Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
De nincs 3 gombos mi a rákom.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

5c0rp330n
kb rovidebb ido alatt meg lehet csinalni mint ahogy leirtad ezt a mondatot 😊

Vadnokedli
Áááh Rootolni nem akarok, lusta vagyok- Egyszer bele akartam kezdeni; inkább bele se kezdtem 😄

Spooffw-vel csináltam

Vadnokedli
Hivatalos?- Én most néztem; nem enged frissíteni, nem is ír olyat hogy a legfrissebb..

2.3.3 Stock Rom, KIES-sel frissítve.

Szerintem durván jobb lett az akksi használat, a 2.2-höz képest!

LoSA
Ha rootolod a telefont, akkor ugrik a garanciád, hacsak nem csinálod ügyesen... 😉

Hali!

Szerintem SpoofFw-vel nyugodtan "kijátszhatod" a KIES-t, tény, hogy root kell hozzá, de frissítés után, úgysem lesz rootolt!

De azért járj utána a dolognak, _szerintem_ nem jár a gari elvesztésével!

Sziasztok!

A segítségeteket kérném.
Kb. 2 hete vettem a Galaxym T-mobile-nál, és gyárilag a 2.2.1 van rajta.
Hogy lehet feltenni a 2.3.3-at, mert a KIES szerint a legújabb szoftver van rajta.
Láttam a SpoofFw programot, de ahhoz rootolni kell a telefont és félek, hogy az a garancia elvesztésével jár.
Legálisan (KIES-sel) miért nem tudom ezt feltenni?

A *#1234# ezt mondja:
PDA: XWJS7
PHONE: XXJPY
CSC: TMHJS1
Build Info: 2011. 02

A KIES még a szoftver verzió végére írja, hogy (TMH)
Ez gondolom a T-Mobile Hungary akar lenni...

Gari megtartásával rávehetõ a KIES valahogy a frissítésre?

Elõre is köszi a segítséget.
Vadnokedli
kb; 300-350 (pasz.)

Nálam 250-310 amúgy. Ami marad indulás után

az lenne a kérdésem hogy az 512MB ram ból a bekapcsolás után mennyi szabad?
LoSA
Úgy túl egyszerû lenne! <#wink>

jazzy
Hozzátenném, hogy természetesen a T-mobile oldalán SEMMI hasznos információ nincs leírva, minek is lenne...
jazzy
Igen már sikerült tegnap este csak már lusta voltam Postolni, valamiért nem ismerte fel magától, Az omnia 7-ben rögtön ment, de itt állítgatnom kellett a Hozzáférési pontot.
jaszy
Be kell valamit állítani? Én elõfizettem, aktiválták és ment magától. A telefont újra kellett indítani és ennyi.....

jazzy
T-mobilos vagyok, egyszerûen nem tudom beállítani a mobilnetet, Like díjcsomag.. Valaki tudna segíteni?
5c0rp330n
ez a 2.3.4-es rom egeszen qrvajonak tunik amugy. eddig ugy nez ki a merules is nagyjabol meg van oldva, alapbol olyan gyors mint az atom, stabil is.

LoSA
Óh, te szegény! 😊 Nem jártál rosszul... <#eljen>

Pipör
hát ezt nem hiszem már el
NAgy neheezn rászántam magam bementem tmobilba hogy most megveszem a telót Galaxy S erre mondja a csaj hogy már nem árulják :/ ccsak a II-t úgy hogy rendeltem egyet abból jõvõhétre hozzák meg 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Eddig egesz jo, az ejjel alatt csak 4%ot merult!

én szombaton vettem a telefont, teljesen újan, vodafonetól. 2.2 volt rajta, elég hamar merült az akku, pedig alig nyúztam. Most kipróbálom ezt, hátha segít.

OFF:

Sajnos mindig belefutok az ilyen "kellemetlenségekbe" telefonok terén. Elõzõ telefonom egy iphone 3-as volt (no flame, igen tudom), 6.50 BB-vel (modem driver, aki nem lenne képben), és úgy szívta az akksit, hogy reggelre szinte lemerült. Megoldódott, PUSH-t elkellett felejteni (na igen android vs iOS), és a gps sem talált jelet az esetek 90%-ában.

5c0rp330n
van aki allitja hogy nala sosem volt ilyen. nalam merult amikket eddig probaltam. ebben az uj gingerben bizok most..

Na igen, ez a merülõs bug elég idegesítõ. Most feltettem a watchdogot elvileg azzal ki lehet szûrni, hogy milyen ok folytán keletkezik ez. Most kíváncsian várom, hogy reggelre, hány % lesz.

Egyébként minden telefonnál elõfordul az ilyen?

5c0rp330n
egesz jo. de abban elvileg meg mindig bent van a merulos bug. viszont most kijott egy 2.3.4-es rom, amiben eddig meg nem jott elo senkinek merules elvileg, de kicsit varok meg vele azert

2.3.3
i9000xxjvo
GINGERBREAD.XXJVO

SpoofFw nevû programmal, marketrõl szedtem le. Root kell hozzá.

5c0rp330n
milyen verzio pontosan? (settings/about)

Vadnokedli
azt hogy 😄

Na most addig-addig játszottam az egészzel, még a végére 2.3-at tettem fel KIES-el! o.O

Vadnokedli
Passz. 😄

Próbálkoztam ezzel többször, de semmi nem történt! Olvastam odinnal történõ frissítésrõl is.

A gari azzal ugrik?

Vadnokedli
Na az nem lehet a legújabb szoftver; Próbáld újra indítani a gépet; vagy ki húzni be dugni újra és majd KIESel frissíteni, hátha, mert a KIES amúgy hajlamos az ilyen hülyeségekre.

xwjph - pda
xxjpp - phone
xxjp9 - csc

build info: 2010.12

Vadnokedli
*#1234# et írd be tárcsázáshoz; ott mit ír?

Olyant ír, hogy a legfrissebb készülékszoftver. PDA😛PH / PHONE:JPP / CSC:JP9 (VDH)

Vadnokedli
2.2.1 re frissíts. KIES-

Továbbá még a problémám, hogy szinte alig nyomogatom, és nagyon gyakran merül, akár 12 óra alatt 50%-ot is! Gyári szoftver 2.2 froyo

Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen telefont, megvagyok vele teljesen elégedve, csak 1 problémám van:

Panoráma kép készítésénél, csak 0.3 Megapixelt enged maximumnak, így a panorámakép (ámbár 8 képbõl áll össze) elég silány minõségû lesz!

Van valami ötlet, hogy hogyan tudnám a felbontást feljebb vinni panorámakép készítésekor, vagy esetleg egy külön program kell rá? Ha igen, akkor nevet is kérnék!

5c0rp330n

Vadnokedli
Nekem 256 os nokia mSD- jól mûködött, de szerintem az olvasás írás sebességek miatt nem jók a kártyák; nekem Class 4 esek voltak mostani 10 es elõtt; rendszeresen törlõdtek.. vagy ha nem rendszeresen akkor a fele cucc a kártyáról eltûnt.

jaszy
Azt árulja el valaki mikor lesz 2.3 a vodánál? 2.2.1 is kimaradt, 2.2 vel meg nem jól megy.

Köszi a tippet. Jelenleg egy 8gb-s Nokia márkájú microsd van benne. lehet az is közrejátszik !? Ha formázom mivel formázzam, telóval vagy gépen?
Vadnokedli
microSD problem; Formatáljad, hátha.. én eddig 2 mSD-t vettem; mind ezt csinálta néha néha; de most egy noname 16GB class 10 em van; ez tökéletes.

Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2hónapja vásároltam egy Samsung i9000-s telefont. Egy probléma van vele, a memóriakártyán lévõ zenéket képeket adatokat hajlamos a telefon letörölni. Pedig én semmiféle törlést nem végzek rajta. Volt már ilyen problémája valakinek ? Vagy esetleg a kártyával lehetnek gondok?
Várom a válaszokat, köszi. Nagyon Fontos lenne!!!
Solten
Solten
A Cyanogenmod fejlesztoit Galaxy S II-vel jutalmazza a Samu

"Let's see if we're grokking this: Samsung is not only telling the dev community it's okay to place custom ROMs on its flagship device, it's actually encouraging the practice by handing out free phones? Atinm, the developer responsible for prepping CyanogenMod on the Captivate and Vibrant, took to Twitter to praise the manufacturer for sending him a free Galaxy S II. From the looks of it, Samsung sent the phone to a select number of devs intent on building an official release of CM7 for the GSII."

Samsung FTW! 😊

Saor Alba

Vadnokedli
1,4 Ghz + 1650 mAh nem -e? meg 2.3 😄 de mennyi az ára? 100? Most annyiért nem fogom meg venni.

LoSA
be

A normál jack dugós fülhallgatót be lehet dugni a telóba?

LoSA
Én nekem még mindig nem esett le, hogy mi a különbség a Galaxy S és a Galaxy S Plus között? 😉
cikk