Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Figy... a Ginger HIVATALOSAN nincsen kiadva! Én nem tudom frissíteni a telefonomat a KIES-en keresztül, tehát én, mint mezei paraszt felhsználó, úgy tekintem, hogy nincsen kiadva, mert én NEM tudom feltenni! Tehát nincs kiadva, hónapok óta hitegetik az embert, hogy kiadják, stb. És én erre mondom, hogy az ios5 hamarabb ki fog jönni, mint ahogy én megkapom a gingert. A bart láttam benne, hogylemásolják, hát ez van... :S

Ui.: És hidd el, hogy a teljes elõlapot cserélték a havernak, mert be volt törve a jobb sarok, tehát cserélni kellett.

5c0rp330n
akkor csak csiszoltak belole, vagy nem cseretek ki, vagy egy nullaval kevesebbet hallottal, mindenesetre egeszen biztos lehetsz benne, hogy legalabb duplaannyiba kerul iphone-hoz minden alkatresz meg szereles 😊

nalunk a ginger pedig kint van 4 kerek honapja, ebreszto 😊
meg vicces megnezni azt is, hogy miket hoz az ios5. notification bar? azta! 1.0 ota benne van minden android-ban. ahogy rengeteg mas funkcio is benne volt az android-ban 1.0 ota, ami az ios5-bol is hianyozni fog. de mivel az a rendszer naiv penzes seggeknek van kitalalva, igy ez nem is fog senkit zavarni 😊

LoSA
Az égvilágon semmit nem néztem be, 6000Ft-ért csinálta meg neki valaki... Én is meglepõdtem, hidd el! Nekem a Samsungal, Androiddal egyre több bajom van. Ezért is gondolkozok az Almán. Ott hamarabb ki fog jönni az ios5, mint nálunk a ginger! Vicc! 😄

jazzy
Ez jó ajánlatnak tûnik, én bolti új árát írtam, õ vajon használtból csinálta, vagy valahogy megmûti a panelt?
5c0rp330n
gorilla glass nem karcolodik. vagy tokeletes allapotban van, vagy ha mondjuk a negyedikrol lebaszod, ripityara torik (link), nem nagyon van koztes allapot 😊
az arakkal meg valamit tuti h beneztel, ami sgs-en kerul valamennyibe, az apple-nel LEGALABB dupla annyiba kerul. de menj csak oda, ahol egy szarabb telefont kapsz ketszer ennyiert, kurvara megeri. csak nem neked 😊

kabel: gyors keresgeles utan ezt a hsz-t talaltam, elvileg 20k-bol megvan az elolapcsere, munkadijjal egyutt.

jazzy
Miért nem nokiás? 2k-ért cserélhetõ az elõlap..
LoSA
40 rugó? Úúristen! Nem semmi... Szóval ha netalántán, a telefonom eleje összekarcolódik, akkor 40 000 FT? Azért az kemény! A haverom 3 hete ejtette le az iPhone-ját és 6000 Ft-ért kicserélték neki az elejét. Nem hiába akarok én szép lassan Apple-s lenni! 😊

jazzy
Sajnos rossz hírem van számodra ( az ismerõsöd számára! ), sima elõlap nincs a Galaxy S-hez, az elejét csak panelestõl lehet cserélni, ez pedig 40.000 forint.
kabel15
Sziasztok! Nagy baj történt. Egyik ismerõsöm kiverte a kezembõl a telefonomat és az végig csúszott a betonon. lett rajta egy törés. a kijelzõ rendesen mûködik veszi a nyomást. Hol tudnék hozzá venni elõlapot? Vagy kell vennem egy egész kijelzõt? Ugye nem :S Mihamarabbi segítségeteket várom.

BattleTag: kabel15#2672

A gyári notification hangok mellé lehet újakat tölteni valahonnan? (amolyan félig-meddig hivatalos forrás érdekelne)

Megvan bocs 😄

GO launchernél lehet módosítani az alap ikonokat lent? Hogy lehet módosítani, hogy a böngészõ ikonra kattintáskor ne a gyári, hanem a saját böngészõm induljon?

LoSA
Köszönöm szépen! 😉 Egyébként te ezt honnan tudod? 😊 (csak kíváncsiság!)

Ne aggódj, nincs rootolva, 2.2.1 gyári FW-vel, ezt a kernelverziót kell kiírnia!

Szóval no para, nem vertek át, nincs megbuherva! 😊

LoSA
Srácok, segítségre lenne szükségem!

Barátnõm telefonjának "verziója"... NEM rootoltam, mert azt se tudom, hogy hogyan kell. "Gyárilag függetlenül" vettük elvileg!
Szóval...

Modell: GT-S5830
Android verzió: 2.2.1
Alapsáv verziója: S5830XXKB1
Kernelverzió: 2.32.9-perf
root@DELL104#
BUILD szám: FROYO.XWKB7

Az a "root" szócska idegesít most engem... Ez most mi?! Megint buherált telefont kaptunk, vagy ezzel most nincsen semmi gond?!

Sziasztok.
Van egy kis próbléma az S-emel,de nemigazán tudom hogy miért csinálja..: ha hosszab ideig telefonálok(8-10percet),akkor a kijelzõrõl leveszi teljesen a fényerõt,és nem teszi vissza (pedig nincs lemerülve a telefon...)ez mitõl lehet?
Elõre is nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! 😊
További szép napot mindenkinek!
Dettó tegnap este zenéthalgatok egyszer szakadozik a zene közben neteztem is sem a Home gombra nem reagált így csak az akksi kivétel segített szerintem ezeket a problémákat csak a 2.3.3 vagy 2.3.4 fogja megoldani
LoSA
Hiába tettem fel a Go Launcher-t, az ACE teló továbbra is lefagy! Hihetetlen! <#falbav>

Vadnokedli
Na megjavítottam Factory Reset-el<#idiota>

Már csak 2%-6% ot merül 7-8 óra alvás mellett; azt hiszem ez jó.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

5c0rp330n
nalam >120 app van es sose volt ilyen.. mit jelent egyaltalan h "elment a giroszenzor"?

Vadnokedli
Nem azt mondom, csak ha Factory resetet nyomsz akkor minden törlõdik. 😄

És szerintem esélytelen hogy a sok App- ilyenhez vezetne.

STREEX
Szóval 20-25 app már soknak számít? És ez vezet az ilyen problémákhoz?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Vadnokedli
Nem hiszem, Hard reset vagy Factory reset, Míg nem teszel rá sok app-ot 😊

STREEX
Segítsetek légyszi.
Az én 1 hónapos galaxy S-emen elment a giroszenzor.Tudom hogy erre vannak megoldások mint pl a hard reset, de nincs helyette valami ingyenes APP ami megoldja a gondot?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Vadnokedli
Kamu Finn marad örökre a telóm, ugyan is nem tudom GingerBreakolni...

szerk; <#banplz><#eljen>(Engem nem zavar, nem tégla lett.)

nem mondom hogy hogy veri az SGS sebességben de sokkal használhatóbb
LoSA
Köszi a segítséget. És amióta ezt használod nem fagyogat ki a telefonod? 😉

Hát mondjuk pont itt a fórumon írtam, hogy... Én az Edigitalban vettem a Galaxy S-emet és eléggé megjártam vele. Nem tudom, hogy végülis kinek a hibája volt, de nem teljesen gyári független telefont kaptam, hanem utólag "függetlenítettet". Megjártam vele....

nem zabálja az aksit igen úgylehet átváltani go launcherre hogy megnyomod a HOME gombot majd kiválasztod és visszafelé is ennyi az egész csak annyi hogyha nem alapértelmezett és home gombal akarsz valahonnan kilépni akkor fel fogja hozni hogy alapértelmezzété akarod e tenni
az alapértelmezést úgy lehet törölni hogy Beállítások-Alkalmazások-megkeresed az alkalmazások között a go launchert-belemész és a végen lesz olyan hogy alapértelmezések törlése ennyi
amugy énsem nagyon bízok ezekben a GSMb oltokban kitudja honnan van és független-e<#wow1>
LoSA
Akkor a GO Launcher lehet a megoldás? Nem tudom, hogy a hivatalos frissítés mikor jön rá, de hát az se most lesz... Az hátha javítana rajta.
Ez a Go Launcher nem "zabálja" az aksit? És utána vissza lehet állítani az eredetit gond nélkül? 😉

#1994: Hát akkor hol vegyen az ember? Én ezekben a GSM boltokban még kevésbé bízom meg. <#beka2>

Nekem is Acem-van nekem is lefagyott sokszor és volt olyan hogy csak az akksi kiszedés segített de mióta lecseréltem go laucnherre a gyári kezelõfelületet gyorsabb lett és nem nagyon fagy be
de tény hogy énis voltam már a telefonnal szervízben
én is az edigitál-nál akarok venni egy SGS-t csak az maradt mert ezek a gsm-boltok nem valami megbízhatóak (gsmline)
Vadnokedli
Edigitalban nem szabad semmilyen telefont venni.

Én vissza vinném-

LoSA
Barátném vett nemrégen új ACE készüléket, és lefagyogat a telefon. Teljesen újonnan vette (Edigital) üzletben. A legfirsebb (hivatalos) szoftver van rajta, KIESen megnéztem, nem lehet frissíteni. Miért van ez? Visszavigyük? Ma reggel úgy kifagyott, hogy az aksit kellett kivenni belõle. Köszi a segítséget!

5-6 %-ot max, nem többet!

Vadnokedli
Amúgy- Nektek hogy merült egy este alatt ha ezek be vannak kapcsolva;

WIFI - Szinkronizáció - Élõháttérkép

7 órát aludtam kb; és ez idõ alatt nekem 24% ot merült.<#idiota>

Just B
Én is szeretnék váltani Froyo-ról Gingerre, de szemtelenkedik a S.O.C. 😄

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Vadnokedli
Nekem tegnap jó volt, erre ma reggelre nem tudtam gingerbreakolni-

Just B
Igen most egy 30 perce😊

Vadnokedli
Várj; most reggel próbáltad a rootolást? (Mert én is most akartam reggel rootolni, de nem ment-)

Vadnokedli
Luciferke; én feltettem a 2.3.3-as / Május 6-i / Finn romot, és meghagytam a PDA(I9000XWJVH) meg hasonlókat-

Szerinted ez lehet problem ha GingerBreak-olni akarom a telefont? Mert a SuperOneClick nem mûködik, pedig le OK olta a rom-ot.

Just B
Megvolt a hibakereséses dolog és úgy dugtam rá 😊

Azért mert USB debug módban kell rátenni a gépre.
Beállítások -> Programok -> Fejlesztés -> USB-hibakeresés-t kipipálod, majd így próbálod meg!

Ha sikerült a rootolás ne felejtsd el visszaállítani.

Just B
Kellene egy kis segítség... Szeretném rootolni a telefont, de sajnos nem igazán megy. baromi kezdõ vagyok. Megpróbáltam a S.O.C. 1.9.1-el de abba hagyja a folyamatot. 10 percig csak annyit írt hogy waiting for a device. Lécci segítsetek

Vadnokedli
Na fasza rootoltam minden jóság, már csak a Kiesrõl való frissítés van a listán-

Milyen kombináció a factory reset?

Vadnokedli
Na meg van okéj minden, csak szar a hangosító gomb-

5c0rp330n
hat, fasztudja, mennie kene. igen, kikapcsolt allapotban egyszerre fel+menu+bekapcs nyomvatartva. felteve h recovery-rol beszelunk, download modhoz fel helyett le.

Vadnokedli
Tudom hogy milyen kombinációval de reménykedek benne hogy én csináltam rosszul (Mert nem bízok magamban) De akkor ezek szerint nem he-

5c0rp330n
hat bazdmeg hogy a faszba mondod h nincs 3gombos ized amikor az se tudod hogy jonne egyaltalan elo? :S

Vadnokedli
Hogy is van ez a 3Gombos cucc? Mert próbáltam már mindenhogy valahogy nem jött elõ;

Kikapcsolt állapot ban? vagy hogy.

Igaza van Nokedli! Kb 3 perc volt az egész rootolás spooffwzés. Utánna már csak a KIES szenvedett picit, de hát le kellett töltenie a FW-t.
Különben a SuperOneClick 1.9.1-el a rootolás kb 5 másodperc.

5c0rp330n
az ciki. mondjuk sztem az sem eppen egy athidalhatatlan problema, az is max nehany perces muvelet 😊