3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#2194 kb 90-100 között lesz max szerintem- -
#2193 Az mennyi? Lehet már itthon kapni? -
#2192 Ha a Galaxy S, ilyen keveset ér... Akkor mennyit ér pl egy iPhone 3GS? 5000? :D -
ba32107 #2191 Nem leszek kénytelen, nem akarom eladni :D -
#2190 Vegyél amúgy Galaxy R-t -
#2189 Hát ne egy Gagyi iPhone-hoz hasonlítsad :D -
#2188 Nem az S2 a nagy, hanem az iPhone kicsi!:D -
#2187 köszi :) -
#2186 Üdv a klubban!:D -
#2185 Hát akkor... Nem adom el, túl sokat kéne hozzá tennem, hogy vegyek egy S2-t.
Kicsit egyébként nagynak tűnik nekem ez a Galaxy S2. :) -
#2184 Pedig kénytelen leszel :D -
ba32107 #2183 Azta rohadt, eléggé sokat vesztett az árából :S Az enyém mondjuk teljesen karcmentes, kb 4 hónapos, tokban-fóliában volt végig, én 50-nél kevesebbért biztos nem adnám el :D -
#2182 76 ért van újonnan(85 től már van S Plus) 50-40-30 én még egyből akkor vettem amikor kijött :D -
#2181 áá nagyon durva ez a SGS II :) ámulok és bámulok :) -
#2180 Decemberben vásárolt Galaxy S-t szerintetek mennyiért lehet most eladni, kb?! -
#2179 Van róluk kép össze hasonlítva interneten; nem sokkal nagyobb amúgy- :D
-
#2178 Mert nagyobb, mint a Galaxy S? Mennyivel? Mennyi volt egyébként? -
#2177 szerintem nem olyan nagy ez.. egyik kezembe simán elfér és nyomogatni is tudom.. pedig nincs olyan nagy kezem :) -
#2176 Lehet nekem is ilyet kéne vennem; csak mert látom szép nagy- így nem tűnne a Galaxy S kicsinek a kezemben :D -
#2175 köszi :) -
#2174 Grat! -
#2173 nah most hozta a futár a telefonomat :)
-
#2172 köszi :) -
#2171 igen :) -
#2170 Lehet! -
#2169 ez egy samsung apps frissítés.. -
#2168 Hanem honnan van? Samsung Apps? -
#2167 sziasztok
nah megvan a telefonon és máris akadt egy problémám :D
szóval csatlakoztam az itthoni wifire és kiírta nekem, hogy van frissítés a telefonhoz csak nem az android market-ből van a frissítés.. ami nem onnan van azt szabad telepíteni?? -
#2166 Honnan lehet rendelni a telefonhoz jó kis kiegészítőket? Lehet egyáltalán? :) -
#2165 Szolgáltatónál reklamálj, mert ők visszatartják általában a hivatalos frissítéseket amik már független készülékre megjöttek. -
#2164 De mert vissza lehet írni- Csak én nem írtam vissza; mert várom még a frissítéseket :D -
#2163 A product vagy milyen kódot írsz át... De nem hiszem, hogy az se járna gari vesztéssel... :) -
#2162 Ez téves; mert én KIES en át frissítettem 2.3.4 re. Nem vagyok hajlandó most is 4526135 szer leírni hogy csináltam. Google és hamar rájön az ember- sok szerencsét. -
#2161 Üdv a klubban! -
Seious #2160 sziasztok!
bocsánat gondolom már mindenki unja a gingerbreades nyavajgásainkat de kell egy kis megerősítés...
vettek egy galaxy s-t telenornál, most 2.2.1es froyo van rajta...
szóval ha jól értem mivel a kiesem nem enged updatelni gingerre és SEMMILYEN más úton nem vagyok hajlandó frissíteni így most jól megszívtam és azon emberek közé kerültem akiknek nem lesz ginger telóján? vagy egyszer nekünk is engedni fogja kies csak győzzük kivárni? vagy reklamáljunk telenornál hogy gratulálunk jól át****-tok? -
#2159 http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/guide-final-v10-1-official-darkyrom-gingerbread-jvh-noob-friendly.3080/
A root a rommal jön, ha visszarakod az eredetit a root is megy. -
ZsirosKenyer #2158 nem tudom mert egy fesztiválon voltam és be voltam b*szva :D
De biztos írják vhol neten :) -
ba32107 #2157 Nem mondod hogy van ilyen :D Jézusom :D Most gyorsan rákerestem, egy oldalon láttam ilyet.... kb egy ezres volt. Mennyi idő feltölteni ilyennel az akksit? Vagy legalábbis félig? Nem lesz időm órákig tekergetni, szóval sokat nem ér... :) -
ba32107 #2156 Akkor viszont én nem jót találtam meg. Tudsz linket adni? -
ZsirosKenyer #2155 Szerintem egyik megoldás sem lesz jó, ugyanis végig azon fogsz parázni, hogy mikor merül már le :D Legszebb álmodból fogsz felriadni :D
Vegyél hozzá napelemes vagy "kurblis" töltőt :D Az utóbbit már használtam. Egy kart kell tekergetni mint egy ceruzahegyezőt és feltölti az akksit :)