Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
És ezek a dolgok akkora fasságok, hogy mindjárt falnak megyek. Nokia 3310-ben is voltak már számok a telefonon, az iphone mindet lemásolta 0-9-ig...
Regards,
Nekem is elõjött egy olyan hiba, hogy a Galaxy S-em hozzá sem nyúlok, és fel-felvillan a képernyõ, mintha a középsõ gombot megnyomnám, ez néha többször is megismétli, majd abbahagyja, teljesen véletlenszerûen, ez milyen hiba lehet?
drágább - NEM drágább, sõt..
nagy a mérete - kiafaszt érdekel? megszokás kérdése, kinek mi tetszik... nekem az ájfón kicsi! már nem érdekel... ezért is cseréltem S2-re
alak, kinézet - ugyanazt állítom, mint az elõbb... és azért az ájfón sem néz ki ANNYIRA kurvajól, hogy...
Nem értek egyet azzal, hogy a Samsung lopkodna, mert amint megjelenik egy Samu, úgy jön egy nem erõsebb ájfón, kb. olyan funkciókkal, amit már RÉG megkaptam a Samunál... csak az apple agymosása a buta embereket szépen manipulálja és ezeket az "új" csodálatos funkciókat úgy hirdeti meg, olyan hangnemben és környezetben, mintha õk találták volna fel a világot bazdmeg.
Annyira irritál az apple agymosása, hogy falnak tudnék menni...pont ilyen buta emberek veszik meg a rosszabbat drágábban (ájfón IGEN), és jelentik ki, hogy a Samu másol / ájfón jobb, indokok nélkül. (Y) grat
(Ha nem tiszta, népbutítás)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hogy az új iPhone pedig milyen lesz, azt itt magasan mindenki leszarja, aki pedig nem, az sem egy Galaxy S topicban fog róla beszélni. De te majd mehetsz sorbaállni érte 300 ezer forintért, ha az minden álmod.
Regards,
Nekem az Iphone nembegyere.
Több kollégám is használja és istenítik és csak nevetek rajta 😊
Aminek a legnagyobb ficsorje a 4" kijelzo lesz - revolutionary 😄
Regards,
Az s1-emre haragudtam, megfogadtam Samsungot nem veszek többet, de elcsábultam 😊
Vettem egy S3-at, háááát ez már döfi, 2 napja használom de csak rébuszokban tudnék beszélni róla. Nem bántam meg, mérete sem zavaró! Szuper telefon és brutálisan gyors.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
viszont van T-mobilos számom is azzal semmi gond.. a szobába mindenhol van térerõ 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Érik már a váltás nagyon.Mondjuk én a galaxy miatt mentem át a Telenorhoz(T-Mobile-tól)...de meguntam a szórakozást.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Regards,
Namost a telefonom Telenor függõ.Múlt héten kipróbáltam azt a progit ami a marketen van...vmi Galaxy S Unlock.Húgom Vodafone-os kártyáját simán tudtam használni ezután.Természetesen csináltam vele backup-ot illetve még tavaly amikor elkezdtem mókolni a telefont (fõzött romok) akkor lementettem az akkori EFS mappát.Mint látom ez a program is ott ír át valamit.
Kérdésem az lenne, hogy a gyárilag független telefonoknál is csak ennyibõl áll a "függetlenség" (pár HEX karakter átírása vagy ilyesmi)vagy azért ott komolyabban meg van oldva?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Megvételk után csak 3órát töltöttem és nem 16-ot az baj?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222