3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#2314 Tehát nincs. Mit érdekel engem, hogy máshol van, ha itthon én NEM tudom frissíteni. -
#2313 de van, 2.3.4 is, amit tobb, mint 1 honapja hivatalosan is kiadtak. csak nem itthoni product code-okra. -
#2312 Csodálatos már van rá 2.3.5 is :D -
#2311 Van az csak nem ad a kies. Ismerősöm most vett a Vodánál Galaxy s-t és 2.3.3 van rajta :D -
ba32107 #2310 Nekem nem csatlakozik a kieshez. Legutóbb csatlakozott, azóta nem csinátlam semmi szoftverfrissítést, semmit....... mi okozhatja? -
#2309 Újabb hivatalos frissítés nincsen hozzá. -
csabaspecial #2308 Hy! igen galaxym van. a verziója 2.2.1-es -
#2307 Galaxy S-ed van? Hanyas verzióval? -
#2306 feltelepíted a gépedre a KIES-t, rádugod az usb-n keresztül a telefont, elindítod a kiest és frissít. ez a hivatalos frissítés. a mókolásosakat én sem tudom. :( -
csabaspecial #2305 Hogyan lehet verziót frissíteni?
-
csabaspecial #2304 Sziasztok!Tud valaki egy jó hangvezérlő vagy tárcsázó progit Galaxyra? -
Probatbicol #2303 Válts át lista nézetre a menüben, ott lehet törölni, felugró menüben jön elő a lehetőség, ha hosszan klikkelsz a könyvre. -
#2302 Megoldódott. -
#2301 Frissíts 2.3.4 / 2.3.3 ra -
#2300 Eddig csak Galaxy S II-n láttam olyat. -
#2299 Az Aldiko eBook.-ból hogyan lehet könyveket kitörölni? Hiába eltávolitottam,csak ott van a könyv boritója,bár már nem érhető el. -
#2298 Azt én is kerestem már,de sehol nem találtam. Water a neve. -
janesz30 #2297 Sziasztok! Üdv. minden fórumozónak! Egy nagy kéréssel fordulok hozzátok. Boldog tulajdonosa lettem egy Galaxy S-nek. T-mobile-os a készülék, 2.2.1 szoft van rajta, viszont nincs az élő hátterek között a vízfelölet amiben falevelek úszkálnak és érintésre hullámzik a víz. Ezt a hátteret keresem mindenhol de nem találom. Aki tud segíteni kérem tegye meg itt vagy a [email protected] címen. A fórumot végigolvastam és egyik sem működik amit ide leírtak. Letöltöttem amit belinkeltek és telepítéskor azt irja ki hogy nem sikerült a telepítés. Előre is köszönöm a segítséget. -
#2296 Köszi szépen,sokat segitettél.
Végre tudok könyveket is olvasni a telón. -
Probatbicol #2295 Ilyen oldalt nem tudok, de letöltöd az ingyenes Calibre programot, és bármit átkonvertálsz vele ePub-ra -
#2294 Nem tudnátok ajánlani egy olyan oldalt,ahonnan ePub formátumú,magyar nyelvű könyveket lehet letölteni ingyen? -
#2293 lol -
#2292 És az almalé? :| -
#2291 Betiltják az EU-ban a koreai import almát
-
progizos #2290 valaki részletesen elmagyaráznánekem szájbarágósan hogy kell frissíteni galaxy S I9000-nél az androidot ???? a válaszokat előre is köszönöm -
progizos #2289 sziasztok! nekem egy olyan kérdésem lenne hogy galaxy S I9000 nél a képernyőzárolást hogyan lehet kikapcsolni. Ki lehet-e egyáltalán kapcsolni? -
#2288 GSM Line szerintem. De érdeklődj utána hány év garanciát adnak ott rá és hogy milyen tartozékokat.
-
Bladzs #2287 telefon vásárlás előtt állok, és az a helyzet adódott, hogy kártyafüggetlenül kell megvennem. Mit ajánlotok, hogy hol vegyem meg? S II-t szeretnék venni. Előre is köszi -
ZsirosKenyer #2286 A telefont nem tiltjak be, csak a galeriat. de az is javitva lesz a kovetkezo frissitesben, szal marad a support. -
Bladzs #2285 ha betiltják itthon is a galaxykat, azzal meg is szűnik gondolom a terméktámogatás is hozzá. Tehát hivatalos szoftvert nem nagyon lehet majd kapni hozz. Vagy rosszul gondolom? -
#2284 Normális -
ba32107 #2283 Rootoltam végülis sikeresen, superoneclick-el. -
#2282 hát nekem az akksi 65 re szokott menni simán, ha megy a wifi-szinkronizáció és a kép állandóan be van kapcsolva akkor 40-45 fok kb :D -
ba32107 #2281 Erre valaki?
Másik kérdésem: ma 1 órán keresztül navigáltam iGo-val, és a telefon annyira felforrósodott, hogy alig mertem folytatni... és még nem is volt töltőn. Ez normális? -
#2280 Hali!
Lenne itt egy olyan problémám, hogy amióta nem használok külső sd kártyát, azóta, ha csinálok egy képet, akkor csak pár óráig, percig (változó) tudom elérni a galériában őket, azonban az Astroval elérem és meg is tudom nézni őket. Nem teljesen értem miért csinálja, tölt-tölt aztán azt írja hogy nincs kép... 2.2 eredeti, mókolatlan rommal hasít.
Előre is köszi! -
#2279 KÖszi igy meglett :P -
#2278 Elegge...: Options -> wireless & networks -> mobile networks -> GSM/UMTS Options -> Access Point Names
Illetve ezek magyar nyelvu valtozatai... :) (sorry, angol ROM van fent nalam) -
#2277 Az a gáz h az APN beállításoka tnem találom :/ -
#2276 Ha az APN beállítások kellenek: APN -
#2275 KÉne help :D
Vettem előfizura netet de lövésem sincs hol kell beálítani. Segítsetek pliz :) 2.1