást akarok elindítani, rezeg a telefon, és kiírja hogy "Bocsánat! A xxx alkalmazás váratlanul leállt. Próbálja újra." MINDEN alkalmazásra ez van! Hiába indítom újra még egyszer a telefont.... Egy factory reset ismét segítene, de hát könyörgöm, nem szabad újraindítani a telefont, vagy mi? Bugos lenne az android? Vagy valamelyik app okozza? Most mit csináljak? Van ötletetek? 2.2.1-es (legfrissebb kies-es) android van rajta.
Vettem tokot:
http://www.case-mate.eu.com/samsung-galaxy-s-black-safe-skin-case.html
NAGYON jó. Sokkal erõsebb, mint egy sima szilikon tok... a fólia pedig tökéletes! Simán felragasztottam, és a kijelzõ pontosan ugyanolyan szép, mint fólia nélkül. Mindenképpen megéri! 3500-ért vettem.
http://www.case-mate.eu.com/samsung-galaxy-s-black-safe-skin-case.html
NAGYON jó. Sokkal erõsebb, mint egy sima szilikon tok... a fólia pedig tökéletes! Simán felragasztottam, és a kijelzõ pontosan ugyanolyan szép, mint fólia nélkül. Mindenképpen megéri! 3500-ért vettem.
Szebb lenne angol menüvel, csúnya ékezetek nélkül 😞
Nem rossz... 😊
Nah, én meg leadtam a telefonomat, aztán talán szerdára megcsinálják... Olyan mérges vagyok, hogy legszívesebben már földhöz vágnám azt a szart.
Nah, én meg leadtam a telefonomat, aztán talán szerdára megcsinálják... Olyan mérges vagyok, hogy legszívesebben már földhöz vágnám azt a szart.
nagyon szép :

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Tudtok olyan videólejátszó progit, ami mappba rendezve jeleníti meg a videókat, nem pedig ömlesztve?
Tegnap szórakozott a wifi a telómon, ezért újraindítottam.... újraindítás után teljesen random elkezdett rezegni, majd kiírta szinte az összes alkalmazásra, hogy "xy váratlanul leállt". Használhatatlan volt a telefon. Mikor hívtak, tök más csengõhang szólt mint aminek kellett volna, ráadásul nevet sem kapcsolt a számhoz... nem mûködött semmi. Nem maradt más, mint a hard reset. Szépen tölthetek le mindent újra. Van tippetek mi okozhatta ezt?
hogyne volna, az osszes ilyen cucc kies-rol jon kb. csak hazai product code-hoz meg nem adtak ki.
Köszönöm!
jah, nem is eloszor. allitolag a merulos bug tovabbra is benne van, szoval ugy tunik lehet varni a kovetkezore :S
Nekem is ezt írja.
lol mekkora balfaszok ezek, kb fel perc alatt lehetne product code-ot cserelni ami utan frissithetnel akar egyenesen a ma megjelent uj gingerbread-re. de ezek inkabb fopanelt cserelnek hozza? ha ha ugy kenyelmesebb nekik, egeszsegukre 😊