Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui.: És hidd el, hogy a teljes elõlapot cserélték a havernak, mert be volt törve a jobb sarok, tehát cserélni kellett.
nalunk a ginger pedig kint van 4 kerek honapja, ebreszto 😊
meg vicces megnezni azt is, hogy miket hoz az ios5. notification bar? azta! 1.0 ota benne van minden android-ban. ahogy rengeteg mas funkcio is benne volt az android-ban 1.0 ota, ami az ios5-bol is hianyozni fog. de mivel az a rendszer naiv penzes seggeknek van kitalalva, igy ez nem is fog senkit zavarni 😊
az arakkal meg valamit tuti h beneztel, ami sgs-en kerul valamennyibe, az apple-nel LEGALABB dupla annyiba kerul. de menj csak oda, ahol egy szarabb telefont kapsz ketszer ennyiert, kurvara megeri. csak nem neked 😊
kabel: gyors keresgeles utan ezt a hsz-t talaltam, elvileg 20k-bol megvan az elolapcsere, munkadijjal egyutt.
BattleTag: kabel15#2672
Szóval no para, nem vertek át, nincs megbuherva! 😊
Barátnõm telefonjának "verziója"... NEM rootoltam, mert azt se tudom, hogy hogyan kell. "Gyárilag függetlenül" vettük elvileg!
Szóval...
Modell: GT-S5830
Android verzió: 2.2.1
Alapsáv verziója: S5830XXKB1
Kernelverzió: 2.32.9-perf
root@DELL104#
BUILD szám: FROYO.XWKB7
Az a "root" szócska idegesít most engem... Ez most mi?! Megint buherált telefont kaptunk, vagy ezzel most nincsen semmi gond?!
Van egy kis próbléma az S-emel,de nemigazán tudom hogy miért csinálja..: ha hosszab ideig telefonálok(8-10percet),akkor a kijelzõrõl leveszi teljesen a fényerõt,és nem teszi vissza (pedig nincs lemerülve a telefon...)ez mitõl lehet?
Elõre is nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! 😊
További szép napot mindenkinek!
Már csak 2%-6% ot merül 7-8 óra alvás mellett; azt hiszem ez jó.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
És szerintem esélytelen hogy a sok App- ilyenhez vezetne.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Az én 1 hónapos galaxy S-emen elment a giroszenzor.Tudom hogy erre vannak megoldások mint pl a hard reset, de nincs helyette valami ingyenes APP ami megoldja a gondot?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
szerk; <#banplz>#banplz><#eljen>#eljen>(Engem nem zavar, nem tégla lett.)
Hát mondjuk pont itt a fórumon írtam, hogy... Én az Edigitalban vettem a Galaxy S-emet és eléggé megjártam vele. Nem tudom, hogy végülis kinek a hibája volt, de nem teljesen gyári független telefont kaptam, hanem utólag "függetlenítettet". Megjártam vele....
az alapértelmezést úgy lehet törölni hogy Beállítások-Alkalmazások-megkeresed az alkalmazások között a go launchert-belemész és a végen lesz olyan hogy alapértelmezések törlése ennyi
amugy énsem nagyon bízok ezekben a GSMb oltokban kitudja honnan van és független-e<#wow1>#wow1>
Ez a Go Launcher nem "zabálja" az aksit? És utána vissza lehet állítani az eredetit gond nélkül? 😉
#1994: Hát akkor hol vegyen az ember? Én ezekben a GSM boltokban még kevésbé bízom meg. <#beka2>#beka2>
de tény hogy énis voltam már a telefonnal szervízben
én is az edigitál-nál akarok venni egy SGS-t csak az maradt mert ezek a gsm-boltok nem valami megbízhatóak (gsmline)
Én vissza vinném-
WIFI - Szinkronizáció - Élõháttérkép
7 órát aludtam kb; és ez idõ alatt nekem 24% ot merült.<#idiota>#idiota>
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Szerinted ez lehet problem ha GingerBreak-olni akarom a telefont? Mert a SuperOneClick nem mûködik, pedig le OK olta a rom-ot.
Beállítások -> Programok -> Fejlesztés -> USB-hibakeresés-t kipipálod, majd így próbálod meg!
Ha sikerült a rootolás ne felejtsd el visszaállítani.
Milyen kombináció a factory reset?
Kikapcsolt állapot ban? vagy hogy.
Különben a SuperOneClick 1.9.1-el a rootolás kb 5 másodperc.