3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
Andrew72 #2354 Igazad van csak jó lett volna, talán gyorsabb a 2.3-al. Amúgy most beszéltem a samung zrt.-vel ott azt mondták,hogy 2.3 biztosan lesz csak nem tudják mikor. -
#2353 Miért átverés? Számítógépes játékokat / programokat is új gépekre csinálják, előbb utóbb venni kell újat.
Konzolokból is van új, a sokak által mélyen tisztelt iPhoneból is van új, mindenből van új.
Nem hanyagolják, volt frissítés 1 pontig, utána megszűnt a support. 3-4-5-10 évig nem lehet supportolni 1 telefont a több 10 több 100 telefon között egy ilyen gyorsan és dinamikusan fejlődő iparágban.
Például milyen funkcióra lenne szükséged a 2.3.x verziókból, ami a 2.2.1-ben nincs?
#2351 most raktam fel töltőre, 10%-on volt, szombat reggel vettem le töltőről utoljára. -
Andrew72 #2352 Ezt nem értem miért hanyagolják a réggebbi telókat, sgs2 kéne venni, hogy újabb softver legyen a telón, utána az sgs2 is elfelejtik, ha ki jön egy másik sgs. Ez átverés. -
csabaspecial #2351 nekem max 24 órát bír az aksi sgs 1-nél. És nektek?
-
#2350 Nekem is azom van, szerintem nem lesz. -
Andrew72 #2349 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy sgs1 telenoros telóm van, 2.2.1 softverrel, szerintetek lesz valamikor a kies-en keresztül hivatalosan új softver rá? Előre is köszi a választ. Üdv. -
#2348 ezen a telon 2.3.3 romoknal van jelen a dolog (azokon kb kivetel nelkul), ha elojon a bug, a semmitol kepes lemerulni baromi gyorsan (fullrol ilyen 8 ora alatt kb). a lenyeg h gb-bol celszeru legalabb 2.3.4-eset hasznalni h ne johessen elo a bug. -
#2347 Gyorsan merül? -
csabaspecial #2346 Gyerekek mi az a merülős bug, amiről jó pár sorral lejjebbb írtatok? -
#2345 Srácok, Galaxy Ace-ra melyik a "legfrissebb" frissítés? Múltkor június 2.-eit ajánlotta itt valaki. Van annál frissebb (hivatalos)? -
ba32107 #2344 Köszönöm szépen. Nem is tudtam hogy van ez a menü :D Képernyő kikapcsolásán volt amúgy. -
#2343 settings/wireless&network/wifi settings/options->advanced/wifi sleep policy -> ez mire van allitva? never-en legyen kulonben ha arra van allitva, lekapcsolodik kepernyo kikapcsnal.
amugy matol van 2.3.5 is :) (JVS) -
ZsirosKenyer #2342 miért lenne baj?
Még nincs is hivatalos magyar 2.3.4 nem?
Legalábbis pár hete még nem ajánlotta fel a KIES -
#2341 sziasztok
azt szeretném kérdezni, hogy most a samsung galaxy s2-mön 2.3.3-as android van, ha nem frissítem, akkor az nagy baj lesz?
úgy értem, ha megjelenik egy újabb verzió.. -
ba32107 #2340 Szerintetek az mitől lehet, hogy bár be van kapcsolva a wifi is a 3G mellett, néha amikor otthon vagyok (wifire csatlakoztatva) és feloldom a telefont, akkor a lock screennél a 3G jelet látom aktívnak? Mihelyt feloldom, átvált a wifire. Valószínűleg semmi, csak kicsit idegesít. Ugye nem húzza az adatforgalmamat, ha wifin is vagyok? -
#2339 Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan oldalt,ahonnan hasznos alkalmazásokat tudnék letölteni (full verziójúakat lehetőleg)Samsung Galaxy S2-re?
Egyenlőre felraktam rá a legújabb launcher pro-t,widget lockert,meg egy smart tools nevű mindenes appot. Egy haveromé a telefon;azért adta oda,hogy "okosítsak" már rajta egy kicsit,mert ő nem ért hozzá.
Tudnátok ajánlani jó programokat (meg esetleg egy két nagyon jó gamet)androidra? -
fenom #2338 Köszönöm a hozzászólást de a rezgö módszer nem müködik mert ugy is szól .
Valami softos megoldás kéne.
-
#2337 Ha rezgőben van a telefon, akkor nem ad ki hangot. Szóval ha lesifotózol, akkor állítsd át. ;) -
#2336 mondjuk ra is tudnal googlizni es egybol kiderulne.
settings/applications/development/usb debugging. de ha azt sem tudod mi ez, valoszinuleg nem lesz bekapcsolva.. -
Andrew72 #2335 Bocs de én nagyon kezdő vagyok mit jelent az, hogy debugging mode. Nem értem. Köszi. -
fenom #2334 Sziasztok!
Egy Samsung galaxy S2 boldog tulajdonosa vagyok de beárnyékolja
ezt az a dolog hogy nem tudom kikapcsolni a kamera hangját.
biztos nem vagyok egyedül ezzel a dologgal de aki tud légyszivea segitsen.
Találtam angol nyelvü oldalakon leirást de a problémám nem a nyelvel van
hanem nem értem mivel amit kérnek nem tudom hogy kell létre treni
a telefonon.
Kérem szépen azt aki tud segiteni segitsen .
Nagyon szépen köszönöm. -
#2333 mindenkepp hattertarkent (mass storage) csatlakoztasd, es debugging mode legyen kikapcsolva. ha igy sem megy, az valszeg nem a telefon hibaja. -
Andrew72 #2332 Üdv tudnátok segíteni rászeretném kötni lcd tv-re sgs-t usb keresztül,akár a háttértárat v. a médiatárat kapcsolom be nem ismeri fel, nem úgy kéne működnie, hogy egy meghajtóként felismeri? Vagy van rá valamilyen program? előre is köszi. -
#2331 Így lesz a Samsung a mobilipar császára -
csabaspecial #2330 mi az a merülős bug? -
ba32107 #2329 Hmm, köszi, így már megfontolandó a frissítés. Ha lesz egy szabad délutánom akkor szerintem megcsinálom. Lehet hogy majd kérdezni fogok :) -
#2328 link
merulos bug 2.3.4-es romokban mar nincs. -
ba32107 #2327 Még egy kérdés: miben más / jobb a 2.3 mint a 2.2.1? Van valami észrevehető javítás? A merülős bug már ki van iktatva? -
#2326 Az Apple ujabban Japanban trollkodik: link. -
csabaspecial #2325 2321 A wifi és a 3G együtt nem megy, ezt a beáééitásokban is megfigyelheted majd... -
#2324 de, van hivatalosan, kies-en, legfeljebb a te product code-odhoz nincs meg. a frissites pedig odin-nal javallott, de ott nem egy kattintas a dolog, inkabb olyan 10, es nem art ha tudod mit csinalsz. kies-el valszeg kevesebb gomb a frissites, de az a program ugy szar ahogy van.
#2317: en nagyon reg frissitettem kies-el utoljara, akkor minden megmaradt, de ez nem garancia semmire. inkabb szamits arra, hogy minden el fog veszni, es akkor nem erhet meglepetes.
#2318: titanium backup-rol hallottal-e? :) gyakorlatilag 2 gombnyomassal tudod vele minden progidat backupolni aztan frissites sutan restore-olni.
#2320: a lenyeg, hogy van ujabb, hivatalos frissites (2.3.4-es), eleg regota. magyarorszagon hivatalosan eleg sokminden nem elerheto, de ez szerencsere nem akadaly. -
#2323 A H betű az amikor HSDPA elérés van.
Ha Wifire felcsatlakozol elvileg azt használja.. Én azért a helyedben kikapcsolnám a Mobilnetet. Valami Widgetet pakolj ki rá 1 kattintás. -
ba32107 #2322 Másik kérdés: amikor aktív az adatforgalom, akkor látom a kis 3G ikont a status barban. Néha ez átvált egy H betűre. Az micsoda? -
ba32107 #2321 Vettem mobilnetet. A kérdésem, hogy ha itthon felcsatlakozok wifire, akkor ugye azt használja mindenre? Tehát amíg van wifi, addig a mobilnetemből semmit nem fog használni? -
#2320 Tudom, hogy segítettél nekem, elmagyaráztad a dolgokat, én értem is, amit mondasz. De TI is értsétek meg, hogy addig míg Magyarországon NEM elérhető a frissítés, addig nekem az NEM hivatalos frissítés, tehát garanciavesztés. Odinnal való igaz, hogy pikk-pakk fel lehet frissíteni, de én egyenlőre még nem akarom, várok egy picit a KIESre. -
ba32107 #2319 Mondjuk nekem valamiért most kies-hez sem akar csatlakozni, szóval addig az egész frissítés is felejtős... -
Probatbicol #2318 Én egyszer frissítettem Kiessel 2.1-ről 2.2-re, minden megmaradt, programok és beállítások is. Én is ezért ódzkodom az Odinos frissítéstől, ki a fenének van ideje/kedve 9 oldalnyi alkalmazást levadászni ismét. -
ba32107 #2317 Engem az érdekelne, hogy ha odinnal csinálom, akkor az nyilván egyenlő egy factory resettel, de ha átírom a product kódot, és kies-en frissítek, akkor is minden letörlődik? Nincs kedvem mindent újra felrakni, letölteni, beállítani... -
#2316 A hivatalos a Kies, ha azzal nincs akkor hogy lenne? A többi az nem hivatalos és garancia vesztéssel jár, vagy tévedek? De ha tudsz egy megbízható programot ahol 1 kattintással fel lehet frissíteni szólj, mert az engem is érdekel. -
#2315 de, tudod. es le is irtam eleg reszletesen ide csak neked, csak itt, hogy hogyan, ezekszerint megis b@sztal ra megcsinalni, ettol fuggetlenul massal ne probald meg elhitetni, hogy tenyleg nincs ra frissites..