Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
én most s2-re gyûjtök 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Troyan
Ki kell kapcsolni a mobilhálózaton történõ adatkapcsolatot a hálózati beállításoknál. Nekem be volt kapcsolva amikor a tabot vettem, elkezdtem google mapselni, szaggatott mint atom, aztán jött az sms, hogy a keretem 30 ft alá csökkent. Ha ez ki van kapcsolva már akkor nem tudom mi lehet még.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

slime001
A kérdés már csak az, hogy mennyiért. Kezdõárnak egy 90-100e ft.-ot tudnék elképzelni. Ellenkezõ esetben meg már érdemesebb megvenni az S2-t.

AVIRA - \"More than security.\"

Bexter
postafiokoddal szinkronizálás pl

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Krisztiam
elérhetõ lesz 😊
samsun galaxy Z

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem a napokban egy készüléket ami telenoros, és azt veszem észre hogy folyamatosan zabálja a kártyámról a pénzt, 2 nap alatt 4000 Ft-ot evett meg valami. Azt kérdezném, hogy ez mitõl lehet, melyik alkalmazások azok amik folyamatosan pénzbe kerülnek?, Szinte mindenhez wifi-t használok, és így is. Köszi!

slime001
Csak az opera minin lebonyolított adatforgalmat nem számolja.

Nekem jól mûködik az opera mini de mivel neked nem kell figyelni hogy mennyit fogasztottál el inkább az opera mobile
Nektek is szokott recsegni a keret sgs-en?
slime001
Opera Mini-t mennyire van értelme használni ezen a telefonon? Telenornál okostarifa csomagban korlátlan a böngészés, ha opera mini-t használok, ezért kérdezném. Azt tudom, hogy flash-t nem fog behozni, de az oldalak normálisan betöltõdnek és lehet kényelmesen netezni vele?

Saját fájlokban tudsz tallózni a mappák között

semo1
sziasztok.
tudja valaki hogyan tudom elérni azokat a fájlokat amit a download-ba másoltam a laptopról?"vagy melyik könyvtárba kell másolni?"

Krisztiam
éljen a samsung galaxy s 2 😊

jazzy
Kinek? Hát nem sok embernek, de van bizony akinek igen.. olyan ótvar telefonokat adnak el PH-n amikért egy szebb kavicsot sem adnék, nemhogy pénzt és valaki perkál érte rendesen.. próbáld meg, mit veszíthetsz?
slime001
Csak nem tudom kit érdekelne manapság egy régi windows-os telefon. 30 ezerért már kapsz egy ZTE Blade-t amin android van és jobb mint ez. Amúgy amikor megvettem az Omniát, akkor egy használtat próbáltak eladni. Mivel faterom intézte Pesten, ezért nem tudtam ott lenni a vásárlásnál, csak fura volt, hogy bekapcsolom és PDA Fanclub-os üdvözlõképernyõ fogad😄 Késõbb a dobozában megtaláltuk a garancia papírokat mi szerint már volt kijelzõ csere stb.😄

jazzy
Ne számíttasd be, nevetségesen keveset adnak, nekem a Galaxy S-ért 35-öt akartak és épp azon gondolkoztam, ha kiszaladok az utcára és elkezdem lengetni, hogy ki ad érte 40-et lehet páran odajönnének..

Add el inkább hardveraprón, vagy vaterán.

De amúgy minden gsm bolt korrekt, csak gyári garanciával kell tõlük venni 😄
Bolti garanciával nem biztos, hogy szívesen vásárolnék. De ha igen, akkor B-tel, ott 24 hónap teljes körût adnak, a többiben csak 12-t.
slime001
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe fog majd kerülni a Samsung Galaxy Z, ha elérhetõ lesz itt is. A Samsung Galaxy S-t nem akarom megvenni, mert nem tetszik, az S2 viszont baromi drága számomra. Remélem a Z egy jó átmenet lesz és hamarosan megvásárolhatom. Nem tudtok egy olyan GSM boltot ami korrekt és beszámolnak régebbi telefont? Van egy Samsung Omniám és nem hinném, hogy bárkinek oda tudnám adni a családba. Elõfizetésre meg mindaddig nem veszek telefont, amíg ilyen elborult havidíjak vannak. Vidd el 20-30 ezerért aztán meg 2 éven keresztül fizessek havi 17 ezret. Kössz nem.

Solten
Rekordeladásokat generál a Samsung Galaxy S II

"Az 1,2 GHz-es kétmagos ARM Cortex A9 processzor, az 1 GByte RAM, a 8 megapixeles kamera, a 4,3 hüvelyk képátlójú super AMOLED+ kijelzõ, a legújabb Android-verzió, illetve az opcionális, igaz egyelõre a készülékekben nem mûködõ, NFC chip nem csak a Samsung kínálatában, de úgy általában a teljes okostelefon piacon is az elsõ helyre sorolta a modellt."

Ilyenkor eszembe jutnak az okostojas marketingszakertok (foleg apple-fanboyok termeszetesen), szerintuk a siker szempontjabol a hardver mellekes... <#alien>

Saor Alba

Vadnokedli
Tudna valaki segiteni? hogyan tudom a telefonomat wifin keresztul tv re "kotni"? (ha lehetseges.) Taviranyitani mar tudom meg minden neten keresztul; mar csak ez nem megy. (Samsung LE37C650 tipusu TV.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Krisztiam
mondjuk hülye kérdés volt, mert az arc csak 1magos..

Vadnokedli
Talán azt akarja letölteni ami a játékhoz kell.. 😄

Krisztiam
értem köszi 😊

jazzy
Galaxy S 2-t nem veri most semmi.
Krisztiam
sziasztok
bocsi a kérdésért lehet nem ide tartozik, de melyik a jobb?
samsung galaxy s 2 vagy sony ericson xperia arc?

Nekem is a Google EARTH azt írja hogy nem kompatibilis az SGS-emmel Djuicos vagyok de ugyanúgy telenor hálózat
Valaki kipróbálta ezt?
Modern Combat 2: Black Pegasus? feltelepítettem de valamit leakar tölteni a netrõl és nem merem engedélyzni
Vadnokedli
Akkor nagyon jó helyen jársz; mert nem tudjuk.<#puszis><#puszis>

még annyit, hogy nem androidos telóhoz kéne, hanem samsung champ-hez

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Sziasztok. Milyen szoftverrel lehet a számítógépen az sms-eket olvasni? A Kies ugye nem jeleníti meg azokat.

Elõre is köszi 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

schumimodells
Áróljátok már el,hogyan kell a telót számitógéphez csatlakoztatni,mert hiába csatlakoztattam USB kábellel,,nam jelenik meg semmi a képernyõn. Csak a telõn ir ki valamit a WiFi-vel kapcsolatban.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

5c0rp330n
btw ma adtak ki a hivatalos skype-ot, alapbol csak nehany telon megy a video, ezzel a valtozattal viszont megy sgs-en. tesztelve, fasza.

schumimodells
Végre én is megvettem,nagyon szuper teló.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

5c0rp330n
ha a telo egyaltalan nem latja az sd-t, megprobalhatod formazni (settings/sd card and.../format sd card)
igo-val kapcsolatban: tudtommal nincs legalisan ingyenes igo, a warez tema itt kerulendo, ilyen kerdesekkel pl itt lehet probalkozni..

Olvashatatlan nevû felhasználó:-)Nagyon köszönöm a segítségedet.Két dolgot már sikerült is megoldanom.(skype,netrõl leakadni a feladatkezelõ segítségével)Bár az IGO inditóját letöltötte,de igényelné,hogy csináljak valamit az sd kártyával,de az semmilyen beavatkozást nem enged az esetleges törlésen kivül.Fura,de még a tartalmát sem vagyok képes olvasni,pedig vannak rajta fotók,mentések,stb.Lehet ehhez már szakember kellene.Azért,ha van ötleted,miként tehetném fel a komplett(térképes IGO-t,azt megköszönöm,.Van egyáltalán esély valami free verzió telepítésére?
Zsír 😊 Köszi.

5c0rp330n
passz, nalam: "This app is compatible with your Pannon Samsung GT-I9000."
menj a pannonhoz 😊

csak gingerbread 2.3.4-en van (ill. asszem 2.3.3-on is megy) a talk video, es ott sincs meg alapbol, marketbol le kell szedni a talk 1.3 installer-t es azzal felrakni.

Google talk-ban hol a videotelefon, nem találom.

Google Earth: This app is incompatible with your T-Mobile Samsung GT-I9000. Ez miért van?

5c0rp330n
-kikapcs hosszan nyomva, ha ott kikapcsolod a netet, biztos lehetsz benne, hogy semmi nem hasznalhatja.
-angolban a my info reszben a statusra kattintva valtoztathato meg
-a telefon alkalmas ra, csak a skype keszitoi basztak megcsinalni androidra.. egyelore nem nagyon lehet mast tenni, mint a skype fejlesztoire varakozni, hogy egyszer megcsinaljak.. ami tekintve h az ms megvette, lehet h nem is lesz egyhamar. tudom javasolni helyette a google talk-ot, abban megoldhato a videotelefon.
-igo, navigon, google-el tuti megtalalod, de valszeg marketen is fent vannak
-van ra google earth, tess

Sziasztok,régen jártam itt és nehéz lenne visszaolvasnom,ezért kérem,ha segíteni tudtok,tegyétek meg:-)Néhány tanácsra lenne szükségem:Ma frissítettem a samsung galaxy i-9000 szoftverét.Van néhány különbség a régihez képest,ami zavar,de lehet,hogy az újra beállításnál csak én bénázok:
-Eltûnt a kezdõlapról az "alkalmazás"nevû kis ablak,mely jelezte,ha a neten maradtam véletlenül és rögtön felkínálta a "befejezés"lehetõségét is.Mi pótolja ezt?magyarán,hogyan veszem észre a "H"fel-le nyilakon kívül,hogy nem maradtam-e fenn a neten?-
-telepítettem a skype-ot ,most mûködik,igaz nem magyar nyelvû.Kérdéseim,hol találom a "kijelentkezve,rejtve,nincs a gépnél,elérhetõ"opciókat,mert sehol nem találok ilyeneket.
-Alkalmas-e a telefonom a skype-on videóhívásra,vagy ez valami szolgáltatásfüggõ dolog?A laptopomon lehet videó kapcsolatot létesíteni másik skype partnerrel.
-szeretnék rendes,valódi navigációt(bemondásosat)telepíteni a telefonra,de nem tudom,honnan és hogyan lehet és hova?(sdre vagy a tel.memóriájába?A térkép és az útvonaltervezés jól mûködik,de szeretném ezt valami i-gos vagy mittudomén én milyen alkalmas programmal használható Mo-i és EU-s navigációvá varázsolni.
-Tényleg,ha már lúd,legyen kövér:lehet androidra a google earthot telepíteni esetleg?
Sok volt ez igy,de itt mindig igazi gurukat találok,remélem lesz aki hasznos infót ad!Elõre is köszönöm:-)Sunbu
Sajnos ezek a telefonok tényleg nem bírnak sokat az én Acem-is 1 napot jó ha kibír mondjuk nyomkodom elég erõsen de akkor is
Na mivel nemtudom (igen béna vagyok), hogy hol lehet a hozzászólást módosítani kiegészíteném a 2033-at.

Az egybeépítés miatt van ilyen szép képe, mert nincs elõtte üveglap, ami a fényáteresztõ képességet csökkentené. Ez egyben elõny is, mivel ugye szebb a kép, de hátrány is, mivel csere alkalmával elég jól bele kell nyúlni a pénztárcába.

2.3.3 van és semmi akksipara.
Elõtte 2.2 volt és nagyon hamar (kb 24 óra nyomkodás nélkül - minden kikapcsolva) lemerült

Simán lehet 30-40 ezer forint, mivel itt a touchcuccok a kijelzõ meg az üveg egybe van építve, és ezért azt is meg kell venned amit az iphone esetében (csak egy üveglap) nem.

Tehát karc esetén az egész "mechanikát" ki kell cseréni, nem csak üveglapot.

zaki
én is várom, de semmi...
2.2.1-el tolom
aksi bug ennél a verziónál jelentkezik?
mert nekem elég gyorsan merül le a teló, pedig nem is nyomkodom sokat :S

jazzy
Hm, nem próbáltam felhívni, feltételeztem, hogy kikapcsolt, mert semmire nem reagált, ha újra kikapcsol kipróbálom majd.

Romra ezt írja: 2.3.4, I9000XXJVP, GingerbreadXXJVP
5c0rp330n
milyen rom?
tuti h kikapcsol, nem inkabb lock-ban ragad? probaltad felhivni olyankor, kicseng?

5c0rp330n
product code-tol fugg, hogy hivatalosan mire enged frissiteni, ez a modszer sajnos eleg bejaratott es gyakorlatilag kb mindenhol igy mukodik amiota az otthoni fw frissitest kitalaltak. ugyanigy volt a nokia-immal is. ez pedig foleg amiatt van, hogy egyreszt olyan nyelvu szoftverre frissithess ami a regiodnak megfelelo, masreszt hogy a szolgaltatod is testreszabott fw-ket adhasson ki, pl vodafone-nal legyen live menupont, elore telepitett alkalmazasok, stb.. elvileg kb emiatt mukodik igy a dolog. a gyakorlatban persze nem mukodik minden ilyen szepen es jol es inkabb bosszusagot okoz csak ez az egesz folyamat es bizonyos regiokban sokat keso/soha ki nem adott fw-ket. az apple valahogy megoldotta, hogy ne fuggjon a telefon ilyen modon se a regioktol, se a szolgaltatoktol, de ennek megvolt az az ara pl hogy amikor eloszor itt megjelent, nem is volt benne magyar nyelv, es ez a helyzet talan 2 teljes evig nem is valtozott. manapsag mar persze nem igazan szempont, hogy legyen magyar nyelv rajta, illetve en kifejezetten utalnek magyarul hasznalni akarmilyen szamitogepes programot, legyen az akar windows, akar android.

de egyebkent az egesz mizeria a gyakorlatban semmit nem szamit, mert kies-sel amugy is eleg szar frissiteni, odin-nal sokkal tisztabb es jobb, es azzal nyilvan barmilyen fw-re frissithetsz.

jazzy
Na nekem olyan problémám van, hogy mostanában néha kikapcsol a telefon magától és csak úgy kapcsol vissza ha kiveszem és visszarakom az aksit.
Ma már 2x csinálta, ezelõtt 1 héttel csinálta elõször.
Nincs rootolva, stock rom.

Tudtok errõl valamit?
LoSA
Hát nem tudom, hogy ti hogyan csináljátok, de Facebook-n is azt olvasom, hogy rengeteg ember vár még rá, mert nem tudja felrakni. Ilyen van az almásoknál?! Hogy valaki fel tudja tenni, valaki meg nem?! 😮

Vadnokedli
Nekem is Gingervan; KEIS rõl frissítettem.. már a 2.3.4 re várok..

5c0rp330n
de, hivatalosan ki van adva, kies-en, legalabb 2-3 honapja, ezt sem eloszor mondom mar. a te product code-odhoz nincs meg, az lehet.