Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
AVIRA - \"More than security.\"
samsun galaxy Z
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem a napokban egy készüléket ami telenoros, és azt veszem észre hogy folyamatosan zabálja a kártyámról a pénzt, 2 nap alatt 4000 Ft-ot evett meg valami. Azt kérdezném, hogy ez mitõl lehet, melyik alkalmazások azok amik folyamatosan pénzbe kerülnek?, Szinte mindenhez wifi-t használok, és így is. Köszi!
Nektek is szokott recsegni a keret sgs-en?
tudja valaki hogyan tudom elérni azokat a fájlokat amit a download-ba másoltam a laptopról?"vagy melyik könyvtárba kell másolni?"
Add el inkább hardveraprón, vagy vaterán.
De amúgy minden gsm bolt korrekt, csak gyári garanciával kell tõlük venni 😄
Bolti garanciával nem biztos, hogy szívesen vásárolnék. De ha igen, akkor B-tel, ott 24 hónap teljes körût adnak, a többiben csak 12-t.
"Az 1,2 GHz-es kétmagos ARM Cortex A9 processzor, az 1 GByte RAM, a 8 megapixeles kamera, a 4,3 hüvelyk képátlójú super AMOLED+ kijelzõ, a legújabb Android-verzió, illetve az opcionális, igaz egyelõre a készülékekben nem mûködõ, NFC chip nem csak a Samsung kínálatában, de úgy általában a teljes okostelefon piacon is az elsõ helyre sorolta a modellt."
Ilyenkor eszembe jutnak az okostojas marketingszakertok (foleg apple-fanboyok termeszetesen), szerintuk a siker szempontjabol a hardver mellekes... <#alien>#alien>
Saor Alba
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
bocsi a kérdésért lehet nem ide tartozik, de melyik a jobb?
samsung galaxy s 2 vagy sony ericson xperia arc?
Valaki kipróbálta ezt?
Modern Combat 2: Black Pegasus? feltelepítettem de valamit leakar tölteni a netrõl és nem merem engedélyzni
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Elõre is köszi 😊
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
igo-val kapcsolatban: tudtommal nincs legalisan ingyenes igo, a warez tema itt kerulendo, ilyen kerdesekkel pl itt lehet probalkozni..
menj a pannonhoz 😊
csak gingerbread 2.3.4-en van (ill. asszem 2.3.3-on is megy) a talk video, es ott sincs meg alapbol, marketbol le kell szedni a talk 1.3 installer-t es azzal felrakni.
-angolban a my info reszben a statusra kattintva valtoztathato meg
-a telefon alkalmas ra, csak a skype keszitoi basztak megcsinalni androidra.. egyelore nem nagyon lehet mast tenni, mint a skype fejlesztoire varakozni, hogy egyszer megcsinaljak.. ami tekintve h az ms megvette, lehet h nem is lesz egyhamar. tudom javasolni helyette a google talk-ot, abban megoldhato a videotelefon.
-igo, navigon, google-el tuti megtalalod, de valszeg marketen is fent vannak
-van ra google earth, tess
-Eltûnt a kezdõlapról az "alkalmazás"nevû kis ablak,mely jelezte,ha a neten maradtam véletlenül és rögtön felkínálta a "befejezés"lehetõségét is.Mi pótolja ezt?magyarán,hogyan veszem észre a "H"fel-le nyilakon kívül,hogy nem maradtam-e fenn a neten?-
-telepítettem a skype-ot ,most mûködik,igaz nem magyar nyelvû.Kérdéseim,hol találom a "kijelentkezve,rejtve,nincs a gépnél,elérhetõ"opciókat,mert sehol nem találok ilyeneket.
-Alkalmas-e a telefonom a skype-on videóhívásra,vagy ez valami szolgáltatásfüggõ dolog?A laptopomon lehet videó kapcsolatot létesíteni másik skype partnerrel.
-szeretnék rendes,valódi navigációt(bemondásosat)telepíteni a telefonra,de nem tudom,honnan és hogyan lehet és hova?(sdre vagy a tel.memóriájába?A térkép és az útvonaltervezés jól mûködik,de szeretném ezt valami i-gos vagy mittudomén én milyen alkalmas programmal használható Mo-i és EU-s navigációvá varázsolni.
-Tényleg,ha már lúd,legyen kövér:lehet androidra a google earthot telepíteni esetleg?
Sok volt ez igy,de itt mindig igazi gurukat találok,remélem lesz aki hasznos infót ad!Elõre is köszönöm:-)Sunbu
Az egybeépítés miatt van ilyen szép képe, mert nincs elõtte üveglap, ami a fényáteresztõ képességet csökkentené. Ez egyben elõny is, mivel ugye szebb a kép, de hátrány is, mivel csere alkalmával elég jól bele kell nyúlni a pénztárcába.
Elõtte 2.2 volt és nagyon hamar (kb 24 óra nyomkodás nélkül - minden kikapcsolva) lemerült
Tehát karc esetén az egész "mechanikát" ki kell cseréni, nem csak üveglapot.
2.2.1-el tolom
aksi bug ennél a verziónál jelentkezik?
mert nekem elég gyorsan merül le a teló, pedig nem is nyomkodom sokat :S
Romra ezt írja: 2.3.4, I9000XXJVP, GingerbreadXXJVP
de egyebkent az egesz mizeria a gyakorlatban semmit nem szamit, mert kies-sel amugy is eleg szar frissiteni, odin-nal sokkal tisztabb es jobb, es azzal nyilvan barmilyen fw-re frissithetsz.
Ma már 2x csinálta, ezelõtt 1 héttel csinálta elõször.
Nincs rootolva, stock rom.
Tudtok errõl valamit?